10 dårlige vaner hår

 Hår, som hud, som krever konstant pleie. Vilkår hårpleie er enkle nok, men få vet at skader håret, uten å vite det, veldig enkelt. VseTut samlet de mest vanlige og skadelige vaner som ødelegger håret.

 Ved hjelp av de gamle Combs

10 dårlige vaner hår


 Børster og kammer for hår krever konstant rengjøring av hår og sebum, eller de kan zavestysya mikrober. New York trikologi Elizabeth Phillips rådes til å fjerne hår fra børsten etter hver bruk. En gang i måneden for å vaske børster og kammer i brus løsning: la dem i noen minutter, og skyll grundig. Natron perfekt fjerner fett og alt som kan sette seg fast i børsten.
 Bruk stramme scrunchy

10 dårlige vaner hår


 Eraser - enkel og lett måte å samle håret. Bedre valg tannkjøtt dekket av en duk - for tynn, tett griper håret elastiske tråder kan medføre irritasjon og sprøtt hår hvis det er for stramt omkostninger. Hvis du bare ønsker å fjerne hår fra ansiktet hennes, nøye samle dem tilbake ved hjelp av pinner eller klipp. Alt for hardt holder håret er dårlig, så det er litt å løsne halen.
 Overdreven bruk av kjemikalier

10 dårlige vaner hår Ikke bare håret, men en hvilken som helst del av kroppen vil lide hvis det brukes det for mye kjemikalier. Store mengder av fargestoffer, keratin hår rette prosedyrer og jenter med naturlige krøller kan føre til sprø og skadet hår. Redusere antall slike prosedyrer til et minimum, og prøver å bruke dem til spesielle masker eller beskyttende balsam for hår - de beskytter håret ditt fra overdreven skadelige effekter. Bruke en maske for et par dager før besøket til frisøren. Alltid advare master av prosedyrer utført før, fordi risikoen for hår skade er høy.
 Tørking hårføner

10 dårlige vaner hår


 Hvis luften er for varmt, fratar det håret med naturlig fuktighet og tørker deres ytre cellelaget. Som et resultat av tilnærmingene se tørr og livløse. Artikler for hår sier at det er nødvendig å tørke håret med minimal eller gjennomsnittlig temperatur. Men hvordan vet du hvor varm luft hår? Trikologi rådes til å sende i hånd tørketrommel inkludert. Hvis huden føler seg komfortabel, har du valgt den optimale temperatur. Hvis du har veldig uregjerlig hår uten den varme luften ikke alltid bruke en beskyttende spray for håret. Jo lavere temperatur, jo bedre er det for håret ditt, anbefales det å style håret ditt når de er mer eller mindre tørr. Ikke begynn tørking når håret er fortsatt dryppende vann, bedre vente litt fuktighet vilje.
 Ansvarsfraskrivelse beskyttende hårpleie

10 dårlige vaner hår


 Vi har hørt mange ganger hvor viktig det er å bruke spesialspray og balsamer for hår. For eksempel vil en spray beskytter håret mot varme, viktig for helsen til dine krøller. Det hjelper håret beholde sin naturlige fuktighet og hindrer deres skjørhet. Spray bør sprute på fuktig eller tørt hår med en avstand på ca 10 cm før de begynner å gå inn hårføner, jern eller styler. Sørg for at hvert hårstrå som skal inngås, var uvlazhena.
 Forsinkende skjæring

10 dårlige vaner hår


 Når flisete tupper bør umiddelbart gå til en frisør. Det er ikke engang fordi det er stygt og viser problemet med hår - til slutt flisete tupper er delt inn i flere hår, gjør håret tynn og svekket. For å opprettholde et sunt og vakkert utseende frisører anbefaler hver måned for å trimme tuppene på 1-2 cm. Hvis du otraschyvaete hår, kan du få en hårklipp i en måned. Flisete tupper, i alle fall ikke legge lengden på håret ditt, og gjort i tide kan spare hårklipp skjønnhet hår.
 Gre håret

10 dårlige vaner hår


 Gre krøllene fra røttene kan føre til brekkasje. Å gjøre det mykere, dele håret inn i tråder av 8-10 cm og børste fra tips. For å gjøre dette, ta en del et par inches ovenfor tips og begynne å gre stedet hvor din hånd. Gradvis Flytt over og gjenta prosessen til du kommer til røttene. Tenk deg at du pusser barnet og tilbringe forsiktig gre gjennom håret.
 Uriktig gre vått hår

10 dårlige vaner hår

 Når håret er vått, stiger det ytre cellelaget lett og trådene mer utsatt for brekkasje og utseendet av splittede ender. Bruk en kam med store og mye mellomrom tenner. Søknad børste eller kam med smale tenner for hardt og anbefales ikke for vått hår. Tørking håndkle også skade håret, forårsaker brudd hvis du tørke dem for mye.
 Store mengder av hårpleie

10 dårlige vaner hår


 Du ønsker ikke å frata hans manke naturlig fuktighetsgivende? Mye penger kan føre til tørke naturlig hår, som de hindrer inntrengning av fuktighetsgivende stoffer. Hvis håret ditt er tykk nok, anvendelse av bedre tolerert. Bruke mindre penger enn du tilsynelatende trenger. Hver kvinne trenger sjampo, spray og beskyttende balsam. Hvis du ønsker å prøve nye verktøy eller ikke er sikker på at de ikke misbruker nummeret, kan du prøve å sette et verktøy for hånden, slik at det fortsatt blir håret. Dersom effekten deg lykkelig, kan du alltids legge til litt mer.
 Endre sjampo

10 dårlige vaner hår Mange kvinner opplever at du trenger å stadig endre sjampo for å produsere god toleranse i hårprodukter. Det er ikke. Endre sjampo når du endrer hår, for eksempel etter farging eller bleking. Når problemer når det er flass eller hår svakere og tynnere, sjampo bare endre nødvendig.  
Hvordan å gå ned i vekt før sommeren?
 Snart sommer - det er på tide å forlate, reise og strender. Sesong åpent kjoler, trange bukser, korte skjørt og badetøy. Men om du selv tenke på slike regelrett pinlig drakter, etter gjennomføring av våre anbefalinger for vekttap du vil bli forstyrret eneste problemet oppdatere sommergarderoben.
 Vi har tre måneder på å gå ned i vekt. Begynner vi.
 FORMÅL
 Det første som anbefaler VseTut - definere et klart formål. For eksempel - minus 14 kg før den første dagen av sommeren. Tilbake en virkelig vekt, og resultatet vil være meget merkbar. Spill sikkert mål på papir, er det din intensjonserklæring. La sikte vil bli stavet ut i presens, som om du allerede har oppnådd den ideelle. Antagelig vil dette se ut som "June 1 vekt min favoritt show jeg finne 00 (rekord vekt som du ønsker det)." Nå vet du hva du skal gå.

 Utendørs installasjon
 Hvordan å miste vekt raskt hvis du prøvd mange ganger, men ingenting fungerte? Slutt å tenke på det. Tune in for å lykkes. Enig, hvis du angir et mål, men sjelen tvil om at dette er mulig, er det lite sannsynlig at du vil komme til et resultat. Ikke tving deg selv til å tro - tro reiser tvil. Bare vet at det vil skje. Du vet nå at vekttap er mulig, hvorfor bekymring og tvil?
Hvordan å gå ned i vekt før sommeren?

 "Uansett hva SLIK spise for å gå ned i vekt? "Anbefalinger for strøm
 Det første som kommer til tankene når du ønsker å gå ned i vekt - kosthold. Dette er en grusom ord vhonyayuschee deprimert millioner. Jakten på ukjente grønnsaker og sjømat avfall på eksotiske frukter, som veier og telle kalorier, UV selv når du leser er lengsel.
 VseTut må skynde - maten i mikroskopiske doser og strenge grenser kansellert! Avlyst, imidlertid, og enkelte produkter. Hva tror du? Noe må bli ekskludert fra kostholdet, hvis målet ditt - for å gå ned i vekt.
 Satt tabu på:
 - Pølse
 - Fett oster
 - Mel
 - Søt
 - Cream, rømme, majones
 - Stekt og røkt
 - Canned
 - Frø og iskrem
 Som du kan se, er listen over unntak ikke så stor. I så fall, hvordan å miste vekt raskt? Ikke voldta minst favoritt kroppen produkter som du tilbyr eller at kostholdet. Velge fra en liste over anbefalt, eller i hvert fall ikke de forbudte matvarer som du er fornøyd, koker dem riktig, og vekttap vil gi deg mer og gastronomisk nytelse.
 Spis med glede:
 - Grønnsaker (ikke overdriv poteter)
Hvordan å gå ned i vekt før sommeren?
 - Frukt (spesielt gode epler, ananas og grapefrukt)
 - Kjøtt - biff, kylling, kalkun, vilt. Fra svinekjøtt bør bli forlatt, men hvis du virkelig ønsker å la en gang vidvaryvshy det uten olje.
 - Gryner. Vi anbefaler ikke manna (og ja, semule på vannet - brrr). Anbefalt ris, havregryn.
 Separat si om bokhvete. Bokhvete - en kilde til vitaminer og mineraler som bidrar til akselerasjon av metabolismen. Hvis du ønsker å gå ned i vekt, spiser bokhvete kreves!
 - Fisken kan spises helst, og marine og ferskvann.
 - Seafood.
 - Egg er mulig, men uten fanatisme og uten majones.
 - Brød, korn, kli (om morgenen med litt smør eller fettfattig ost).
 - En brøkdel av fett ost med urter, yoghurt eller honning.
 - Hvis du ønsker søt, du kan honning, tørket frukt (som ikke må forveksles med kandiserte frukter). Et par ganger i uken, starte en ferie - spise zefyrku eller godteri.
 Separat på drinker og vekttap
 Å miste vekt du trenger å drikke rent drikkevann. I morgen på tom mage - et must! Vann rense magen og gjør den klar til å jobbe dag. En halv time før hvert måltid drikke et glass vann. Denne enkle innstilling kompleks i utførelsen på grunn av det faktum at forglemmelig. Ha alltid med en flaske med vann. I løpet av dagen, drikke slurker, så det vil være lettere å lære kroppen til vannet.
Hvordan å gå ned i vekt før sommeren?

 Te å drikke grønn. Brygget det som vanlig. Til te seremoni brakt deg glede, anbefaler vi at du kjøper et godt utvalg av te. Gå ned i vekt hjelper sitron, mynte, lagt til te eller vann.
Hvordan å gå ned i vekt før sommeren?

 Nesten hver diett inneholder zhyroszhyhayuschye produkter. VseTut anbefaler bruk av ingefær. Vekttap ved hjelp av unike krydder vil gå mye bedre. Ginger bryter ned fett metabolisme, stimulerer blodsirkulasjonen og gir en oppkvikkende effekt. Legg ingefær te. For å gjøre dette, hell kokende vann knust ingefær skive eller la stå et par minutter. Dose selv å smake.
 Drikk melk drikker - yoghurt og yoghurt. Bruken av naturlige natt hjelper rense kroppen.
 Hvordan å miste vekt raskt uten å forårsake skade? VseTut rådes til å følge grunnleggende regler for matlaging:
 - Salater fylle med vegetabilsk eller olivenolje
 - Redusere saltinnholdet i mat
 - Cook kjøtt uten fett Kourou skrelles. Stuet med krydder, bakt eller dampet. Godt kjøtt med krydder for vekttap - Pepper "chili", persille, basilikum, koriander. Spise kjøtt eller som en egen rett med grønnsaker. Ikke med poteter og brød.
 - Fisk kan lage mat, bake, lage mat på grillen
 - Stek havregryn i vann. Havregryn er bedre ikke å koke, helle frokostblanding i varmt vann, tilsett honning, kandiserte frukter, nøtter - og velsmakende, og sunt. Anbefales til frokost.
 - Hvis du ønsker poteter - Unn deg selv. Bake den i ovnen i folie eller skrelle.
 VseTut minner om at det viktigste måltider - frokost og middag. Alt du ønsker nå råd til - spise i morgen og ettermiddag. Middag bør være lett. Av kvelden magen er langsommere metabolisme også bremser ned. Hold deg. Imens akselerere vekttap!
 Ikke alle dietten tillater snacks mellom måltidene. Selvfølgelig, hvis alltid noe å tygge, for å gå ned i vekt er usannsynlig å lykkes. Du kan spise eple, nøtter, tørket frukt, drikke grønn te eller yoghurt.
 Faste dager
 En opsjon. I løpet av dagen, spiser bare epler, grønn anbefale. Hvis du hyperacidity, mage syk - eple dagen du kontraindisert. Drinker - yoghurt, grønn te, vann.
 To alternativ. Dag til molokochayi. Forberede veien - grønn te i en termos fylles ut, slik at ca 1/3 og hell melken. Drikke hele dagen 1-15 liter. Daglig vekt tap på opp til 500 gram! Gjør minst en fastedag i uken.
 FLOW - ALTERNATIV TRENING
 Vekttap bør bringe glede hudeyuschemu. Hvordan å miste vekt raskt hvis trening på treningsstudio, yoga og behovet for å få på 5 am for en run - script for din egen skrekkfilm? Slapp av, mine venner! VseTut oppfordrer harmonisk og behagelig trening, gå ned i vekt som du ikke vil være store problemer.
 1.Prohulky. Kom tur når det er mulig. Denne anbefalingen er enkelt, men det er lettere å takle det hele. Glem denne tiden av heisen, gjør din rute til å arbeide slik at 2-3 slutter å gå. Gå i parken på kveldstid og i helgene, samtidig fornøyd nødvendig oksygen i ferd med å miste vekt.
Hvordan å gå ned i vekt før sommeren?

 2.Utrennyaya kostnad må alltid, i alle aldre, i ethvert kosthold. Lade - det beste kostholdet! Ta med å tone musklene i 10-15 minutter elementære øvelser kjent deg siden barndommen. Start med hodet, nakke, skuldre; riste hender og føtter; ikke glem bakkene og knebøy. Føler at kroppen din - det alltid forteller deg nøyaktig hvilke muskler trenger oppmerksomhet.
 3.Pohudet vil hjelpe svømmebasseng. Dette er den mest skånsomme kroppen form for fysisk aktivitet. Når du navigerer, for det første, jobber alle musklene i kroppen, jevnt og uten stress. Dernest vannet stille for deg massasje huden, hindrer sagging mulig, forbedrer blodsirkulasjonen, stimulerer stoffskiftet.
Hvordan å gå ned i vekt før sommeren?

 Se bassenget minst to ganger i uken. Svømme aktive minst 40 minutter. Og ta en 20-minutters aerobic:
 - Følg rotasjon av kroppen til høyre og venstre hånd foran (behandlet sone midje, bryst, armer).
 - Hold listene stående, gjør flagrende meter fra hverandre, venstre fot til venstre, høyre - høyre. Prøv å heve nivået parallelt med gulvet.
 - Gå tilbake til siden og ta tak for det, slik at du trygt kan løfte bena opp.
 - Kjør på plass, plukke opp meter høy.
 Hvor fort å gå ned i vekt? Ta en Helper
 Vekttap kan gi deg fysisk nytelse gjennom visse prosedyrer og tiltak som råder VseTut bruke til å gå ned i vekt.
 1.Massazh
 Rive tiden med to kurs av profesjonell massasje - cellulitter og tonic. Start med det første. Registrer deg for en massasje fra de tidlige dagene av prosessen med å bringe deg i form. Vanligvis massasje kurs er 10 dager. Generelt klassisk massasje påvirker nervesystemet, lindrer muskelspenninger. Å gi menneskelige tilstand løfting og tillit, øker stresstoleranse og ytelse, lettere å bære diett.
Hvordan å gå ned i vekt før sommeren?

 Massasje er på problemområder ved hjelp av spesielle tog eller kremer. Du kan bruke eteriske oljer: appelsin, ingefær, pepper, Primrose. Dette massasje teknikken er mer aggressiv enn den klassiske som mulige blåmerker på kroppen. Vi anbefaler at du rådfører deg med legen din - hvis du har problemer med årer bedre å forlate en massasje på kroppen usunn.
 Massør kan tilby deg honning massasje. Utmerket prosedyre for å gå ned i vekt! Det er spesielt effektivt i magen. Du kan gjøre det hjemme, er teknikken ganske enkel: varme honning (helst naturlig), ta på magen din og gjøre ryddig klapper. Etter en stund honningen begynner å holde sammen, stopper ikke før du passerer klissete og honning skachayetsya. Føler litt smertefullt, men å miste vekt - viktig!
 2.Bany og badstuer
 Hvordan å gå ned i vekt raskt, rask dampbad eller badstue. I damprommet gjennom de åpne porene utskilles giftstoffer og salt akselererer stoffskiftet, på grunn som det er vekttap.
Hvordan å gå ned i vekt før sommeren?

 Delta ukentlig badstue. Ta med: kroppsskrubb, salt eller honning rubbing, masserer hanske.
 Før besøke badene bør rense huden med en skrubb og en dusj. Skrubb vekttap kan kjøpe, og du kan lage mat for deg selv: malt kaffe blanding med dusjsåpe. Gjelder for kroppsmassasje med massasje hanske. Skyll med varmt vann. Gjelde for kroppen salt eller honning og gå til dampbad. Må legge prostyraltse skrinlagt på grunn av svette vil renne forårsaket sammensetning. Etter 10-15 minutter, ta en dusj. Besøk dampbad med tildekket hode. For å gå ned i vekt, heller måle 2-3 på 15 minutter per besøk.
 3.Vannы
 VseTut rådet til å ta spesielle bad for vekttap. Full bad løpet av 10 dager. Vekttap effektiv når du legger vann bidrar ingredienser. Miste hjelp:
 * Havsalt + essensielle oljer (appelsin, mandarin, nattlysolje olje). Alternativ olje, og hver dag du har en ny flavored prosedyre.

 * Emulsion "Skypar." Laget av terpentin, men ganske hyggelig. Fremmer vekttap, metabolsk utvinning av legemet, for å styrke immunforsvaret, foryngelse. Emulsjonen er gul og hvit, anbefaler alternativ. Dosering detalj i bruksanvisningen.

 Metoder for søknaden er: fylle badekaret med vann temperaturen behagelig for deg (anbefales ikke veldig varmt), tilsett salt; oljeemulsjon og legge til den allerede fylt badekar. Timer 10 til 20 minutter. Deretter slår håndkle, badekåpe. Etter en halv time, ta en dusj.
 Kurset går hver måned. Sjekk hvordan du skal gå ned i vekt raskt, du kan bruke badene.

 Og et lite råd - stimulere seg selv. Gi deg selv litt nytelse for den nye oppleggs kilo. Bruk klær foran et speil som du blir stor. Prøv på våren og sommeren klær, og ros deg selv for hvor god du var å se!

Hvordan å gå ned i vekt før sommeren?


 Nå vet du hva du skal gjøre for å gå ned i vekt for sommeren. Følg våre anbefalinger, og tre måneder ekstra pounds forsvinner sporløst i lang tid. Nyt sommereventyr!  
Яндекс.Метрика