Hver kvinne ønsker å alltid se vakker og elegant, men aller viktigst - mangfoldig. Akkurat som din favoritt jeans eller irritere favoritt farge leppestift, akkurat det samme kjedelig frisyre. Noen ganger når en kvinne ikke ty til ulike virkemidler for å hjelpe henne enkelt endre deres utseende, Curlers, hårføner, strykejern, termo-curlers og andre enheter.
Hvordan velge den perfekte termisk beskyttelse for håret?

 Tross alt, alle vet uskreven regel - krøllete hår raskt lei og deres eier søker å trekke dem, og jenter med rett låser alltid lider av en mangel på volum, så se etter ulike måter curling hår.
 Alle disse verktøyene er basert på termovozdeystvyy under høy temperatur håret lettere å passe og bli lydig, men skaden er tilsvarende prosedyrer, de fleste av oss tror er ikke riktig.

 Alt håret er alltid basert på to hovedformer: etableringen av skjønnhet og hår behandling etter skjønnhet. Kvinneår farge håret, gjør vinke, dra håret jern, og aktivt bruke forskjellige masker og balsamer for å motvirke effekten. Tiden går kommer i håret, og deretter hele syklusen starter på nytt.
 Ja, bare noen få år siden var det svært vanskelig å finne en annen løsning på dette problemet, men nå var det en flott mulighet til å beskytte håret mot de skadelige effektene av temperatur - en annen måte av termisk beskyttelse effekt.
 Og forresten, det er en veldig vanlig og veldig galt idé, sier de, burde løse problemet når den blir tilgjengelig, det ødelegge håret - da og tror, ​​nei, dette er galt og veldig dumt.
Hvordan velge den perfekte termisk beskyttelse for håret?

 Problemet bør advare og å gjøre alt mulig for å bringe håret til staten "slep". Alle fagfolk i en stemme si at termisk beskyttelse er nødvendig når du skal bruke en hårføner, for ikke å nevne de ulike curling og utyuzhkah temperatur som for øvrig ikke bør overstige 130 °, og at ingen måte ingen hjelp, og brent hår gjenopprette er umulig.
 Å velge en god termisk beskyttelse for håret, trenger du å vite noen av nyansene i dette enkle tilfellet. Så, la oss starte.

 Hvorfor ødelegge håret ditt?


 Mange vet ikke hvordan det viser seg at effekten av temperatur på håret blir sprø, tørr, kjedelig og veldig neglisjert. Det faktum at stoffet, som består hovedsakelig av hår er keratin, et protein som er svært ustabilt til høye temperaturer og alle slags nahrevanyyam.
 Som et resultat av det øvre beskyttende lag bestående hovedsakelig av skalaer, ødelagt og ødelagt, og de stiger unbend rundt, frigjør verdifull fuktighet fra dype undergrunnen. For å forhindre denne prosessen, oppfunnet verktøy som er i stand til å holde seg frisk og prakt av håret ditt, minst, så sier de fleste eksperter i bransjen.
 Men jenter og kvinner, samt til alle nye, er lik termosredstvam med frykt, er usikkerhet om hvor effektive de ganske rimelig, fordi reklame er heller ikke står stille, se på først, men litt hjelp.
 Videre, til tross for den relative ungdom av disse midlene, antall og variasjon av rett og slett fantastiske, ulike bedrifter i sin linje produsert av to eller 4-5 varianter, som er å bli med?

 Valget av "deres" termisk beskyttelse


 Termisk beskyttelse kan ha et helt annet utseende og selges i forskjellige stater. For eksempel blir det kan være representert midler anvendes etter sjamponering - en rekke spray og mousse, balsamer, oljer og serum.
 Det finnes alternativer til å bli vasket av med vann - det shampo, skyller, balsam eller masker med termisk beskyttelse. Som er riktig for deg - er vanskelig å fastslå, fordi hver kropp er unik og det hjelper noen perfekt, kan være helt inaktiv i ditt tilfelle.
Hvordan velge den perfekte termisk beskyttelse for håret?

 Derfor er valget av et slikt produkt - en prosess med prøving og feiling, det eneste som er nødvendig å ta hensyn til det faktum at håret lettere og tynnere, til midler som er nødvendig å velge en mer skånsom spekter - spray og mousse. Men for tykk, fyldig og tykt hår bør velge masker, oljer, kremer eller balsamer.
 Hvor gode er disse verktøyene? Først av alt termisk beskyttelse kan beskytte mot de skadelige effektene av jern og Curlers, da den inneholder vitamin B og E og naturlige ingredienser som aktiveres under påvirkning av temperatur, innhylle hvert hår og ikke la den dyrebare væsken som kommer ut.
 Vitaminer nærer og gjenopprette håret, og gir en sunn glød, noen midler for termisk beskyttelse inneholder også mange andre gunstige stoffer som positivt påvirker håret, hindrer utseendet på flisete tupper og klarer med tillegg av håret volum og glans mye.
 Mange kvinner tror at et godt verktøy å være dyrt, kanskje det, men moderne profesjonell kosmetikk ikke alltid leve opp til forventningene og hevdet kvalitet. Noen ganger beskjeden og lite kjente merkevare produserer mye bedre kvalitet på produktet, imidlertid, og er ikke et universalmiddel, er det nødvendig å finne en middelvei er for din hårtype.

 Gjennomgang termozahysnyh midler


 Mousse og skum


 Dette verktøyet er oftest brukt for fine og sjeldne hår, men i prinsippet er det egnet for alle typer viktigere holde verktøyet når den brukes til å ikke falle på hårrøttene. Vanligvis pakket skrive om det og advare som mousse kan brukes i vått hår, som det skachayetsya og kan ikke fullt utføre sin beskyttende funksjon.

 Krem


 Vanligvis brukes i kompliserte tilfeller der håret er allerede svak og svak, men de er fortsatt utsatt teploobrabotke. Vanligvis krem ​​best egnet til eiere av tørr og veldig tørt hår og jenter med krøllete og tykt hår.

 Spray


 Det er best å bruke når oppbrukt og tynt hår, kan den brukes til enhver tid - og på vått og tørt hår. Eksperter anbefaler å velge spray med vitamin A, samt panthenol, som bidrar til å ikke bare beskytte, men også fylle håret fuktighet og dens langsiktig bevaring.
 For eksempel, mange jenter anbefale bruk av termisk beskyttelse spray for hår Estel, gode og andre midler, for eksempel, Ga.Ma, men husk den gylne regel - som kom opp de fleste, ikke et faktum som er riktig for deg, så prøv og se . Når du finner den perfekte alternativet - ingen slik enhet.  
 Hårfarging er blitt ganske vanlig og middelmådig trening, annenhver kvinne jevnlig engasjert i denne prosedyren, og hver tredje fargestoff håret hjemme, uten hjelp av en spesialist.
 Så temaet er svært relevant og må diskuteres, som er kjent, moderne hårfarging sjelden fører til noe bra - som regel først farge håret, og langsiktig kur.
Hvordan velge hårfarge?

 Men, uansett, misfarging - en prosedyre noen ganger et must - har noen male tidlig grå hår tråder. Noen fryktelig lei av den samme naturlige hårfarge, er det et ønske om å endre bildet og bilde, og hårfarging - dette er den beste og sikreste måten å forandre seg dramatisk.
 Hvis du går til parfyme, øynene bare løpe unna, velge én ting - veldig vanskelig, fordi hyllene er fulle av bokstavelig forskjellige bokser og rør, og hver og en lover 100 prosent resultater.
 Men alt det vi lover mange kampanjer og vakre jenter på omslagene? Det ønsker ikke å risikere hvis feil, så kan du gå tilbake lenge og hardt forbi helse og skjønnhet av håret ditt, kan det ikke være noen endring av bildet vil være. Hvordan velge hårfarge å gjøre det veldig effektivt, men med denne sparsom effekt på håret?

 Hva er fargene og hvordan fungerer de?


 For å forstå hvordan farge påvirker håret, en liten titt inn i sin meget struktur. Den består av tre hoved lag: kjerne, hardt skall og skalaer som primært som lider av effekten av fargestoffet.
 I god stand flak har sin farge, brekker de lys og forvrenge fargepigmenter som finnes i andre lag.
 Når håret er utsatt for noen skade i dette tilfelle den kjemiske, flak mister sin form, offset og er ujevn, som et resultat, mister håret en naturlig glans blir sløv, kjedelig og sprøtt.
 Denne rekke verktøy for maling kan deles inn i to typer basert på naturlige råvarer og syntetiske stoffer, dvs. de som oppnås ved kunstige midler.

 Som du sikkert har gjettet, hvis du ønsker å bruke de mest ufarlige betyr at din hjelp vegetabilsk blekk. De blir brukt av våre bestemødre og oldemor, slik penger meget nøye behandle håret ekstra nærende det med vitaminer og næringsstoffer.
 Disse inkluderer maling, kjent for mange, henna og Basma, de er en del av mange medisinske masker, geleer og balsamer for hår. Det eneste problemet anlegget er loslitt maling fargepalett, for eksempel hvis du ønsker å bli en lidenskapelig blonde, det er av en slik betyr at du bare ikke får det.
Hvordan velge hårfarge?

 For å oppnå denne effekten, er det kjemisk og maling, som inkluderer hydrogen peroxide og ammoniakk, som trenger inn i selve kjernen, det er bokstavelig talt brenn din naturlige farge og fyll den med ny.
 Slike malinger ha negativ innvirkning på strukturen av håret, tørking av den fra innsiden, slik at hele utseendet av håret til likheten av en svamp. For å liksom holde håret, er det best å bruke maling uten ammoniakk, som er i høy etterspørsel.
 Hvis du ønsker å endre fargen på noen få farger, kan du bruke et verktøy, hvor andelen av peroxide er mindre enn 6,9%, noe ovenfor - alvorlig brent midlene som trengs for å fullføre bleking.

 Hvordan å kjøpe kvalitet hårfarge?


 Selvfølgelig, til en god idé konsultere med en rådgiver i butikken, er det mye mer bevandret i produktet, som han har på lager.
 Lese nøye emballasjen, en vanlig feil mange jenter og kvinner ofte ikke tar det produktet som de virkelig trengte, og ta en pakke, hvor vakker etikett.

 En annen faktor - reklame hvis de hele tiden ser på TV og på billboards alle type produkt, er det sannsynlig å føle tillit til ham, og vil alltid prøve.
 Selvfølgelig, kan du komme til poenget og velge en virkelig god maling, men heller du komme i trøbbel, husk at prisen på produktene består av priser for reklame, og hvis det er for mye, det er mistanker om at produsenten mer vytratyvsya på PR enn kvaliteten av produktet.
 For å velge ønsket produkt, sørg for å sjekke fargepaletten skal sendes til kartontsi spesielle haler, malt i den fargen du ønsker.
 Igjen, husk at produsenten demonstrerer maling jobb i ideelle forhold - på en helt bleket hår og de mest lønnsomme proporsjoner av maling.

 Så ikke bli overrasket om det endelige resultatet på håret ditt vil være litt forskjellig fra produsent. For å oppnå effektive resultater, velge en maling farge som er to nyanser lysere enn din naturlige farge.

 Hvor mye hårfarge?


 Takeoff prisene ganske imponerende, men hvordan du skal velge en som vil møte forventningene? Selvfølgelig anbefaler de fleste eksperter ikke gitt område å skimp på dette, fordi i første omgang - er helse og skjønnhet av håret ditt.
 Men er prisen vi ser på prislappen er berettiget? Ikke kjøp de dyreste og kjente farger som du bare kan finne i en butikk når neste er mye billigere, men lover ikke verre utfall. Husk å faktor i reklame, kjøpe annonserte produktet, samtykker du til å betale for sin annonsering.
Hvordan velge hårfarge?

 En annen oppfatning er at det importerte produktet, mye bedre innenlands. Enig i dette utsagnet så hardt som prisen på frakt fargen fra utlandet ganske stor, det plyusuyetsya også til kostnaden av produktene på telleren.
 Konklusjon - dette er ikke den annonserte merke eller pris, nå informasjonen er tilgjengelig, det er mange fora og diskusjoner om et produkt, som du beskriver i detalj sin effekt, positive og negative, og dette gjøres ved reelle kunder, det samme som deg .

 Hvor bedre å kjøpe verktøy for hårfarging?


 Selvfølgelig er det best å kontakte spesialforretninger, som fokuserer er på en rekke produkter. Hvis du ønsker å kjøpe profesjonell hårfarge, husk at det ikke er solgt i markedet eller i små butikker, kan du finne bare i spesialiserte sentre og store parfyme og kosmetikk.  
Яндекс.Метрика