Sannsynligvis nesten hver jente minst en gang i livet ditt tenkte om nødvendigheten av å faste fordi tenk: poholodaesh par dager, men bare noen få pounds å miste vekt.
 Naturligvis, hvis resten av den truende foran team på jobb, og kan bare skje noen betydelig hendelse, ønsker du å se på slike hendelser som mulige lysere og vakrere.
 Ja, og veier i skapet, samle støv kjole som minst to dimensjoner av din nåværende, og for å bruke den, etter å ha gledet meg elskede, et presserende behov for å redusere inches. Men hvordan? Det eneste som kommer til hjernen - en streik. Men er alt så bra som du forestille deg?
Fasting for vekttap: anmeldelser og ulike resultater

 Hva du ikke fortelle en venn, eller hvis du halvt øre til å høre på noen TV-programmer, plutselige endringer i konstant og systematisk arbeid av kroppen, noe som resulterer i sjokk.
 Og dette gjelder for vår hjerne aktivitet og indre organer som er ansvarlig for mange av de prosesser som skjer innenfor.
 Derfor påstanden om at fasting bringer bare fordeler - dum. Før du når ditt fulle ideen om denne metoden for vekttap, er det nødvendig å veie fordeler og ulemper nøye gjennomgår alle de bestemmelser og funksjoner på denne metoden.
 Det er en pålitelig måte å fastslå effektiviteten av faste for vekttap, denne studien resultater og meninger fra andre som har opplevd det denne metoden, og kan nå gjøre den subjektive mening.
 Selvfølgelig, ideen om én person - er det ikke et universalmiddel, men flertallet mening - dette er den beste reklame eller Counter-reklame, avhengig av innholdet.

 Hva er limotherapy?


 Essensen av faste er å velge en tid helt fra all mat, alt er gjort for terapeutiske formål og mål for å miste vekt. Vekttap er total og absolutt, i det første tilfellet personen nekter mat, men fullt ut kan bruke vannet så mye som kroppen trenger.
 I absolutt sult er helt avslag av alt, er det bare utføres under tilsyn av, som det truer negative konsekvenser.

 Lovgiver slikt kurs var Paul Bragg, som i XX århundre, publiserte sin egen bok "The Miracle of faste", som umiddelbart ble populært og heftig debattert. Som med alle ukonvensjonell metode for behandling, har faste sine støttespillere, men motstanderne er helt mot slike metoder.
 Hvis du følger logikken til Paul Bragg, den limotherapy i stand til å forlenge menneskers liv til 120 år, hadde han planlagt å være lang levetid, etter sine egne metoder og mislyktes.
Fasting for vekttap: anmeldelser og ulike resultater

 I mange land, var det hans tilhengere og entusiaster Bragg saken, ifølge forfatteren, har egne underarter av faste. Godt på denne anledning sa Bragg? Han mente at å faste i første omgang, er det nyttig at i denne perioden av hans liv kroppen begynner å spise og operere fra sine reservestyrker, som vi ikke engang vet derfor han trener og stadig opprettholder muskel tone.
 I tillegg, i løpet av fasten viser alle giftstoffer, kan vi se "forferdelig og merkelig farge på urin lukt" vises etter noen dagers behandling. Men er alt dette? Og hva om dette sier moderne medisin?

 Limotherapy. Er det verdt risikoen?


 Kvalifiserte fagfolk blir behandlet med stor nøling til slike prosedyrer, spesielt mot disse alternativene når folk råd til sin egen oppnevnt.
 Limotherapy selv saken, vann, eller tørr, krever tilsyn av fagfolk, noen leger ofte foreskrive denne prosedyren som et hjelpemiddel i sykdommer som pankreatitt, astma, gastritt, og andre.

 Men den forstand at vanligvis legen ber om å sitte på vannet en dag eller to, og våre damer klart å bringe denne prosessen til det punktet av absurditet - nekter måltider for 30 eller enda flere dager. Hva organisme overleve?
 La det være kjent for deg, noen mennesker, kan denne teknikken generelt kontraindisert, spesielt de som lider av diabetes, tuberkulose, hjerte arytmi, hjertesvikt, snakker generelt, er ganske stor denne listen, så tenk på det, eller ta kontakt med legen din før du innlate vindene.

 Men det er en positiv side?


 E. Det er faktisk den eneste måten for deg å gå ned i vekt på kort tid nok til å bruke 2-3 dager på denne "diett" og oppleve synlige resultater.
 Kort sultestreik holdt av alle reglene, gi reelle fordeler - kroppen er løslatt fra giftstoffer, forurensing, reduserer blodsukkeret og kolesterol, som også er veldig nyttig.
 Også leger sier at limotherapy kan føre til økt hjerneaktivitet, som blod strømmer fra magen, og helte hva? I hodet, selvfølgelig, så hvis du trenger å løse et viktig problem eller problem, prøv å ikke spise den dagen, er det mulig at du vil finne raskere den riktige avgjørelsen.

 Hva faste er skadelig?


 Dessverre er ulempene med denne metoden, mye mer enn proffene. Leger tror at langvarig faste begynner å skje forgiftning av kroppen, bokstavelig. Å leve, begynner kroppen å bryte ned sine beholdninger, det første han gjorde ikke ta opp fettet, som vi hadde håpet, men for proteiner, dvs. muskelvev, så det er bokstavelig talt den første dagen merkes i kroppen svakhet og tyngde i lemmene .
 Deretter begynner å danne aceton organer som fremmer og forgiftning nervesystemet, reduserer insulinnivået, som kan vise seg å en tilstand av diabetisk koma.
Fasting for vekttap: anmeldelser og ulike resultater

 Fasteperioden ledsaget av et fullstendig opphør av mineral og mineraler, vitaminer og sporstoffer, noe som fører til en generell usunn utseende, hudproblemer og hår, og fullstendig langsommere metabolisme.
 Konsekvensene av langvarig faste er og svekket hukommelse, nedsatt funksjonsevne, kan være visuelle og auditive hallusinasjoner, personen blir nervøse, mulige angrep og uforutsigbar aggresjon sinne i praksis vanlige tilfeller av besvimelse og svimmelhet sterk.
 Er det verdt et par pounds av ofrene? Som vi har sagt, kan fasting brukes til medisinske formål, men som et middel for effektiv og langsiktig vekttap, er det ikke anbefalt.
 Mistet noen pounds du, tilbake til deg, tok med seg et par mer, vel, hvis du gjøre uten sykdom og negative konsekvenser. Hvis du bestemmer deg for å prøve å rense kroppen din, er det nødvendig å utføre denne prosedyren ikke mer enn 24 timer, spesielt hvis kroppen ikke er forberedt for slike sjokk.  
 En sunn og glatt hud - drømmen om hver jente, fordi hennes utseende er i stand til å tiltrekke seg beundrende blikk med sin skjønnhet og fremmedgjøre seg fra utslett og purulent betennelser. Når en kvise eller to - ikke forferdelig, og viktigst det raskt behandlet.
Utslett i ansiktet: hvordan å behandle dem

 Men når en slik betennelse kan allerede telle ti, det fører til dårlige ideer, pasient utseende og panikk, fordi slike problemer er mye vanskeligere å håndtere.
 Hovedproblemet er at mange jenter ikke umiddelbart skjønner når det er på tide å begynne å håndtere dette problemet, de alltid innhyllet utslett og kviser under et lag av pulver og fundament, som til slutt kan føre til alvorlige komplikasjoner, noe som betyr mer langsiktig omsorg .

 Disse problemene kan ramme absolutt alle, uavhengig av alder, hudfarge, kjønn, og fører til at nesten alle de samme. Hvis du ikke kan bestemme hvordan å kurere utslett i ansiktet, så mest sannsynlig at du kjemper med etterforskningen, stadig glemme opprinnelsen til sykdommen, som bør føre en stor kamp.
 Husk at problemet kan være noen ytre stimuli, er det mulig at det er gjemt et sted inne i kroppen, ofte alvorlig utslett snakk om svikt i indre organer og brudd på interne balansen som helhet.
 Derfor er det mulig at den beste løsningen i denne situasjonen ville være å besøke en spesialist som vil gjennomføre de nødvendige undersøkelser for å fastslå årsakene til sykdom, og deretter foreskrive den nødvendige behandling.
Utslett i ansiktet: hvordan å behandle dem

 Hvis du tror at ting ikke er så alvorlig, før du tar fatt på selv-medisinering, kan du prøve å finne årsaken til dette ubehagelig utslett i ansiktet. For enkelhets skyld, vil vi liste de viktigste.

 Årsakene utslett i ansiktet


 •  Periode av hormonelle lidelser og justering. I kroppen av hver kvinne det er perioder hvor det er økt talgkjertler derfor fetheten i huden øker flere ganger. Disse inkluderer pubertet, vi vet alle at tenåringer ofte hudproblemer, som noen ganger skjer under svangerskapet. Så det første du må gjøre i behandling av akne er å kontrollere nivået av sine hormonelle nivåer, er det enkelt å lage endokrinolog. Den beste forebygging og behandling, i dette tilfelle - en permanent ansikts ikke at overskytende fett til å akkumulere seg på overflaten av den hemmelige, forårsaker konstant irritasjon. Utenfor det, akkurat det samme, det ser ut som hudormer, akne og kviser forskjellige størrelser.

 •  Underernæring. Du kan i stor grad overrasket, men hva vi spiser i hovedsak påvirker vårt utseende, og samtalen dreier seg ikke om de ekstra pounds. Stekt, krydret eller svært krydret, røkt, mange bakevarer og søt skytende fører til ulike utslett og rødhet. Hvis dette er faktisk et måltid, er det nødvendig å foreta en riktig ernæring diett, unngå skadelige produkter.

 •  Ofte årsaken utslett i ansiktet kan bli allergisk mot mat, men heller på noen komponenter. Hvis du er utsatt for allergiske reaksjoner, deretter forsiktig se hva du spiser, lese etiketten og produktsammensetning. Det samme gjelder kosmetikk, nylig problemet med allergiske reaksjoner på komponenter spre mye sminke. Hvis du har funnet et utslett etter bruk av et kosmetisk produkt, deretter slutte å bruke dem på en stund, kanskje du alle bør bytte til allergivennlige produkter.

 •  Feil bruk av makeup. Det hender at kjøpt krem ​​eller tonic absolutt ikke egnet for din hudtype, så prøv å ikke velge kosmetikk for sin verdi eller støyende reklame, og avhengig av de enkelte indikasjoner, alder, hudtype, hud tilstand.

 •  Problemer innenriks natur. Hvis akne og utslett begynte å dukke opp i en alder av 20-25 år, og du bare tror på fravær av allergi, så mest sannsynlig problemet assosiert med dårlig funksjon av mage-tarmkanalen. Det er best å gjennomføre en undersøkelse av indre organer, er det mulig at du arbeider med akutt gastritt eller leversykdom. En annen årsak alvorlige utslett kan være gjengroing, nyrestein eller forstyrrelse av det endokrine systemet.

 •  Igjen nervene! Så ikke bli overrasket nervøs dårlig, har du sannsynligvis visste det før, ulike psykiske lidelser, depresjon og stress påvirke endokrine kjertler. Så tenk før du la hodet i de negative følelsene som bidrar til fremveksten av ulike dårlig utslett, rødhet, begynner huden å tørke og morschynytsya.

 •  Subkutan tick. Ikke bekymre deg, det er absolutt ikke en midd som kan fange i gresset eller i buskene. Faktisk er subkutan midd i alle han vanligvis bare passiv, men kan være aktiv. Aktivert det i tilfelle at det er et overskudd av underhudsfett, talgkjertler feil når tilstoppede porer med skitt og støv. Han begynner å formere seg i miljøet, forårsaker akne og ulike hudirritasjoner. Forresten, kan dette problemet bli overført gjennom personlig pleie elementer, klær, eller gjennom direkte kontakt. For å ikke bli infisert ut, vaske hendene ofte, følger reglene for hygiene og hudpleie.

 •  Hvordan å hjelpe seg selv?


   Avhengig av alvorlighetsgraden, kan behandlingen utføres ved hjelp av salver eller kremer, som det er folk rettsmidler for utslett som ofte hjelper er bedre enn industrielt. Hvis eksterne metoder ikke hjelper, så er det mulig at du må ty til kompleks behandling.
   Viktigst bygge disse problemene - en vanlig og riktig hudpleie.

   Ved å gjøre seg et dårlig rykte enkle grønnsaker som agurk. Problem steder kan rengjøres med en spesiell agurk ekstrakt, som er utarbeidet med revet agurk varmt vann. Du kan bruke en vanlig agurk, med regelmessig bruk av den, vil han ikke bare bidra til å bekjempe akne, men også hindrer for tidlig aldring av huden, legger tone og friskhet.
   Også fint i det faktum hjelper fersk løk, hogge det må være å danne en slurry, og deretter sette på problemområdene.
   På omtrent samme spekter av innflytelse gir surkål sin heller holde på problemområder i 15 minutter. Ikke dårlig kamille komprimerer hjelpe gjøres daglig i to uker.  
  Яндекс.Метрика