Slank og tonet kropp alltid tiltrekker øyet, fordi mye hyggeligere å se på mannen, som spiller den styrke og helse. Men den moderne verden og samfunnet har ført til at komfortable levekår og mangel på fysisk aktivitet, påvirke den fysiske utvikling og helse for nasjonen.
Som jenta raskt pumpe opp armer og skuldre?

 I økende grad, kan du finne full eller, skrøpelig og tynne mennesker som bare gjør det de klager over dårlig helse. Hver jente og kvinne som ønsker å være i søkelyset, bare må betale nok oppmerksomhet til kroppen din, trening vil ikke bare føre deg til den attraktive utseende, men også bedre helse, både fysisk og det psykologiske aspektet.
 Hands - er en del av kroppen som alltid er synlig, spesielt i sommermånedene når du ønsker å bruke klær med korte ermer eller nei.
 Forresten, det er en vri armene, spesielt i skuld del, for å komme seg først.

 Ja, selvfølgelig, er ikke alle, noen har til å gå den ekstra fett magen eller sider, og noen, akkurat det samme i ryggen og armene. Hvis magen er fortsatt mulig å skjule, hendene ikke vtyanesh ikke zamaskuyesh, de umiddelbart gi troløst alle de ekstra pounds.
 Forresten, er en variant av tynne og formløse hender heller ikke den beste, det ser ikke mye bedre enn fullstendighet. Men gode og litt pregede muskler vil alltid være gunstig å fremheve din skjønnhet, sier du sport "du", og at menn setter pris på.
Som jenta raskt pumpe opp armer og skuldre?

 Derfor er det nødvendig å raskt pumpe opp armene og skuldrene, men hvordan du gjør jente som ikke hadde jobbet, og det absolutt ikke representerer hvor du skal begynne?
 Den enkleste alternativet - å melde deg på et treningsstudio, der en erfaren trener, som har sitt eget system av øvelser som vil hjelpe deg i dette tilfellet. Men det er en enklere, rimeligere og finans og tid, måte - å pumpe hender hjemme!
 Ofte er det lettere utsatt kvinnelige hender skaper vakre hjelpeformer enn noen annen kroppsdel. Viktigst - en vilje og iver, fordi, er det mulig at entusiasmen bokstavelig fordampe i løpet av 2-3 dager, så det er viktig ikke å stoppe og fortsette treningen.
 De jentene som er overvektige, spesielt innen selvfølgelig behovet for å gå ned i vekt, ellers alle dine klasser vil ikke bringe synlige resultater.
 Fettlaget bare lukke musklene dine, så du bør inkludere i kosten slanking kompleks - aerobic aktivitet, løping, svømming. Som de sier, tålmodighet og arbeid for å hjelpe, god kropp fortjener å kjempe for det.
 Forresten, noen jenter prøver likevel unngå øvelser for armer og skuldre, forklarer at de kan "pumpes" muskler og bli en "mann". Dette er sant, men snarere en unnskyldning for å gå hvor du ikke burde.

 Den kvinnelige kroppen kan slå inn en stor byggverk muskel bare når en kvinne begynner å ta mannlige hormonet - testosteron. I andre tilfelle muskulatur jenter motvillig øker, så gjør kroppen "perekachennыm" veldig, veldig vanskelig.

 Hva du trenger for å trene hjemme?


 Å utøve hånd hjemme brakt synlig frukt, er det nødvendig å forberede dem litt. Først velger du en enkelte ganger når du kan holde hjemmetrening, bare 30-40 minutter, så lenge de var betingelsesløst.
Som jenta raskt pumpe opp armer og skuldre?

 Kjøpe et par dumbbell på 1-2,5 kg, det fremmer dannelsen av en slik vekt vakkert terreng hendene opp. Til de utrente damene bedre å starte med en vekt på 1 kg, og da er det økt til 2-2,5 kg i hver hånd. Husk at jo flere reps bedre enn å ty til mye vekt manualer eller vekting.
 Før du starter et treningsprogram, sørg for å ta en ti-minutters oppvarming, som bør inkludere en oppvarming opp trening for livmorhals, øvre-skulder kompleks, rygg og ben. Dette er en nødvendig prosedyre som vil spare deg fra å strekke og rive forbindelse ikke oppvarmet.
 Etter trening kan du gjøre en liten strekk. Forresten, til de som føler behov tempoet selv hver dag, altfor galt, bare gjør øvelsene 3-4 ganger i uken, og de mellomliggende dager, for eksempel erstatte øvelser på ryggen, fordi det er også en ekstra byrde, spesielt når du utføre øvelser med den ekstra vekten.

 Øvelser for å få vakre hender og lettelse


 Først, hva vanligvis begynne å svinge armene, retting og bøye den ved albuen. Alle øvelser for hender (unntatt spin) utført 2-3 sett med 15-20 ganger så mye av de få, deretter øke antall repetisjon til 30-40.
 Å bli rett, hender ta på seg en dumbbell, bena litt bøy knærne og bekken utlede litt fremover, ryggen rett og ser frem ønskelig, selvfølgelig, et speil.
 Hands presse bedre til kroppen, slik at belastningen på musklene vil være mer enn én etter én begynner å bøye albuene, hver gang du prøver å bevise sin hånd med en manual til brystnivå.
Som jenta raskt pumpe opp armer og skuldre?

 Den nederste punktet bør rette helt, men nesten til enden for å ikke skade albuen. Et annet alternativ - samtidige krøller, på denne måten helt prokachayete biceps.
 Den neste utøvelse - fjerning av hender, som danner en vakker linje i skulderleddet. Føttene skulder bredde hverandre satt og vippet frem til å bygge lenge skuldrene blir parallelt med gulvet. På utpust, slipp til bunnen av hånden og innhalere sakte vind det tilbake.
 I øvelser med manualer, kan du pumpe opp musklene i hendene på bar, selvfølgelig, en uke eller to spesialeffekter som du ser, men bare noen få måneder fryde vakre og passer muskler. I denne øvelsen på bar eller baren gi nødvendig last tilbake og magemusklene, som også er ganske god.
 For det første, kan du bare henge på bar, så tog utholdenhet hender og trakk ryggrad. Den mest effektive - en pull-up, selvfølgelig, korrigere dem kan gjøre bare avanserte jenter i idretts vilkår. Nok 3-5 pull-ups til å begynne med, deretter nummeret kan økes til 7,10 ganger.
 En annen effektiv øvelse - push-ups, banalt og alt kjent siden videregående skole, bringer enorm effekt på musklene i armene, ryggen og brystet, gir det en smart og vakker form.
 Push-ups utføres "bar", albuene skal være bøyd til 90 °, magen stadig i spenning og trukket, ikke danner en hump tilbake, bekken og linjen ikke stiger over nivået av ryggen.

 Hvis denne metoden du ikke er klar, kan du gjøre push-ups med knærne ", er dette alternativet tilgjengelig for alle, selv de mest utrente personer. For de første 10 nok ganger, så antallet kan økes til 15-25 ganger.
 Å pumpe opp triceps (bakside skulder av hånden), kan du gjøre dips. Du må sitte på benken eller stabil stol, hendene bak ham er skulderbredde fra hverandre, og dermed dekker benken.

 Nå presenterer vi bekken og rumpe fremover, bena litt ta ut før deg, slipper bollen ned, mens bøye albuene. Skulle ned til slik tid som skuldrene blir parallelt med gulvet og deretter innsats muskler tilbake til startposisjon.  
 Når du befinner deg i en vorte på hånden, er det første en blast panikk ønske om å bli kvitt den forhatte contraption rett og slett overveldet, men du trenger for å finne tid til å gå til legen!
 I hovedsak vorter er ikke farlig, godartet dannelse på huden som ofte er plassert på hender og føtter. Det er greit, men de ser ganske stygg, dessverre, det samme problemet kontaktet mange, men lærte å bli kvitt dem - ikke alle.
Hvordan kan jeg fjerne en vorte i ansiktet, hender og andre kroppsdeler

 Faktisk, kvitte seg med slike enheter er lett nok til å slå en skjønnhetssalong, en spesialist, som var en av de foreslåtte metoder redde deg fra dette uvesenet. Men, i utgangspunktet, kan du prøve og kjempe på egenhånd, viktigst i dette tilfellet - ikke skade deg selv.
 Det faktum at noen mennesker lever i årevis med vorter, uten å oppleve ubehag eller noen problemer, men hvis over tid har de økt betydelig i størrelse, var årsaken smerte og blødning, da, først av alt, trenger du å fly til legen.
 Merk at i noen tilfeller fjerne vorter kan lide alvorlige konsekvenser, som kan advare en lege.

 Gang for lenge siden, i de dager gamle Rus, ble det antatt at det vorte kan tjene ved å holde en frosk i hendene, forresten, er noen ganger noe sånt som kan høres fra barna.
 Selvfølgelig, dette er tull, leger forklare fremveksten av slike enheter er veldig enkelt - human papilloma virus infeksjon, som, forresten, kan du plukke opp selv holder på stedet tidligere holdt av den syke personen. Men selv da, viruset lenge nok søvn og ikke manifestere seg.
Hvordan kan jeg fjerne en vorte i ansiktet, hender og andre kroppsdeler

 Hvis du fortsatt har plukket opp noe slikt, er det først og fremst et signal om at immunforsvaret er svekket fordi warts er ikke folk med god helse. Når du har funnet ut din immunitet, så kan du begynne å stille spørsmål ved hvordan du kan fjerne vorter i ansiktet og på hendene?
 Det bør bemerkes at hvis det var minst én vorte, trenger du ikke å vente på det å passere seg selv, fordi viruset har en tendens til å spre seg raskt, og hvor det var ett eller to vorter kan lett bli flere dusin formasjoner.
 De fleste av vorter sliter gjennom tre hovedmåter: i kosmetikk kontor prosedyrer, medisiner og tradisjonelle metoder. La oss snakke om hver lille detalj.

 Metoder for behandling av vorter i moderne sykehus


 •  Kryoterapi. Den enkleste og mest vanlige måten, til tross for sin relative fordi, er det effektivt og etterlater ingen synlige arr. Betydningen er enkel: vыmorazhyvayut vorter med flytende nitrogen, hele prosedyren, selvfølgelig, utført under oppsyn av en lege. Med denne metoden kan du fjerne vorter på et tidspunkt for å gjennomgå flere prosedyrer og ulempe er at de er ganske smertefullt. Det er best hvis følgende fremgangsmåte du kontakte en klarert profesjonell, som urettmessig ytelse av ulike penetrasjon truende infeksjoner og infeksjoner.

 •  Laser metode. Effektiv og smertefri måte, som utføres under lokalbedøvelse. Vanligvis tar et par minutter tid, og etter inngrepet er et lite arr.

 •  Kirurgisk fjerning. Også utføres under lokalbedøvelse, så smertefri, er merkbar arr, truer fremveksten av nye strukturer over tid.

 •  Strålebehandling. Smertefri og svært effektiv prosedyre etterlater ingen synlige spor, men krever flere økter mellom dem ventet lenge.

 •  Electrocoagulation. Produsert av en elektrisk strøm, er et stort pluss av denne fremgangsmåten at dybden av virkningen av strømmen regulert, slik at man kan påvirke selv på røttene av vorter, som fører til fullstendig fjerning. Vanligvis dannes det behandlede sted skorpe, som til slutt faller av.

 •  Vorter Behandling folk rettsmidler


   Før du bruker en oppskrift, koker det og deretter prøve et lite område av huden hvor som helst på håndleddet. Vent 15 minutter, og hvis du føler en brennende eller kløe mistenkelig, kan du trygt bruke, slik at du bare vil tro i fravær av en allergisk reaksjon overfor noen av oppskriften.

   Medisinske egenskaper av celandine


   Folk rettsmidler er ofte i stand til å hjelpe oss selv når konvensjonell medisin vasker hendene, for eksempel for å fjerne vorter ved hjelp celandine, fordi dens helbredende egenskaper kan hjelpe med mange hudlidelser.
   Etter å ha gjort en rekke av disse prosedyrene, vil du føle deg mye lettelse, og over tid, trolig glemme hva vorter alltid. For behandling av slike enheter er kun egnet celandine frisk, tørket mister sine gode egenskaper.
   Veldig enkelt og effektivt påvirke juice celandine, bare rive en kvist av anlegget på slutten av stammen bør gjøre juice - det er de og smøre de berørte områdene, gjenta denne prosedyren tre ganger om dagen.
   Husk at så snart se forbedringer, men det vil være ti dager eller kast behandling, holde det gjennom.

   Eneste selv om det i noen måneder vil ikke effekten, betyr det at denne metoden var ikke effektiv for deg, og det er på tide å se etter noe nytt.
   Også hyggelig å hjelpe alkoholholdig ekstrakt av celandine vanligvis gjør med det og komprimerer brukes til vorte i 15 minutter, ærlig, ikke den mest behagelige følelsen, men hva de skal gjøre. Noen ganger hakket celandine blandet med eple cider eddik, la denne blandingen i en halv time, deretter kok komprimere.
  Hvordan kan jeg fjerne en vorte i ansiktet, hender og andre kroppsdeler

   Sunn hud rundt vorte å beskytte, for eksempel, dekker plaster på vorte selv pålegge gasbind komprimere med alt tett folie og la stå i en halv time. Etter tiden blir grundig vasket og smører babyen krem.

   Andre enkle måter


 •  Skjær potet i flere biter, og deretter plassere kutte Smører vorter til fem ganger om dagen, bare en uke vorter eller vil bli, eller vil bli mye bedre.

 •  En god måte - masse med bær av fjellet aske, alle grundig mos, dampet å pålegge sted av vorter, fikse og hold i ca 30 minutter. Vanligvis nok 10-12 prosedyrer.

 •  Effektiv juice og løk som kan presse juicer eller så lett, rist. Utvekster smurte juice og gi tørr.

 •  Det er mange legemidler av vorter, som kan kjøpes på apotek, de er vanligvis selges uten resept, slik at problemer med oppkjøpet vil ikke. En ting er alltid veldig vanskelig å forutsi hva som vil passe deg, så det er best hvis du tilordne en medisin profesjonell som vil gjennomføre alle nødvendige forhåndstester.  
  Яндекс.Метрика