Hver jente drømmer om huden hennes var alltid perfekt, glatt, frisk, uten rynker og rødhet, som du ser på magasiner. Men at det ikke ble sagt var ideell, kan man klage om deres personlige problems'd liker å gjemme seg, men det er ikke alltid mulig.
Hvordan velge en god concealer for ansiktet?

 I livet er det hendelser og situasjoner hvor du skal lete nydelig og perfekt enkle er det viktig og hva som er mest interessant - det er ekte, aller viktigst, lære hvordan du skal velge og riktig bruk en korrekturleser for den personen.
 Selvfølgelig kan vi ikke få alle feil og defekter i huden og til å forsvinne, men i det minste skjule dem når det er nødvendig, er det i vår makt.
 Selvfølgelig, betyr bruk av slike mirakel hver dag, sannsynligvis ikke verdt det, spesielt når det ikke er åpenbart nødvendighet, fordi huden bør også jevnlig resten av makeup som ville være kostbart, og det var bra.

 Ved hjelp av slike verktøy bør være forsiktige, seriøs tilnærming til denne saken, fordi en feil flytte og din perfekte hud bli en maske som vil være fint å skremme andre med sine unaturlige nyanser.
 Men frykt ikke, bruk av slike midler ingen big deal, enda viktigere, å forholde seg til hvordan du velger en god concealer for ansiktet som er riktig for deg? Noen kvinner er redde for å bruke alle correctors, fordi tro det kan bli rullet ut i løpet av dagen og samles i huden, og dermed ytterligere fremhever alle manglene og problemområder i ansiktet. For å gjøre dette med deg uansett hva som skjer, vil vi hjelpe deg å forstå dette spørsmålet.

 Hva correctors er?


 Korrektorer, som de fleste kosmetiske fordeler avhengig av formen på det produkt frigjøring, ofte de er av tre typer.
 •  Flytende concealer, concealer kalles, tar ofte form av en avlang rør, som er utstyrt med en applikator (gummi, rull eller pensel i form). Stift karakterisert ved sitt lys og delikat tekstur, er de godt anvendes for øyet, men skjuler alvorlige defekter i form av rødhet eller akne, vil det være vanskelig.

 •  Blyant (klistremerke). Disse midlene kan skryte ganske tett tekstur, de er perfekt kamuflert akne, kviser, fregner og selv i stand til å skjule små arr i ansiktet, men området under øynene er best unngås, kan heller grov tekstur skade huden, noe som kan føre til nye rynker.

 •  Korrigerende i form av en krem. Denne allsidige verktøy som kombinerer fordelene av de to foregående artene, og det er derfor de er så glad i profesjonelle makeup artister, deres farger og perfekt tekstur er i stand til å skjule selv de mest alvorlige og sterkt funksjonshemmede.

 •  Sekundært correctors, selvfølgelig, varierer i sine farger, hver tone er ikke bare for en bestemt type person, men for et bestemt problem som du vil maskere.
   Ofte selv så, holdt det kosmetolog jenta flere forskjellige correctors som kan brukes avhengig av situasjonen.
   Alle farger delt inn i to typer: en som kan endre formen på ansiktet og en som er egnet til å maskere mindre hud blemishes, kviser, kviser, pigmentflekker, rødhet, fregner, mørke ringer under øynene eller hudormer.
   For hyppig bruk, bruker korreksjon å være to nyanser lysere enn din foundation. Det bør ideelt sett kombineres med et snev av huden din og pulver, for å plukke opp ditt valg, drypp og tilbringe en korrekturleser for håndledd side, hvis det er nesten usynlig, vil det passe deg nøyaktig, ellers er det nødvendig å fortsette søket.
  Hvordan velge en god concealer for ansiktet?

   Correctors kan ha en rekke farger, grønn eller gul, sølv og lilla, uansett om i form av en krem ​​eller en blyant de er, er disse midlene brukes til bestemte formål.
   For eksempel, er grønn eller blå corrector stand til perfekt forkledning rødhet, kviser, hudormer eller sprengte blodkar. Men lilla eller lilla korreksjon er bedre å bruke damene med icteric hudfarge, vil det legge en frisk og sunn utseende.
   Sølv mirakel verktøy går bra med kvelden make-up i kunstig lys lamper og lyspærer du vil ha en fantastisk, glødende utseende, huden vil minne perfekt porselen, men forsiktig - med naturlig lys, vil denne korreksjonen ser veldig unaturlig.
   Fersken, aprikos og oransje correctors passer jenter med veldig mørk og brun hud, de gir det en edel og litt kaldt. Men skjule fregner eller gi huden en fin nyanse av brunfarge du kan bruke gull eller bronse korreksjon verktøy.

   Hvordan bruke en korrekturleser?


   For alle korrekturlesere, uavhengig av formålene med bruk og utslipp former, som en generell regel er det ikke nødvendig å smøre, gni og pålegge stort antall lag av mirakel narkotika.
  Hvordan velge en god concealer for ansiktet?

   Nok lys touch pads av fingre, hender eller applikator og deretter forsiktig gni, ingen spesiell omsorg. Feature korrigere midler er at de kan brukes som et frittstående verktøy, og anvendt under foundation eller base, og stiftelsen er et annet alternativ - ved hjelp corrector og pulver, som er den siste fasen makeup.
   Transparent korreksjon kan påføres på hele ansiktet, eller stjele dem svært problematisk T-sonen, og det er forfriskende i løpet av dagen, om en slik fremgangsmåte vil synes nødvendig.
   Hvis du bruker et antibakterielt middel eller maske spesifikk feil, er det nødvendig å få på plass av den lokale problemområdet og grensene litt skygge, så det er ikke påfallende.
   Vanligvis disse correctors kjapt skjule alle feilene, og noen også gi en terapeutisk effekt. Men husk, fargede, sterkt maske correctors kan ikke brukes hver dag, det koster som er kvalifisert for spesielle anledninger. Klart, kviser og urenheter forsvinner på en gang, men med slike midler kan overdry farget hud og forbedre hudproblemer.
  Hvordan velge en god concealer for ansiktet?

   Kanskje du er interessert i de beste correctors som kan håndtere selv de mest alvorlige problemene som har god kvalitet og lett å påføre, ikke ødelegge huden din og perfekt lapper.
   Anmeldelser av populære Corrector si at dette midlet er valgt individuelt, som kom kjæresten din eller en venn kan ikke kombineres med huden din.
   Som for kvalitet, så mange jenter som correctors fra Loreal, L ammbre eller Maybelline, de fleste profesjonelle kosmetikk ansvarlige for sine produkter, og deres relative betydning for dyrt.  
   Allikevel nevnt, men temaet sex - en av de mest aktuelle og interessante for par, fordi kjærlighet er ikke kjærlighet, og sexlyst avtar med alderen, og forsvinner gradvis, og ekteskapelig soverom konvertert fra kilden til lidenskap og romantikk til rommet av knuste håp, god søvn og tretthet.
   De fleste avskrive disse effektene av alder, vel, hva kan du gjøre med tiden og skulle ha skjedd. Men kanskje 35-40 år å glemme om seksuell opphisselse og nytelse som kan oppnås fra prosessen? Faktisk er det antatt at på dette tidspunktet bare en periode av modenhet og erfaring!
  De beste aphrodisiacs for alle kvinner

   Vi grundig lurt, ikke ta hensyn til hva som ofte blir glemt når følte seksuelt tiltrukket av henne kjæresten, forklarer alt samlet sysselsetting og eldre alder
   Og, forresten, hemmeligheten av ungdom, fortsetter seksuell lyst og interesse funnet for lenge siden, og mest interessant, tilgjengelig for alle, har man bare å låne en hånd.
   Forbedre deres helse er enkelt å legge vitalitet, styrke vitalitet, og med det et ønske om å kjøpe igjen føler de utrolige følelser og følelser er litt glemt med tiden.
   Denne beslutningen - å se en mirakuløs naturlige aphrodisiacs, de er bare i stand til å vekke de samme følelsene. For noen grunn, de fleste kvinner så dette ordet i frykt frastøte et slikt tilbud, sier, aromaer og smaker og berusende lokke av aphrodisiacs og noen magisk måte føre til unaturlige fysiologiske effekter.
   Vel, må forstå denne feilaktige tolkningen så vakre, naturlige hjelpere.
   Aphrodisiacs - er naturlig rettsmidler som forbedrer funksjonen av seksuell lyst, er det antatt at navnet kommer fra det greske gudinnen for skjønnhet, harmoni og kjærlighet Aphrodite.

   Husk at selv den mest sterk og kraftig afrodisiakum er ikke i stand til å overtale folk til å gjøre det for ham unaturlig, følelser og opplevelser oppstår bare der det er et lite sted iskortsi som kan antenne flammene av lidenskap.
   Så det er ikke overnaturlig, men heller fysiologiske karakteristikker av folk som trenger hjelp av og til, og så lenge glemt følelsen av å våkne opp med et smell.
  De beste aphrodisiacs for alle kvinner

   Effekt av aphrodisiacs for menn og kvinner er svært forskjellige, som i tilfelle av mannlig seksuell tilfredsstillelse prosess - en fysiologisk funksjon og kvinner - psykologisk. Så ikke rart de sier at de beste aphrodisiacs for kvinner - dette mannlig oppmerksomhet, en flaske vin, sjokolade og blomster, selvfølgelig, mat unaturlig opprinnelse, men den samme spennende og avslappende for den vakre halvparten av samfunnet.
   Faktisk, mange naturlige aphrodisiacs universelt ikke gir noen direkte innvirkning på seksuell funksjon, de er rett og slett laget for å konsentrere makt, få utholdenhet, slappe av og aktivere de skjulte reserver alle sammen skaper et godt grunnlag for fremveksten av begjær.

   Urter og krydder for kvinner - de beste aphrodisiacs for kvinner


 •  Safran. Det antas at dette anlegget er et kraftig verktøy i kampen for seksuell lyst, som i sin sammensetning inneholder stoffer som hormoner og har en stimulerende effekt på kvinners erogene soner. Safran lindrer perfekt fysisk og mental utmattelse, men vær forsiktig med overdreven bruk av krydder kan passe for ukontrollert latter.

 •  Ingefær. Som kaffe og ingefær? Vel, fordi dette øker følsomheten av krydder, og både menn og kvinner.

 •  Men vanilje kan føre til en euforisk effekt, følelser av seksuell lyst og kraft, påvirker perfekt nervesystemet som er så nødvendig for å stimulere kvinnelig opphisselse.

 •  Kanel. Denne populære krydder kan ikke bare stimulere blodsirkulasjonen, men også føre til feber, ønsker å øke gleden av sanselige nytelser? Prøv denne afrodisiakum, som kom til oss fra Kina, sukker, bringer hun sammen med ham, absorberes raskt og gir ekstra energi for kroppen vår, så nødvendig under samleie. Men det viktigste er ikke å overdrive det, i likhet med mange andre aphrodisiacs, har kanel en down sin appell: dens overdreven bruk forbedrer peristaltikk, noe som kan føre til ubehagelig flatulens eller diaré.

 •  Cayenne pepper - tradisjonelle krydder for de som ønsker å gå ned i vekt, men på samme tid, det har også en vasodilaterende effekt, stimulerer libido. Det cayenne pepper kan øke blodstrømmen til de ytre kvinnelige kjønnsorganer, og dermed gjør dem mer følsomme og anspent.

 •  Og hvor produktene inneholder naturlige aphrodisiacs for kvinner? Det er ikke alltid klart hvordan du bruker disse krydder i mat konsumert daglig eller ta en teskje?
   Den enkleste løsningen - er å forberede en effektiv afrodisiakum i hjemmet som er enkel å bruke og svært effektiv. Det er nok til å blande i like deler og brygge urt verbena, timian, røtter villedende, mynte, salvie, selleri, la for en halv time, sil og ta en spiseskje to ganger om dagen.
  De beste aphrodisiacs for alle kvinner

   Det vil ta noen uker og du innser hvor gjorde det tidligere likegyldighet, kulde, misliker av sexlyst, samle gradvis går du tilbake til normal seksuell livsstil. Alle disse urter og aphrodisiacs vurderes separat, men de gir en omfattende samling innvirkning på bekken sirkulasjon, avslapning av nervesystemet og økt følsomhet.

   Aphrodisiacs soverom


   For noen par er ikke bare viktig fysiologisk tilstand, men også aromatisk del av deres møte. Vi snakker om essensielle oljer som naturen gir oss inspirasjon aktivitet vekker begjær og nytelse hvor det tidligere ikke ble funnet.
  De beste aphrodisiacs for alle kvinner

   Disse oljer eller spray kan være lett over disk, denne typen afrodisiakum kjent i flere tusen år, så ikke vær redd for å bruke dem, kvalitet, testet i århundrer!
   Prøv hver duft separat eller blande, og skaper en ny unik kombinasjon som bare vil "din" for livet.
   De kraftige essensielle oljer som forbedrer seksuell funksjon er: olje av geranium, ylang-ylang, sedertre, ingefær, furu eller einer. Bruk disse gaver av naturen, og deretter ditt sexliv snu til noe ekstraordinært, fantastisk og alltid tiltrekker seg oppmerksomhet.  
  Яндекс.Метрика