Ungdom og skjønnhet, som du vet, ingen anelse om noensinne, og hvis på et tidlig alder, har vi ikke engang tenke på det faktum at utseende ikke kan endres til det bedre, med tid kommer realisering at du trenger å gjøre noe.
 De første tegn på aldring vises ikke i form av rynker, som foretrekker å forholde seg først og fremst kvinner, de ser ut som blåmerker under øynene, dobbel hake utseende i ganske ufullstendige jenter, sliten og usunn hudfarge.
En ikke-kirurgisk ansiktsløftning hjemme

 Alt dette tyder på et tidlig stadium slapp hud, endre naturlig ovalt ansikt, huden mister sin elastisitet og fasthet, og dermed begynner å ha hatet rynker. Ved flaks, selv med slike problemer har sine egne metoder for kamp, ​​til bevaring av ungdom og skjønnhet som mulig.
 Som oftest brukt for face lift tre hovedmåter: tradisjonell medisin, profesjonelle prosedyrer i spesielle butikker og kirurgi.
 Mange kvinner har hørt konsekvenser og risiko ved plastisk kirurgi som en måte for dem er ikke akseptabelt, og prisen komponent av slike prosedyrer er svært viktig, som ikke alle har råd til.
 Men hjemme foryngelse prosedyrer tilgjengelig til enhver kvinne eller jente, det viktigste - det er en vilje og tid. En ikke-kirurgisk ansiktsløftning hjemme - det er reell og effektiv viktigst hvis du velger å gjøre det, alle prosedyrer gjort konsekvent, uten stor pause, og da vil du være i stand til å oppnå betydelige resultater.
 Of course, i dette tilfellet, ville det være fint å verve støtte og profesjonelle skjønnhets som kan gi råd er ideell for huden din, utstyr og prosedyrer.
 Den første og viktigste i all hudpleie person - er venne seg ordentlig håndtere det.
 Husk, jo mindre du berører overflaten, desto lengre tid vil holde seg i god form.

 Fjern forsiktig sminke, spesielt øye, ikke gni dem ikke å gni rødhet, ta hensyn til hvordan du sover, kan du prøve å gjøre det på baksiden eller siden, ikke ansiktet i puten, "så er lei VM ' yatyny og folder.
 Alt dette kan virke som tull ved første øyekast, men faktisk huden - en slags materiale, og jo mer de trekker, jo raskere den kommer i forfall. Det neste punktet på våre hjemmeansikts - er det riktige valget av kosmetikk.

 Kosmetikk


 Hva skal man si, men noen prosess av foryngelse krever en viss ordning, som i tilfelle av ikke-kirurgiske inngrep bør omfatte kosmetikk av en produksjonsmåte. I dag er det valg av assistenter komplisert ved sin skjønnhet og utrolig mengde mangfold.
En ikke-kirurgisk ansiktsløftning hjemme

 Først av alt, ta hensyn til at ikke en krem ​​eller serum ikke skrive - et middel for å "løfte", som vanligvis brukes analog av ordet - "løfting". Det er på slike nødvendige midler til å betale oppmerksomhet, de kan både være tilpasset til andre formål - å rynke eller kvitte seg med svarte flekker.
 Vær oppmerksom på de midler, skal det tyde på løftekomponenter, typisk disse inkluderer kollagen, tang, ulike typer leire eller andre systemer som er utformet innenfor en bestemt merkevare produkter.

 Et annet punkt som i hovedsak skiller kosmetiske løftekostnader i markedet - et område av handlingen. For eksempel, løfte overflaten gir en kraftig og umiddelbar effekt, men dens driftstid er minimal - huden din vil være attraktive og fløyelsmyk så mye som den har denne fantastiske verktøy.
 Når du vasker den, fjerner du det plivochku som ga ansiktet denne effekten. Men penger vil gi deg dyp løfte dens effekt bare en måned eller to, men det vil bli lang og utfordrende. Disse kremer eller masker er basert på fibroblaster - substanser som syntetiserer kollagen nødvendig. Resultatet - en vakker og strålende hud hudfarge.

 Hvordan stramme huden på ansiktsmasker og øvelser?


 Dersom kjøpet betyr at du ikke tillitvekkende, det spiller ingen rolle, kan du ty til folk oppskrift testet i århundrer, det har hjulpet hans hemmeligheter for mer enn en generasjon av kvinner.
 Det viktigste i denne teknikken - det var kombinere masker for hudpleie, massasje og gymnastikk.

 Denne metoden er ikke for lat, effekten manifesterer seg også bare over tid, men disse metodene er trygge, du kan være trygg på kvalitetsprodukter du bruker, og som et resultat - slank, frisk og spennende farge i ansiktet.
 God Løfte effekt gjøre noen matvarer - egg, honning, havre mel og leire. Mange av dem kan bli funnet i kjøleskapet mitt og noe å kjøpe.
 Husk at lyftynhovыmy kremer må brukes hver dag, og 2-3 ganger i uken for å gjøre en spesiell maske, spise sunt, daglig massasje og gymnastikk - obligatoriske krav som vil lede deg til imponerende effekt.
 Her er noen effektive reseptbelagte ansiktsmasker. Det skal bemerkes at i løpet av fremgangsmåten må snakke så lite som mulig, og vil bringe følelser til et minimum.

 Oppskrift nummer 1


 Pisk eggehviter, legge til det en teskje oppvarmet til en temperatur på honning og en spiseskje havregryn, hvis dette ikke blir funnet, så passer malt havregryn. Blandingen påføres i ansiktet og ligger hos henne i 20 minutter, vask deretter av med kaldt vann.

 Oppskrift nummer 2


 Bland et par spiseskjeer hvit (blå, grønn) leire med en spiseskje med mais mel, tilsett pisket eggehvite og noen dråper kamille. Blande og bruke på pre renset ansiktet, vaske av etter at leire har tørket helt.

 Massasje


 Denne metoden for å håndtere visne hud er kanskje en av de mest effektive og bestemme, som i hovedsak massasje - dette er en ikke-kirurgisk ansiktsløftning, som returnerer musklene til å tone og styrke, og dermed opphavet til alle anti-aging mirakler.
En ikke-kirurgisk ansiktsløftning hjemme

 Bruk den til å gjøre forbedringer ovale kretser, riktige masserer bevegelser øke blodsirkulasjonen og regenerering av hudceller, noe som resulterer i en behagelig og frisk hudfarge. I tillegg kan det muligens forstyrre glatting rynker, forbedre generelle tone og elastisitet av huden.
 Selvfølgelig, av en kompetent massasje kan referere til et spesialisert senter for profesjonell og kan gjøre det selv, alle nødvendige massasjeteknikker malt i faglitteratur.
 Hjem Facelift uten drift og enorme kontanter investering er reell, dokumentert av de mange positive kommentarer og resultatene av disse damene, hvis fasthet og knapt har oppnådd det de ønsket. Det viktigste - en systematisk tilnærming og riktig, og deretter alt må fungere.  
 Gjennom århundrer av menneskelig utvikling, har bildet av denne mannen utviklet i en sammenhengende og forståelig bilde: solide og sterke, modige og selvsikker, men et fellestrekk som synes å oss på uttrykket "ekte mann".
 Det viser seg at nærværet av de fleste av disse egenskapene er avhengig av nivået av testosteron - mannlig hormon. Uten det, våre kjære menn var menn, så å si, og uten å bli minnet aseksuelle ambisjoner og mål.
Hvordan kan jeg øke testosteron i sin mann?

 Ikke overraskende, siden det er ansvarlig for puberteten i den mannlige kroppen for å øke muskelmasse, noe som fører til fremveksten av libido og forekomst av primære og sekundære kjønnskarakteristika. Nå forestille seg hvor viktig dette hormonet styrke og mot?
 Også kjent seksuell funksjon, er testosteron også ansvarlig for stimulering av stoffskiftet, noe som fører til rettidig brenne fett, og dermed til god fysisk form.
 I tillegg er nok av dette hormonet beskytter mot hjerte- og karsykdommer og spent å se styrke benmasse.
 Men mest interessant er at en så viktig og nødvendig mannlig hormon er, i sannhet, den kvinnelige slag, bør bare avvike fra riktig livsstil anstrengt eller nervøs, så det er nivået i blodet faller betydelig, noe som kan føre til slike ubehagelige konsekvenser.
 •  Redusert libido og interesse for det motsatte kjønn.

 •  Konstant tretthet, depresjon, hukommelsestap og mentale evner.

 •  Økningen i kroppsvekt på grunn av fett, men nedgangen i styrke.

 •  Reduksjonen i vitalitet og mangel på konsentrasjon.

 •  Selvfølgelig, unge menn sjelden møte alle listeelementer på en gang, noen ganger uten å merke store endringer i livet ditt.
   Det vanligvis testosteronnivå begynner å falle etter 40 år, og ganske sakte, og bare tjue år fører til problemer av mannlige overgangsalder. Men på grunn av livsstil, overdreven alkoholmisbruk og annen avhengighet, mangel på sport og aktiv livsstil, selv unge og friske utenfor gutta kan lide mangel på dette hormonet i blodet.
   Hvordan kan jeg øke testosteron hos menn, fordi i dette livet slutter ikke og utbedre situasjonen er realistisk? Svaret på dette spørsmålet har vi, fortsett til virksomheten.
   Selvfølgelig er den enkleste måten og ikke tunge - er bruken av kunstig testosteron i kroppen, utføres ved hjelp av spesielle medikamenter og kosttilskudd.
   Vanligvis slike ting av de menn som ønsker å raskt og umiddelbart få en fin kropp og pumpet opp, fordi selv de mest knallhard treningsøkt i gymsalen ikke vil gi synlige resultater hvis hormonnivået utilstrekkelig styrke og mot.
   Selvfølgelig, vil du føle en bølge av styrke og visuelt bilde kommer nesten umiddelbart. Det eneste problemet - når du slutter å ta syntetisk testosteron, du raskt miste skjemaet, fordi de endokrine kjertler ikke er vant til å fordele det i riktig mengde. Og vekttap - er det det beste alternativet, fordi du kan endelig være på hormonbehandling.

   Sunn livsstil


   Selvfølgelig, det er naturlige, trygge måter å øke testosteronnivået i blodet, som for øvrig er ikke bare for å øke muskelmasse, men normalisering av den generelle tilstanden til den mannlige kroppen.
  Hvordan kan jeg øke testosteron i sin mann?

   Organisasjon riktig kosthold liv inkluderer en sunn søvn, noe som bør være minst 7-8 timer i et mørkt og stille rom. Viktig rolle riktig balansert kosthold som fremmer inntaket av næringsstoffer som syntetisere hormonet nødvendig.

   Hvilke matvarer øker testosteronnivå?


   Allikevel snakket ivrige vegetarianere og motstandere av animalsk mat, men at kjøtt - en mat rik på kolesterol, som er den primære kilde for dannelsen av testosteron og andre hormoner. Så du trenger å spise kjøtt, spesielt nyttig, såkalt rødt kjøtt, fordi det er rikt på sink.
   Dette elementet er svært viktig for utviklingen av det mannlige hormonet, forresten, kan finnes ikke bare i kjødet, men i lever, egg, meieriprodukter, sjømat, frø og nøtter. Andre nødvendige mineraler, bidrar til dannelsen av testosteron er kalsium, magnesium og selen.
   Viktig for den mannlige organ og vitaminer spiller en viktig rolle B-vitaminer, vitamin E og C, som ikke bare bidrar til dannelsen av testosteron, men også hindrer molekylet fra nedbrytning.
  Hvordan kan jeg øke testosteron i sin mann?

   Dette er viktige elementer for å bli funnet i sitrusfrukter som appelsiner og kiwi, samt solbær, avocado, fiskeolje, vill rose, nøtter og druer.
   Ikke glem om visst nivå av protein, fett og karbohydrater, som ikke bare er grunnlag av menneskeliv, men uten dem, som uten murstein ikke bygges hus vil ikke syntetisere testosteron.

   Hvis du spiser tilstrekkelige mengder frukt og kjøtt, som sjømat, og av og til unne meg nøtter og frø, mest av alt, om maten du har ingenting å bekymre seg for. Det bør bemerkes at kostholdet bør inneholde noe fett kjøtt, unngå store mengder mel og stekt.

   Tabletter, medisiner, urter, øke testosteron


   I tillegg til riktig ernæring, kroppen din kan hjelpe ytterligere, for eksempel ved hjelp av daglig spesielle urter og medisiner som hjelper menn sykdom.
   For eksempel, på basis av urter og tinkturer, skapt mange legemidler som øker nivåer av testosteron god. Disse urter omfatter ginseng, sibirsk ginseng, Rosenrot.
   Veldig nyttig for dette formålet ginseng skjær, som kan ta 15-20 dråper tre ganger daglig i en måned. Men foreskrive et medikament alene, vi ville ikke anbefales i slike tilfeller er det bedre å oppsøke en spesialist for å unngå utilsiktede konsekvenser og reaksjoner.

   Sport og dets motsatte sider


   Hva skiller en mann fra en kvinne? Først av alt, er det hans makt som er nødvendig for å utvikle fysiske aktiviteter, de, forresten, og bidra til å øke testosteron nivåer. Men det er viktig å ikke overdrive det, på grunn av det overskytende av idretten i livet kan slå ut, bare gjøre det motsatte.
   Ganske en avtale 3-4 ganger i uken, la kroppen slappe av, og musklene tid til å vokse. Hvis du arbeider med en vekt, velger det i slike mengder, slik at du kan gjøre bare 8-10 repetisjoner, bør sistnevnte forårsake maksimal løftekraft.
   Og aller viktigst - ikke glem, under hele behandlingen, folk bør holde en positiv holdning, stress og depresjon - den store fienden som krevde mannlig hormon.  
  Яндекс.Метрика