Hei.) Mitt navn er Nadia og i dag vil jeg fortelle deg hvordan jeg gikk ned i vekt uten dietter omsorg fagfolk og trener. Jeg er sikker på at mange av dere lese de første linjene i denne artikkelen, tenkte: "Vel, det er en annen reklame magic bullet". Jeg skynder meg å berolige deg, vet jeg ikke annonsere narkotika, og lover ikke en magisk vekttap!
 Mitt mål - å snakke om, Jeg gikk ned i vekt uten slanking huset og mirakel narkotika.

 Hva jeg dra nytte av dette? Ingen. Denne håndboken er at du får gratis. Alt du trenger å gjøre - bare skriv din e-post i boksen under, som umiddelbart vil motta et brev med manualer.
 Nedlastinger •  Hvis du har et problem med overvekt, og du vil finne den perfekte kroppen, så les min historie, innser du at det er ingenting umulig.
  Hvordan å gå ned i vekt uten slanking: min historie

   Om Slimming på Internett kan finne et vell av informasjon. Dessverre, oftere enn ikke det er basert på noen generelle begreper og regler, er det ikke tilpasset de reelle forholdene i livet. Da jeg gikk ned i vekt, jeg var veldig vanskelig å finne virkelig nyttig informasjon. Jeg skulle ønske du ikke hadde slike problemer.
   Alle som bestemte seg for å gå ned i vekt, står overfor mange vanskeligheter. Og den farligste av dem - et ønske om å gå ned i vekt raskt, sette dette minimal anstrengelse! Mirakler skjer ikke! Jeg vet av erfaring at for å gå ned i vekt må ikke bare lyst, men også enorm viljestyrke og tålmodighet. Vekttap - test. Jeg tok det og jeg håper du også vil lykkes.
   Jeg skal fortelle deg hvordan jeg fullstendig tilgjengelig gjennom metoder for tynn 77 til 59 kilogram. Lese manualen, vil du lære om:
 •  psykiske problemer av vekttap;

 •  mine prinsipper for riktig ernæring;

 •  organisasjon fitness klubb hjemme;

 •  øvelser som vil gjøre alle;

 •  hjemmelagde skjønnhetsbehandlinger tilgjengelig for alle.

 •  My Manual - Dette er min historie om å miste vekt. Jeg oppfordrer deg til å følge mitt eksempel og gjøre så godt som jeg gjør. Tross alt, har hver av oss veien og livet. Men jeg håper at du vil tro på seg selv og ta affære!  
   Spørsmålet om å forebygge uplanlagt graviditet oppstår i nesten alle par som bor seksualitet. Det er mange, men engasjementet til institusjonen avkom kommer bare med tid, fordi, uansett, og dette er en seriøs og ansvarlig trinn. Men for noen grunn det hender at de fleste menn ikke anser det nødvendig å ta vare på å hindre graviditet, er skiftende vanskelig byrde på de skjøre skuldrene til kvinner.
   Ja, fordi menn ikke bli gravid, kanskje nettopp fordi de er ikke spesielt bekymret for konsekvensene som kan overleve en kvinnelig kropp ved ubeskyttet samleie.

   For mange år denne bransjen all medisin konsentrert all sin energi og oppmerksomhet til prevensjonsmidler for kvinner, forklarer at den eneste kampen ode egg hver 28. dag er mye enklere enn med den enorme hær av sæd som er produsert daglig mannlige kroppen.
  Hva er prevensjonsmidler for menn?

   Det er svært vanskelig å forutsi hvordan en bestemt metode er effektiv, faktisk ganske oversett bare en i en million sædceller av eksisterende, og dette vil være nok til å befrukte den kvinnelige egg. Men nylig trappet medisin i kunsten, oppfinne nye verktøy og metoder for å unngå uønskede graviditeter.

   Hva er metoder for prevensjon for menn?


   Naturlige metoder


   Når vi forstår de naturlige metoder er metoder som unngår graviditet, men de ikke trenger noen tilleggsprevensjon og penger. Flawless nytte av deres metode er gratis, men noen ganger det er ikke det punktet hvor det er verdt å redde.
 •  Uttak. Ifølge statistikk, til hver fjerde eller tredje mann lykkelig bruke denne metoden, som består i å trekke den mannlige penis fra skjeden før utløsning øyeblikk. Denne metoden har en lav virkningsgrad - kun ca. 70%, som i det vesentlige gjør hver tredje samleie farlig, fordi en liten mengde av sæd kan frigjøres ved begynnelsen av samleie, som noen ganger ikke er kontrollert av mennesket. Denne metoden har absolutt sine fordeler - det ikke medfører særlig skade på kroppen og krever ikke konstant bruk noen hjelpemidler. Men mangler vil være mye mer: muligheten for å pådra smittsomme sykdommer og andre kjønn, noe som er svært viktig, spesielt for de menn og kvinner som ikke har en jevn partner. Det antas at over tid konsekvent bruk av denne fremgangsmåten fører til en reduksjon i seksuell lyst, trenger man konstant konsentrasjon og en viss spenning under samleie. 

 •  "Hot pungen." De gamle japansk teknikk som gir midlertidig sterilisering av menn oppnås ved å øke temperaturen i pungen. Vanligvis er denne effekt kan oppnås ved daglig bruk av boblebad temperatur på 466 ° i 45 minutter. Denne konstante overoppheting av testiklene fører til avbrudd i produksjonen av spermier, som i sin tur fører til en midlertidig sterilitet av menn, men effektiviteten av denne metode er ikke så høy at det kan anvendes som det primære prevensjonsmiddel.

 •  Tradisjonell


   I øyeblikket, vil vi snakke om de to mest kjente og brukte metoder som, til tross for innovasjoner og oppfinnelser av forskere i prevensjons er svært populære blant den mannlige befolkningen.
   Dette, selvfølgelig, vil fokusere på bruk av kondomer, som er den ideelle måten å forhindre uønsket graviditet.
   I tillegg er den stor fordel av slike verktøy deres evne til å beskytte mot infeksjonssykdommer og andre sykdommer som overføres seksuelt.

   Kondomer laget av høy kvalitet og ultra-tynn lateks, som ikke er innom sperm, kan de være representert i forskjellige former, størrelser, farger og til og med smaker. Disse midlene er lett kjøpt på apotek eller butikk som også øker sin popularitet blant menn.
   Men, som i alle andre former for prevensjon, er det risiko: effektivitet er ca 85-97%, hevdet ikke 99%.
  Hva er prevensjonsmidler for menn?

   Dette er på grunn av muligheten for utilsiktet skade latex - tenner, negler eller andre fremmedlegemer, glir en kondom under samleie hull som kan oppstå på grunn av feil bruk av produktet.
   Noen ganger menn og kvinner har en allergi mot lateks, som fører til ubehag og ubehag. Men, uansett, kondomer er fortsatt de viktigste middel for prevensjon blant menn, fordi i tillegg til allergier de ikke har andre bivirkninger, og under ideelle forhold ved hjelp beskyttet 99%.

   Vasektomi eller sterilisering


   Denne metode synes å kirurgi, som selvfølgelig umiddelbart forårsaker noe ubehag. Fremgangsmåten er den kryss semyayzverhayuschyh strømmer bokstavelig påvirke libido og potens av menn.
   Effektiviteten av denne prosedyren er 99%, og 2-3 måneder etter at hennes mann er steril.

   Selvfølgelig er dette alternativet ikke fornøyd alle, så metoden er ganske radikal, og, ved lov, bare tilgjengelig for de av menn som har nådd 35 år og ha minst to barn. Selvfølgelig, de fleste menn i denne metoden er svært skeptiske, dessuten gjør det beskytter ikke mot ulike seksuelt overførbare infeksjoner.

   Tabletter prevensjonsmidler for menn


   I lang tid disse verktøyene eksisterer kun for den kvinnelige kroppen, men bare noen få år siden, israelske forskere besluttet dette problemet - ble utviklet første mannlige p-pille, som vil trenge å drikke bare en hver tredje måned for undertrykkelse av sædceller.
  Hva er prevensjonsmidler for menn?

   Selvfølgelig, disse tablettene ikke er i masseproduksjon, de nå er mange tester som bekrefter deres prestasjoner 100%. Israelske forskere hevder at de er helt ufarlig, hvis du slutter å bruke dem, så bare en kort tid restaurert normal seksuell funksjon av menn.
   Men, uansett, noen piller - det er hormoner, som bør være forsiktige på grunn av hormoner spøke med. I alle fall, kan utseendet av media og den generelle handelen ta mer enn ett år.  
   Sannsynligvis er vanskelig å finne en kvinne som ikke ønsker å holde seg ung huden din, fordi når den tid kommer og de første rynker vises, gjør vi vårt beste for å liksom hjelpe henne.
   Viktigst, gjør det riktig og systematisk, for å vite at det er nødvendig i ditt tilfelle, og ikke gå glipp av et øyeblikk, fordi det kan være for sent, og må ty til andre, mer alvorlige metoder.
   Vi snakker om alle typer plastisk kirurgi og injeksjoner, noe som selvfølgelig ikke vil hver kvinne. Men så lenge som mulig for å utsette øyeblikket, mange kosmetiske og dermatologiske sentre som arbeider i svette, oppfinne mer sofistikerte former for anti-aging kosmetikk.
  Fornyelse Facial: Trenger jeg det?

   Hva er et mirakel? Hvordan virker dette foryngende kosmetikk for ansikt og når hun kan begynne å bruke det? Tross alt, de fleste av bobler og flasker er strengt dato - etter 30 år, etter 40 år eller mer. Det viser seg at pre holde huden din i god form tilsvarende midler ikke kan? La oss undersøke.
   Alle kan være det viktigste å finne ut for meg selv, men verdt det. Utseendet av rynker, misfarging av ansiktet og redusere elastisiteten i huden i ansiktet - en naturlig prosess som vanligvis begynner å vises hos kvinner i alderen 23-25 ​​år. Men dette betyr ikke at ved midnatt, så du vil banke 23 år, måtte løpe til butikken for hennes første krukke foryngende krem ​​eller serum!
   Denne forskjellen i alder endringer vanligvis avhenger flere viktige faktorer: genetisk disposisjon, det vil si, hvis du har en familie alle kvinner ser mye yngre enn sine år, tyder dette på at den mest sannsynlige, og du kommer over slike hyggelig skjebne.
   Slike kvinner er sannsynlig å ty til alle slags triks har mye senere, men den grunnleggende hudpleie kurset har ikke blitt kansellert!
   Det andre punktet, som har en betydelig innvirkning på kvinnelig ungdom og skjønnhet - en livsstil. Så ikke bli overrasket, men røyking, høyt alkoholforbruk, feil og ubalansert kosthold, mangel på mosjon - som alle fører til for tidlig aldring av huden.
  Fornyelse Facial: Trenger jeg det?

   Så, når vi begynner å bruke anti-aging kosmetikk? Eksperter anbefaler at du starter anvendelsen av slike midler ikke tidligere enn 30 år, og deretter, hvis aldersrelaterte endringer virkelig sett en god hud uten problemer fortsatt kan fortsatt vente. Hvorfor ikke begynne å bruke anti-aging kostnader på forhånd, så å si, for å knuse problemet i sin kjerne?
   Det faktum at i tidlig alder å utvikle elastin og kollagen, som gir huden et friskt utseende smart og må utføres uten utenlandsk innblanding. Hvis ungdommen selv gi slike kunstige assistenter, huden vil "lat", noe som begrenser produksjonen av de nødvendige komponentene i forkant av fristen.
   I aldersgruppen under 30 år, er det spesielle verktøy, for eksempel løfte serum eller aktiv fuktighetsgivende kremer som er laget spesielt for unge jenter.
  Fornyelse Facial: Trenger jeg det?

   De bærer næring til huden og gir enkel "stramme effekt, men ikke mer. Men det skjer også at etter 25 år, jentene begynner å føle de første tegn på visne hud - konstant tørrhet, en følelse av tetthet ", først redusere rynker og tone - dette er forståelig, fordi i denne perioden produksjonen av kollagen bremser og sin egen luftfukter.
   Eksternt, kan huden se fine, men inni hun ble filtrert, så det er på tide å utforske rekke foryngende agenter.

   Hva er i en bedre anti-aging rettsmidler?


   Det er viktig når du velger de neste mirakel bobler ikke ta hensyn til den allestedsnærværende reklame eller lyse etikett, og sammensetningen av midlene, fordi komponentene påvirker hvordan det fungerer.
 •  Hyaluronsyre. Nylig, er nummer ett element som jeg ønsker å møte en Body mass, på grunn av sin direkte ansvar denne komponenten inkluderer å opprettholde vannbalansen i huden, og bidrar til økt regenerering av huden, og dermed - fin og frisk hudfarge. Hyaluronsyre akselererer syntese av viktige substanser slik som kollagen og elastin, og dermed reduserer tap av tonen og elastisitet, å hindre dannelsen av rynker. Hvis du oppdager alvorlige tynning av den øvre hud, klar hud tørr og peeling, skjæring rynker, snakker det om mangel på dette viktige komponenten.

 •  Kollagen. All vår hud er et komplekst nettverk, hvor hoveddelen er proteinet kollagen. Over tid, våre organer produsere alt i mindre mengder, fordi den øvre huden blir tynn og slapp vanlig farge. Kollagen dyr som produseres fra storfe skjuler - ubrukelig, kan han ikke bli assimilert av menneskelig hud som en forskjell i sammensetningen. Det er derfor fornuftig å kjøpe de midler som inneholder som inneholder vegetabilsk kollagen, den lille størrelsen på de molekyler som lett trenge humane celler, hvor det er, faktisk, spaltes i komponenter som sikrer veksten av kollagen i kroppen. Men med slike midler bør være forsiktig med å bruke bare i tilfelle av reelle og åpenbare problemer.

 •  Vitamin kompleks. Ikke en anti-aging rette kan ikke gå uten så nødvendig for menneskekroppen elementer klassikere i sjangeren - en vitamin C og E. Vitamin E beskytter huden mot frie radikaler og UV innvirkning, og vitamin C - gir aktiv dannelse av kollagenfibre.

 •  Hvor mye kan koste foryngende krem ​​eller serum?


   Spørsmålet virkelig delikat, som antall tilbud på markedet av kosmetiske produkter er ganske store, og priser, henholdsvis, og spenner fra små til dyreste.
   Selvfølgelig, de dyreste - profesjonelle kosmetikk, der prisen på en krukke mirakel krem ​​eller serum kan nå ca $ 100-150. Det er en pris for en enkelt kjøper - $ 10-15 per tube med krem ​​eller serum. Ideelt sett, selvfølgelig, kjøpe setter mål foryngende kosmetikk som er komplekse og mer effektivt.
   Det viktigste i alt dette - husk at uansett hvor langt avansert forskning på feltet, men et middel til evig ungdom er ikke akkurat oppfunnet, fordi alle slike oppfinnelser bør behandles med forsiktighet.

   Ikke rart de sier at beskyttelses ungdom og skjønnhet ungdom behov, gi forsvarlig omsorg til henne selv når hun skinner med skjønnhet og helse.  
  Яндекс.Метрика