Drømmen om hver jente - en godt preparerte og vakre negler, riktig form og god manikyr kan slå knotter kvinner i elegant og sofistikert kunstverk.
 Dessverre er ikke alle jenter gitt av naturen gode, naturlige negler, selv etter mange spiker behandlinger sin form og tilstand kan være nær tilfredsstillende.
Hvordan bygge en vakker spiker gel og akryl?

 Løs dette trist absurditet er realistisk, prosedyren for kunstige negler er ikke nyheter, mange jenter og kvinner er seriøst interessert eller har lang tydd til selv bygge prosedyrer.
 Det viser seg, med noen praktiske ferdigheter og teoretisk kunnskap om et tall, kan du unngå stadige turer til spiker salong.
 Hva, faktisk, naroschennыy spiker? Det er en plastplate som har samme form din naturlige negler eller litt korrigerer den.

 Disse negler ser naturlig, med mindre, selvfølgelig, gå til rimelige lengder og dekorasjon av neglene. I tillegg trenger påløpte negler ikke krever spesiell omsorg, bare en eller to ganger i måneden for å besøke sin herre og korrigering av, og resten av tiden vil de se ut som om du nettopp forlot salongen.
 Dette, selvfølgelig, en stor fordel av kunstige negler til naturlig, som skal ta seg flere ganger i uken for å se perfekt manikyr og sannsynlighet for å bryte eller skade negleplaten er mye høyere.
Hvordan bygge en vakker spiker gel og akryl?

 Disse prosedyrene lage negler trengte bare de jentene som ikke har deres gode av natur, spesielt viktig på terskelen til noe viktig begivenhet, bryllup eller bursdag, for eksempel, spesielt når jeg ønsker å se perfekt.
 Ofte slike prosedyrer brukt to grunnleggende materialer - akryl og gel - hver har sine fordeler og ulemper, deres spesifikke funksjoner og metoder for bruk.
 For å forstå hvordan å vokse din negler gel eller akryl, må du mestre alle disse teoretiske aspekter, og selvfølgelig et par ganger for å øve, hvis du bestemmer deg for å engasjere seg i denne prosedyren selv.
 Kom igjen, var det første gang noen går perfekt, men tålmodighet og arbeid for å hjelpe deg å nå ønsket resultat, så kan du ikke bare bygge en spiker, men hennes venner, hvem vet, kanskje fremtidige kunder.

 Myter om prosedyrer spiker


 Blant de mange piker antas det at økning av kunstig negleplaten - en meget skadelig fremgangsmåte for sine egne negler. Med tillit kan vi si at denne ideen er galt, viser det seg, er i hendene på master hvis det blir gjort riktig, kan ingen problem ikke være.
 Viktigst - det fjerner ikke de innfødte spiker plate selv, er det viktig å ta spesiell prosedyre - bare dyppe fingrene i en spesiell væske, deretter plate enkelt skilt ut fra natur plate.
 Neste gang, som å frykte - en grundig behandling av desinfeksjonsmidler til ileggelse av en kunstig laget.
Hvordan bygge en vakker spiker gel og akryl?

 Alle bakterier og mikrober er alene i akryl eller helium lag av neglen plate, om ikke å fjerne bygge opp, hvor de vil avle og parasitt.
 Man kan bare forestille seg hvordan dette vil se etter den naturlige neglen. En annen vanlig myte - "akryl gel bedre, de første styrker og gir næring til den naturlige neglen og det andre materialet bare bare gjør vondt."
 Dette er en vanlig dårskap, fordi gel og akryl - det betyr en gruppe i sammensetningen svært like og skiller seg bare i veien for tørking (gel tørker bare under UV Lama akryl - alene) og gjennomtrengende lukt akryl.

 Verktøy og materialer for negler


Hvordan bygge en vakker spiker gel og akryl?

 •  Den første nødvendighet - en UV-lampe, som er et must for spiker gel, snarere en enhet med en kapasitet på 37 watt. Hvis du kan kjøpe akryl bygge mer primitiv versjon med makt 9W, er det nyttig for tørr endelig belegg.

 •  Sager. For denne prosedyren, bør de også være spesielle: med høy korning 80 grus for akryl og 100 grit til gel. Trenger også en sag for sliping myke ulikheter og ulikheter synlige skjøte negler.

 •  Eventuell forlengelse av negleplaten i to hovedmåter: å forme eller tips. Tips for å hjelpe de jentene som har sine negler ganske kort, deretter legge ved en slik plate, ekko formen på neglen og gjør det øke. Skjemaene i nærvær av naturlig, og med en liten lengde på negler.

 •  Tips er veldig lang, for å oppnå ønsket lengde, må kjøpe spesiell typsorez (tang, forkorte tips).

 •  Spesielle børster, ved hjelp av akryl - naturlig og kunstig flat gel. Trenger også et spesielt lim som lar tips vedlagt.

 •  Primer - behovet for pålitelig clutch plate med naturlig kunstig underlag.

 •  Gode ​​rensemiddel, som ikke bare gned seg i hendene, men de fleste av instrumentene.

 •  Gel kapasitetsbygging i tilfelle gel.

 •  Komponenter for akryl utvidelser - akryl pulver og likviditet (flytende monomer).

 •  Orange pinne.

 •  Behandling belegg.

 •  Terapeutisk olje.

 •  Hvordan å bygge sine egne negler hjemme?


   Det var første akt - en behandling av i hver spiker plate fra bakterier og mikrober ved hjelp av en spesiell desinfeksjonsmiddel.
   Da er det nødvendig å behandle neglebåndene, gjelder det razmyahchayuschyy sammensetning og ved å vente en stund, begynner å bruke oransje pinner presse tilbake overflødig skjellaget.
   Nå må du gjøre en pre-prosessering for å ta dette grovt støv og klippe bort hele øverste laget av naturlig plate poleringen er gjort enkle og nøyaktige bevegelser for å unngå skader på neglen og neglebåndet. Unødvendig støv produsert under denne prosessen, fjerne den lille børste eller pensel.
  Hvordan bygge en vakker spiker gel og akryl?

   Den neste fasen - smøring av negleplaten primer, forsiktig ikke berøre huden. Venter til de flytende tørker og bruke den igjen.
   Nå er det på tide å bestemme seg for prosedyren spiker hvis tipsene, så smører forsiktig spiker og setter den nede, men med noe mer komplisert skjema.
   Sett det til felles av fingeren, sjekk at den er plassert i hjørnene av neglen flat, så de vil vare lenger, holde det vedtatt naturlig og riktig bøying naturlig negleplaten.
   Bruker, hvis gel forlengelsen, neste steg - er anvendelsen av primer og Bonder (i noen av tilfellene) til den naturlige neglen, nå Bonder tørket under en UV-lampe, er det ikke overdry ikke mer enn to minutter av dette avhenger av kvaliteten av nye negler.
   Nå danner den samme negleplaten, våt pensel lykvyde og ta en liten perle av akryl pulver, gjelder det på skjemaet og distribuere det på neglene.

   Den meget tykt lag - omtrent i midten av neglen platen til tynnere kanten av neglen plate - så naroschennыy spiker vil se mer naturlig. Hvis du brukte gel pensel, må det være tørrere under UV lampe. Når det påføres et lag av gel forsynt med form og lengde.
   Den siste fasen - tegne og male innredning, etterbehandling negler og kjeder som dekker ulike elementer. Den generelle fremgangsmåte til kapasitets tar omtrent 3 timer.

   I prinsippet er denne fremgangsmåten ikke er meget komplisert. Det viktigste å prøve, fordi den eneste måten du får erfaring, og med det de perfekte negler.  
   Problemet med håravfall møtt nesten hver kvinne eller mann kan være et midlertidig fenomen forbundet med jule endringer eller allerede fullt bærekraftige, noe som er i stand til å danne en ganske stor skallet flekk på hodet.
   Men ikke fortvil, hårtap - en svært vanlig og utbredt problem som har mange løsninger for å behandle og, viktigst av alt, tid til å ta vare på sitt eget hår.
  Behandle problemet med hårtap hos kvinner

   Tross alt, hva er forskjellen mellom sesong tap fra patologisk: i det første tilfellet, trenger hårsekkene ikke dø, og i patologi, og mister håret når de aktivt vidroschuyut ny.
   For ikke å bringe staten håret til skallethet eller lysin, må du være ekstra oppmerksom på dette problemet.
   Først og fremst er det nødvendig å prøve å gjøre dannelsen av hårtap problem, identifisere årsaken til det, noe som bidro til dette ubehagelige fenomenet. Det er viktig å begynne behandlingen, påvirker kroppen innenfra, heller enn å eliminere symptomer som følge av defekter dannet.
 •  Selvfølgelig er ofte meget vanskelig å bestemme den virkelige stimulus, spesielt når årsaken til dette fenomen var ubehagelig stress. Ikke bli overrasket, som vi vet, alle sykdommer i nervene, og hårtap kan oppstå først etter et par måneder etter den stressende situasjonen når du har glemt å tenke på at dette kunne være.

 •  En annen ganske vanlig årsak til hårtap er aggressiv og feilaktig behandling av hår, kam for hardt, hyppig tørking hårføner, curling eller styling jern, kan flere farge føre tynning og tap av hår.

 •  Ta hensyn til din diett, mange dietter, sult og ubalansert kosthold kan føre til vitaminmangel eller noen sporstoffer, noe som fører til slike effekter.

 •  Før du starter behandling for hårtap, lære din arv, siden de første tegn til arvelig hårtap hos kvinner kan allerede åpenbare, siden 30 år.

 •  Immunkompromittert og mangel på visse vitaminer kan påvirke kvaliteten på håret ditt, spesielt på våren.

 •  Temperaturendringer, spesielt i vintermånedene, kan også påvirke håravfall. Prøv utendørs i kaldt vær bære en lue og beskytte håret fra den brennende solen i sommer.

 •  I tillegg til disse hovedgrunner er det mange ikke så vanlig, men har fortsatt en plass i denne saken. Disse inkluderer dårlig miljø og vannkvalitet vi vaske hodet, inntak av medisiner eller prevensjon, graviditet, røyking og hyppig alkoholforbruk. Også forårsake tap av hår kan bli en sykdom i huden på hodet, slik som flass.

 •  Når du er i stand til å forstå årsaken til hårtap, kan du begynne å finne måter å løse dette problemet, spesielt hvis du er sikker på at formen av sykdommen er ikke for tung.
   Ellers er det best å se en spesialist - trichologist som er sikker på å sende deg levering av spesielle tester, utfallet av disse vil være avhengig av din personlige behandling.
  Behandle problemet med hårtap hos kvinner

   Men før du løper til leger og bruke alt du vet hvordan å overvinne problemet, men sørg for at det virkelig eksisterer: husk daglig rate på hårtap er 100-120 stykker, og med et tykt hår og alle 150.
   Dette er en normal prosess med organisme som ikke bør få deg til å få panikk. Hvis antall hår er mye høyere enn normalt, og fortsett deretter til behandling.

   Fremgangsmåter for behandling av hårtap


   Kanskje du har hørt om en slik velkjent behandling for hårtap som en rekke masker, spesielle shampo, spray, vitaminer og til og med massasje.
   De virkelig hjelpe, viktigst, å nærme seg spørsmålet om behandling og bruk av kjente midler.
   Husk at alle slags Handle sjampo, masker og spray - de beste assistenter i å opprettholde skjønnhet, men ikke i en seriøs behandling, er det nødvendig å løse problemet mer alvorlige metoder.

   For eksempel, i stedet velprøvd hodebunnsmassasje som fremmer blodtilførselen til huden, noe som igjen påvirker hårsekkene og forbedrer veksten av hår. I tillegg kan du bruke en spesialisert salong prosedyrer for å takle problemet med dårlig hår restaurering.
   Hva skal jeg velge - det er personlig, som stoler de profesjonelle kosmetikk og noen tar en aktiv vitaminer, forresten, begge metodene er effektive, viktigst, å velge de riktige verktøyene.
  Behandle problemet med hårtap hos kvinner

   Men, at de ikke sier, er at det er effektivt og den virkelige løsningen er oppnådd gjennom hemmeligheter tradisjonell medisin. Derfor, i dette tilfellet, vil håret ditt må betale mye oppmerksomhet, og resultatet vil være synlig bare etter de første 4-6 ukene av behandlingen, men resultatet vil glede deg fint.
   Selvfølgelig er det best å bruke flere metoder samtidig - ta vitaminer, ernæring, massasje og folk oppskrifter og deretter du ikke har tid og legge merke til hvordan håret igjen fornøyd med deres helse og skjønnhet.

   Behandling av alvorlig hårtap folk rettsmidler


   I folkemedisinen har lenge bevist ulike oljer som har et rikt sett av vitaminer og næringsstoffer, de aktivt fremme nye hår vekst og helbredelse tilgjengelig. Spesielt populær lenge siden kjøpte Burdock olje, som takket være den rike sammensetning, er mye brukt i utarbeidelsen av ulike masker og balsamer for hår. Her er noen av dem:
 •  Stor borre olje brukes som en selvstendig medikament for å øke effekten kan være varmt (ikke kokende!) Og deretter masserer gni inn i huden på hodet. Prosedyren må utføres 1-2 ganger i uken i 20-25 minutter før sjamponering.

 •  Fit og forskjellige blandinger - Burdock olje med hvetekim olje, eller olje av ylang-ylang, kamille eller druekjerne. Vanligvis er forholdet 1: 1 og olje igjen oppvarmet for å forsterke effekten.

 •  En blanding av løk juice, Burdock olje og eggeplomme - eksplosiv, men ganske effektiv masse, som også består av regel 1: 1: 1, kan du legge til en spiseskje med flytende honning, slik at masken ble brukt til håret lettere, pluss honning har også stort utvalg av nyttige egenskaper av hår. Masken påføres i 1 time, hår innpakket i cellofan, vask deretter av med varmt vann. Denne fremgangsmåten er nok til å gjøre en gang i uken.

 •  Annet populært middel som er ganske effektive i denne forbindelse, er det nesle. Brukte frisk og tørkede blader, juice og avkok av brennesle, og de fleste jordstengler. For eksempel, saften av friske blader på tap svært effektivt gni inn i hodebunnen, her er passform og olje tørre eller ferske nesler som må gni inn i tørt hår for en time før vask.  
  Яндекс.Метрика