Sannsynligvis mange står overfor en situasjon som overskrider det tillatte nivå av alkohol i blodet. Et stort antall feriedager, bursdager, firmafester og hyggelige sammenkomster normal "resulterer ofte i dårlig smak alkohol, og for uerfarne eller uheldige mennesker i denne bransjen hele kan ende mye verre og vanskeligere.
 Det er tilfeller når du trenger å edru opp noen timer, for eksempel når brått innkalt for arbeid eller et viktig møte, som vises "full" eller "full" kan ikke være, til et presserende behov tilbake til en edru tilstand, men hvordan? Er dette mulig?
Hvordan kan jeg raskt edru fra alkohol?

 Å begynne å forstå begrepet "edruelighet", hva er det? Dette er ikke evnen til å flaske etter "hva sterkere" fokus på samtale, otmahyvat visuelle helikoptre, som gradvis begynner å overvinne sin nye eier, eller evnen til å gå i en rett linje aldri betalende og ikke snuble.
 Dette betyr den menneskelige tilstand når kroppen er helt fraværende alkohol, noe som betyr at den innenlandske måter å kvitte seg med rus kan ikke, i alle fall helt og raskt.
 Edru tilstand oppstår bare når kroppen er helt overhalinger og vise alle tilgjengelige produkter av alkohol. Forresten, begynner sin konklusjon vanligvis etter ca 1,5 timer etter inntak naturlig, urinen er omtrent 9% alkohol. Resten blir behandlet av leveren, og ved god helse, kan den forandre 7 g alkohol per 1 time.
 Derfor, som vi ikke ønsker edru opp en time eller to mislykkes, hvis de ville, men du kan lette hele prosessen og for å gi midlertidig "opplysning" av nervesystemet og immunsystemet, noe som vil resultere i visuell protverezennya.
 Selvfølgelig, vil den resulterende effekten i stor grad avhenge av graden av beruselse mann i lett og middels tilfeller mulig rehabilitering hjemme, men i alvorlige bedre å kontakte lege på sykehuset der kroppen produserer ren fra narkotika og spesialiserte behandlinger.

 Hvordan kan jeg raskt edru fra alkohol?


 De raskeste, men kortsiktige metoder som fører folk til å "fornuft" bare 20-30 minutter, sannsynligvis kjent for mange. Det er nok til å ta en kald dusj Ten, og enda bedre å veksle - varmt vann med kaldt.
 Ikke dårlig hjelper og holdbar vask med kaldt vann eller snø gå i frisk luft med intense bevegelser - slik at du fart på stoffskiftet og tvinge kroppen "edru" raskere.
 Men husk at plutselige endringer i temperaturen kan føre til motsatt effekt, for eksempel, å gå fra den kalde utsiden i et varmt rom kan føle øket tilstrømning av nervøs og emosjonelle system, med andre ord, "oppløse".

 Ikke dårlig for slike formål hjelper oral hygiene, slik det er fordi den er laget av 10% total absorpsjon av alkohol i blodet, noe som er grunnen til at alle alkoholholdige drikkevarer "gjennom et sugerør" foreta en raskere effekt enn bruk av konvensjonelle slurker.
 Rengjøre tennene grundig skylle munnen, tygge mynte og laurbærblad. Te eller sterk kaffe - kan også bidra til å gjenopprette bedre med tillegg av sterk te mynte, sitron, jo mer - jo bedre.
 Men husk at alle disse metodene hjelper bare mild rus og etter en stund, er det nivået av alkohol i blodet vil ha en effekt i fravær av evne til å konsentrere seg og søvnighet, noe som er veldig farlig, spesielt hvis en person er kraftig spent på å komme bak rattet i bilen.

 Lengre og effektive måter


 For å redusere sannsynligheten for ekstremt ubehagelige "posleprazdnychnыh" effekter, nemlig graden av bakrus, kan du ty til noen kjente, noen ganger, kan vi si "gammeldags" måte.
 Selvfølgelig, den beste kur for fyllesyke - en sunn og lang søvn, men før vi går dit, i noen tilfeller er det nødvendig å gjennomføre ytterligere manipulasjon.
Hvordan kan jeg raskt edru fra alkohol?

 Du må rense tarmen og magen fra all alkohol som har bodd der så lenge tenkning, må vi gå på toalettet og kunstig fremkalles. Den mest enkle og kjent metode - "To fingre i munnen hans." Hvis du ikke gjør det, så må du vaske magen med en spesiell løsning av kaliumpermanganat eller brus, passform og rent vann hvis ikke noe annet for hånden der.
 I 1 liter kokt vann er en spiseskje vann, rør godt, hvis kaliumpermanganat, deretter ganske mange krystaller i en kopp vann.
 Drikk mye av behovet: 4-5 liter sannsynlig, fører dette vannet oppkast, det vil rette svar. Drikke må kontinuerlig prøver i mindre tid til å absorbere så mye vann.
 Etter en slik ubehagelig prosedyre å drikke 7-8 tabletter av aktivt kull (1 tablett pr 10 kg kroppsvekt) eller et par tabletter "sorbeksa" og deretter prøve å sove i morgen for å ta mer aktivt kull og hodepine legge aspirin.
 Bistå andre måter: få drukket løse gåter, husker noen livssituasjoner, reflektere over viktige temaer, som bremser ned virkningene av alkohol på hjernen og rus kommer ikke så sterk.
 Vel fysisk trente folk kan prøve å gjøre noen fysiske øvelser - push-ups, sit-ups, på grunn av økt svetting og rask pust edru prosessen er raskere.

 Hvor raskt edru opp ved hjelp av folk rettsmidler?


 Opplevd populær metode - en te med honning og ingefær, som er rask tankevekkende effekt selv på mellomtrinnet på forgiftning. Assist frisk frukt og bær, spesielt diuretika som pærer, vannmelon, bringebær, jordbær hjemme, appelsiner, druer, grapefrukt.
 Ikke den mest behagelige, men effektiv måte - en løsning av sal ammoniakk, nakapayte i et glass kaldt vann 5-6 dråper mirakel narkotika og drikke, og bidrar til en sur appelsinjuice, eple eller kirsebær.
Hvordan kan jeg raskt edru fra alkohol?

 En annen populær cocktail: Bland eggeplomme, 2 spiseskjeer med tomatsaus og en teskje av vegetabilsk olje, strø en klype alle rød og svart pepper og salt. Separat zamishaty pepperrot og eddik og hell blandingen i en forberedt cocktail, drikke det munnfull behov en.
 Metoder edru det er mange, men, som du vet, den beste måten - er selvkontroll, spesielt hvis du vet hva pyaneete raskt. Før neste arrangement og spise godt, og under feiringen prøver ikke å forstyrre åndene som vil hjelpe deg å redusere risikoen for alvorlig forgiftning.  
Hvordan å holde håret helse?
 Sunn hår ifølge eksperter, i stand til å tåle vekten av 30-kilogram vekt. Imidlertid kan hver kvinne skryte virkelig sunt hår og sterke så sine røtter.
 Tilstand håret merkbart verre i vintersesongen. Dette skjer fordi kroppen er mangelfulle vitaminer og hatter tillater ikke hodebunnen å puste. Hvis du nylig begynte å legge merke til at kammen eller hår igjen på puten, er det nyttig å ta tiltak for å styrke dem.
 Hår kan gjøre en masse "si" om helse. Årsaken er at det første legemet fordeler innkommende næringsstoffer for vitale organer som hjerne og hjerte. Hud og hår er "rester". Ser kjedelig og svekket hår i røyk, drikker alkohol og spiser fastfood person. Ikke skinne skjønnhet og hår sitter på en diett, begrense deg til mat. I dette tilfellet, vil du bidra til vitaminer som selges i apotek. Imidlertid er det ideelt å få vitaminer fra mat.


Hvordan å holde håret helse?
 Så, hvis du begynte å legge merke til at håret var kjedelig, tørr og sprø, mistet sin glans, og falt mer enn vanlig, og det er flass - mest sannsynlig kroppen din opplever en mangel på vitamin A. Legg det lager du kan ved å spise gulrøtter og andre oransje frukt og grønnsaker. Best fordøyd gulrot juice med en liten mengde vegetabilsk olje. Kjedelig og vzъerosheno hår utseende med en mangel på selen. Legg dette spor mineral kroppen du kan, og legger til dietten lever, egg, havsalt.
 Svært raskt håret blir fettete og hryazneyut med en mangel på vitamin B2. Hvis du er i denne sammenheng uten hell, kan du rette opp situasjonen ved hjelp av frokostblandinger, brød fra hvetemel.
 Lupu og kløe kan oppstå på personer med en mangel på vitamin B6 og PP. Hjelper forbruk av brød, kjøtt, melk og lever.
 For å unngå sprøtt hår inkludere i kosten matvarer rike på sink, grønne grønnsaker, tomater, rødbeter. Vil også bidra til fisk og skalldyr, som de er rike på selen og jod.
 Magnesium finnes i kjøtt kanin, svinekjøtt og oksekjøtt, og silisium (selleri, meieriprodukter, vårløk, solsikkefrø), og spesielt folsyre (appelsiner og grønne bladgrønnsaker) vil hjelpe de som ønsker å raskt spiret hår .
 Hvis dine måltider er balansert, og du foretrekker sunn mat, men problemet med hår er fortsatt der, kan årsaken ligge i sjampo. Prøv å endre dette cleanser ofte, fordi ellers risikere å få flass. Velge sjampo, vurdere hvilken type håret ditt. Normal zhyrniye 2-3 dager etter vask, fett - neste dag, og ser rent og tørt for en uke.
 Prøv som du kan sjelden bruke en hårføner, curling, tang og midler for å fikse. Og omtrent en gang i uken "hengi" hår maske for håret.
 Være hyggelig!  
 Nylig, mer og mer populært å få tilbake massasje prosedyre, likevel, fordi i prosessen kan du få en følelse av friskhet og avslapning, redusert smerte i korsryggen, reduserer tretthet og spenning i hele kroppen.
 I tillegg er massasje en svært nyttig prosedyre for menneskekroppen, under hans innflytelse er balansert av nervesystemet, redusert blodtilførsel i kroppen nødvendig, gjennomført avslapping av muskler etter harde fysiske anstrengelser.
Hvordan lage god massasje hjemme?

 Og hva om det psykologiske aspektet av stress og spenning som bygger seg opp hver dag i kroppen vår med hver arbeidsdag.
 Dessverre, eller heldigvis, massasje - det er en klasse, som er nesten umulig å løse alene, er det alltid trenger noen som vil være i stand til å "mos" tilbake.
 Men hver gang kaller en spesialist eller gå inn i spesielle klasserom behandling er ikke alltid vellykket, dessuten er det penger, men å bringe noe god massasje, må du bestå en omfattende behandling.
 Derfor, hvis familien er en mann som minst på nivå med "amatør" Vecherkom stand til å holde sine kjære er styrkende terapitimer, er det verdt sin vekt i gull, likevel, vi kan si personlig massør!
 Det er mange forskjellige teknikker og metoder for massasje, ifølge dem vil endre seg eller at de teknikkene som brukes i terapi og massasje, i sin tur, har sine egne detaljer.
 Det er ikke nødvendig å kjenne de underliggende problemene og ulike teknikker for amatører, og det er nyttig å lære noen massasje ganske grunnleggende og enkle teknikker, kontinuerlig drift og forsvarlig gjennomføring av noe som ville føre til en veldig fin resultater.
 Det er viktig å forstå hvordan du gjør massasje hjemme, som falske og uriktige bevegelsesteknikker kan ikke bare dra, men tvert imot, forårsake alvorlig skade på kroppen.

 Selvfølgelig, hvis du ikke har mye tidspress, ekspertene anbefaler fortsatt foretrekker en full kroppsmassasje, men siden vi er ofte i en hast for liv, tilbake i forgrunnen delen, hvor spesiell oppmerksomhet.

 Høydepunkter riktig rygg massasje


 Enhver massasje, uavhengig av dens orientering, bør gjennomføres strengt i retning av lymfekar. For eksempel, hvis du massere halsen, det bør gradvis flytte fra bunnen av hodet til kragebeinet, sacrum og korsrygg behandlet mot lysken, og husk at du ikke kan massere lymfeknutene.
 Prosessen bør ledsages av en komplett massasje avslapping, bør hver muskel i kroppen være i en rolig tilstand, bør en person plasseres på en hard madrass eller i en spesiell massasjebenk.
Hvordan lage god massasje hjemme?

 Du må lytte til smertegrensen på personen hvis han føler sterke smerter, bør du redusere graden av klikk og teknikker.
 Husk at maksimalt utbytte kan oppnås bare masserer nakne kropp, med behovet for å stadig alternative metoder, den sterke, svake, ikke glem at hver av dem kan gjentas fem til åtte ganger.
 Husk å alltid følge strenge rytme og tempo øvelser mellom ulike metoder ikke bør forlenges stopper, en øvelse jevnt endrer den andre.

 Som vi har sagt, er det nok av teknikker ryggmassasje, avslappende å hjelpe mot stress og slappe av etter en hard dag med spennende, er utrolig vakkert forspill til direkte samleie mellom to personer, medisinsk, svært alvorlig måte som ikke bare lar deg frigjøre spenninger og stress, men vpravyty behandler benet og leddene.
 Selvfølgelig, det er ikke alle varianter, vi snakker bare om noen av de mest populære. Å mestre de grunnleggende teknikker for massasje - lett, viktigst i dette tilfellet - hardt arbeid og oppmerksomhet til partneren din.

 De grunnleggende bevegelser av klassisk massasje


 Noen massasje begynner alltid med slag som forbereder huden og andre organer for fremtidige behandlinger. De spilte to lukkede hender som trenger å bevege seg jevnt fra lumbalcolumna sammen, og hver hånd er fortynnet til riktig pan.
 Gjenta disse trinnene 5-7 ganger, deretter gå videre til rubbing, elting, og vыzhymanyyam raskatыvanyyam. Rubbing er det samme som å stryke, bare med mer press, og deretter gå tilbake til trening.
Hvordan lage god massasje hjemme?

 Selve teknikken kan overlappe i retning av bevegelse av de forrige, er forskjellen krymper influensområdet: Legg en hånd på den andre, som du øker trykket, og la fingeren gli i en spiral, og dermed fange de ulike delene av ryggen. Gjenta 4-5 ganger manipulasjon.
 "Utfoldet" utført som følger: "zaschypыvaetsya" stykke av muskelvev i ryggen med den ene hånden, da, å ta sin pekefinger og tommel, som "perekatыvaem" den vertikalt til halsen.
 Gjenta disse trinnene på ulike sider av ryggen flere ganger, og deretter utføres intensiv sliping. Du kan koble pat hendene over overflaten på baksiden (hender, og det bør være halv avslappet).
 Massasje ender med de samme bevegelsene, utført i begynnelsen, beroligende på huden glatt og myk slag. Normal tid for en ryggmassasje - 20-25 minutter.

 Det jeg trenger for ryggmassasje på?


 Det første du må ta vare på overflaten, noe som vil være massasje: stram passe tynn madrass, et stykke skum eller, selvfølgelig, ideelt sett - massasjebenk. Massør bør være kledd i en lys, ikke hold ned bevegelser klær.
 Ikke glem å ta vare på den komplette sett med rene håndklær og noen små baller, de er noen ganger plassert under hodet hans for en mer behagelig prosess. Pass også på å pre-tørre servietter, er det praktisk å bruke til å tørke av overflødig olje massasje.
 Forresten, til smørestoffer bedre bruk kun etter behov, hvis massør stadig svette hånd eller testet har betydelige hår, eller som en behagelig aromatisk akkompagnement spennende eller avslappende massasje.

 I sannhet, de er ikke obligatorisk attributt massasje svinger, uten dem enda mer nyttig kommer ut. Husk at det er vanskelig å utføre nøyaktig studert handlinger basert på de viktigste reglene og improvisere hele tiden se folks reaksjon. Lykke til!  
Яндекс.Метрика