Det er ingen hemmelighet at hver kvinne ønsker så lenge som mulig for å opprettholde ungdom og skjønnhet av din egen kropp, vakker og sunn hud person strammet figur - kjært ønske fra mange av virkelig sex.
 Men uansett hvordan vi prøver, med tid og alder, mister huden sin tidligere elastisitet, blir ansiktskonturer smurt og mister sin opprinnelige form og ansikt faller, aldersrelaterte endringer er merkbar med hver dag mer og mer.
Hva tredlyftynh og mezonyty?

 Selvfølgelig er de første ting kvinner begynner å ta hensyn - en rekke anti-aging kosmetikk, men når de begynner å innse at effekten er ikke en som de ønsker å se i speilet, damene begynne å se etter andre, mer alvorlige hjelp av innflytelse.
 Selvfølgelig er ikke alle kvinner som om hun ikke ønsker å møte dekket med rynker og andre problemer, er enige om å gå til kirurgi og plastisk kirurgi, som mange kjenner dem av og til slå tilbake, og den medfølgende "bryderiet".
 Men det viser seg invasive metoder har lenge vært der, og alle typer injeksjons typen boteks og andre varianter har lenge vært på backburner.
 Nå på dagsorden - injeksjonsteknikk foryngelse hjelp mezonytey andre ord, tredlyftynh. For de som ennå ikke er klar for en større operasjon, er denne prosedyren et flott alternativ for en rask og effektiv foryngelse.

 Hva tredlyftynh mezonytyamy?


 Hvis du ikke går inn i de kompliserte vilkår og detaljer, er det slik en innovativ prosedyre som er i stand til å returnere din skjønnhet og ungdom, det har ikke å bekymre kutt dra-og langsiktig rehabilitering.
 I sin prinsipp, er denne metoden noe lignende med gulltråd som bare nylig gjort en masse positiv støy rundt. Men best av alt, mezonyty - er vel avansert versjon som har mange fordeler i forhold til deres tidlig "slektning".
 Betydningen av hele prosedyren er at spesielle, meget tynn nål under det øverste laget av huden i ansiktet eller andre kroppsdeler er innført polydyoksanovыe absorberbare tråder, som er dekket med en spesiell forbindelse.

 Fremgangsmåten utføres på en måte som styrer nålen-tråden i en slags 3D ramme, noe som gir umiddelbar innstramming effekt stoffer.

 Detaljer om prosedyren


 Tredlyftynh - enkel og smertefri prosedyre utføres under lokalbedøvelse, som etter ferdigstillelse, krever alvorlige smertestillende.

 Av seg selv, nål og tråd så tynn i diameter, nesten ikke levere noe ubehag, men effekten - er imponerende. På opptak til en spesialist som vil utføre operasjonen du kan gå med bildet selv eller tre ganger pyatyhodychnoy, en halv time av terapi du får er en ung og vakker ansikt.
 Operasjonen ved hjelp av lineære og spiral mezonyty og lengde ikke overstiger 60-90 mm og en bestemt type velges avhengig av området av problemområder og dens avskaffelse.
 På bare en operasjon bruker vanligvis ca 20-30 tråder som er fordelt over hele overflaten på problemet, er det nøyaktige antallet vanligvis bestemmes av en lege før konsultasjon.

 Indikasjoner og kontraindikasjoner for tredlyftynhu person eller kroppen


 Av seg selv, prosessen som vanligvis brukes i tilfeller hvor det er et ønske om å bli kvitt mezhbrovnыh og horisontale rynker i pannen, fra små "kråketær" rundt øynene, faktisk, tredlyftynh takle nesten alle vanlige typer rynker.
 I tillegg hjelper prosedyren riktig utelatt ovalt ansikt, bli kvitt dype nasolabiale folder og furer nososleznoy, korrigerer slapp hud på baken, mage, armer og lår.
Hva tredlyftynh og mezonyty?

 Selvfølgelig, er listen ganske imponerende og morsomt, spesielt med tanke på at selve inngrepet tar deg bokstavelig talt en halv time, etter som du bare en gang zablystaete "nylig" utseende. Men, som alltid, i dette feltet har også sine kontraindikasjoner som må tas i betraktning før man ty til en slik fremgangsmåte.

 Kontraindikasjoner:


 Prosedyre tredlyftynha ikke tillatt i tilfeller hvis du lider av blodsykdommer, iskemisk hjertesykdom eller har problemer med blodårene.
 I tillegg er prosedyren ikke utføres hvis pasienten graviditet, amming tilstedeværelse i febertilstander, samt psykiske lidelser.
 I alle fall hvis du skal leie tjenester av høyt kvalifiserte fagfolk, de må nødvendigvis utnevne en foreløpig undersøkelse av kroppen din for å unngå ubehagelige konsekvenser.

 De viktigste fordelene mezonytey


 For å forstå fordelene med denne mirakuløse prosedyre lettere å sammenligne med gulltråd. Hver metode er ment å påvirke de øvre lagene av epitel, og dermed eliminere ulike typer sagging og rynker.
 Imidlertid 3D-effekt, som oppnås gjennom mezonytey arbeider på en "myk" kollaheneza som er dannelse av nytt kollagen i de dype dypet av huden, føre til alvorlige foryngelse og returnere hudens elastisitet.
 Mezonyty, i motsetning til gull kolleger, bestående av rozsmoktuyemoho materiale, innrømmer de muligheten for fremtidig bruk av andre maskinvare metoder for foryngelse, mens gull tråder forblir permanent i vev.
Hva tredlyftynh og mezonyty?

 Prosedyren er innføringen av gulltråd kan utføre bare en plastisk kirurg, men metoden for 3D-mezonytyamy holder lett kosmetolog.
 Den siste og kanskje den aller viktigste fordelen av prosedyren tredlyftynha - er evnen til å komme raskt tilbake til normalt nivå Affairs og plikter nesten umiddelbart etter inngrepet, vil du føle deg trygg og nydelig.
 Siden prosedyren er relativt ny 3D løft, hvor mye tilbakemelding om det inntil ganske beskjeden, men hvis du vet hvor mye en prosedyre, ønsker du å prøve denne metoden kan forsvinne helt.
 Prisen varierer fra en strand 25 € til 50 €, noe som absolutt ikke så lite i det totale antallet, men resultatene og bekvemmelighet av selve inngrepet er verdt det. Si hva du vil, og bevare ungdom og skjønnhet kvinnelige forkledninger noen ganger er veldig viktig og betydelig del av livet som ikke er verdt å redde.  
 Moderne eksperter innen skjønnhet og helse er i økende grad begynte å vende tilbake til de gamle og velprøvde pleieprodukter for hud og hår, huske glemt, men svært viktige og effektive gaver av Mother Nature.
 Et stort utvalg av nye produkter og kjemiske oppfinnelser skjønnhet-sfæren, som om vi ikke liker, spesielt ikke avlaste ganske vanlig og smertefull problem av kvinners hår og hud, hårtap, flass, irritasjon, betennelse og kviser i ansiktet.
Tjære såpe og bruke den for akne og hår

 Mens vi deler alt dette problemer til ulike leirer og slåss med dem på ulike måter, men det er forbundet med hudproblemer, takle som kan hjelpe en vanlig og dagligdags måte - tjære såpe.
 Til tross for unprepossessing utseende, som ligner de mer vanlige innenlands såpe og meget spesiell lukt, tjære såpe enige om å bruke mye av jenter og kvinner, særlig de som har opplevd effekten av det.
 I tillegg er den samme lukt perfekt bekrefter det, at verken er naturlig opprinnelse midler, som for øvrig ikke forblir på huden etter påføring, men hvis du holder i en lukket såpe såpe, problemet er å spre sin lukt leilighet raskt løst.
 Den viktigste komponenten er en bjørk tjære såpe, den andre - de vanlige utsalgssteder uten såpe og konserveringsmidler, noe som er veldig bra for huden vår på noen måte.

 Ikke rart slavisk mytologi bjørk regnes som en av de mest lovpriste og mest respekterte treet er en medisin avledet fra det, regnes som den mest nyttige og verdifulle.
Tjære såpe og bruke den for akne og hår

 Det første som kommer til hjernen ved omtale dehtyarnoho såpe - er dens insektmiddel handling, men omfanget er svært utbredt: det lykkes bekjemper akne og flott for hårpleie.
 Kosmetisk effekt som gjør dette verktøyet for huden, vil du bli gledelig overrasket, det er ikke til å glemme det, som et verktøy av folkemedisinen, er det i stand til å imponere deg med sin innvirkning umiddelbart, men først senere.
 Den første merkbar forbedring du vil finne etter noen ukers bruk dehtyarnoho såpe, men behandlingen vil ta 4-6 uker, etterfulgt av en pause på omtrent samme lengde.
 Faktum er at langvarig bruk såpe tørker ut huden, så det bør gis en pause fra en slik uvanlig for hennes terapi.
 Forresten, de som har for tørr og sensitiv hud og utsatt for allergiske reaksjoner ved bruk av såpe dehtyarnoho bedre å nekte.

 Det antas at dette verktøyet kan anvendes i kosmetikk, fordi det ofte fører til alle slags stimulering. Det er ikke bare alle er forskjellige, og det er alltid de som ikke passer denne søte, men også kan oppstå selv med de dyreste og annonseres kosmetikk.
 Det er alltid argumenter for og imot, så lenge du ikke prøver, ville ikke vite om du bør dra nytte av disse naturens gaver.

 Hva er og hvordan å lage tjære såpe?


 Den enkleste måten - er å gå ut og kjøpe på apoteket. Men for de som er ute etter enkle måter, gir vi instruksjoner om hvordan du koker det selv.
 Til dette trenger vi tjære og normal babyen såpe. Gni det på rist og deretter sende den til vannbad, vente til all såpen oppløse, tilsett 2 ss tjære, godt brette og gi avkjøles til 40 °, deretter helte den i formene. For en komplett herding trenger det å sette mot i en uke.

 Grunnleggende egenskaper dehtyarnoho såpe


 •  Sin terapeutiske og profylaktiske egenskaper tjære såpe har fått takket være den imponerende listen over nyttige evner. For det første, er det fint å stimulere blodtilførselen til overflatelaget av epitel som forbedrer kraft og gjenopprette håret bidrar til deres økt vekst og styrking. I tillegg er dette verktøyet effektivt i ulike inflammatoriske prosesser, som det lett reduserer betennelse, har antiseptiske egenskaper og selv helbrede små sår, kutt eller ssadynky.

 •  En annen viktig egenskap mirakel såpe fra bjørk tjære - er dens evne til å bekjempe soppsykdommer, som er hvorfor det skjer, når slippes herpes, seborré og andre hudsykdommer. I tillegg løser det på en annen svært vanlig problem mange menn og kvinner - flass.

 •  Til slutt, mange kjente egenskaper dehtyarnoho såpe - det er et effektivt middel for lus, og all den fin mengde verktøy er tilgjengelige på svært rimelig pris som er overkommelig for alle.

 •  Ved hjelp av tjære såpe?


   Hvis du blir forvirret av problemet med hår, er det viktig å huske at når du bruker dette miraklet produktet ikke kan tillate sin direkte kontakt med håret.
   Betydningen av dette: det er nødvendig å riktig såpe skum direkte i egne hender og satte den i denne formen er på hodebunnen. Grundig massere hender hodet i 5-10 minutter og vask deretter av med varmt vann og alt.
   Forresten, hvis du aldri hadde brukt noe sånt, så mest sannsynlig håret på sin egen måte å oppfatte nye sjampo, vant til milde kosmetikk, såper dehtyarnoho etter bruk, kan de bli svak og neobъemnыmy.
  Tjære såpe og bruke den for akne og hår

   Det er helt normalt å dempe effekten av "overgang" til et nytt produkt etter vask kan tjære såpe, sjampo eller vanlige bruk maske, etter en stund håret ditt vil venne seg til strengere kjøretøy.
   Online kan du finne en sjampo med bjørk tjære, som ofte brukes på grunn av manglende evne til å bruke såpe. Dette sjampo kan forberede deg for dette, trenger du 100 ml normal (veldig enkelt, med et minimum antall fargestoffer og konserveringsmidler) sjampo for normalt hår og 1-2 spiseskjeer av bjørk tjære. Hell ingrediensene i en beholder, rør til glatt, og deretter bruke den som en vanlig måte å vaske håret.
   Regelmessig bruk vil snart overbevise deg om hans evner: håret er mye mer forseggjort, de skinner og shimmer, kvitte seg med alle slags problemer og hudsykdommer. Basert på en rekke vurderinger av jentene som prøvde å definere ved eksempel, gjør tjære såpe, kan gjøre en positiv konklusjon for å overbevise deg til å gå for sitt første stykke.

   Hvis du bestemmer deg for å håndtere problem hud, den vanligste måten - det er en normal daglig vask forbindelse med såpe. Men mye mer effektivt å lage spesielle masochku: påfør et tykt skum dehtyarnoho av midler ansikter derzhym10-15 minutter, vask deretter av. Gjenta prosedyren 1-2 ganger i uken.  
  Яндекс.Метрика