Fin og blomstrende huden i ansiktet - er en av de viktigste indikatorene på god helse og generell velvære for en bestemt hunner, perfekt tone og farge alltid lett å føre glede og beundring fra andre.
 Men, dessverre, holde ansiktet huden i en slik perfekt stand kommer ikke i det hele tatt, genetikk spilt en grusom spøk, de andre interne problemer i kroppen påvirkes.
 Faktum er at den vakre halvparten av menneskeheten, som aktivt overvåker deres utseende, bokstavelig talt tvunget til å ty til ulike triks og skjønnhets-moderne oppfinnelser.
Hva er SS krem ​​og hvordan fungerer det?

 Her er master og produsentene prøvd sine beste, varianter av rettsmidler for hud når doble sifre, og prisen er dårlig. Kunne ikke komme på noe som ville ha reddet de vanligste hud feil?
 Produsenter og oppfinnere lang lidelse, eksperimenterte og kom opp med, og til slutt, og sist, tilbys til menneskeheten en annen nyhet i verden av skjønnhet industrien, BB-kremer, som lett kombinere flere viktige funksjoner.
 De viktigste omfatte funksjonene foundation og fuktighetskremer, faktisk, gjorde han rozshyfrovuvavsya "balsam av feil" fordi under ham han "gjemte" nesten all overflødig.
 Men vi hadde ikke tid til å bli vant til en slik praktisk på mange måter en nyhet som eksperter snakker om utseendet på en annen eksplosjon i mote og skjønnhet - SS-krem.
 For å forstå hva SS krem ​​bedre gjennomføre sammenlignende beskrivelse av de to underarter, BB og CC, fordi, faktisk, de er nære brødre, er bare støyende nyhet en mer avansert versjon.
 Å starte med en liten historie: SS-krem som hans "fetter" av eksplosiver, kom til oss fra Asia, hvor den vakreste halvparten av menneskeheten rådvill mangler og problemer hud.
 Hvis du ikke er fornøyd med sitt utseende, ofte vises sorte øynene regelmessig "Delight" hudormer og kviser hudfarge er dårlig, men den glans og pigmentering og gjøre det bedre å tie, den siste i asiater bare for deg.
 SS kan tolke som «fargekontroll krem» eller «farge korrigere», som kan oversettes som "fargekorrigering kontroll", er noen håndverkere uttrykt annerledes - ". Samme samme krem"

 Her er lettere som noen, men meningen er egentlig navnet: Disse kremene virker mer som Matir fond med god utjevning grunnleggende tone av personen. Pioner på dette feltet var selskapet Rachel K, som ga verden og i 2011 den første kopien av SS krem.

 Egenskaper tone SS krem


 Som vi har sagt, den nylig mirakel - kan fløte i sine grunnleggende egenskaper svært nær BB krem, men likevel en generell liste over verktøy legge til noen grunnleggende forskjeller og egenskaper. Som, i hovedsak, er SS krem?
 Det er lett og skummet verktøy for hudpleie som samtidig kombinerer skjønnhet-sju penger: make-up base (primer), concealer, concealer, foundation fuktighetskrem, anti rynke krem ​​og solkrem.
 Men fint å ha en slik tryllestav i sin skjønnhetsekspert som kan takle alle de store kvinners plager "person. Mange eksperter hevder at de beste kremer er egnet for tørr hud, men også for fet, normal type og det er veldig nyttig og nødvendig verktøy.
 Hvis SS sammenlignet med BB krem, kan det konkluderes med at dens struktur er mye lettere og lettere enn den forrige versjonen, er det lettere å påføre jevnt fordelt over overflaten av huden, blir ansiktet kjedelig, men det er ingen effekt "maske".
Hva er SS krem ​​og hvordan fungerer det?

 Dette oppnås ved hjelp av et redusert antall forskjellige kosmetiske oljer. Til tross for dette, dens evne til å utjevne hudfargen bare økt, i tillegg, kan CC krem ​​enkelt bruker for øyet, vil den tilveiebringe en hensiktsmessig og følsom omsorg for denne "lune" sone.
 Disse kremene har en bemerkelsesverdig trekk: de lett tilpasser seg din individuelle innfødte tone. Paletten av primærfargene utvidet, lagt mørkere pigmenter med det viste unngå porselen og bleket personer forfulgt effekt aziatky jenter.
 På våre breddegrader jenter prøver å se zahorelee smuhlee og hva de kan lett hjelpe SS midler.
 For øvrig, interessant nok, når kremen påføres til huden, de første få minutter, har han et hvitt eller melkeaktig fargetone, som er litt mindre hranulky synlig pigment.

 Bare hendelser for et par minutter, anvendt midler praktisk talt lik din tone samtidig som det gir huden sunn og skinnende lys, og maske alle dine feil og problemki. I alle de ovennevnte, CC krem ​​er en god solkrem med SPF 45 beskyttelsesnivå som har fjernet dem fra BB kolleger.

 Endelig


 Kanskje det er alle de store forskjellene og fordeler og nyvunne magiske midler for hudpleie. Mangler i det mens ikke spesielt funnet bare hvis effekten av lys belysning, som om han ikke prøver å kjempe, helt tapt.
 Hvis du bestemmer deg for å bruke nyhet skjønnhet industrien, vil det fortsatt være bedre hvis du bruker et lite antall sonder av forskjellige merker, "absorbert i alle hans eiendommer er oppført, kan du bestemme nødvendigheten og muligheten for sin søknad i ditt tilfelle. Hvordan ville skaperne ikke prøve, men universelt for alle ennå ikke oppfunnet.
Hva er SS krem ​​og hvordan fungerer det?

 For normal til fet hud CC Kremen påføres umiddelbart etter rengjøring, og hvis huden suhovata eller enda bedre, skjellete, kan det være blandet med en liten mengde fuktighetskrem.
 De fleste av de foreslåtte nye SS kremer i vårt marked er asiatisk eller kinesisk opprinnelse, ifølge mange vurderinger, det beste løpet for å dra nytte av innfødte og mer kjente merker som Chanel eller som Lumene.
 Slik skjønnhet-brand aldri bak den nye verden, stadig produserer varianter. Men hvis du tror at endelig oppfunnet et kraftig middel endelig hudpleie, du tar feil, fordi før får vi brukt til invasjonen SS kremer, truer amerikansk merke Julep en annen revolusjon i verden av skjønnhet og glamour: DD krem ​​som er i stand til raskt ".
 Så vil vi ha et annet stort antall nye produkter og nye bokstaver i alfabetet, og vi kan bare holde deg oppdatert etter hvert som de blir tilgjengelige.  
 Som vi har lenge vært overbevist om at våre forfedre visste mye om gaver av naturen, dyktig og trygt bruke alle de mulighetene det ga dem sjenerøst.
 Fordelene med linolje kjent siden antikken i Russland dette produktet brukes ikke bare i mat, men også til medisinske og kosmetiske produkter, som antall nyttige egenskaper linfrøolje bare utrolig.
 Det hjalp å takle alvorlige sykdommer ble behandlet alvorlige kutt og sår zazhyvlyalo, basert på den kom ut fantastiske kaker og deilige salater, og aller viktigst - svært nyttig.
Effektivt linfrø olje for vekttap og hår?

 Og til denne dag produktet er meget verdsatt av leger og ernæringsfysiologer verden, fordi en slik en rekke sjeldne og verdifulle vitaminer og mineraler er vanskelig å finne minst ett naturprodukt.
 Oppnås linfrø olje gjennom kaldpressing teknologi, fordi frøene inneholder opptil 50%, er dette en måte å behandle lar deg lagre det maksimale antall medisinske egenskaper som er avgjørende i de medisinske formål.
 Det er antatt at kvaliteten og fortynnet linolje bør være ganske kraftig og sterk lukt av fiskeoljer, som er forårsaket av innholdet av verdifulle alfa-linolensyre (omega-3).
 Forresten, i tilstrekkelig mengde av et stoff kan finnes bare i fiskeolje, er dette unike og uerstattelige linolje. Kanskje du er interessert i dette fantastiske produktet, jeg ønsker å forstå omfanget og søknad.
 For å forstå om linfrø olje effektiv i alle saker hvor så mye snakk, for eksempel vekttap, vekst og styrke hår, skjønnhet og ungdommelig hud, og, viktigst, helsen til de indre organene i menneske kroppen, snakker vi om sammensetningen så overraskende kostnader. Etter å ha jobbet med det faktum at det inkluderer også en være mye lettere å trekke noen konklusjoner.

 Sammensetningen av linfrøolje


 Det viser seg at hvis du sammenligner alle typer olje vi forbruker, er lin en leder i biologisk verdi, i form av innhold, det overgikk selv så nyttig olivenolje!
 Den består av mange essensielle vitaminer som vitamin F, som ikke er uavhengig av hverandre syntetiseres i legemet og trenger bare inntekter fra utsiden.

 I tillegg inneholder den nesten alle gruppe B-vitaminer, en masse av vitaminene A og E, så vel som en god liste av mettede fettsyrer. Som vi har sagt, at det er mulig å finne en slik verdifull og viktig Omega-3 og dens innhold er to ganger høyere enn i fiskeolje.
 Linfrøolje kan vise til linolsyre og oljesyre, samt et lite antall av andre mettede fettsyrer.

 Nyttige egenskaper av linfrøolje


 Som du lagt merke til, har så stort utvalg av materialer sterkt liste over nyttige og terapeutiske egenskaper som er avgjørende i mange områder av medisin og kosmetikk.
 Systematisk bruk 1-2 ss linfrø olje i maten fører til lavere nivåer av dårlig kolesterol i blodet og forbedrer elastisiteten i blodårene, noe som i sin tur ikke kan være redd for slike forferdelige sykdommer som hjerteinfarkt, koronar hjertesykdom, høyt blodtrykk og aterosklerose.
 Det høye innholdet av mettet mineralsyrer bidra til å redusere risikoen for blodpropp i skipene, og risikoen for slag.
Effektivt linfrø olje for vekttap og hår?

 Linfrøolje kan bli et uunnværlig verktøy i prosessen med vekttap, fordi takket være dens egenskaper, normaliserer det stoffskiftet i kroppen, en positiv effekt på kvinnelige hormoner, og dermed gir for å overleve dyetnыy periode mye enklere og mindre smertefull for kroppen.
 Daglig og systematisk bruk av linfrøolje gir støtte er nødvendig for normal funksjon av kroppen fett nivå. Selv om du bestemmer deg for å gå ned i vekt, må du huske at dagen bør spise minst 20 gram vegetabilsk fett.
 Tilstedeværelsen av disse komponentene på et tilstrekkelig nivå gjør det menneskelige legeme for å opprettholde en aktiv mental aktivitet, noe som er viktig i de harde daglige diett.
 Plus, forbedrer dette produktet prosesserings linfrø, høyt nivå mage-tarmkanalen, hjelper i behandling av ulike gastritt, leversykdom, og hell bekjemper halsbrann og forstoppelse.
 Linfrøolje anvendes innen onkologi, så dens bruk som mat reduserer risikoen for brystkreft og kolon.

 Det er ofte foreskrevet til jenter og kvinner som lider av tunge menstrual syndrom og endringer i overgangsalderen. Hans plass er uunnværlig linolje funnet i kosmetikk-feltet, er det vanskelig å forestille seg, for som den vakreste delen av den kvinnelige kroppen, vil søknaden bli ubrukelig.
 Mest anbefaler bruk av linfrø olje kapsler for oral administrasjon (slik at det er lettere svelges) eller i sin rene form til å lage masker og fuktighetsgivende kremer.

 Bruken av linolje i kosmetikk


 Linfrøolje har etablert seg som en god måte å gjenopprette tørt og skadet hår, spesielt, er det nyttig etter farging og store mengder termo ukladok.
 Bare bruke den i fuktig hår, massasje lett inn i hodebunnen, og skyll sjampo. I tillegg er dette produktet en uunnværlig og svært effektiv måte å bekjempe rullegardin hår og tørre tips.
 I tillegg til alle de ovennevnte, linfrøolje kan gi mild og delikat hudpleie. Denne funksjonen kan brukes daglig for å holde huden din tonet, fremme det etter blomstring og utseende.
Effektivt linfrø olje for vekttap og hår?

 Et stort antall næringsstoffer nøye beskytter huden mot UV-stråler og bidrar til å forynge henne. Det er nok til å gjøre en enkel hjemme maske basert på olje, eggeplomme og honning. De fleste linolje anvendes som en komponent av anti cellulitt peeling, er det ofte blandet med et par ss malt kaffe.

 Harm og linfrøolje kontraindikasjoner


 Sammen med mange nyttige egenskaper av linfrøolje har noen kontraindikasjoner mot bruk som bør vurderes hvis du bestemmer deg for å inkludere denne komponenten i kostholdet ditt. Dette produktet kan ikke brukes av gravide kvinner, ammende mødre og barn bare med tillatelse av legen din.
 I tillegg er bruken skadelig for mennesker som i dag tar antivirale og tunge smertestillende. Dessuten er linfrøolje kontraindisert hos gallestein, pankreatitt og hepatitt, og mennesker som lider av kolecystitt, kan den bare brukes under måltider.  
Яндекс.Метрика