Det bare komme opp med måter å bekjempe en av de mest forhatte og farlig fiende for kvinnelig skjønnhet - cellulitter. Dette konseptet fører mange kvinner i en tilstand av panikk, og med god grunn, fordi "oransje" ingen skorpe ikke legges skjønnhet, snarere det motsatte, men bli kvitt det er mye vanskeligere enn det kan virke ved første øyekast.
 Denne ekkel sykdom (og hvordan andre å kalle det?) Motivet av en rekke studier og arbeid, men som det høres trist, men likevel er det vanskelig å forestille seg en metode som ville en gang for alle levert cellulitter.
Hva bedre leire av cellulitter: svart eller blå?

 Denne fienden kvinnelige ben kan vises i en full damer, og den svært tynn, ung og gammel, så du bør vite at cellulitter - det er ikke et problem av overflødige kalorier, men ganske høy slagging galt og metabolisme.
 Derfor bør man ikke frata deg av den siste stykke brød til en sulten hlopayas besvimelse, og fremfor alt å innse for seg selv hva som er sunt og riktig ernæring.
 Når du justerer dette aspektet av livet ditt, så kan du definitivt step neste trinn, som ikke vil påvirke deg fra innenfor og utenfor - ved hjelp av leire for å bekjempe den "oransje" skorpe.
 Det naturlige materiale har lenge vært kjent for sine mirakuløse egenskaper, har det et svært bredt spekter av handlinger, påvirker også de største problemene i huden.
 I dag finnes det en rekke verktøy som lover rask anti-cellulite effekt, men vår stor beklagelse, etter å ha prøvd de fleste av dem, mange kvinner foretrekker slutt naturpreparater. Hvorfor det?
 Det faktum at cellulitt krever kompleks behandling, må vi huske at det virkelige problemet er "inne": underhudsfett er dannet på grunn av nedsatt stoffskifte og lymfe lunger, og det er derfor innvirkning på problemområdet er nødvendig på alle sider.
 En utmerket løsning på dette problemet er en variant av leire, som det har mange positive effekter for hele kroppen og rengjøring av subcutaneous lag separat. Blant de utallige varianter av naturlige leirer av cellulitter, med rette ansett som den mest effektive blå, svart og hvitt.
 De har den nødvendige spekter av mineraler, vitaminer, mikro - og makronæringsstoffer som er nødvendig for å bekjempe den "appelsinskall", gjenopprette balanse og harmoni i kroppen. Forresten, bruk av disse naturens gaver opprinnelse i antikkens Hellas, ble det funnet de første kosmetiske oppskrifter som er basert på bruk av ulike typer leire.
Hva bedre leire av cellulitter: svart eller blå?

 Ikke overraskende, i moderne skjønnhetssalonger er leire wraps, masker og bad var blant de mest populære og anerkjente metoder for å bekjempe cellulitter.
 For å oppnå en god og en eksplisitt resultater, følger et kurs av behandlinger som varer 2-3 måneder. For maksimal effekt heller gjøre følgende prosedyre 2-3 ganger i uken, og på slutten av kurset, delta på sesjoner forebygging.
 Forresten, for å håndtere "appelsinskall" kan du enkelt og hjemme, dette er ingen big deal, men effekten er helt tilsvarende salon prosedyrer.
 Det eneste viktig å regelmessig vie til denne oppgaven nødvendige tid for å oppnå reell suksess. På spørsmål om hva beste leire hjelper slanking og cellulitter, er det trygt å si, blå.
 Men det er nødvendig å innføre en meget viktig endring, vekttap vil bli utført ikke ved forsvinningen av subkutant fett, og ved å fjerne overflødig væske fra vev. Selvfølgelig hjelper det deg som et resultat av denne prosedyren, taper 1-2 kg, men husk at dette er en midlertidig effekt som forsvinner når tilførselen av vann i kroppen gjenoppretter.
 Fordi vekttap på grunn av leire - er ikke noe annet enn et PR-trekk av skjønnhetssalonger, husk at leire gir en effektiv virkning på cellulitter er.

 Hvorfor blå leire?


 Det er noen ganger kalt kambrium, og økt effektivitet og en rekke næringsstoffer på grunn av sin rike kjemiske sammensetning.
 Blåleire er uvanlig selv har sin opprinnelse: det ligger dypt i det indre av jorden, spredt på en rekke områder, kanskje med dette og relaterte hans sterke medisinske og kosmetiske produkter.
Hva bedre leire av cellulitter: svart eller blå?

 I tillegg til sin evne til å trenge dypt inn i huden, stimulerer blodsirkulasjonen og å øke elastisiteten i huden, i virkeligheten er den viktigste fordelen i kampen mot cellulitt, er det også i stand til å berøve av døde hudceller, forbedre dets mykhet og elastisitet, men har også en sterk antiseptisk.
 En annen klar fordel av blåleire - dens evne til å "gi" så mye næringsstoffer og sporstoffer, som for tiden trenger en bestemt organisme, som ikke kan være redd glut overdose eller mineraler eller andre elementer.

 Hvilke andre typer leire?


 Selvfølgelig, bruk av wraps og masker fra andre typer leire, for eksempel hvit eller svart, er også ganske effektivt på cellulitter fordi de har satt andre kan mindre uttalt, men like nyttige egenskaper.
 For eksempel, lindrer den fine hvite leire betennelse, har desinfiserende egenskaper, fjerner giftstoffer og betydelig strammer porene.
Hva bedre leire av cellulitter: svart eller blå?

 Sort leire er rik på fordelaktige elementer - kalium, kalsium, magnesium, nitrogen - og bare en liten mengde. Det lindrer irritasjon og rødhet, beroliger og frisker opp huden, noe som gjør det glatt og smidig. Fighting cellulitter - er i sine evner, men ikke en stor.
 Sammen med mange nyttige egenskaper av leire, er det vanskelig å gi minst noen kontraindikasjoner, fordi, faktisk, bruk av alle typer leire - trygge arbeidsplasser, selv om det finnes unntak og ubehagelig.
 Husk at fremveksten av individuelle intoleranse av noe slag av leire - tilfeldig ting som kan påvirke noen.

 For eksempel, ta bad med fortynnet leire noen ganger føre til allergiske reaksjoner - rødhet, hudirritasjon og utslett Pyogenic. Men slike saker er svært sjeldne, så frykter dem ikke verdt det.

 Hvordan bruke leire?


 Det antas at den mest effektive metode - en wrap for denne blandingen enhver type leire med varmt vann for å gi en tykk, som kløver, tekstur. Bruk den på problemområdene av kroppen tykke, wrap med plastfolie og vkladayemosya under et varmt teppe i 30-40 minutter.
 Neste populær prosedyre - en maske av leire. For å gjøre dette igjen avle leire vann brukt til området av cellulitter, tørking vente 15-20 minutter og vask deretter av og smører huden anti-cellulitt krem. For best effekt, kan du legge essensielle oljer eller leire rød pepper.  
 Ha en fin krøllete hår - drømmen om hver jente at disse låser ikke kan skryte av, for å skape en herlig og grasiøs krøller, de er villige til å stå i timevis foran et speil med en curling eller kronglete lider av krølltenger.
 Alt dette, selvfølgelig, egentlig, men bare for spesielle ferie feiringer, daglig pobalueshsya ikke slike ting, og har store, vakre og feminine krøller ønsker hver dag.
Kjemisk hår: hva det skade og nytte?

 For dette formål, har lenge blitt oppfunnet perm som under bestemte stoffer påvirker strukturen i håret slik at de endrer sitt utseende, med direkte uformelige krøller snu til naturlige krøller og ryddig.
 Så, som du sikkert har gjettet perming refererer til en spesiell prosedyre, noe som resulterte i lange hår er krøllete.
 Det er mange forskjellige arter og underarter av fremgangsmåten, som vil avhenge av mengden av tid som disse nylig krøller vil bli.
 For eksempel, typisk dette til slutt vil komme fra én til seks måneder, noe som er veldig bra, fordi på dette tidspunktet ikke har alltid bruke alle slags Curlers og tang.
 Den første som tenkte på en måte å tilby kvinner vinke, Karl Nessler var, det var fortsatt tidlig på XX, det var da en talentfull frisør oppfunnet en spesiell sammensetning av saken, som selvfølgelig ikke love å holde håret intakt, men ga dem ser bedårende krøllete .
 Og, selv om prosedyren påvirke håret er svært negativt, pidkoshuyuchy deres helse og skjønnhet, mange kvinner tør å gjennomføringen, som drømmen om en stabil krøller var trakasserende.
 Ifølge eksperter på feltet, har situasjonen endret seg radikalt, er kjemi hår ikke bare mye skade, men også kan være nyttig i noen tilfeller!

 Midlene som nå brukes for curling hår med skånsom nok struktur som eliminerer skadelig ammoniakk, alkaliske komponenter og syrer som er avgjørende for å vinke, velges individuelt, de har minimal negativ påvirkning.
Kjemisk hår: hva det skade og nytte?

 Selvfølgelig, er informasjonen lovende, men det antas mange jenter hardt som vi prøvde å finne ut om alt er i orden, som de sier.

 Kjemisk krølling av håret: hva det er og hvordan å behandle den?


 Hvordan selve inngrepet, så spent på å se hvordan, viser det seg at hårene på rette krøller slå inn et utvalg av ringer, trenger lang tid ikke miste formen, ser naturlig og lett passform!
 Som vi har sagt, for en perm bruk spesialdesignet struktur, som på cellenivå penetrerer håret struktur og myker sin substans, er naturlige forbindelser ødelagt.
 Dermed blir hårene forberedt på "modellering": denne gangen de ender på en rekke tilbehør for hår, avhengig av valg av disse vil gå en bestemt type perm.
 Når hodet av hår tar en viss type, blir de behandlet med en spesiell løsning som fanger opp dem i den nye "Curly" posisjon. Når krøllnåler eller andre enheter fjernet, håret, fortsette å holde vindene danne en lang tid.
Kjemisk hår: hva det skade og nytte?

 Selvfølgelig, hvert år prosedyren perm hår, aldri blir trett av fortreffelighet, der det er flere og flere arter, men det grunnleggende prinsippet er fortsatt det samme, bare endre tilpasning - curlers eller beløp forfaller.
 Til effekten av bølgen møte dine forventninger, bør du kontakte en erfaren mester som sømløst kan håndtere oppgaven, på grunn av sin dyktighet, vil avhenge av utfallet.

 Gjør kjemi hjemme egentlig bare hvis saken blir tatt profesjonell uerfaren person kan bare skade håret, snu den til dagens "reir". Hvorfor det?
 Det faktum at perm er ikke for alle, en god mester før du starter prosedyren må vurdere tilstanden til håret ditt, fordi for skadet og svekket og vinket kan være dødelig.
 I tillegg kan følsom hodebunn ikke tar spesielle sammensetning av oppløsningen, er det viktig før utførelse av handlinger for å utføre en spesiell test: de små hårstrå og et lite område av huden.
 Hvis alt går bra, kan du fortsette prosedyren. Det er også viktig å vite at perm i alle fall er det umulig å hår som bare har beveget seg flekker eller misfarget, foruten ved opprettelse av krøller farget hår i stor grad kan endre fargen.
 Utfallet er påvirket av mange faktorer, selv romtemperatur, og det er derfor det er så viktig å ta kontakt med en erfaren profesjonell. Ved avkjøringen bør avslutte elastisk og litt fuktig ring. Hvis håret ditt er svært tørt, stoffet peretrymaly og brent hår, hvis håret er for vått og ikke egentlig holde sin form, så vinket igjen mislyktes.

 Hvilken type perm velge?


 Det finnes mange typer kjemikalier, for eksempel, den mest vanlige av dem - spiral, stor, "våt" og enkelt. Dessuten finnes det andre alternativer, avhengig av valg av disse vil avhenge av utseendet på dine krøller.
Kjemisk hår: hva det skade og nytte?

 For eksempel, spiral perm annen bestemt type curler brukt, som har en spiral utseende: hår og vri vridd i flettene, noe som resulterer i en ganske liten, men tett og skarpe krøller.
 Denne type bølge, ofte foretrekker unge jenter på grunn av deres bruk kommer ungdom utseende frisyre. "Våt" kjemi blir noen ganger kalt vertikal fordi krølle håret, dens gjennomføring, og går zavytыm elastisk langs sin lengde. Denne effekten oppnås ved hjelp av spesielle curlers - spoler.
 Enkelt alternativ som kommer mest skånsomme hår kalles "barnet" kjemi, resultatet er en lett versjon av curling. Dette frisyre er holdt mindre, men skadelige effekter på håret synes minimal.
 Generelt er det viktig å gjette riktig underart kjemi, i så fall kan du ta dem fordeler, for eksempel for fett hår kan være litt tørr og ulydige krøller er nøyaktig, lett å komme inn.
 Som for lengden på håret, er kjemien perfekt for lange, korte eller middels hår, men husk at etter konferansen, vil krøllene hoppe opp et par inches. Naturligvis blir håret mer omfangsrike, så det er flott for jenter med sjeldne og tynt hår.
 Vær oppmerksom på at bruk av kjemiske hår de krever spesiell omsorg, spesielle midler, næring masker og balsamer.
Яндекс.Метрика