Holde sin egen ungdom og skjønnhet - er ikke den viktigste oppgaven for det smukke kjønn, som om som du selv og kjæresten, da alle livets problemer er løst liksom raskere og enklere. Å se perfekt, kvinner er villige til å bruke en formue å kjøpe annonseres for vare på hud og hår.
 Det tristeste er at de fleste av dem hjelpe, i beste fall halvparten, og noen er helt ineffektiv. Hvorfor betale mer for ineffektive flasker når Mother Nature tok seg av kvinnelig skjønnhet, skjenket noen urteprodukter med alle nødvendige næringsstoffer og sporstoffer nyttig?
 Vi snakker om kokosolje, et produkt heller eksotisk, men svært nyttig og effektivt for kvinnelig skjønnhet og helse.
Kokosolje og dens bruk for hår, ansikt og kropp

 Kokosolje har et meget bredt spekter av applikasjoner, faktisk, det er bra for hele kroppen, inkludert sart hud og hår helse.
 Vi kan si at en magisk boble av gjennomskinnelig væske løsning passer alle viktige kvinnespørsmål med utseendet som er veldig enkelt og morsomt.
 På de gode egenskapene av kokos olje kjent i det gamle Egypt, kjent for mange dronning Kleopatra brukte den med glede, er det generelt svært strengt og nøye behandlet hans utseende, så glad tydd til å bruke alle kjent på tidspunktet naturens gaver.
 Og nå dette interessant produkt er mye brukt i indiske jenter de finner sin viktigste komponenten bevare ungdommelig hud.
Kokosolje og dens bruk for hår, ansikt og kropp

 Foreløpig er dette produktet er mye brukt i kosmetikk, matlaging og folkemedisin, nyter det stor popularitet i land der kokos trær vokser, Thailand, India, Bali, Malaysia og andre tropiske land.
 Selvfølgelig, den beste måten - er å kjøpe et mirakel boble direkte på produksjonsstedet, men det finnes alternativer til å bestille den over internett eller prøve å søke i spesialforretninger.

 Egenskapene til kokosolje


 Et stort antall nyttige egenskaper av dette produktet forårsaker det aktivt voksende popularitet, mange eksperter hevder at kokosolje bør være en obligatorisk del av din hjem førstehjelp kits og kosmetikk.
 Forresten, den mest voldelige populariteten den fikk etter kjente til mange modell Miranda Kerr innrømmet at hun har i 14 år legger kokosolje i te, som bidrar til sin blomstrende og sunt utseende. Hvor mye støy rundt konvensjonell olje, spør du? La oss undersøke.

 For skjønnhet og hårvekst


 Fordi den inneholder en enorm mengde olje (laurynovoe, oljesyre, kaprylovoe og mange andre), er kokosolje bokstavelig uunnværlig verktøy for hårpleie.
 Spesielt nyttig kokosolje for dem som lider av økt tørrhet i hodebunnen, flass, håravfall og flisete tupper.

 Den kan brukes som før vasking av hodet, og etter at den raskt og omhyggelig brytes olje hvert hår, jevnt fordelt over hele lengden og deretter beskyttes mot skadelige ytre påvirkninger. Hvis man bruker det til å vaske, det vil holde i strukturen av håret protein, noe som er lett å fjerne.
 I tillegg vil kokosolje være det beste middel mot hårtap fordi det perfekt nærer, styrker og beriker strukturen i håret fra røttene til tuppene.
Kokosolje og dens bruk for hår, ansikt og kropp

 Det er nok til å lage masker hjemme, og kokosolje lett her som en egen sak. Det er nok til å gni en liten mengde olje inn i hodebunnen, håret innpakket et håndkle og gå så for en time, skyll med varmt vann.
 Den samme oppskriften er ganske effektiv med sterk flass - olje kan bli lagt på noen sjampo, så vil det fungere mye raskere. Hvis kokos olje er satt på flisete tupper om natten, den effekten du er bundet til å elske. Resultatet av systematisk bruk av slike midler - vakker, skinnende, glatt og sterk hår.

 For skjønnhet og ungdommelig hud


 Dette verktøyet er den andre kokosolje hvor godt og raskt absorbert inn i huden, øyeblikkelig transformere det til en lys, myk og fløyelsaktig. Ved hjelp av dette verktøyet, du dekke huden din med en beskyttende film, som dagen gir næring, fuktighet og jevner ut huden.
Kokosolje og dens bruk for hår, ansikt og kropp

 På grunn av sine egenskaper, er det en utmerket naturlig middel for utjevning ansikts rynker, og huden puster og tilstoppede porer ikke.
 Fremfor alt er olje også utmerket, delikat makeup remover verktøy, det er ofte brukt til massasje av ansikt og nakke.
 Legg merke til at mange eksperter anbefaler ikke å bruke det i sin rene form, er det bedre å blande med andre kosmetiske produkter, slik det er for dette svært god passform.

 Hvis du bestemmer deg for å behandle huden masker fra kokosolje, deretter legge den til den totale vekten av ikke mer enn 10%, hvis du skal bruke for kroppen, kan det øke sin andel til 30% av den totale vekten av kosmetisk produkt.
 I en rik og fuktighetsgivende effekt, er dette produktet coping veldig godt med andre hudproblemer, er det ofte brukt til å håndtere strekkmerker, hud behandling for bleie utslett, så vel som et middel til å fjerne eller redusere pigmentflekker. På grunn av det store antallet av nyttige komponenter, er det lett fjerner huden av døde celler, noe som gjør den myk og smidig.

 Hva skjer og hvordan du velger kokosolje?


 Det er vanligvis delt inn i to hovedtyper, som skiller seg i veien for å skaffe midler. Den vanligste versjonen - varmpressing av fersk kokoskjøtt som tidligere tørket.
Kokosolje og dens bruk for hår, ansikt og kropp

 Denne fremgangsmåte kan selvfølgelig benyttes til kosmetiske formål, for eksempel for såpe eller andres oppskrifter. En annen måte - kaldpressing, tidligere karakterisert ved at produktet blir oppnådd meget verdifull, og holder nesten alle sine gode egenskaper.
 Den eneste ulempe ved denne "kalde" fremgangsmåte, gir et maksimum på 20% av produktet, slik at det er mer kostbart og til tider i salg.
 Hvis vi sammenligner de mange positive anmeldelser jenter som har opplevd egenskapene til kokosolje, vil du mest sannsynlig bli lurer på hvor mye er et mirakel middel?
 Slå til butikker, kan vi se at prisen per produsert enhet kan variere sterkt - mellom 10 og 200 USD.! Hvorfor er det slik forskjell? Først, sjekk alltid at i den eneste 100% kokosolje, ingen tilsetningsstoffer!
 Ta hensyn til emballasje - ikke betaler for mye for souvenir olje er bedre å kjøpe vanlige flasker med etiketter, hvor den fullstendige produktinformasjon.  
 Sannsynligvis fremdriften og avansement i moderne teknologi slutter aldri å overraske og imponere: hva kom ikke opp med skjønnhetseksperter omfang at damer kan se attraktive og harmonisk.
 Selv om du kan finne et stort antall av svakheter i kvinnenes ønske om å "tegne" ansiktet hans, fortsatt uten de daglige rutiner for oss kvinner kan ikke gjøre.
Hva aeromakiyazh og hvordan du gjør?

 Mørke flekker, ujevnheter, poser under øynene og blek hudfarge er ingen malt, det er derfor det er viktig å være i stand til å oppføre seg sminke for å se naturlig, men på samme tid, veldig hyggelig.
 Nylig stadig mer populært turbulent moderne og fortsatt veldig "ung" teknologi makeup - Airbrush airbrush eller (aeromakiyazh).
 Denne metoden for å bruke sminke kom til oss fra langt vest, Hollywood-stjerner og utenlandsk musikk lenge og trygt bruke airbrushing fordi det kan hjelpe deg med å få perfekt og veldig høy kvalitet make-up.
 For oss har dette samme teknologien kommet relativt nylig, men de som allerede hadde opplevd hennes personlige erfaring kan bekrefte et stort antall fordeler og fordeler.
 Så du lurer sikkert på å forstå hva aэromakyyazh og hvordan du gjør det til sitt eget. Faktisk er denne teknologien ikke så farlig, og det overnaturlige, er den viktigste bruken av høy kvalitet og spesialiserte enheter for denne prosedyren.
Hva aeromakiyazh og hvordan du gjør?

 Av seg selv, innebærer prosedyren en spray makeup spesiell retning ved hjelp av airbrush og kompressor. Distribuerte partikler spesiell sminke som dekker ansiktet ditt ser mer naturlig enn kosmetikk vi søke på vanlig måte.
 Det faktum at vanlige kosmetiske ofte understreker porene i huden, så vel som noen av sine mangler, spraymaling, derimot, gjør porene mindre synlige, men samtidig ikke hindrer normal pust hud.

 Funksjoner aeromakiyazhu


 I motsetning til den vanlige klassisk måte å bruke sminke, innebærer airbrush påføring tynt gjennomsiktig lag.

 På grunn av dette, hvis huden er dekket med en lys slør som skjuler alle feil (rødhet, mørke flekker, kviser, utslett, sorte øyne, arr, rynker og til og med fregner!), Men på samme tid, overfører det naturlig hudfarge, resulterer i huden kommer naturlig, men med en liten "porselen effekten".
Hva aeromakiyazh og hvordan du gjør?

 Hvis du ikke bruker sterke farger, kan du få følelsen av at ansiktet ditt er helt fri for make-up, som består av akkurat det samme effekten av naturlighet og harmoni "tegning" person.
 Den største fordelen aэromakyyazha er det unektelig faktum at det ikke trenger å stadig tinker og frykter at den mest inopportune øyeblikk roztechutsya tone blush eller stiftelse "innskrenket" baller.
 Et karakteristisk trekk ved denne metoden er at sprayet i ansiktet makeup kan enkelt holde i 12-18 timer, til hvilken tid det ikke er nødt til å hele tiden sjekke og fargetone.
 Tårer, svette utvalg og tilfeldige dråper vann - dette er ikke et problem og ikke en fiende til din make-up, er airbrushing absolutt ikke redd for vann, du bare tørke det lett serviett eller lommetørkle.

 Dette er spesielt nyttig når du går for en langvarig hendelse eller fest. For dette formål, begynte noen bruder å gjøre sine valg i favør av bare airbrushing: Tenk så spennende og en stor dag vil du se perfekt og veldig naturlig. Er det ikke en drøm?
 Viktigst, hvis du bestemmer deg for å melde deg av denne metoden for å bruke sminke, gjøre noen test alternativer å tone ansiktet falt sammen med utvalgte farger, og deretter din ferie du vil være unik!
 Teknikk aэromakyyazha har sine egne særtrekk og prisene er rimelig høy grense, og det er derfor det er så viktig å velge forhånd og gjennomføring av en slik metode.

 Hva annet kan skryte aeromakiyazh?


 Denne teknologien er ideell for video - og fotomuligheter, mange frykter at slik gjør fotografiene vil se unaturlig.
 Faktisk er dette en misforståelse, akkurat det samme, men spesielle kosmetikk for airbrushing inneholder lysreflekterende partikler som gjør perfekt hud i bilder, kjedelig, laber og unødvendig ruhet.
Hva aeromakiyazh og hvordan du gjør?

 Mange makeup artister bruker denne teknologien til å forberede modeller for skytingen, fordi den setter massevis av profesjonelle kosmetikk, og deretter massevis av tid brukt til å behandle bilder i den grafiske redaktører, er det lettere bare å lage en "perfekt" ansikt.

 Hva brukes til å aeromakiyazhu kosmetikk?


 Ved hjelp av en spesiell enhet - airbrush - makeup brukes flere ganger raskere, vanligvis ved hjelp av en fuktighetsgivende foundation eller foundation.
 Aэromakyyazh omfatter ikke bare programmet tonyruyuschey og korrigere basen, men hele komplett sett - blush, øyenskygge rekke nyanser, leppestift. Alle fargene er lett å blande med hverandre, danner en mangfoldig og uforutsigbare nyanser som gir ansiktet et friskt og naturlig utseende.
 Hvis du bestemmer deg for å bruke teknologi aэromakyyazha, ikke glem at du må bruke en spesiell kosmetikk merker atskilt, betyr det ikke inneholder oljer og alkohol, slik at bruken selv for folk med svært følsom og utsatt for hud allergier.

 En annen klar fordel med denne teknologien - det er hygienisk, fordi sminken du vil ikke bruke en børste eller svamp, som da gjentatt søknad kan bli oppvekststeder for bakterier og smitte.

 Hvordan søke?


 For startere valgt ønsket tone maling - det sette noen dråper på ansiktet ditt, hvis fargen kamp, ​​deretter male fordelt over ansiktet.
 Husk at malingen kan deles i en avstand på 10-15 cm fra personen med bevegelser skal være myk og smakfull. Bryn og lepper er matet gjennom en sjablong, trekker bare på denne måten vil dem jevnt og jevnt.

 Aэromakyyazh perfekt for menn og kvinner i alle aldre, fordi takket være spesiell teknologi porene mindre synlige og rynker og andre aldersrelaterte endringer bokstavelig talt forsvinner foran øynene våre. Små detaljer sminke og andre detaljer kan korrigeres manuelt domalyuvavshy piler eller kraftig skygge.
 Den eneste ulempen med denne teknologien - en relativt høy pris sprøyta og samme sett med farger, i tillegg, hvis du kjøper airbrush, må du lære konkrete teknikker makeup.  
Яндекс.Метрика