Daglig sminke allerede tett kom inn i livet til nesten hver kvinne. Vakre halv etasje bokstavelig kjøpe opp tonnevis av kosmetikk som er virkelig i stand til å forbedre ganger og slå kvinnelig utseende.
 Men, uansett hvor rart det kan høres, mange kvinner med selv de dyreste og høy kvalitet kosmetikk, ofte glemmer å skall ut litt naborchik kvalitet børster, alltid bruker bare de som tilbys i sett som standard.
Hvordan velge en god makeup børste for å skape?

 Og dette er overraskende, fordi produsentene ikke sette sminke for å sette i en boks og en pensel av god kvalitet, og de som blir tilbudt det, for ikke å føre selv de dyreste makeup på en måte å gjøre det ser perfekt.
 De som ikke tror på den dybden og innholdet i emnet, bør du bruke minst en gang gode makeup børster, og tro meg, du kan ikke forbli likegyldig til fremtidige avgjørelser.
 Flat og jevn påføring av skygger, nøyaktige tone tekstur verktøy og pulver kvalitet skygge grenser, som vil gi dine make-up notater uforglemmelig mystikk og hemmelighold.
 I tillegg til den visuelle effekten, trenger gode makeup børster ikke klø og ikke skade det øverste laget av huden, slik at du kan forsinke fremveksten av tegn på aldring og falming hud.
 Fordelene med naturlig og høy kvalitet børster ikke slutt der, fordi de er enkle å bruke, enkel rengjøring takket være materialet, har de ikke blande farger og nyanser, og dermed ubezpechyvshy deg fra bortskjemt makeup og skygger.

 Hvordan velge en god makeup børster?


 Enhver jente som tett overvåker hans utseende, må nødvendigvis forstå at en god pensel, hvordan du bruker det, så kjøpe et par av disse for personlig bruk.
 Selvfølgelig, kan salget bli sett ganske stort sett med profesjonell makeup børster sett, de lett kan omfatte 20-40 forskjellige underarter, hver med sin egen spesielle bruk.
 Naturligvis, for er helt nødvendig innenlands og ikke-profesjonell bruk av slike sett hvis du er heldig nok til å møte et komplett sett av 3-10 børster, så du er heldig, og dette alternativet kan kjøpes for deg selv.
 Hvis noe noensinne skjer, må du kjøre en liten butikk og plukke opp de nødvendige børster for din makeup alene.
Hvordan velge en god makeup børste for å skape?

 Vanligvis alle børster for å bruke sminke er delt inn i to hovedtyper: Naturlig og syntetisk haug. Naturligvis er det første alternativet den mest hensiktsmessige og effektive som naturlige børster ikke skraper opp huden, mye mindre sannsynlighet for å forårsake allergiske reaksjoner og er best egnet for anvendelse av "løse" kosmetikk.
 Syntetiske versjoner selvfølgelig bedre å bruke så sjelden som mulig, men noen av dem er avgjørende for å bruke flytende sminke og behov.
 Et alternativ kunne være en rekke børster og svamp applikatorer som ofte finnes i skyggene, rødme og annen kosmetikk.

 De er langt under kystochkam i påføring, spesielt syntetiske opsjoner, som er mye mindre "gi" kosmetikk og hud overlapping, ofte ujevne.
 Liten sponzhyky av naturlige materialer - en god erstatning for å bruke foundation eller flytende foundation, viktigst, ikke glem at etter bruk rense dem fra kjøretøyet.
 Hvis du gjorde en gang tilbringe et godt sett med børster for sminke, du bare være fornøyd, til tross for den relativt høye prisen. Tross alt, hvis penselen er virkelig høy kvalitet, de er, faktisk, noensinne, viktigst av alt, å ta vare på dem.

 Hva du trenger å vite?


 •  For ikke å kjøre inn i en falsk, sørg for å forsiktig posmykayte på haugen, det bør ikke smuldre, ett eller to hår på hele tiden - det er ikke forferdelig, men den systematiske tap ved hver berøring - er dette dommen.

 •  Når du kjøper bør du alltid nøye inspisere børste penn - det bør ikke være for lang, om bredden på håndflaten. Sjekk innfestingen av villi håndtak: det må være tøft, ingen ekstra rare og unødvendige bevegelser.

 •  Alltid se på hvor mye som er pakket full av pensel, for å avgjøre ikke lagret produsenter å lur, holder håret sammen, og vil kontrollere om gapet gjenstår. Hvis det er mer enn 1 mm, kan denne børsten ikke kalles bra.

 •  Naturlig eller syntetisk hår - alltid angitt på pakken, i tillegg syntetiske hår tettere og mer glans enn naturlig. Veldig myk haug - fra ned proteiner, litt tøffere - kolonnen eller sobel, svært elastisk og glatt - ponni pels.

 •  Hva er hver børste?


   Gir antall og utvalg av børster, selvfølgelig, kan du skrive i fullstendig sjokk, er det vanskelig første gang for å finne ut hvilken som er hva som trengs og hvordan det skiller seg fra hverandre. Vi liste de viktigste de du at den mest brukte i daglig og kveld makeup.
   Børste for å påføre foundation eller flytende foundation. I stedet for den vanlige fordeling av krem ​​fingre fullstendig og nøyaktig kan det gjøres ved hjelp av en spesiell bred pensel. Vanligvis er det en syntetisk hår, som det ikke absorberer kremet penger i lang tid, og er fortsatt i drift distribuerer tonalnyk ansikt, uten å etterlate striper. Det bør være ganske elastisk og bred - ca 25 cm mindre pensel du har en lang tid for å fordele kremen i ansiktet.
  Hvordan velge en god makeup børste for å skape?

   Børste for blush og pudder. For skarp og kompakt pulver er best å bruke en myk naturlig børste, som forsiktig distribuerer sminke fra ansiktet og gjør det vektløs, men samtidig mer stabil. Børste bør være ganske omfangsrik og myk, litt hårlengde. Børste blush bør være litt mindre enn for pulver, vanligvis den er utstyrt med en skrå kant som gjør at spray rødme, sletting klare grenser.
  Hvordan velge en god makeup børste for å skape?

   Brush skygger. For en så viktig oppgave som vanligvis brukes flere profesjonelle børster med naturlige fibre, som hver har sin egen størrelse og form. For applikasjonsbakgrunnsfarger ved hjelp av en bred pensel haug med en lengde på 10-12 mm, den har en flat form og kuppelformet topp. For å tegne en kontrast av skygger og mørke hjørner anbefales børste lik den forrige, men mindre (5-6 mm lang haug). For blyant skyggelegging og skygge er en spesiell børste bust flat og lett å skrå fibre.
  Hvordan velge en god makeup børste for å skape?

   For øyenbrynene. Børste Eyebrow lignende alternativ for skyggelegging, er den eneste forskjellen er at den har en skarpere kutt og hoper den bruker en meget grov bust laget av naturlige materialer.
  Hvordan velge en god makeup børste for å skape?

   Børste Lipstick. Vanligvis er det liten og flat, dekorert med naturbust, alltid tupp, og en caps (kvalitative endringer). Med hjelp av leppestift brukes jevnt, forsiktig profarbovuyuchy alle sprekker og uregelmessigheter.
  Hvordan velge en god makeup børste for å skape?

   Etter å ha kjøpt gode verktøy for make-up, kan du gjøre uten et problem som enkel sminke, profesjonell og sofistikert alternativ.  
   Fordelene med et sunt og riktig kosthold har du sannsynligvis allerede hørt i sin helhet, er det fra dette i stor grad avhenger av tilstanden på vår helse og skjønnhet utseende.
   I lang tid forskere rundt om i verden på jakt etter en måte som ga helseeffekt av menneskekroppen gjennom fordøyelsessystemet.
   I 1950 den berømte russiske vitenskaps VI Mechnikov hevdet at bruk av meieriprodukter, kan du forynge kroppen din, forlenge liv og aktivitet.
  Hva er probiotika og prebiotika?

   Det faktum at mage-tarmkanalen av mennesket - er ikke bare en sekk, som stadig fordøyd produkter som vi leverer innsiden.
   Tarm - en stor og svært viktig organ som har sin flora, helse og normal funksjon av noe som påvirker den generelle helsen til en person.

   Hvis rette alle rynkene intestinalsonden, kan det nå et samlet areal på 400 m 2, som i sin størrelse kan matche med en anstendig basketballbane.
   I hver krøll og bøy tarmen er alltid en masse nyttige og skadelige bakterier som er i god stand, er i hårfin balanse.
   Riktig tarm, gunstige bakterier mye mer enn dårlig.

   Hvis denne balansen pause som følge av påvirkning av ytre eller indre faktorer, begynner antall skadelige bakterier til å vokse raskt, noe som resulterer i mange sykdommer og plager i menneskekroppen. Hva er probiotika og prebiotika, og hvordan de kan hjelpe i en spesiell sak? - Du spør.
   Å direkte svare på noen spørsmål som du kan svare på denne enkle setningen: spiser probiotika prebiotika, probiotika samtidig - det gjør bare de levende gunstige mikroorganismer som er avgjørende for den normale tarmfloraen.
   Hvis svaret mer spesifikt, den probiotiske kalt lekrastvennыe mat eller medisiner som inneholder disse viktige mikroorganismer.
   For første gang begrepet "probiotika" ble brukt i midten av forrige århundre, og har en veldig klar mening "for livet". Navngi lenge vært motstandere av den berømte "antibiotika", som betyr "mot liv".
   Selv om nylige narkotika effektivt kan rive mest alvorlige skadelige virus og bakterier, men de er aktivt rette og gode bakterier også.
  Hva er probiotika og prebiotika?

   Prebiotika, som diskutert ovenfor, er et nødvendig produkt for livet av probiotika. Vanligvis prebiotika består av fordøyelige karbohydrater er de ikke rik på enzymer, oligosakkarider og essensielle fettsyrer som aktiverer tarmfloraen.
   Uansett i hvilken form prebiotika inn i menneskekroppen, de alltid oppfører seg omtrent det samme: å få inn i tarmen, de er fordøyd og løser seg ikke opp, men forblir i tarmen for en måned, hvor gunstige bakterier kan bruke dem som mat og vennlig miljø for utvikling.

   Hvilke matvarer inneholder naturlige prebiotika og probiotika?


   Det ser ut til fest kroppen gunstige bakterier lever, ikke nødvendigvis svelge piller og andre medisiner, men er ikke uten det. Mange av dem er funnet i mat som det er viktig å inkludere i ditt daglige kosthold.
   For eksempel, kilder til prebiotika inkluderer: meieriprodukter, brød, frokostblandinger, erter, cornflakes, hvitløk, bananer, løk, bønner og enkelte andre produkter.
   En av de mest populære produkter som har forbruket av probiotika er yoghurt. I tillegg er deres kilder er mest meieriprodukter som ost, yoghurt, ost, kulturmelk. Det finnes flere eksempler på at probiotika: surkål, kimchi, pickles, brød, vin, soyasaus.
  Hva er probiotika og prebiotika?

   Ofte, selvfølgelig, som bruk av levende probiotiske melkeprodukter, og for å unngå feil av sine valg, er det nødvendig å nøye undersøke emballasjen.
   Det må opplyses antall levende bakterier per 1 g eller 1 ml av produktet (må være minst 1 million. Gunstige bakterier per 1 g) i medisiner som nummer kunne vokse. Hvis produktkvalitet, bør holdbarheten ikke prevыschat to hnedel bagasje, og lagring av produktet bør være basert på temperaturregime + 4 ° / + 8 °.

   Nyttige egenskaper av probiotika og prebiotika


   Selvfølgelig, jeg ønsker å forholde seg til hele spekteret av positive sider, som er i stand til å gi dataelementer i menneskekroppen.
 •  Den enkleste, men ikke mindre nødvendig: de hjelper på fordøyelsen av mat, ødelegge forråtnelse og gjæring prosesser i kroppen.

 •  I tillegg probiotika produsere viktige vitaminer og syrer som er avgjørende for utvikling og funksjon av immunsystemet samt balanse og regulering av fettstoffskiftet.

 •  Neste fordel - de er involvert i produksjonen av visse hormoner, for eksempel serotyn kjent som "lykke hormon", som avhenger en god stemning og psykiske tilstand.

 •  Til alt dette kan legge til mange flere nyttige funksjoner: støtte for helse urin-systemet, fremme sunn hud, luftveiene, tykktarm forsvarlig drift av mange celler.

 •  Som du sikkert har realisert hvis harmoni av gunstige bakterier er forstyrret, lider det ikke bare magen og fordøyd mat, men også hele kroppen.
   Det er derfor det er viktig å vite om disse stoffene som gir en myk terapeutisk effekt på kroppen ved å drepe bakterier og forårsaker befolkningsvekst gunstige mikroorganismer.

   De beste narkotika og legemidler som inneholder probiotika


   De fleste probiotika og prebiotics sakkyndige oppnevnt i par, slik som supplerende hverandre, og bare i så fall gi riktig effekt på kroppen som en helhet. Vanligvis er alle stoffer delt inn i flere grupper, er de tilordnet avhengig av alvorlighetsgraden av sykdommen, og brudd på mikroflora.
   For eksempel, de milde og myke stoffer er de som inneholder noen form for bakterier, som for eksempel Nutrolyn, Bifidumbacterin, laktobasiller og andre.
   Ved den neste gruppen omfatter sporedannende stoffer, som er sammenlignbare med vaksinasjon. I bakterier angitt i kroppen, som begynner å bekjempe kroppen, produsere immunitet. Disse stoffene omfatter f.eks, Enterol, Biosporin, Baktysporyn.  




  Яндекс.Метрика