Du vet aldri i hvilken situasjon du kan trenge en spesiell ferdighet, fordi livet er lang og fylt med et bredt utvalg av arrangementer, og ofte ikke den mest behagelige for oss. Evnen til å sette skuddene seg selv, sine kjære eller selv elskede kjæledyr - en svært nyttig og noen ganger nødvendig evne, læring som i noen situasjoner, gjør du livet lettere for seg selv og sine kjære.
Hvordan få et skudd selv?

 Ofte, i stedet for piller eller kapsler, injeksjoner legen foreskriver behandling: hvilken av disse to alternativer effektivt er vanskelig å bestemme, avhengig av medikamentet, og, selvfølgelig, plasseringen av pasienten.
 Men fortsatt må betale hyllest injeksjoner i visse situasjoner, den terapeutiske effekten av stoffet er oppnådd raskere (ca 10-30 minutter).
 På toppen av det, er denne metoden injeksjon av medisiner mer sikkerhet: narkotika ikke passere gjennom fordøyelsesorganer, for ikke å skade dem uten å bli utsatt for prosessene i fordøyelsen.
 I alle fall hvis du blir syk og oppleve alvorlige sykdomsfølelse, er det best å ikke selvmedisinering og å se en spesialist.

 Hvis det i dette tilfellet legen foreskriver et kurs intramuskulære injeksjoner (injeksjoner såkalte eksperter), selvfølgelig, alltid gå til sykehuset eller sykepleier - ikke det beste alternativet. Lær å gjøre injeksjoner selv - kanskje den beste løsningen i denne situasjonen, så vil du ikke bare spare tid, men også penger.
 Ved første øyekast kan det virke som denne prosedyren - er kompleks, du lærer er langt fra alle, men faktisk alt egentlig. Det viktigste er heller mer kjent med alle forretningsorden, som konsekvenser av feil poserte injeksjon kan være svært ubehagelig og noen ganger også true helsen.

 Hvordan få et skudd selv?


 Dessverre er det situasjoner der en håndskrevet tillegg til å gjennomføre inngrepet, tror ikke, så du må gjøre skudd selv.
 Det viktigste er å lære seg å ta en komfortabel posisjon for injeksjon og nøyaktig identifisere et område der det kan settes.

 Det antas at det beste stedet å sette intramuskulære injeksjoner uten å pådra seg negative konsekvenser - er hip og setemuskelen, men de er en av de sterkeste og mest utviklet.
 Selvfølgelig, hvis du setter et skudd, og skyv i setemuskelen er ikke veldig behagelig, men det faktum at muskelen i hånden ikke kan være nok. Derfor vil suksessen av hendelsen bli opplært i speilet, ta en komfortabel stilling for deg, for eksempel i en gulvstående eller ligge på salgssiden.
 Det er å korrekt identifisere den sikreste og smertefri arena for en injeksjon, bør du mentalt dele rumpeballe i fire like firkanter.
 Har du behov for en bestemt en som er i toppen ytre hjørnet, er sannsynligheten for å få en blod eller nerveender minimal. Hvis du kommer til å rote i låret, er det beste stedet for dette formålet definert som følger: front plan i hofte, kne retrett fra den ene håndflaten opp.
Hvordan få et skudd selv?

 Pre-inspisere området for tilstedeværelse av store fartøyer ikke falle rett inn i dem. Med introduksjonen intramuskulær injeksjon i låret, er det best å ta sittestilling og ben, som vil sette en injeksjon, slappe av, krever at musklene var spent.
 For å få et skudd i rumpeballe eller intramuskulært i låret selv, må du forberede den nøye, vil du trenger alkohol for desinfeksjon, fleece designet ampulle med medisin sprøyte nødvendig volum.
 For en mer komfortabel og smidig gjennomføring av prosedyren, er det bedre å bruke tre-sprøyte, utstyrt med en gummipakning på stempelet. De har lenge vært brukt i Europa og USA, men nå kan de bli funnet i det ukrainske apotek.

 Ytelse intramuskulær injeksjon


 •  Ta en bestemmelse som setter oss mest komfortable. Hvis du gjør en injeksjon til en annen person, er det bedre at han la seg ned på magen eller på siden, slappe av musklene.

 •  Åpne flasken, det nadrizhte sin spesielle cutter som er inkludert i pakken. Tørk av glasset med alkohol, pakk den inn i et håndkle for å unngå splinter kutte hånden, og brudd. Trekk medisiner sprøyte og deretter viktig punkt: Trykk sprøyten godt at alle luftbobler samlet. Deretter trykker du stempelet forsiktig for å fjerne overflødig luft inntil en dråpe medisin på tuppen av nålen. Hvis du ikke bruker denne prosedyren, er det en sannsynlighet for å treffe luften i muskel eller fartøy som er ganske smertefullt og ubehagelig fenomen.

 •  Identifisere stedet med nødvendig rengjøres med alkohol, ta en sprøyte i sin høyre hånd. Nå er det viktig - ikke få panikk og frykt brått innføre nålen med en vinkel på 90 ° til 3/4 av hele sin lengde, som er nesten full. Dette er nødvendig for å nøyaktig treffe en muskel, ikke vыprыsnut medisiner under huden.

 •  Mens sprøyten med venstre hånd, begynner å skrive injeksjons høyre tommel, er denne prosessen best gjøres sakte og gradvis. Jo mer du gjør, jo mindre er sannsynligheten for støt og symptomer. Når medisinen helt fryktelig med vilje, ta venstre hånd forberedt prospyrtovannuyu vatt trykker området med henne, og i dette øyeblikk brått trekke høyre nål.

 •  Gni forsiktig området med en bomullspinne for å spre medisiner muskel. Det er det! Injeksjon av en suksess!

 •  Hvis du har nedsatt et kurs av injeksjoner, husk at det samme sted ikke kan skyve mer enn to ganger i uken. Den beste dagen to alternative rumpe eller lår, så injeksjoner er mindre smertefullt å passere.

   Også ikke glem at sprøyte - en engangs ting, for ikke å svinge infeksjon, alltid for en annen prosedyre ved hjelp av en ny sprøyte.

   Hvordan lage en subkutan injeksjon?


   Subkutan injeksjon av intramuskulær enklere - de trenger den minste nål og holde dem på hvilken som helst posisjon, selv stående. Som i den forrige versjonen, sørg for at alle luftsprøyte løslatt, nøye prodeznfikovano alt. Nålen bør innføres på en annen måte - i en vinkel på 45 °, for å skjære ved dets ende så opp.
  Hvordan få et skudd selv?

   Etter å ha lært så grei handling, du ikke bare hjelpe deg selv og dine kjære, men også for eksempel være i stand til å få et skudd katt eller hund, ligger intramuskulære injeksjoner hele forskjellen i det faktum at de ofte satt i manken.
   Selv om det i virkeligheten kan settes i låret, vanligvis gjøre det i tilfellet av hunder. For å utføre denne prosedyren med et dyr, er det nødvendig først og fremst ikke sende inn skjemaet som kommer til å gjøre vondt.

   Animal umiddelbart føler seg redd og starter, bite og brekke. Injeksjoner er de samme som i tilfelle av mannen, ikke glem at piercing er gjort raskt og medisiner administreres sakte. Å liksom lindre situasjonen dyret etter inngrepet vil behandle sin delikatesse.  
   Grunnene som påvirker misfarging av tann overflater er vanligvis delt inn i to hovedtyper: eksterne og interne faktorer. Den mest vanlige fargen på den øvre overflaten av tennene er feil av eksterne faktorer: matvarer som vi spiser, te og kaffe, så vel som mangelen på hygiene tannhulen som fører til dannelsen av plakk.
  Laser Tannbleking: Hvordan er prosedyren?

   Slike enheter over tid føre til misfarging, kan selvfølgelig ikke, avvise og alder faktor, fordi i løpet av årene, dessverre bare dårligere tannhelse.
   Interne årsaker ligge mye dypere, de er vanligvis forbundet med stoffer som trenger dypt inn i tannvevet, uten å stoppe på overflaten, som i den forrige saken. Denne mørkere tennene kan være forårsaket ved å ta visse medisiner, for eksempel tetracyklin gruppe.
   Årsaker som kan påvirke misfarging av tannoverflaten kan være ganske variert: for eksempel folk som bor i områder med drikkevann, mettet fluor, til slutt, tannoverflaten er dekket med gulaktige eller brune flekker.
   Uansett hva det var, og hvilke faktorer som påvirker ikke utseendet på tennene våre, vi vil, uavhengig av hva som helst, være strålende "Hollywood" smil, fordi, som du vet, er utrolig pryder enhver person!
   Dessverre, for å oppnå denne effekten i hjemmet er vanskelig. Lim som lover utrolig effekt, ilegges bare halvparten, og de flestes metoder, som kan bli funnet på Internett, og ikke alltid effektivt.
  Laser Tannbleking: Hvordan er prosedyren?

   Og ting er, disse metodene hovedsakelig takle effektene av eksterne faktorer, eliminerer flekker tannemaljen.
   Å kvitte seg med interne problemer slike metoder kan ikke være nok, fordi i slike tilfeller påvirke dypt under emaljen. Laser tannbleking nylig dukket opp i listen over tannhelsetjenesten, men fikk sine faste kunder spenner som er i stadig vekst.
   Selvfølgelig, som alt nytt, til en umiddelbar vanskelig å stole på, fordi det er mange problemer. For å tilfredsstille din nysgjerrighet, bestemte vi at en laser tannbleking som det er, og hva konsekvensene for organismen kan ha.

   Hva er den viktigste essensen av prosedyren?


   Som enhver gren av medisin, ikke tannlegen ikke stå stille, stadig oppdaterer behandlinger og restaurering av tenner. Laserbleking gjelder ny, men til tross for dette, klarte den å gjøre et stort antall av både positive og negative tilbakemeldinger.
  Laser Tannbleking: Hvordan er prosedyren?

   Men, uansett, egentlig mer positiv, og den virkelige effekten som oppnås bokstavelig talt med den første prosedyren, i stand til å imponere alle: i en tid med slike prosedyrer kan bleke emaljeoverflaten med så mye som 3-4 tonn!
   Den enorm effekt, er det ikke? Avanserte teknologi som med hell anvendes i denne metode for bleking kan oppnå ikke bare meget hurtig, men også svært langvarig virkning, som også er viktig.
   Fremgangsmåten er basert på resultatene fra bleking av kjemiske reaksjoner som aktiveres av interaksjonen helyevoho spesiell sammensetning og laserstråle som er rettet mot ham.

   Helium sammensetningen påføres på tannemaljen i løpet av fremgangsmåten for bevegelse av laseren på den, trenger inn i det dypt under emalje, dentin nådd. Det han ødelegger pigmenter som påvirker misfarging.
   Under påvirkning av laseren, en stor mengde av atomært oksygen, som bleker tannemaljen. For ikke å skade den skjøre områder av tannkjøttet, forsiktig lukker denne delen av munnen med spesielle pads som beskytter den mot virkningene av laser.

   Hvordan laser bleking prosedyre?


   Obligatorisk tilstand som må følge i løpet av denne prosedyren er å rengjøre overflaten av tannen tartar, tannbehandling tilgjengelig og andre tannproblemer.
   Dette er for å sikre at ekstra stimulans i form av en gel eller en spesifikk laser uten å skade den allerede svekkede tilstand av tennene.
  Laser Tannbleking: Hvordan er prosedyren?

   Når kjeven er helt klar for bleking av tenner som er belagt med en spesiell løsning eller gel, som er en blanding av mineraler, fluorid og hydrogenperoksyd.
   Faktisk er prosedyren ganske enkel og flyktig: en laser til å behandle hele munnen, trenger bare 15-20 minutter tid! Når tennene blir utsatt for laseren, er det nødvendig å behandle fluorid som tar en tid.

   Indikasjoner, kontraindikasjoner og laserbleking pris


   Liste indikasjoner for bruk av denne prosedyren er begrenset: darkening av tannemaljen og ønsket om å bringe sine tennene ser hvite.
   Liste kontraindikasjoner litt flere enn den forrige, laser bleking kan ikke brukes under graviditet og amming, og i tilfelle av tannkjøttsykdom, slik som periodontitt.
   Videre bør det forlate denne prosedyren hvis du har opptjent i munnen på tennene, tannregulering, og et stort antall lukkede tenner (hvert tilfelle må vurderes separat). Dessuten kan denne prosedyren ikke være egnet for dem som har intoleranse overfor enkelte komponentene i bleking gel.
   Et stort antall saker som denne prosedyren er forbundet med en tilstrekkelig høy pris at det er satt i prisene på tannklinikker.
   Sine grenser kan variere avhengig av kvaliteten på materialer og utstyr, opplæring og faglig rykte, som vil gjennomføre prosedyren bleking.
   Det er viktig at dette innebar en erfaren spesialist som kan vurdere tilstanden til tennene, og tildele riktig løpet av bleking.

   Tross alt, i teorien, kan laserbleking være farlig hvis det ytterste laget av emaljen er for tynn, kan den fritt oksygen utgitt av reaksjonen skade den. Men kanskje det eneste negative konsekvensen som kan gi laser bleking.  
  Яндекс.Метрика