Ser stilig, velstelte og vakreste i verden i dag er hver dag blir enklere og enklere, dessuten blir den til ganske et viktig behov for å bli observert å møte viss status og nivå.
 Det er derfor de fleste kvinner er så ærefrykt sitt utseende, kraftig streve for excellence til tuppen av neglene. Og, er det vanskelig ikke å legge merke til at metoder for slik uttrykk og bryr seg mye, og antallet er stadig økende, og bare klarer å lære nye elementer og dyktig bruke dem i deres daglige liv.
Hvordan lage en god manikyr med folie?

 Stilig og svært uvanlig manikyr hjelp skinnende folie - en av trendene i moderne negledesign, som dukket opp relativt nylig i feltet av fine fashionistas.
 Men, til tross for dette, denne type manikyr allerede klart å skaffe seg en vid krets av beundrere, og selv om ikke mange har lært å bruke denne metoden i praksis, er det ingen big deal.
 Lite hensyn, litt utholdenhet, fordi ganske møysommelig arbeid, og du får en virkelig flott design sine negler som vil minne glitter av edelstener eller metaller!

 Hva er fint: manikyr ved hjelp av denne folie kan få tusenvis av forskjellige varianter og ideer, kombinere ulike stiler og teksturer tillate deg å få den mest moderne og veldig kreativ design! Er ikke det interessant? Hvis så, la oss forstå hvordan å lage trendy manikyr med folie.

 Den grunnleggende basis


 Det er viktig å vite at folien der du eller bakt kjøtt som innpakket sjokolade - er hva du trenger for å lage en strålende negledesign. Dette materialet er for tykk for skapninger ryddig manikyr arbeid med det vil være nesten umulig, og ingenting.
Hvordan lage en god manikyr med folie?

 For slike formål som lenge spesialiserte butikker solgte et bredt spekter av folie manikyr, hvor fin struktur og ganske variert tekstur. På hyllene du kan finne flere typer slike folier, må du velge en som er tilpasset ditt eget design. Så hva er det?
 •  Klistremerker med folie. Denne type av foliestrimler som har lim base og et beskyttende belegg som beskytter den blanke flate mot skade. Vi må huske på at materialet for slike formål er veldig tynn, så jobbe med ham er vanskelig. Derfor vil dette alternativet være den beste folie for nybegynnere i saken.

 •  Laminert folie. Dette alternativet kan vanligvis finnes i form av tynne blader som produsenten betaler lite ruller pakket i spesiell plastemballasje. Bladtyper er presentert i en rekke farger, kan du finne alternativer av innredning, uvanlige effekter og mønstre.

 •  Thermo-folie. Det har den uvanlige egenskapen: under innvirkning av varm luft, bladene blir myk og elastisk, som muliggjør enkel nok til å dekke neglene.

 •  Preget Folie. Det kan bli presentert som en helhet eller i form av plater av klistremerker, er spesielt tekstur - overflaten kan være grov eller jevne ut ujevn blanding. Det er også mange muligheter for fargeskalaer og mønstre på overflaten.

 •  I tillegg til den grunnleggende materiale for manikyr med folie kan trenge andre verktøy som du kan kjøpe alt i de samme spesialforretninger.
   For eksempel kan du ikke gjøre uten et spesielt lim som ser ut som vanlig melk neglelakk, det kalles en emulsjon for å bruke folie.
  Hvordan lage en god manikyr med folie?

   For å unngå forvirring, trenger du lim eller ikke nødvendig (som er tilfellet med klistremerker), bedre kontakt selger i butikken. I tillegg til disse spesifikke materialer trenger du pinsett for å nok en gang ikke å røre folie hender, bomullspinner, farget lakk, lakk, og etablerer grunnlaget overflaten.

   Stadier av uvanlig manikyr


   Å ha slått ut veldig fin manikyr ved hjelp av folie, må du først forberede neglene. For å gjøre dette rense dem fra tidligere lakk rozparyuvala fingrene i vannochtsi polsk med salt og kamille.
   Etter en hyggelig prosedyren kan du lett bli kvitt skjellaget ved hjelp av en appelsin pinne. Det gjenstår å søke lakk-basert og våre negler er klar til å lage nye mesterverk. Det er viktig å ta hensyn til neglebåndene, som alle uregelmessigheter og mangler med dette motivet levende slående.
  Hvordan lage en god manikyr med folie?

   Uansett hvilket alternativ folie design du valgte det meste én måte å bruke for alle. For å begynne, male neglene i fargen lakk, som vil farge basen.
   Deretter begynne å bruke folie, lim prokraste spesielt et område som skal forsvinne inn i folie. For eksempel, hvis du skal lage en slags fransk manikyr, hvor området "smil" zakleyuyetsya folie, da, i dette tilfellet, er det dette området må du male limet.
   Prøv å sette den tilbake når neglen farge-basen er ikke fullt prosoh. Ikke glem å forhånds skarpe spiker saks til å kutte folien forberedt med den nødvendige skjema. Det neste trinnet - flytte folien på neglene.
   Husk at strukturen er ganske skjør, så prøv ikke å røre hendene og forsiktig svinge pinsett.

   Det er viktig å huske at for nøyaktig og presis bonding folie du har bare én sjanse, fordi når den berører negleplaten, kan du ikke dra det til et annet sted, eller for å rette opp, som det bare bryter. Deretter dele stykke folie spiker på en bomullspinne for å bli kvitt rynker og uønskede åser.
  Hvordan lage en god manikyr med folie?

   Hvis du ikke ønsker å fullstendig dekke neglene med folie og bruke "fragmenter" eller små biter av materiale for å få uvanlige abstrakte figurer i akvarium manikyr med folie, deretter brukt en litt annen teknikk.
   Alternativt kan du bare distribuere "baby" i folie spiker plate, men enda bedre fluff viktig del av neglen der du vil ha en strålende mønster.

   Forsiktig øve brev folie og begynne å utøve en nål fast trykke de delene av bladene, som skal forbli mønster. Resten av filmen forsiktig fjerne med pinsett. Slik sletter du en merkelig skinnende manikyr ved hjelp av konvensjonelle metoder for fjerning.

   Det er mange design ideer manikyr med folie, for eksempel en liste over alternativer, en kombinasjon av stiler, ved hjelp av strips som lar deg lage fantastiske abstraksjon. Ikke vær redd for å drømme og ikke mist motet hvis noe ikke fungerer første gang, fordi alt kommer med erfaring!  
   Selv om prosessen med svette - er normalt og naturlig funksjon i kroppen, noe som er nødvendig for normal funksjon, fremdeles skryte av våt og "duftende" armhulene i moderne samfunn liksom ikke akseptert.
   Og selv om noen halvt århundre siden eksistensen av slike midler som deodorant, kan våre bestemødre bare drømme, nå bruken er ganske avgjørende nødvendighet for enhver moderne mann.
  Som kan utledes fra deodorant flekker på klær?

   En behagelig lukt, og spesiell sammensetning tillate midlertidig bli kvitt de viktigste symptomene på svette, kan folk føle seg trygge og komfortable, fordi det er helt trygg på utseendet ditt. Men med alle bekvemmeligheter av sikkerhetsfunksjonene, deodoranter gi til rådighet et annet problem: ekkel hvit og gule flekker på din favoritt klær.
   Alle som opplevde lignende, vel klar over at for å bli kvitt disse små, men svært ubehagelige problemer er vanskelig: hvis de trenge inn i vev produkter, spesielt med hensyn til mørke ting.
   Hva sletter ikke vanlig pulver i vaskemaskinen eller for hånd, er det fortsatt vanskelig etter tørking flekker tilbake. Hvilken form av en bluse eller t-skjorte bare uestetisk, derfor vil bare kaste ting?
   Hvis en ting er fortsatt virkelig elsket, er det fornuftig for det å kjempe, og selv om 100% garanti du ikke vil gi noen spesialist i bransjen, håper å rette på situasjonen fortsatt er.
   Alternativer, som kan utledes fra deodorant flekker på klær, ikke for mye og dessverre, på mange måter, suksessen av saken avhenger zastarelosty flekker, og kvaliteten og tettheten av vev. Bare så skjer som klarer å bringe stedet, men ting etter bestemte prosedyrer allerede mistet sitt opprinnelige utseende. Men hva kan du gjøre for å prøve å fikse det bedre enn bare kaste den bort.

   Hvordan man skal håndtere flekker fra deodorant?


   Det første som kommer til hjernen og, faktisk, er ikke det verste er å bruke kjemikalier og flekkfjernere. Før du ta først fikk en flaske med kjente merkenavn, nøye lese etiketten bedre å velge et verktøy som er allsidig for alle typer stoff.
   En god flekkfjerner bør behandle delikat tynne stoffer og hyggelig å forholde seg til en tykk klut, gamle og vъevshymysya flekker.

   Men igjen, kan bruk av potente legemidler forvrenge den opprinnelige utseende favoritt bluse. Of course, i slike tilfeller er det best å prøve å skure spot et sted på feil side, hvis du merker at fargen eller strukturen i saken er i endring, er det best ikke å fortsette prosjektet.
  Som kan utledes fra deodorant flekker på klær?

   I tillegg til spesialiserte verktøy for å fjerne flekker, kan du prøve å bruke vanlig oppvaskmiddel, som Fairy eller Gala. Erfaren elskerinne lang feiret sine bemerkelsesverdige egenskaper: de er ikke bare utmerket jobb med å vaske fettete retter, men perfekt vasket fett og andre flekker fra overflaten av plagget.
   Bare fukte forurenset overflatevann, og deretter forsiktig gni midler til et tykt skum. I denne posisjonen, la stå i 15-20 minutter ting hvis flekken sterkt gammel, du kan holde den i ca en time, deretter grundig vasket med vaskemiddel.
   På hyllene kan du finne et stort antall av forskjellige merkevarer som tilbyr deodoranter med ulik grad av beskyttelse, smaker, og med bjeller og fløyter som beskytter mot disse hatefulle flekker.
   Dessverre, som vi ikke ønsker å, men selv disse "spesielle" deodoranter, etterlater hvite spor jevne angripe oss ny favoritt flekk på jakken. Og, tristeste, oftest er det disse midlene vidipraty er mest vanskelig. Hvordan takle striper? Alternativt lage velling pulver.
   Ikke glem å forhånds rent sted med en flekk med en tørr pensel og deretter suge den med vann - så du vil lagre din favoritt bluse fra unødvendig skilsmisse etter rengjøring.

   Kashka forbereder bare to spiseskjeer med pulver blandet i en liten beholder med 1 ss varmt vann.
   Bland pulveret til en tykk oppslemming, og deretter anvende den på den forurensede overflaten av et fast stoff. Vi forlater som sådan i 6-8 timer, og skyll i kaldt vann jakke, og deretter vaske på vanlig måte. Hvis dette ikke fungerer, kan du prøve å slå til folk rettsmidler.
   Ganske aktiv og populær måte blant husmødre - en rensing av flekken med salt. Ingenting komplisert: bare lage grøt lik den forrige, bare med vann og salt, deretter gni det grundig problemområde.
   La oksidativt bare noen få minutter, og skyll løsningen må varme vann og såpe. Ved å følge fremgangsmåten fra tingen vasket på vanlig måte.
   En annen folkemedisin som bidrar til å fjerne deodorant flekker på ting - det er en vanlig sitronsaft. For inngrepet, trenger vi en sitron og en liten bolle med varmt vann.
  Som kan utledes fra deodorant flekker på klær?

   For å begynne, kutte en sitron i to og klemme saften direkte på skittent underlag, husk, jo større og eldre flekken, vil saften ta lengre tid. La ting ligge bare 2-3 minutter, og skyll grundig med varmt vann. Fra forhatte plassene vil være over!
   Spesielt alltid synlige flekker på mørke klær, og håndtere dem mye vanskeligere. For slike tilfeller kan du bruke eddik, bare behandle dem forurensede området og la som sådan for natten.
   Neste morgen vanlig måte vaskepulver tingen. Merk at denne metoden kan brukes bare for mørke ting, som det hvite lyset kan være skilsmisse. Også med svarte flekker hjelper bekjempe vanlig vodka: promochyte flekker og la den i et par minutter otkysnut gamle flekker kan trekke seg tilbake til en time. Etter vask gang ting normalt.  
  Яндекс.Метрика