Alle vet ikke å bli syk bør være kul i sommer og unngå trekk i vinter kjole også. Men dette er ikke nok, hvis kroppen og immunforsvaret er svekket, kan du lett bli syk. For å unngå dette, må du vedlikeholde, ta vitaminer og naturlige kosttilskudd som stimulerer kroppens beskyttende egenskaper. Og så det mest kjente produkt - solhatt.
Echinacea skjær og dens anvendelse for behandling og forebygging

 Det er andre av sitt navn: Echinacea angustifolia, Echinacea purpurea, Echinacea purpurea. Denne blomsten var og er utvidet, som en medisin for en lang tid. Ifølge historiske data er en flerårig plante med vakre lilla blomsterstander ble brakt mange år siden fra Nord-Amerika. Han har en spesiell lukt og smak.
 Echinacea - en flerårig lav plante, stengler - en grønn gren ut. De er ordnet i vanlige ordre bladene har en grov struktur. På toppen av spindelen er en blomsterkurv, som består av et ligule, er forskjellig fra rosa til fiolett farge.
 Frukt rørformede blomster, som er fokus for kurver. Blomstringsperioden Echinacea - sommer. Planten vokser i Ukraina, Russland og Nord-Kaukasus. Behandlingen brukes blader, røtter og blomster av planter, vanligvis bedre frisk.
 Sikkerhet og effekt av bruk av medikamenter påvist ved kliniske studier. I dag Echinacea tinktur er en av de kraftigste og mest effektive medisinen, som styrker immunforsvaret. Leger anbefaler denne skjær i mange sykdommer og sykdommer. Søknad om sin behandling gjør at pasienten til å komme seg raskere.

 Gi de stoffene


 Som en del av harpiks, flavonoider, lipider, alkaloider og polysakkarider - de simulerer det humane immunsystem. Polyenы og fenolsyre - et stoff som dreper bakterier og har soppdrepende handling. Forsterker effekten av mineralelementer slik som sink, mangan, nikkel, kalium. Betaine syre og karboksylsyre hindrer slag og hjerteinfarkt. Echinacea purpurea er en av de mest fordelaktige planter i verden.

 Effekter på mennesker


 •  Anti-inflammatorisk - takket være inngangen på flavonydam og alkaloider.

 •  Antiviral og antimikrobielle - bidrar til å bekjempe influensa, herpes, stafylokokker og streptokokker.

 •  Er den mektigste immunmodulator med alle typer urter. Produktet er skrevet i de fleste immune sykdommer.

 •  Multi - akselererer cellevekst og gjenoppretter hudens vev.

 •  Stopper aldringsprosessen, kjemper stress.

 •  Oppretter en tonic effekt.

 •  I hvilke sykdommer bør brukes skjær эhynotsey


   1. kronisk og akutt luftveissykdommer (faryngitt og laryngitt, sinusitt, kronisk obstruktiv bronkitt, kronisk bronkitt, ved behandling av lungetuberkulose og astma);
   2.Serdechnososudystыe sykdommer som koronar hjertesykdom og aterosklerose;
   3. Gastric sykdommer som gastritt, magesår 12 duodenalsår og mage
   4. Problemer sentralnervesystemet (kronisk utmattelsessyndrom, nevroser, nevrasteni);
   5. Patologi av perifere nervesystemet (sklerose demyeliniserende giftig nevropati);
   6. Sykdommer i urinveiene (blærekatarr, pyelonefritt, uretritt);
   7. inflammatoriske prosesser reproduktive organer, inkludert kronisk, for eksempel candidiasis og vaginalslimhinnen og betennelse i eggstokkene;
   8. Sår som ikke leges i lang tid, trofiske sår.
   10. Forebygging av hjerte- og karsykdommer.

   Behandling anstrøk av Echinacea


   I saken om en helhetlig behandling av akutte luftveisinfeksjoner hos barn, er Echinacea anses å være en stor, stor narkotika. Det kan også administreres som et forebyggende middel som aktiverer dens unike egenskaper forsvar av menneskekroppen.
  Echinacea skjær og dens anvendelse for behandling og forebygging

   For å redusere varigheten av sykdommen Echinacea administrert i de tidlige stadier av behandlingen av virale infeksjoner. En allergisk reaksjon hos barn vises veldig sjelden. Imidlertid kan for behandling og forebygging av barn under tolv år med Echinacea preparater som inneholder alkohol ikke utnevne. Tiden for barn under tre år basert medisin Echinacea tilgjengelig som sirup og te.
   I psoriasis, brannsår, liggesår, sår påført eksternt, i dette tilfelle pinne og bandasje impregnert med rikelig skjær, som er atskilt i en isotonisk oppløsning. Kronisk administrering av antibiotika og kjemoterapeutiske infusjoner fremgangsmåte i kombinasjon med lactobacilli er meget viktig, da det har en positiv effekt på blodet og andre prosesser i kroppen.
   Hvis du ønsker å forebygge akutt respiratorisk viral infeksjon, bør echinacea ta kurs på ti og fjorten dager. Men husk, dosen bør ikke overskrides, som vil slå tilbake.

   Hvis en forkjølelse eller influensa allerede har begynt, når de første symptomene rådes til å ta "sjokk" dose. Og vente til temperaturen vil gå markere 385 grader, for å forberede kroppen til å bekjempe infeksjoner. Når forgiftning av tungmetaller og sprøytemidler brukes som førstehjelp. Dette verktøyet hjelper også redusere appetitten.

   Kontraindikasjon


 •  AIDS. Kollagen - en sykdom som påvirker bindevev.

 •  Hvis du har en allergisk reaksjon på Compositae.

 •  Multippel sklerose, og autoimmun sykdom.

 •  Ved alvorlig hypertensjon.

 •  Graviditet.

 •  Amming.

 •  Hva dose bør tas?


  Echinacea skjær og dens anvendelse for behandling og forebygging

   Standard avtale lyd så - første mottak 40 dråper, deretter 20 dråper 3 timer, deretter tjue dråper 3 ganger om dagen. Ikke glem at du trenger en god medisinering trenger vann. Barn dose - 10 - 15 dråper.

   Hvordan lage et skjær med hendene?


   Echinacea tinktur på alkohol er veldig lett, må du:
   - Hakket rot eller blomst (råolje valgfritt);
   - 70% alkohol.
   Alle kastet inn i glasskrukker og hell alkohol. Verdi røtter og alkohol bør være 1: 4. Infusert i minst én måned. Ta 5/1 teskje av skjær i tre ganger om dagen. Medikamentet er også brukt eksternt.
   Lage et avkok av røttene av Echinacea på følgende måter:
   - 1 ss finhakket tørket rot;
   - 300 ml. vann.
   All blanding og koke i 30 minutter. i et vannbad. Så kult og belastning. Ta One - Two skjeer 3-4 ganger om dagen før måltider.
   Hvis du vil trekke echinacea behov:
   - Finhakket fersk rot;
   - 95% av lege alkohol.
   Alle kastet inn i glasskrukker og hell isopropanol. Væsken skal dekke litt hakket rot. Legemidler skal sette mot i to uker. Etter avløpet. Ta 25-30 dråper trenger tre doser om dagen i en halv time før et måltid, ikke glem å legge til nok vann midler. Oppbevar i kjøleskap eller et mørkt og kjølig sted. Denne medisinen er egnet for 2-3 år.
   Alle inngangs av ingrediensene er laget av Echinacea liten apotek. Men ikke glem at bruken er bare et supplement til behandling i stedet for full erstatning.  
   Japansk Ansiktsmassasje i moderne tid er svært fasjonable og utbredt. Den har meget gammel opprinnelse. Et stort antall av våre forfedre brukte det mange formål:
 •  Forynge huden

 •  Å gi den elastisitet og friskt utseende

 •  Den populære i dag massasje Zohan (i Russland og i andre land er det ofte kalles Asahi), som gjenopplivet Yuku Tanaka. Takket være de mange kvinnene opprettholde skjønnheten i ansiktet med en enkel massasje. For å vise detaljer, som er prosessen, Yuku sluppet en spesiell bok og video tutorials som du kan kjøpe på CD og laster ned på internett.
   I forhold til hvordan denne teknologien dukket opp i massasje så kan ikke huske et navn som dritt Butter. Hun introduserte oss til henne, å se den populære japanske video tutorials. Og navnet "Asahi" kom opp med denne damen. Enig i at det er forbundet med noe friskt.
  Japansk massasje ansikts rynker: hele sannheten

   Selvfølgelig, den viktigste funksjonen i japansk massasje for ansikt - en korrigerende funksjon. Faktisk kan mange mennesker bekrefte det. Over tid blir huden mer elastisk, og det er ikke uviktig rynker begynner å falme, og jevner ut poser under øynene.
   Massasje har ingen aldersgrense. Det bør plukke opp, guidet hudtype. Derfor, for som ville begynne å massasje, for å finne ut hvordan du hud: fet, tørr eller normal. Likevel rart som det kan, rollen og formen på ansiktet, og bare når du samler all informasjonen sammen, kan du velge ønsket massasje.

   Vanligvis massasje består av to typer:


 •  Lymfedrenasje: gjennom ham huden vil se frisk og naturlig skygge vil møte som i massasje vises giftstoffer og væske. Resultatet vil være tilførsel av vev.

 •  Dyp massasje av ansikt, er dens viktigste funksjon som i ansiktet skjema betydelig stramme. Det massasje påvirker blodkar og vev.

 •  Det er viktig å massere skikkelig hvis du føler smerte, betyr det å gjøre mye mindre.

   Med denne type ansiktsmassasje våkner og er en aktiv pull-up og hudforyngelse. Det er også brukt som et anti-rynke prosedyre. Ikke bekymre deg om det faktum at han kan være reversible hvis alle utfører riktig, er resultatet klart.

   La oss snakke om teknologien av massasje


   Å begynne å si at du trenger å fullstendig rense huden, og det er viktig. I tillegg ville fortsette den prosessen du trenger en foundation du søke på ansiktet ditt. Selvfølgelig, det er en spesiell maske, men kjøpe det i butikker du ikke kan. Du må bestille den fra Japan. Så du passer den vanlige tonic makeup remover eller noe veldig næringsrik.
  Japansk massasje ansikts rynker: hele sannheten

   Du har sannsynligvis spørre hvilken posisjon til å gjøre massasje? Svaret er enkelt, bestemmelsene i denne prosedyren er ikke så viktig. Men de fleste eksperter anbefaler å gjøre det sittende, selv om det er de som sier at massasje er mer effektivt hvis det er gjort liggende nede, slik at musklene vil "spre" i ansiktet og deretter rense vil være raskere. Så bestemmer selv hvilken posisjon du vil være komfortabel.
   Du bør også merke noen finesser. Gni forsiktig lymfeknutene, være svært forsiktig, ikke legge press på dem. De er veldig følsomme, og hvis ikke sette riktig mengde strøm, så etter at de blir syke og vil ikke bry deg.

   Avsluttende massasje, gni de stedene som blir massert og jevne, forsiktige bevegelser for å fullføre det.

   La oss gå videre til den samme øvelsene massasje Zohan


 •  Fjerne rynker i pannen, push hender til ansikt, men ikke helt over ende av palmer og myke bevegelser begynne å glatte ut huden i pannen. Fra midten av pannen for å prøve å etablere palme templer. Øvelsen må gjentas tre ganger.

 •  Fjerning av poser under øynene, presse pekefingeren til det ytre hjørnet av øyet og det første lyset press på de ytre hjørnene Flytt i en sirkel til du kommer tilbake til startposisjon. Har du behov for å trene, så klokken, deretter mot klokken. Denne øvelsen bør gjentas 3 ganger i tillegg.

 •  Øvelser for å stramme huden rundt munnen, palmer prytulyayemo tips til hud som holdt munnen (i midten) og ikke sterke bevegelser av massasje i en sirkel for å gå tilbake til utgangsposisjonen. Vi gjør det tre ganger.

 •  Trekk kinnene og lavere ansikt: prytulyayemo hånd først på venstre side av nesen, og setter noen force're på kinnet med hånden til slutten og slå hånden til utgangsposisjonen. Bare gjør og høyre side av ansiktet. Podelыvaem denne øvelsen 4 ganger.

 •  Løfte huden: Først prytulyayemo bunnen av hånd til midten av kinnet og sette noen kraft, som fører til øret, og dermed jevne ut huden av kinnene.

 •  Fjerner skrukker i nese og lepper, palmer utøve et hus som nesen og glatt movements're hendene til ørene og gjøre det tre ganger frem og tilbake, frem og tilbake.

 •  Husk at en massasje er og ulemper:


 •  Hvis du har en slank ansikt, etter denne prosedyren, kan det bli enda hudishoyu.

 •  Samt ingen kan si nøyaktig hva møte med endringen, slik at du kan fange noe du ikke ønsker å trekke.

 •  Ikke gjør massasje ofte fordi konturene i ansiktet kan bli verre og svært hud av hyppig belastning kan bli tørr og hydrert.

 •  Likevel, mange eksperter anbefaler etter massasje er 20-30 minutter smøre huden noe veldig næringsrik (krem eller smør).

   Kontra japansk massasje:


 •  Tilstedeværelsen av hudsykdommer.

 •  Hvis du har et problem med lymfeknutene.

 •  Hvis du føler deg ikke bra (tretthet eller hodepine).

 •  Hvis du har en tett nese.

 •  Hvis du månedlig, da vi ikke kan si sikkert fordi noen føler fine, og noen er bra.

 •  Selvfølgelig, mange eksperter anbefaler å gå for slike prosedyrer til fagfolk i hjemmet uten å vite hele teknikken kan forårsake noen skade, for eksempel, trykket på feil punkt. Mens på den annen side kan du lære teknikker på internett eller i litteratur, fordi det egentlig ikke er noen big deal.
   I moderne tid er det så mange butikker der det er folk som er spesialtrent til å gjøre dette massasje. Så hvis du ikke tror på deg selv, kan du se en spesialist.
   Japansk massasje har blitt veldig vanlig nå til dags. Hvis du er på jakt etter en metode der uten kirurgi og medisiner du kan stramme og forynge huden din, vil du finne det du leter etter.
   Hver jente og kvinne ønsker at ungdom ikke ville gå, og bodde hos henne i lang tid, men du kan ikke sitte og gjøre ingenting. Og en måte å bevare en god, smarte mennesker er en japansk massasje Zohan. Det er verdt å merke seg at ved å gjøre det, trenger du ikke bruke mye tid, trenger du bare 15 minutter. Også, flytende bevegelser du kan gjøre det og barn, styrke musklene deres ansikter!  
  Яндекс.Метрика