Sage - en plante som tilhører familien yasnotkovyh. Det finnes over 900 forskjellige arter. I utseende er det ganske lyse, har skåret blader og lyse blomster. På høyden av stammen kan nå en meter eller mer. Sage vokser mer i en solrik beliggenhet, på bakken og glenner. Blader (de brukes til medisinske formål) har en markant krydret aroma. De bitter smak.
Alle de helbredende egenskapene til salvie

 Sage er kjent, kanskje, alt. Dette er ikke overraskende siden dette anlegget er så nyttig at det er lettere å liste opp de sykdommene som det ikke fungerer, enn de av noen gjeldende. Likevel har terapeutiske egenskaper av salvie? Hvordan du bruker den for å oppnå maksimal effekt?

 Sammensetning


 Du bør starte med sammensetningen, fordi det forklarer en rekke anvendelser av dette miraklet anlegget. I salvie er flyktige, flavonoider, essensielle oljer, mineraler, folsyre, askorbinsyre, cholin, vitaminer C, PP, B1 B2 B6 og andre, fosfor, mangan, kalsium, kalium, selen, kobber, jern, sink og mer . Men dette er mer relatert til den medisinske Sage, er gresset mye dårligere i sammensetning og ikke så nyttig. Men det er mest brukt stoffet, slik at effekten blir maksimert.

 Nyttige egenskaper og bruksområder


 Sage har mange bruksområder. Nyttige egenskaper så mye at ikke alle oppført. Men fokusere mer på noen av de vanligste:
 •  Dette anlegget har en sterk antibakteriell virkning, slik at den blir brukt til å desinfisere sår og ved behandling av hud-infeksjoner og sykdommer. For eksempel, barnas leger foreskrive et avkok av salvie på diatese, potnytsah eller hudirritasjon.

 •  Dette anlegget er et potent anti-inflammatorisk middel, og derfor brukes i tilfeller av betennelse av forskjellig art og hvilket som helst sted. For eksempel når tannkjøtt kjøttkraft skylle munnen samt i sykdommer i tenner og munn. Kan anvendes på basis av de verktøy og planter inne.

 •  På grunn av salvie plantehormoner er, det er veldig, veldig nyttig det er for kvinner som har problemer med hormonelle bakgrunn. I tillegg kan du leie en rekke betennelse i kvinnelige reproduktive system. Men før du søker bør absolutt oppsøke lege fordi i noen tilfeller kan effekten være motsatt.

 •  Dette anlegget er i stand til å innvirke på brystet, slik at mange bruker den til å stanse amming, om nødvendig.

 •  Arbeidet med svettekjertlene salvie også har noen innflytelse, så hvis det er overdreven svetting, da anlegget vil ha tid for ting.

 •  Hvis du ønsker å styrke immunforsvaret, så dette miraklet anlegget kan også brukes, da det kan gi en tonic og stimulerende effekt, beskytter mot ulike plager.

 •  Den sammentrekkende effekt av salvie kan brukes i ulike blødninger, både eksternt (i sår og kutt) og interne (f.eks livmor).

 •  Ikke glem om de positive effekter på mage-tarmkanalen. Sage forbedrer fordøyelsen og er nyttig for gastritt, kolitt og andre plager.

 •  Svellingen kan også fjernes ved hjelp av dette anlegg, fordi den har en diuretisk effekt.

 •  Sage kan gi mildt beroligende effekt.

 •  I kosmetikk planten er også brukt i lang tid, og med hell. For eksempel, hjelper det å kvitte seg med flass, gjør huden ung og frisk og toner huden, renser porene, fjerner mørke ringer og forynger huden og håret, noe som gjør dem vakker og sunn.

 •  For hjernen og nervesystemet salvie er også svært nyttig.

 •  Brukt dette midlet for behandling av ulike sykdommer i luftveiene (bronkitt, lungebetennelse, etc.).

 •  Kontraindikasjoner og forsiktighetsregler


   Kontra salvie er ikke mye, men likevel er de:
 •  Ikke bruk salvie i svangerskapet (spontanabort sannsynlig);

 •  Hypotensjon;

 •  Tørr hoste sterk (dette anlegget vil styrke ham som bidrar til å eliminere slim);

 •  Redusert skjoldbrusk funksjon;

 •  Nyresvikt og inflammatoriske sykdommer i nyrene;

 •  På en forsinkelse menstruasjon merk også: anbefales ikke;

 •  Amming (med mindre, selvfølgelig, til ingen planer om å fullføre det).

 •  Også bør følge noen forholdsregler. Leger fraråder å ta salvia enn 3 måneder, da dette kan være farlig. I tillegg kan overstiger tillatte doser forårsake forgiftning og forgiftning.

   Oppskrifter


   Bruken av Salvia mulig i forskjellige former. For eksempel, i dag kan du finne i apotek piller resorpsjon. Selges som olje, som kan fortynnes i vann eller tilsettes til badet. Hvis du planlegger å inntak, kan du søke og kjøpe teposer, noe som vil i stor grad forenkle behandlingen. Men hvis du har tørt gress, så det kan tilberedes mange forskjellige måter. En frisk plante er det først nødvendig å tørke. Her er noen oppskrifter:

   Infusjon


   For å gjøre det, vil du trenge en kopp kokende vann og en spiseskje knuste tørkede blader av planten. Hell kokende vann gresset, dekke beholderen lokket og glemme det for en halv time. Verktøyet er klar. Det bør ta en halv kopp tre ganger daglig før måltider. Denne strukturen forbedrer fordøyelsen og hjelper med gastritt og selv magesår.

   Buljong


   Det er mer effektiv (men smaken er ikke veldig hyggelig). Ta en spiseskje med preparerte materialer. I en panne helle et glass vann, koke, deretter Sett gress. Kok i 10 til 15 minutter. Ikke glem å forlate buljong. Skal ta en spiseskje tre ganger om dagen. Hjelper det rette for flatulens, hevelse og blødning, samt svetting.
   Og du kan forberede en konsentrert kjøttkraft, noe som er mer egnet til å skylle for stomatitt, gingivitt og karies. Forbered 3-4 ss tørkede blader av planten og en kopp kokende vann. Sammen koke på svak varme i 20 minutter, og deretter dekke og la stå i en halv time eller en time. Skylle munnen 10-20 ganger om dagen (etter inngrepet bør ikke drikke og spise).
  Alle de helbredende egenskapene til salvie

   Hvis du har en hoste, deretter akselerere utslipp av slim, du kan bruke dette verktøyet: Hell en spiseskje rå glass melk, bringe blandingen til en byll, la den sitte i 15 minutter, sil og kok igjen. Denne sammensetningen er anbefalt å bruke varm eller varm som før sengetid. Hvis man har en hudsykdom, er det mulig å gjøre badene. Ta et glass tørr salvie blader, fyll dem med 5 liter vann, kok alt på lav varme i ca 20 minutter, deretter avkjøles litt og starter prosedyren (vann bør ikke være for varm).
   Bruk salvie, for å få maksimalt utbytte av det, men ikke glem forhåndsreglene. Men før du påfører best å rådføre seg med legen din.  
  Buk uten folder? Dette - ikke et problem!
   Sannsynligvis nesten alle kvinner drømmer om en flat mage. Så fortell meg, som nektet å være vakker glede å bruke korte skjorter og jeans med lav midje? Og i kampen mot overflødig fett fra år til år frister forvandle seg selv ødeleggende kosthold og idrett tung last. I tillegg, ofte vakre former midjen og magen alltid skjult under riktignok små, men fett. Og, til tross for den smertefull trening, er elastisk magen ikke er synlig for øyet.
   Til dine vakre former bli gjenstand for din stolthet, balansert kosthold og fitness er det nødvendig å supplere spesiell, spesiell hudpleie i midjen og magen. Hva er dette slik omsorg? - Omfattende innvirkning på problemområder. Flott hvis du har mulighet til å ta kurs i massasje. Men tid og penger til å besøke massører kan ikke alltid være. Og i denne situasjonen, du kommer til unnsetning profesjonelle kosmetikk. For eksempel, for å sette seg selv i god form før sommeren, vil du være tilstrekkelige faste økter wraps.
   Som vist mest effektive er de midlene som du valgt fra utvalget av et bestemt merke. Enda bedre, vil det være bra, egentlig brэndovaya kosmetikk hvis kvalitet er testet gang på gang - et stort antall kvinner. For eksempel, en verdenskjent merkevare Guam, kremer, masker og skrubber den splitter svært populær og god etterspørsel - i flere tiår. Hva råder og tilbyr skjønnhet magen mark GUAM? Spesielt for skjønn, har selskapet opprettet en rekke kosmetikk, bruker dem sammen, vil du oppnå fantastiske resultater. Skrubb, protyvotsellyulytnoy maske og krem ​​wraps raskt føre til huden din tone og lett spare deg fra så lei ekstra inches.
   Prosedyren utføres vikle i tre stadier.
   1. Det er nødvendig å forberede huden til å påvirke dens aktive ingredienser maske. På dette punktet er det nødvendig å behandle riktig sted buk og sider av skrubbe på ekstrakt av alger og havsalt. Skrubb med mikropartikler av pimpstein fungerer veldig forsiktig først eksfoliere døde hudceller og gir ytterligere belastning på huden effekt. Oljer som er en del av produktet (shea smør, mais, sesam) godt matet og gjenopprette. Når du vasker kratt, kan du begynne å lage wraps.
   Strukturen av maskens wraps unntatt alger ekstrakt er - hvit leire og ekstrakter av ulike planter. Masken skal brukes til området av midjen og magen tynn uniform og ugjennomsiktig lag, så problemområdene må vikle plastfolie. Bare 45 minutter i løpet av en så kort periode wraps, er huden ekte magi. En økning mikrosirkulasjonen av blod og lymfe, aktive metabolske prosesser, og en gang delt fett avledet giftstoffer. Du skiltes plus "last" og vil miste tomme for tomme! For å mer effektivt prosessen fant sted, er fagfolk anbefales å bruke masken sammen med thermo utstyr. For eksempel termisk teppe betydelig forbedre effekten av bruk av verktøyet.
   Og til slutt, den siste fasen av prosedyren wraps, uten noe som du ikke kan gjøre - du må bruke anti-cellulitt krem. Cayenne pepper ekstrakt og koffein i komposisjonen stimulere interstitiell væskestrømmen. Dette i sin tur føre til en meget betydelig reduksjon.
   For å oppnå ønsket resultat, er det nødvendig obertыvatsya priser. Midler Guam praktisk for sin allsidighet: de kan brukes hjemme og under salongen prosedyrer. Kurset brytes hovedsakelig omfatter 12-20 prosedyrer, forresten, den første 3-5 å gjøre hver dag, og bare da bør bytte til to ganger i uken. Innen ett eller to måneder med ukentlige behandlinger bør være å støtte og re-ta kurset kan være bare seks måneder.
   Denne artikkelen er ikke reklame en bestemt kosmetisk merkevare.  
  Яндекс.Метрика