Parfyme fylle våre liv med minner, lyse farger, bemerker letthet og originalitet, hver duft "live" på en bestemt person annerledes, noe som alltid er en rekke assosiasjoner og følelser. Nesten alle har en smak som alltid vekker dype områder av vår hukommelse - elskede aroma, mild lukt morens parfyme, alvorlige eller male første lærer notater bekymringsløse beste venn.
 Si hva du vil, og en flaske brennevin - har blitt en uunnværlig følges kvinnelig karakter, med hans hjelp, ikke bare dekorere ditt liv og de rundt visse smaker, men også peke på hans sans for smak, og litt luksus dufter uten ord snakke om din trivsel og status.
Best fransk parfyme - drømmen om hver kvinne

 Tradisjonelt er det fransk parfyme okkupere første posisjon luksus parfymer, noen, selv den unge kvinnen vet sikkert, alle de beste smakene født i Frankrike. Franske hjerter mote og stil har lenge vært en beste parfyme hovedstaden i verden, alle de dyrebare essenser og de mest unike smaker født her, over tid, å bli en bedre lange tradisjoner.
 Best fransk parfyme fikk så stort løft i sin utvikling takket være talent og kreativitet av kjente og respekterte personligheter som Christian Dior, Coco Chanel, Nina Richie og mange flere av dem hvis navn ble skjult av navnene på fasjonable næringsbygg.
 Sannsynligvis vanskelig å finne en jente eller kvinne som drømte å få en gave så populær og verden ånder som er basert på sjeldne og noen ganger ganske unike komponenter og gjør dem ikke veldig rimelig pris.

 Frankrike - et land "positivt luktende mennesker"


 Hva er interessant, men gjenstand for utstrakt bruk av brennevin var ikke så lenge siden, dette skjedde bare i XVIII århundre, da en av salver gjettet at dyre konsentrerte essenser kan fortynne alkoholholdig væske, slik bevare smaken sammensetning forberedt som mulig.
Best fransk parfyme - drømmen om hver kvinne

 Generelt, historien av fransk parfyme begynte lenge før, da Frankrike ble den første import roser og jasmin, har en deilig smak. En liten franske byen Grasse, berømt for utrolige blomsterengene og appelsintrær, ble sentrum av opprinnelsen til parfymeindustrien.
 Årlig Grassi samle store avlinger av blomster, manuelt behandler hvert kronblad delikat mai rose, som er en verdifull råvare for å lage dyre ekstrakt.
 Det viser seg at for å lage en liter rose konsentrat som skal behandles på var tre hundre tusen roser i mai!

 Nå er det lett å gjette hva den ekte fransk parfyme ikke kan være billig, fordi deres sammensetning inneholder kun naturlige ekstrakter som er basert på roseblader fra feltene i Grasse. Prisen på denne hetteglass med konsentrat, som kan produsere flere hundre flasker brennevin kan nå nitusen dollar!
Best fransk parfyme - drømmen om hver kvinne

 Men land som India, Kina og Sør-Afrika, som vokser enorme mengder blomst felt, samt en billig arbeidskraft som lett kan håndtere slike volumer, redusert prisen prisen for å prøve å konkurrere med produkter laget i Grasse. Men uansett hvor hardt produsentene konkurrerer, fransk parfyme forbli ubestridte markedsleder i duften bransjen.
 I løpet av de siste 50 årene av forrige århundre, har den franske parfyme industrien oppnådd enestående utvikling og forbedring, ifølge enkelte anslag i 1993-2000 nye duft dukket opp ukentlig og siste år - hver dag!

 Et stort antall selskaper basert i Frankrike, konkurrerer om å skape flere nye, avanserte og unike komposisjoner som vil gå ned i historien også, som for eksempel den verdensberømte parfyme "Chanel №5". Denne duften er en veteran som har eksistert i ca 90 år, ble bestilt av den berømte Madame Coco, er blant de foreslåtte alternativene valgte en flaske etter №5. Så ble født den verdensberømte navn duft - Chanel №5.
 I disse dager parfyme virksomheten i Frankrike er på toppen av sin eksistens, tusenvis av nye smaker, hundrevis av kjente salver og millioner av mennesker som gjør sine valg i favør av fransk parfyme er et flott bevis på dette faktum.
 Sammen med standhaftig klassikere som Chanel № 5 av Chanel, Opium fra Yves Saint Laurent, Poison av Christian Dior, Tresor ved Lancome, som har sine karakteristiske farger, kan du finne et stort antall unge dufter som er ikke mindre i etterspørsel og popularitet.
 Disse inkluderer J Ador fra Dior Eau de Shalimar av Guerlain, magnetisme ved Escada, og mange andre, som alle er dypt personlig og viser notatene sødme, inspirasjon, vårblomster, lys bitterhet og frihet av dette mangfoldet er lett å finne noe .

 Pass opp for etterligninger!


 Nylig, parfyme markedet, et stort antall finter, og hvis du har betalt for din favoritt smak ryddig sum, det sier ikke noe om ektheten. Naturligvis umiddelbart reiser spørsmålet som å skille originalen fra en forfalskning, fordi ikke ønsker å betale mer for en flaske med "luft".
 Den mest enkle og effektive måten - er å kreve kvalitet sertifikat fra selgeren, om noen, så mest sannsynlig at du har originalproduktet. Dessverre virker ikke denne funksjonen ikke alltid eksistere, men det spiller ingen rolle: forfalskning kan være preget av deres utseende pakken og hetteglass.
Best fransk parfyme - drømmen om hver kvinne

 Oppmerksom på utseendet på emballasjen - det må være laget av papp, inskripsjon og design må være klar og presis, uten vage flekker. Ta hensyn til tegn og produksjon, falskmyntnere ofte endre noen få bokstaver i navnet, endre steder i ordet eller ordene «parfum» blir lagt til på slutten av bokstaven "e" og går «parfyme», som er uakseptabelt i den originale franske parfyme.
 I tillegg til den originale franske produksjonen er alltid angitt utløpsdato, produksjonsdato, sammensetning av produktet og opprinnelsesland.
 Vær oppmerksom på strekkoden, de franske ånder han må begynne med tallet "3".

 Inspisere nøye flasken i seg selv er ofte vanskelig og noen ganger bisarre danner bobler ingen måte å tiltrekke oppmerksomhet eller uttrykk, men slags muligheter igjen til å advare forbrukerne mot piratkopiering, som en kompleks form av flasken er mye vanskeligere å forfalske enn enkel.
 Hetteglass må være grundig og transparent, uten ulikheter og luftballer, husk at den opprinnelige parfyme metallokk ikke lukkes på grunn av et sammenstøt med metall parfyme kan bli ødelagt.
 Tilnærming til valg av parfyme nøye, fordi det siste blitt veldig god kvalitet falske og nesten usynlig med originale kreasjoner.  
 Utseendet av akne i ansiktet, ryggen og andre deler av kroppen - ikke en hyggelig ting, det skjer ofte i puberteten, når gutter og jenter blir til voksne menn og kvinner. Den estetiske ubehag, psykologisk stress som følger en slik ubehagelig periode av oppveksten, og tvinger oss til å søke alle slags måter og legemidler som bidrar til å bekjempe akne.
Det beste middel for akne på ansiktet og kroppen

 Men, uansett, acne behandling - en lang prosess som krever omfattende behandling og følge visse retningslinjer som kan akselerere denne vanskelige prosessen.
 Hvorfor en tenåring som har lignende problemer? Først, ikke bare i ungdomsårene, selv fullt ut restituert i denne alderen av ål gjennom tid igjen kan du fange noen ubehagelig betennelse. Hvorfor skjer dette? Saken hormonet testosteron, som først og fremst bidrar til å forvandle "stygge andungen" til en vakker svane.
 Denne aktive hormonet forstyrrer hele kroppen, å være involvert i alle kjemiske prosesser som skjer inne i tenårene kroppen. Talgkjertler som klink dekker ansiktet, bryst, nakke og rygg, er en favoritt område "aktivitet" av testosteron, starter sin innflytelse gjør dreven sebuma, sebum.
 Under normale omstendigheter, fungerer sebum som en naturlig fuktighetskrem huden dens struktur det beskytter huden mot ytre påvirkninger, lett fjernes under daglig vask.
Det beste middel for akne på ansiktet og kroppen

 Når talg begynner å strømme i overflod, prosessen med å spyle bremser ned sebum tid til å blande seg med kåte epidermis partikler på sin overflate, som danner en slags "skall" som forhindrer ny porsjon av sebum kommer til overflaten.
 Til slutt, på steder dannet en slags "blokkering" som vises foran øynene våre som hatet akne. Nyt hvor lite vi vet hva de skal gjøre, hvor du finner de beste løsninger for akne i ansiktet og andre deler av kroppen?
 Hud - en kropp som krever konstant og forsiktig vare på seg selv, hvis den første "bells" akne, trenger du en tur til legen, skjønnhetsekspert, som vil utnevne de nødvendige tester og foreskrive kompetent omsorg.

 Det hender også at akne problem er så akutt at uten innblanding av moderne kosmetiske prosedyrer for å håndtere svært komplisert, så ikke avfeie de tjenestene som tilbys i kosmetikk kontoret. Progressiv spesielt utstyr kan gi mye raskere og mer effektiv utfall enn alle salver og nasjonale prosedyrer sammen.
 For eksempel anses å være en meget effektiv behandling av akne med en laser som ved hjelp av kontakt virkninger på hudens overflate, og forhindrer utviklingen av arrdannelse.

 Og hvordan gjøre uten skjønnhetspleie?


 Hvis noen grunn til behandling med en spesiell kosmetisk utstyr ikke passer deg, trenger du ikke å fortvile, bidra til å etablere helse og utseendet på huden din, og du kan hjemme. Så oppsummere noen skritt for å hjelpe deg å bli kvitt akne alltid.

 Sunt kosthold - menneskets beste venn!


 Som vi har sagt, behandling av akne - en langvarig prosess som ikke er begrenset til daglig smøring betente overflater salve eller pille. Menneskelig hud gjenspeiler fullt ut hva han spiser, selvfølgelig, en flaske Pepsi-Cola eller en pakke med chips sunn hud er dekket dusinvis av nye kviser.
 Men systematisk ignorering av reglene for sunn mat kan føre til funksjonsfeil på magen, dysbiose og metabolske sykdommer som først og fremst påvirker utseendet på huden.
 Mens akne behandling er viktig for menneskekroppen i tilstrekkelige mengder inneholdt vitaminer B og D. B-vitaminer finnes i matvarer som inneholder hele korn og vitamin D kroppen din er beriket under utendørs trening. Også for normale talgkjertler som trengs sink, som kan finnes i sjømat, soyabønner, gresskar og andre grønnsaker. Antimikrobiell og antiallergisk effekt kan gi strålen og hvitløk er også anvendbare for rensing av blod.

 Riktig hudpleie


 Noen ganger akne fanger allerede ganske "modne" og dannet folk. En mulig årsak til dette problemet - er dette feil ansikts- og kroppsbehandlinger, som kosmetikk og dekorative utilbørlige midler. Gi nå fra all kosmetikk gi huden en pause. Så, gradvis, rotere kosmetikk, se reaksjonen av huden på hver av dem.
Det beste middel for akne på ansiktet og kroppen

 Husker da overdreven sebum er svært viktig for å sikre en grundig fjerning av huden. Dette kan hjelpe deg naturlige medisiner og kremer. Det er noen hjemme rettsmidler du kan forberede deg selv: 2 ss marigold blomster, hell 1/4 kopp 40% alkohol, og deretter legge 1/5 kopp vann.
 Gi blandingen stå, og deretter profyltrovыvaem marigold blomster gjennom cheesecloth. Som et resultat, bør du komme ut ren skjær, som forlot 3 ml fortynnet glyserin. Hold denne lotion er nødvendig i en lukket flaske beskyttet mot sollys. De kan komme og andre legemidler lotions: Basert agurk juice, aloe juice eller kjøttkraft kamille. Tørk huden slike midler må to ganger om dagen.
 Husk hver fjortende dag skjemme bort huden din med medisinske masker som ikke bare hjelpe i behandling av akne, men også forbedre hudfarge, lindre mindre ansikts rynker og mørke ringer under øynene.

 For eksempel, en maske av svart, rød eller blå leire fjerner døde hudceller, myke hornlaget og redusere sebum. Masken av aloe juice klarer med generell rengjøring person: det mette klut med hull til øyne og nese juice, gjelder det på ansiktet, og toppdekselet med et håndkle.
 Hvis oppskrifter på tradisjonell medisin var ikke effektive, kan du bruke tradisjonelle behandlinger som salver, geler eller ganske muligens komplekse antibiotika. I dette tilfellet, må du huske å starte må du ta blodprøve hormoner og biokjemi, og bare da begynne seriøs behandling av sykdommen.
 Det finnes medisiner som du kan prøve uten å sette analyse, for eksempel, er kjent for mange, sink salve, som har alle de nødvendige egenskaper for behandling og helbredelse av akne. Det er andre stoffer som Levomekol, Vishnevsky salve og andre moderne medisiner som kan kjøpes på apotek uten resept.  
Яндекс.Метрика