Kjoler må være i garderoben av en hvilken som helst jente. Og det er ikke avhengig av personlighet, status og økonomiske evner. Dette plagget er en indikator på smak og best legemlig feminin. Og at kjolen er på moten? Hva du skal kjøpe for å jakte for seg beundrende blikk?
Hvilken kjole er på moten - Informasjon for fashionistas

 Hvordan velge en kjole?


 Hvordan velge den perfekte kjolen? Hva det er nødvendig å ta hensyn?
 •  Fig. Kjole, fremfor alt, bør vektlegge styrker og skjule feil. Så for eksempel, hvis du har store lår, ikke bære tettsittende modell, legger det bare volum. Men det er mulig å slanke ben åpne. Så i jakten på mote ikke glem at stilen skal passe din type figur.

 •  Hensikt. Hvis du trenger en kjole til hverdags turer til arbeid, foretrekker du en beskjeden modell av middels lengde uten unødvendige detaljer. Hvis du ønsker å skinne på en fest med venner, og deretter kjøpe lyse cocktail kjole. For sosiale arrangementer plukke opp en elegant kveld og elegant modell.

 •  Den tiden av året. Her er alt klart. Sommeren ville ikke være veldig behagelig i en ull kjole, og om vinteren er det ikke nødvendig å bruke gjennomsiktig chiffon.

 •  Type utseende. Total skille fire typer: vår, sommer, høst og vinter. Ja, våren - en blond hår, lyse øyne og fersken hud. Denne jenta passer nesten alle nyanser. Sommer - det er ganske lys hud, blondt hår og blå øyne. I dette tilfellet bør du velge kule farger: blå, lilla og rosa og grønn drakt. Høst - rødt hår, fregner og grønne øyne. Så damer bør foretrekke varme farger: oransje, rød, burgunder, rød. Og vinter - en ren, lys hud, grå, brune eller blå øyne, brunt hår. Bør unngås i pastellfarger.

 •  Vekst. Jenter er ikke høy bør forlate de lange kjoler. Men høy kvinne er ikke verdt mye for å åpne sine lange ben.

 •  Personlige preferanser. Selv om alle sier at det er deg, og det er svært fasjonable, ikke gjør et kjøp hvis du ikke liker ting helt. I dette tilfellet, vil du føle deg usikker og ukomfortabel

 •  Convenience - dette er også et viktig aspekt. Prøv på kjolen, det pokrutitsya, Bend, løfte hendene. Vel? Da kan du trygt kjøpe.

 •  De mest fasjonable stiler


  Hvilken kjole er på moten - Informasjon for fashionistas

   Så, hva stiler i dagens 2014 mest fasjonable og oppdatert?
 •  Kanskje aldri gå ut av stilen lille sorte kjolen som en gang åpnet en verden av Coco Chanel. Modellen edel klassisk farge uten unødvendige detaljer middels lengde - en vinn-vinn-situasjon i nesten alle situasjoner og i noen form (hvis riktig velge den modellen).

 •  Dress-case ermeløs - elegant, sexy og samtidig behersket. Ideell for kontor- og forretningsmøter. Og hvis du velger en lys farge og noen bemerkelsesverdige detaljer, så kan du gå til en fest.

 •  Style "trapes". Slike modeller kan kalles hverdagen. Dette er flott, men også søt, myk og noe barnslig. Det bør bemerkes at jenter med brede hofter og smale skuldre til stede stil er ikke egnet som en full damer. Men de slanke kvinner har råd til en slik kjole.

 •  Kjoler med krage og mansjetter. Det virker så lenge siden sunket inn i glemselen. Men nei, motedesignere plutselig en mann sy søt og tilsynelatende tøffe-farget kjole med kontrast ermer og krage toner.

 •  Dress-skjorte - det er en stor uformell alternativ. Lyst til å dra på piknik med venner, men ser mild og feminin? Velg en modell absolutt ikke angre.

 •  Kjole med blusset skjørt stil New bue. Skjørt-sun - en nyhet retro, nylig plutselig erobret ikke bare podiet, men vanlige jenter. Denne stilen vil understreke letthet, friskhet og ungdom.

 •  Kjole-genser er også fortsatt populært i dag. Dette er ikke overraskende, fordi i kulden så fint å bruke den, men holde søt og feminin.

 •  Dress-tulipan gjøre mer feminine figur og skjule feil.

 •  Rett kutt. Mange tror kanskje at disse kjolene er ikke i stand til å understreke formen og henge ut likpose. Men hvis det er en kort modell, supplert med et lyst belte, du kan ikke bare velge hva du vil (dvs. midjen), men også skjule ekstra volum.

 •  Elegant kjole til gulvet - dette er trolig den samme kjønn som kan være. Dessverre, vil denne stilen passer ikke alle.

 •  Som for lengde, mange designere foretrekker modeller like over kneet. De åpner bena, men vil gi fantasy.

 •  Utringningen kan være nesten hva som helst: cut-båt, dyp cleavage, stabil og så videre.

 •  Nyanser, utskrifter, detaljer


   Hvilke farger presserende i dag? Først denne klassiske svart, hvit og grå. Vi kan velge pastell farger: beige, fersken, elfenben, blek rosa og andre. Men noen kule nyanser for populære. På høyden av moten mettet indigo. Man kan kjøpe en kjole lilla eller lilla. Men ikke langt bak varme farger: rød, burgunder, oransje.
  Hvilken kjole er på moten - Informasjon for fashionistas

   Nå liste de mest relevante utskrifter:
 •  Dyriske design. Dette dristige og trassig. Alternativet er ikke for enhver anledning. Spesielt populært leopard og tiger. Men vær forsiktig! Du kan overdrive det med deler og tilbehør og gjøre vulgær bilde.

 •  Floral print. For møte med venner eller for en date - et flott alternativ. Lett, romantisk og feminin.

 •  Cage er også svært populært i dag. Forgjeves hennes mange er svært skeptiske.

 •  Camouflage - en ny sesong. Militante Amazons er fornøyd.

 •  Geometriske mønstre - en kreativ og uvanlig. Lei av kjedelige odnotonnist eller frill? Velg en modell Gjenopplev bildet.

 •  Detaljer og dekorere relevant og velkommen. For eksempel kan en enkel, fyndig kjolen kommer til liv ved hjelp av en bue bak. Hvis divisjonen trimmet med blonder, blir bildet automatisk feminine.

   Stoffer og materialer


   Ikke sikker på hvilket materiale å foretrekke? Du kan velge huden hvis du - dristig og sexy jente. Fløyel eller kordfløyel lage mild og romantisk bilde. Skinnende silke og går ut av stilen. En lett chiffon legge bilde femininitet. Spets også relevant. Disse kjolene er blant de mest attraktive og sexy.
   Hvis du er vant til å bryte stereotypier, velger modeller som kombinerer materialer av forskjellige teksturer. Chic og originalitet kan gi pels (f.eks pels krage kjole - en svært uvanlig).

   Nyttige tips


   Noen tips for stilige jenter:
 •  Kjøp en kjole som vil bli kombinert med tilbehør og sko som er tilgjengelig i din garderobe.

 •  Hvis lys kjole, ikke kombinere det med lyse tilbehør. Du risikerer overbelastning bilde og gjøre det meningsløst.

 •  Sexy kjole slitasje stolt, ellers hva er poenget å kjøpe dem?

 •  Ikke åpne alle kroppsdeler på en gang, er denne kjolen vulgær.

 •  La din ideelle kjole vil gjøre deg dronning av en ball! Lykke til i valget!  
   Hvis du finner deg selv å ta av skoene, frowning og snu og plutselig dukker opp i luften skarp og ubehagelig lukt av skitne føtter, til det presserende behovet ta hensyn til dette problemet. Økt svetting føtter og skarp lukt som ofte følger det kan møte både menn og kvinner, er dette ingen trygge, absolutt.
  Hvordan bli kvitt alvorlige svette føtter?

   Det faktum at benene ikke kan helt svette, hvis bare fordi deres overflate er fullstendig dekket med porer og svettekjertler, slippe ut fuktighet som gir oss termoregulering, er kroppstemperaturen alltid opprettholdes på et optimalt nivå.
   Men det skjer, og slik at nivået av dedikerte fuktighet betydelig øket på grunn av innflytelsen av flere faktorer, i dette tilfelle en person observert hyperhidrose - en sykdom hvor presserende behov for å bli kvitt.
   For noen grunn, mange mennesker faktisk økt svetting føtter er ganske stille, uten mye oppmerksomhet, ikke engang å tenke på det faktum at denne saken skal behandles. Det faktum at overdreven svetting kan ikke bare føre til dårlig over tid, kan det føre til fremveksten og utviklingen av soppinfeksjoner og ben.
   I tillegg til alle de andre konstant våte føtter er mye lettere å gni dannelse av hard hud, liktorn og sår som, senere, ikke så lett å bli kvitt. Hvis du er bekymret for hvordan å kvitte seg med alvorlige svette føtter, da, til å begynne med, må du forstå årsakene som forårsaker dette ubehagelige fenomenet.

   Hvorfor svetter føttene?


 •  Den vanligste årsaken til overdreven svetting føtter, er kjent for å være ubehagelig, trange sko med ikke-naturlige materialer. Dette gjelder for menn som brukte å ha lukkede sko, for eksempel sko, og selv om sommeren Husk å endre dem til noe mer lys, åpen. Syntetiske materialer som brukes i produksjonen av sko, ikke la huden "puste", den samme, forresten, gjelder syntetiske sokker, strømper og strømpebukser, spesielt hvis de ikke er vant til å bære for været.

 •  Urettmessige hygiene føtter, som er et tilstrekkelig antall vannbehandling og vaskemidler.

 •  Økt svetting kan være forårsaket av stress eller nervøs belastning som i dag bærer mann.

 •  Aktiv fysisk aktivitet, trening.

 •  Noen hudsykdommer som fot sopp kan føre til overdreven svetting, skarp lukt av føtter, som er ledsaget av en ekkel sprekker og kløe på hudoverflaten. I dette tilfellet bør du umiddelbart oppsøke lege for å ytterligere forverre tilstanden deres er ikke.

 •  Vanlige infeksjonssykdom organisme, avvik i sentralnervesystemet, så vel som dannelsen og utviklingen av ondartede svulster.

 •  Der det er en dårlig lukt?


   Faktisk spesielle "smaker" som stadig forfølge føtter føttene, er det ikke svette og bakterier som lever på overflaten av våre ben, deretter spise døde hudceller.
  Hvordan bli kvitt alvorlige svette føtter?

   Deres avfallsprodukter som er fullstendig "omslutte" hele overflaten av foten, og er så sterke lukt som hindrer oss normalt liv. Special "krydder" til den totale blomsterhagen kan legge fot sopp hvis det er en bestemt sak.

   Hvordan bli kvitt denne ekle problemet?


   Først av alt er det nødvendig å fullstendig revidere sine sko, gi preferanse til produkter laget av naturlige materialer, der huden kan puste.
   Det skjer ofte at en syntetisk lær sko innersåle, sørg for å erstatte det med et skinn og bomull, og ikke glem å grundig en gang i måneden, fjerne og vaske.
   Ikke glem å vaske samme sko til luft, og lagre på et tørt skapet. Å ødelegge lukt kan settes i poser smaksatt med einer og furu fyllstoff.

   Det neste elementet som gjør at du kan bli kvitt overdreven svetting føtter er samsvar og personlig hygiene. I dagens problemer i foten bør vaskes to ganger om dagen - morgen og kveld, og siste gang - med kaldt vann.
   Når bading, bruke spesielle demontering og pimpstein fots, de trengte for å fjerne den kerati lag av celler som er årsaken til veksten av bakterier.
  Hvordan bli kvitt alvorlige svette føtter?

   Etter å ha vasket føttene bør tørkes av og zbryzkuvaty spesiell deodorant for føttene. Til føttene forblir konstant tørrhet, bruker en rekke pulver, som talkum eller potetmel.
   Behandling av denne ekle problemet kanskje hjelp folk rettsmidler som er ikke verre enn profesjonell hjelp til å bli kvitt fukt og lukt føtter. For eksempel, svært effektive er fotbad, som er spesielt relevant i sommer, når utseendet og lukte våre føtter på skjermen.
   Disse bassengene må kombineres med massasje og peeling, gjenta nødvendige prosedyrer hver dag, vanligvis om natten.

   Effektiv mot svette føtter bad


 •  En god effekt med kontrast fotbad, vekslende kaldt og varmt vann svært positiv innvirkning på arbeidet til svettekjertlene. For kjøttkraft kan bruke ulike urter og ingredienser som bark av eik, bjørk, havre halm, blader eller valnøtt Stachys officinalis.

 •  Er effektiv bad under tilsetning av kaliumpermanganat, er det nødvendig å fortynne med vann til dannelse av krystaller lys rosa nyanse. Føttene bør holde 7-10 minutter, tørk av med et håndkle.

 •  Gode ​​ingredienser for å lage fotbad også finne linfrø, havsalt, sterk brygge svart te, sitron og honning brun, mynteblader, hypericum og hofter.

 •  Hvordan ellers skal håndtere svette?


   I folks oppskrifter, er det en myriade av narkotika - salver, kremer og andre antiseptiske midler for å hjelpe takle den umiddelbare problemet.
   Vanligvis de brukes når tradisjonell medisin er maktesløs, noen ganger i tilfeller av alvorlige smittsomme infeksjoner, alvorlige reseptbelagte antibiotika og soppmidler er nødvendig for å effektivt behandle sykdommen.
   Et godt verktøy som hjelper i behandling av svette føtter er fotmassasje. Den utføres vanligvis ved hjelp av lette aromatiske oljer som ikke bare lukter fint, men gode bekjempe bakterier på overflaten av føttene. Bare bruke noen dråper på foten, og deretter masserer gni det inn i overflaten.  
  Яндекс.Метрика