Nylig, moderne briller er ikke lenger alene enhet for synskorreksjon, er de i økende grad bli et stilig tilbehør som utfyller opprettet bildet. I tillegg har nesten alle av oss bruker solbriller som funksjonen i tillegg til "skjule øynene," spille en viktig rolle UV beskyttelse, samt forekomsten av tidlige rynker!
 Hvorfor tror du så mange kjente folk aktivt bruker denne uunnværlig tilbehør? Nei, selvfølgelig, ansikt for å skjule fra nysgjerrige paparazzi - dette er en av grunnene, men samtidig vet de at riktig valgt og fargede linser er dyktige nok lang forsinkelse av en "kråketær" og forræderiske folder i pannen.
Hvordan du velger de perfekte briller for visjon og sol?

 Så, uansett, men de siste årene linjen mellom medisinsk og solbriller nesten utslettet, i utvelgelsesprosessen og disse, og andre, bør nærmet mest nøye og forsiktig.
 Faktisk er hele prosessen med å velge en vellykket lagre innstillinger eller komfortable linser kan ta utallige timer og velge noe fra elektroniske kataloger praktisk talt umulig, fordi å avgjøre på bildet, ikke engang prøver på modellen, er det vanskelig. For ikke å kaste bort tid forgjeves og ikke å bli forvekslet med valget, er det flere parametre og kriterier som enkelt nok å plukke opp glass eller mot solen.
 En vanlig feil når du velger noen poeng - er fokus for all oppmerksomhet til utseende ekstrautstyr, bekvemmelighet og praktisk bort et sekund og deretter en tredje plan som er helt feil, og kan føre til de tristeste konsekvenser.
 Feil matchet linser eller upraktisk form av parentes kan føre til hyppig hodepine, kraftig fall syn, svimmelhet, og noen ganger også til dannelsen av alvorlige sykdommer som grå stær eller retinal degenerasjon. Å være i en slik ubehagelig situasjon, må du nøye vurdere alle faktorer nyzhchepererahovani.

 Glass eller plast?


 Blant folk flest, er det antatt at gode briller må være laget av glass. Dette er en vanlig feil, faktisk valg av materiale for objektivet bør i hovedsak avhengig av anvendelsen av spesifikke tilbehør.
Hvordan du velger de perfekte briller for visjon og sol?

 For eksempel, de fleste produsenter av moteriktige solbriller stadig foretrekker plast fordi de er mye enklere og mer praktisk, og i kvalitet ikke innrømme glass. I tillegg til glasset, mer sannsynlig, mye mer vanskelig å anvende de nødvendige spesielle filter som beskytter øynene mot ultrafiolett stråling.
 Og forresten, selv om ikke all UV, og noen glass sender, til beskyttelse var ferdig, det må nødvendigvis dekke beskytter.

 Hvis du velger Goggles, er det spørsmålet litt annerledes: glass linser, selv om de er harde og tunge, er deres utseende noe tynnere og mer elegant plast. Fordi glass briller med samme antall dioptrier, visuelt tynnere, noe som er et svært viktig aspekt for de første viktige utseende.
 Faktisk, jo lavere brytningsindeks, tykkelsen på linsen du trenger for å bli alvorlig forvrenge ansiktstrekk, i slike tilfeller, selvfølgelig, bedre å foretrekke glass. Hvis du ønsker at dine briller veier mindre, eller du er en aktiv yrker, for eksempel idrettsutøvere, har vi valgt for plastmodeller.

 Et viktig poeng - kvalitet rammer og linser


 Uansett, kan valget av briller eller mot solen ikke bare betale sin oppmerksomhet til valg av linsematerialer som utgjør rammen og brukervennligheten og estetisk komponent, er viktige aspekter som bør påvirke ditt valg. Brilleinnfatninger kan være av metall, plast eller en kombinasjon av disse to materialer.
 Plast er vanligvis billigere og enklere, ofte brukt i solbriller. Hvis du foretrekker dette materialet, er det best å kjøpe briller nylon eller kevlar, fordi de er mer holdbare. Rammer, metall, hovedsakelig laget av legert allergivennlige, slik at de kan komme til dem som lider allergiske reaksjoner på plast.
 Velge briller, være forsiktig at de ikke er presset eller whisky nese fordi det over tid kan slike modeller forårsake hodepine.

 Ikke glem å ta hensyn til fargeinnstillingene, som ofte faller sammen med fargelinser. Forresten, fargen på sistnevnte, ifølge eksperter, påvirker i stor grad den psyko-emosjonelle tilstand av en person: de grønne nyanser berolige nervene, og brune og grå toner mest gunstige for visning.
 Fargede linser - oransje, rosa, blå - anses farlig å vise, så hvis du har et problem med det, er det best å avstå fra slike beslutninger.

 Den estetiske komponent


 Naturligvis, valg av eventuelle punkter du ønsker, så de er ikke bare godt beskyttet fra solen og forbedret syn, men også ser under utseende og humør. På mange måter er den korrekte form av punkter for et spesielt tilfelle avhenger av formen av ansiktet, og, selvfølgelig, lengden av håret, frisyrer former og andre unike egenskaper.
Hvordan du velger de perfekte briller for visjon og sol?

 Men først må han gjøre en start bare skrive en bestemt person, er det totalt fem store - rund, oval, firkantet, trekantet og langstrakt. For å bestemme din type, må du gå til speilet, gre håret tilbake og sammenligne ansiktet med geometriske figurer, velge den mest passende en.
 •  En runde ansikt er preget av fulle kinnene, glatte kurver og avrundet hake. I dette tilfellet vil se perfekte briller som visuelt strekker ansiktet ditt, noe som gjør det slankere og flere øyne. Det er best egnet firkantet, rektangulære, skarpe-vinklet og litt avlange poeng med brede buer.

 •  Ovalt ansikt - den lykkeligste i denne sammenheng, siden det egner seg for nesten alle typer poeng, de fleste vil se positivt "cat" øyne, briller, sommerfugler og rektangulære linser som best fremhever dine høye kinnben.

 •  Firkantet ansikt er preget av en "tung" hake og bred panne, for å gjøre det visuelt slankere rammer bør velges med glatte hjørner. Det er best å se ramme "cat" øyne.

 •  Et karakteristisk trekk ved den trekantede ansiktet er smal hake og panne ganske bredt. Harmonisk vil se rammer som visuelt øker for liten munn, og dermed zrivnovazhyvshy person. Det er best egnet sommerfugl briller, dråper eller "cat" øyne.

 •  Langstrakt ansiktet på sin form ligner et rektangel med en litt flate hjørner, i tilfelle av denne formen må visuelt redusere og dempe person. Det er best egnet oval, firkantet, rektangulære eller briller flyvere, så lenge de var ganske stor. Liten størrelse linser eller briller uten innfatning vil se veldig dumt, videre trekke person.
 •  Hver jente ønsker å være brun, det er så sexy og vakker. Men som en brunfarge i vinter, når stranden er det ingen vei å gå? Og hva hvis en solarium ikke ønsker å gå? Kan deres innsats for å oppnå ønsket resultat?

   Hvordan virker det?


   Vanligvis tan - en reaksjon av legemet for virkningen av ultrafiolett lys. Således, når strålene treffer huden trenge gjennom den, og deretter begynner det å produsere spesielle melanin, som fremmer mørkning av huden.
  Vakker brunfarge kan få hjemme

   Dersom UV ikke er tilgjengelig, så en brunfarge i ansiktet og kroppen er bare mulig med bruk av ulike virkemidler. De inneholder pigmenter som gir huden dens ønsket nyanse. Melanin er produsert i dette tilfellet vil ikke.

   Hvordan å få en brunfarge uten å forlate hjemmet?


   Instant kunstig brunfarge i dag ble gjort mulig av ulike virkemidler og enheter. Tilby å lære noen teknikker som vil være en "sjokolade" uten sollys og uten solarium.

   Kosmetikk


   Kosmetikk for solbrunhet i dag er ikke uvanlig, det er brukt mange jenter som uansett grunn kan ikke lang forbli i solen eller gå til solarium.
   Tanning - en væske som inneholder visse stoffer med hud malte det. Selvfølgelig, disse verktøyene er et godt alternativ til å gå til stranden eller i solarium. Men hvis du gjør noe galt, eller kanskje for langt, er ikke effekten så det var forventet. Således er det viktig å velge den tone. Ikke prøv å slå inn en jente med lys hud i "sjokolade", ville det se latterlig.
   Legg merke til at effekten av enkelte legemidler er ikke umiddelbart klart, så hvis huden ikke er formørket, ikke rush å sette et lag, vent.

   Erfarne fagfolk rådes til ikke å sette slike anlegg før du forlater huset. Dette gjøres best på forhånd kveld. Dagen før prosedyren sveip peeling. Påfør tanning bedre fra pannen. Deretter Flytt ned til ansikt, hals og kropp. Prøv å fordele blandingen av huden. Deretter bruke pyjamas (til kroppen hud ikke berører hverandre). Foretrukne form av penger - en spray, som det vil i stor grad forenkle søknadsprosessen
   Du kan også bruke våtservietter. Men effekten vil manifestere seg umiddelbart, men etter noen minutter, så skynd å bruke et slikt verktøy er ikke nødvendig.
   Gode ​​resultater oppnås stokk lotion som inneholder spesielle bestanddeler som bindes til huden og føre til visse prosesser og reaksjoner hvor hue endringer.

   Folk rettsmidler


  Vakker brunfarge kan få hjemme

   Få en god brunfarge hjemme er mulig, ved hjelp av tips og oppskrifter av våre mødre og bestemødre. Vi tilbyr deg flere utprøvde oppskrifter:
 •  Kaliumpermanganat. Den ble brukt, kanskje til og med våre bestemødre. Badet bør oppløse en liten mengde av kaliumpermanganat. Vann bør skaffe svak skygge (dvs. lys rosa kan det ikke være). Nå dyppe i karet og ligge der i 5-15 minutter (ikke glem å vanne vannet er stadig på ansiktet, ellers vil det nezahorelыm). Etter inngrepet, ikke tørk med et håndkle, ellers all innsats vil være forgjeves.

 •  Jod. Dette er også et svært effektivt verktøy. Du kan ta et bad med jod, og kan opptre litt annerledes. Ta en flaske med vann og tilsett 3-6 dråper av jod (avhengig av hvor intenst du vil skygge), røre og bland alt og deretter satt på en flaske cap med spray. Nå kan du sette kroppen midler. Gjør det forsiktig, gnir seg i hendene og en del av fordele det over huden.

 •  Gulrøtter. Den inneholder fargepigmenter som gir huden mørk fargetone. Ta et par friske gulrøtter, riv dem på et grovt rivjern, og deretter flytte alt i rullet flere ganger gasbind eller klut, presse saften. Påfør sammensetningen av hele kroppen og la stå i 15 minutter, og skyll med varmt vann uten såpe. Husk at hvis du overskrider den tillatte tid, kan du ikke slå seksuell "sjokolade" og en ekte "gulrot" eller "Orange" fordi huden kan kjøpe en lys oransje eller gul farge.

 •  Vanlig svart te (selvfølgelig, naturlig og kvalitativ) kan også gi huden en vakker nyanse av brunfarge. Du kan ta en te bad, legge henne sterk nytraktet te. Hvis du ønsker å gjøre en farge i ansikt, lage te maske. For å gjøre dette, ta te avfall (dvs. med teblader tekanne), bland dem med hvit leire eller nærende krem ​​og søke på ansiktet i 20-30 minutter, og skyll.

 •  Pulverkaffe. Ta 2 ts av pulver og oppløse dem i 5 spiseskjeer med varmt vann. Den resulterende sammensetning, sette på kroppen og la den i en halv time, og skyll med varmt vann. Bare ikke forvent effekten kan ta en uke til hudfargen har endret seg litt. Deretter kan du gjøre en uke pause og deretter igjen gjenopprette prosedyren.

 •  Kamille infusjon med et nummer. Ta ca 10 teskjeer av tørkede urter (bland dem i like proporsjoner) og helle et glass med kokende vann. Insisterer trenger minst 2-3 timer. Denne sammensetningen kan tørke hele kroppen flere ganger daglig uten å tørke. Noen dager vil være en liten snev av solbrenthet.

 •  Ernæring


   Huden var mørkt, må du spise en spesiell måte. For det første må legemet kommer alle de nødvendige materiale. Men det er spesielle produkter som inneholder stoffer og komponenter som er malt i vakre brune hudfarge. Disse omfatter nesten alle oransje og gule frukter og grønnsaker: gulrøtter, honningmelon, aprikos, persimmons, fersken og tomater.
  Vakker brunfarge kan få hjemme

   Nyttige tips


   Det er noen stor tanning hemmeligheter for å hjelpe deg å oppnå det perfekte resultat og få vakker hud tone:
 •  Før prosedyren, er det lurt å rense huden med en skrubb. Dette vil fjerne døde celler i huden, noe som gjør preparatet trenger dypt inn i huden. Prosedyre peeling bør utføres i om en dag eller to før du søker om tanning.

 •  Hvis du vil starte, sjekk verktøyet i et lite område av kroppen (f.eks, albue) og vente en dag. Hvis man ikke har en allergisk reaksjon, kan sammensetningen bli påført på hele kroppen.

 •  Det er best å bruke fuktighetskrem prosedyre, siden noen komponenter for soling kan tørke ut huden.

 •  Sørge for at sammensetningen er benyttet på samme måte, så gå sakte og metodisk. Begynn med pannen, Bla til ansikt, nakke, skuldre og kropp, og behandle fot.

 •  Etter påføring del ta litt tid å vente, fordi sluttresultatet kan sees bare en time eller to.

 •  Klær ikke slitasje, ellers hele sammensetningen forårsaket ligge der.

 •  La huden din vil være vakker og sunn!  
  Яндекс.Метрика