De fleste moderne kvinner vet hvordan de skal ta vare på utseendet sitt, og vær spesielt oppmerksom hver eneste celle i kroppen din, håper vi å utvide sin skjønnhet og ungdom for å maksimere langsiktig.
 Et stort antall kosmetiske produkter presenteres på hyllene i parfyme butikker gir oss valgfrihet, er det produkter på svært forskjellige pung og velstand, ikke kontaktet av en merkevare - Velg et annet problem?
Hva kan overraske deg russiske kosmetikk for ansikt og hår?

 Interessant, men fortsatt noen 10-15 år siden russiske kosmetikk egentlig ikke nyte stor etterspørsel, men nå er situasjonen i kosmetiske markedet har endret seg betydelig: 40% av forbrukerne gi sin preferanse i favør av russiske merker. I de fleste andre land i å velge den neste kosmetisk praktisk talt ikke det er et spørsmål om å velge mellom importerte og innenlandske produkter, hvorfor russiske kosmetikk avviker fra utlandet?
 Slå til historien av russiske kosmetikk, kan det spore sin relativt unge alder, og skjule det største bidraget til verdens skjønnhet industrien brakte Frankrike og Tyskland, mens Russland, men snarere Sovjetunionen var i fullstendig isolasjon fra globale trender og finner.
 De fleste parfyme og kosmetikk for ansikt, kroppspleie og hår opprettet to fabrikker så kjente - "Freedom" og "New Dawn". Dette ganske dårlig koalisjon gitt nesten alle post-sovjetiske plass kosmetiske produkter til sammenbruddet av Sovjetunionen.
 Og til slutt, i slutten av 90-tallet og tidlig etablering av sin nye russiske kosmetiske industrien, der det var private selskaper og firmaer er tett engasjert i forskning, innovasjon og søken etter lanseringen av nye merker.

 Sats på naturlighet


 I ettertid, blir det klart at den russiske kosmetikkindustrien er ikke så dyp og bred base for forskning for mer avanserte utenlandsk teknologi så mange år, selvfølgelig, i forkant av innenlandske utviklingen på dette området, men det er ikke så ille.
 Den store fordelen med de russiske kosmetikk satses på naturlighet av dets komponenter og kilde ingredienser, måten, kan skryte av mange utenlandske kolleger. Like det eller ikke, men mannen er mye bedre tolerert agenter laget av naturlige planteprodukter som vokser i ditt område eller i nærheten av det.
 Uvanlige eksotiske urter og blomster, frukt og bær som neppe kan være naturlig for oss, mye brukt i utenlandske kolleger.
Hva kan overraske deg russiske kosmetikk for ansikt og hår?

 Det viktigste kriterium for kvaliteten av en hvilken som helst forbruker produktsammensetning er, fordi det er en kombinasjon av forskjellige bestanddeler har en betydelig effekt på hud eller andre kroppsdeler. Når det gjelder dekorative kosmetikk, påvirket forstå enkel påføring, behagelig aroma, synlige resultater, og stabiliteten av produktet.
 Kvaliteten på de fleste kosmetikk vi dømme fra opplevelsen av venner eller bekjente stole på reklame eller forholde seg strengt personlig opplevelse.
 Mange utviklede land, Russland, Ukraina og de fleste andre post-sovjetiske land er "tredje verden", som kommer billig og lav kvalitet utenlandske produsenter, henholdsvis i sitt syn, våre inntekt og nivåkrav. Ikke glem om de mange falske utenlandske produkter.
 For flertallet av russiske kosmetikkprodusent for vårt marked - det eneste markedet, slik at eventuelle feil kan føre til tap av forbruker base, som ble erobret så hardt. I et konkurranseutsatt miljø, er russiske produsenter prøver å levere å markedsføre sine produkter bedre, men selvfølgelig det fungerer ikke alltid ut.
 Det bør også være klar over at mange russiske fabrikker installert nytt utstyr som basert på importerte råvarer og egne naturlige ingredienser for å skape like høy kvalitet og unike produkter, som nok en gang beviser sin egen konkurranseevne.

 Reklame og vakre kunst wraps


 Annonsering hjemsøker oss overalt, og det uttrykkes ikke bare i annonsene på TV, fargerike plakater i byen, flygeblader på gata, alle typer kampanjer og bonuser i form butikkene vi har noen følelsesmessig opplevelse som oppfordrer til kjøp av et produkt.
Hva kan overraske deg russiske kosmetikk for ansikt og hår?

 Reklame importerte produkter klart fokusert på det kvinnelige publikum og sine svakheter, uavhengig av alder, er hun voldsom propaganda som, uavhengig av den faktiske kvaliteten på produktet nekter å kjøpe den. Russiske kosmetikk grunn av mangel på midler til reklame og på grunn av manglende evne til å arbeide med forbrukeren, er langt bak utenlandske kolleger.
 Vakker og fargerik innpakning er også noen ganger spiller en avgjørende rolle i å velge en eller annen hetteglass, som krukke med en god dusjsåpe eller som søt tube med krem!
 Russiske kosmetikk, dessverre, i de fleste pakket i samme rør og flasker, tilsynelatende dyre krem ​​praktisk talt det samme som billig som det gir inntrykk av "neyakisnosti." Men er den lyse løfte plakater og fargede rør er en garanti for kvalitet? Til deg.

 Gode ​​kosmetikk kan ikke være billig


 Faktisk ingen faktor forstemmende noen forbrukere - en ganske lav pris av russiske kosmetikk. Hvorfor anti rynke krem ​​på de russiske kosmetikk er fem ganger billigere, for eksempel, fransk? Svært få mennesker tror at moderne butikker for å møte sine leie lokaler og tjene noe, øke kostnadene for produksjon i to eller tre ganger!
 Ikke glem om kostnadene ved toll, transport og andre kostnader som vesentlig øker den opprinnelige kostnaden av utenlandske produkter.

 Hvilke merker bør jeg se etter?


 Bedømme etter vurderinger og hyller, de vanligste merkene av ekte russiske profesjonelle kosmetikk er tre typer: "Clean Line", "Oppskrifter bestemor Hafiyi" og "Hundre oppskrifter for skjønnhet." Relativt billig, de er nesten hele spekteret av løsninger for kropp og hår. I en egen gruppe som kjennetegnes dyrere kosmetikk Natura Siberica, som er basert på bruk av ekstrakter av sibirsk planter.
Hva kan overraske deg russiske kosmetikk for ansikt og hår?

 Nylig stadig økende popularitet Planeta Organica, som produsentene hevder sin perfekt kvalitet og bruk av verdifulle komponenter samlet inn fra hele verden. For dette formål, selskapet stadig gjennomført ekspedisjoner og turer rundt om i verden, noe som resulterer i oppdagelsen eller regelmessige oppdateringer i verden av russiske kosmetikk.
 Den store ulempen av russiske kosmetiske selskaper er nesten fullstendig mangel på sminke, som sin produksjonsprosessen er vanskelig, men ikke gjenstand for russiske produsenter.  
 Hver moderne kvinne ønsker å være perfekt i alt å være en god mor og kjærlig kone, og alle har tid til å være populær på jobben. I dagens hektiske livsstil er det svært vanskelig å gjøre. Likevel, det viktigste for kvinner i alle aldre - ser bra ut. For å gjøre dette, har vi ikke angrer verken krefter eller tid. Daglige behandlinger for kropp, hår og hud - har blitt en integrert del av alles velpreparerte kvinne.
Hvordan forebygge og behandle sprekker i munnvikene?

 Men noen ganger tilsynelatende feilfri måte kan ødelegge de små sprekker i munnvikene, også kalt Zaid. I bortskjemt utseendet på leppene, de også levere mye ubehag, så det er ganske smertefullt og vanskelig å behandle dem. Tror ikke at dette er et rent kvinneproblem. Sprekker kan forekomme hos både menn og til og med barn. Bare kvinner reagerer på dette problemet er mer akutt, siden for dem er svært viktig utseende.
 Vakre og sensuelle lepper alltid tiltrekke seg oppmerksomhet. Det er derfor viktig å holde dem friske og attraktive. Grooming hud, aldri glemme denne vakre delen av utseendet ditt. Lips er svært følsomme for temperatur og så raskt obvitryuyetsya og mister fuktighet. Et sår i munnvikene kan også indikere begynnelsen helseproblemer og ulike sykdommer. Så ikke glem å ta hensyn til omsorgen for leppene.
 Hva du skal gjøre for å forhindre dannelsen av disse små ujevnheter i ansiktet ditt og hvordan du behandler sprekker i munnvikene hvis de allerede ødelegge dine vakre lepper? Først av alt, må du forstå hva disse "vil kalle" og hvorfor de vises på ansiktet.

 Hvorfor det?


 Sprekker eller sår i munnvikene, som kalles Zaid, indikerer utviklingen av slike sykdommer som anhulyarnыy stomatitt.
 Det kan være forårsaket av ulike typer av gjær eller streptokokker. Avhengig av hva som forårsaket sykdommen - i hjørnene av hans munnsår kan vises med et hvitt belegg eller boble dannet, som lopayuchys, blir til et blodig sprekk. Over tid, tørker såret opp og i stedet dannet en skorpe. Når den er fjernet, starter sprekk å blø igjen.
Hvordan forebygge og behandle sprekker i munnvikene?

 Hvis venstre ubehandlet, kan såret få en annen infeksjon og dette problemet vil være mye vanskeligere å håndtere. Dessuten kan disse magesår dekker ikke bare leppene, men også slimhinnene i øynene og selv kinn. Ikke glem at denne sykdommen kan overføres til en annen person gjennom kyssing, håndkle eller parabol, og hvis du har disse morgen, du kan også peddle infeksjon.
 Men ikke bare sopp kan føre til utseendet på dette problemet på leppene. Sprekker kan virke banalt og hyppig slikking av lepper i vinden, og misbruk av søtsaker. Men ofte de vises i fjæren på grunn av mangel på vitaminer. Spesielt viktig for våre lepper vitamin B2.
 Derfor, på denne tiden av året bør legge til din diett mat høy i denne vitamin som nøtter, kål, avokado og andre. En annen årsak til sprekker i hjørnene av munnen er begynnelsen av slike sykdommer som anemi, kjennetegnet ved lav hemoglobin og mangel på jern i kroppen. Så du trenger å spise oftere følgende produkter:
 •  kjøtt (svin, okse, lam);

 •  frukt (epler, fersken, granatepler);

 •  korn (bokhvete, havre);

 •  poteter og en rekke greener.

 •  Også sprekker kan oppstå hvis du ikke utøve god personlig hygiene - ikke regelmessig pusser tennene og som et resultat har utviklet hulrom. For å unngå dette, må du to ganger om dagen pusser tennene og gå til tannlegen minst to ganger i året. Også forårsake sprekker kan være allergisk mot sollys eller tannkrem.
   Sår i hjørnene av munnen kan indikere begynnelsen av alvorlige sykdommer i mage-tarmkanalen, så vel som metabolske forstyrrelser. En annen grunn for deres opptreden kan være magen av et stort antall forskjellige E. coli.
   Noen psykologer mener at Zaid kan oppstå som et resultat av langvarig depresjon og ustabilitet til ulike typer stress. Hvis en person er en lang tid i dårlig humør - beskyttende funksjoner i kroppen slipp og da han er mer utsatt for ulike infeksjoner, inkludert sykdommen.

   Forebygging og behandling


   Husk at det er alltid bedre å forebygge utvikling av sykdom enn å behandle den. Hva bør være forebyggende tiltak for å hindre sprekker i munnvikene?
  Hvordan forebygge og behandle sprekker i munnvikene?

   For å starte, må du spise. Ditt kosthold bør være flere matvarer som inneholder en rekke vitaminer, spesielt vitamin B2 og jern produkter.
   Du bør også observere god personlig hygiene.

   Ikke glem om forsvarlig omsorg for leppene. Derfor, i vinterværet, før hver gate bør brukes på leppene balsam eller chapstick. Fra motstandsdyktig leppestift er bedre å ta fri fordi de sterkt desiccate lepper, og de mister mye fuktighet. Også om vinteren er bedre å drikke to liter vann om dagen for å opprettholde vannbalansen i kroppen din.
   Men hvis du fortsatt ikke passere dette problemet i form av Zayed, oppstår spørsmålet hvordan å behandle denne sykdommen? En av de viktigste forutsetningene for å behandle sprekker i hjørnene av leppene er vellykket - en avvisning av sigaretter. Hvis du røyker, nikotin i kroppen din vil oppheve alle dine anstrengelser for å bli kvitt dette problemet. I tillegg bør behandlingen forlatt skarpe og sure næringsmidler, som de vil bli alvorlig irritasjon i munnen. Dessuten er det bedre å ikke bruke aggressive tannkrem. Alt dette i stor grad forsinke helbredelsesprosessen.

   Tradisjonelle metoder for å hjelpe


 •  For å lette din lidelse, kan du bruke folk rettsmidler. For eksempel kan du ta honning og smult og bland dem i forholdet 2: 1. Denne sammensetningen bør brukes på leppene etter hvert måltid.

 •  Du kan også blande en eggeplomme med en teskje av borsyre pulver og bruke denne strukturen som i forrige tilfelle.

 •  For å avlaste irritasjon, smøre det sprekk ulike oljer som tea tree olje, tindved eller avocado.

 •  Også, for dette formålet kan du bruke aloe juice. For å gjøre dette 2-3 ganger om dagen i sprekker innpodet noen dråper juice.

 •  Til leppene ikke mister fuktighet kan smøre dem hver dag agurk juice. For å gjøre dette, agurk rist og presse saften ut av det.

 •  Blant annet kan du lage en maske for lepper med epler. For å gjøre dette, må det koke melk og gni grundig. Deretter sette det hele tykk og dekket med en bandasje i 30 minutter. Prosedyren bør gjentas hver dag.

 •  Med legemidler som er mest effektive spesiell salve. For eksempel, for eksempel "Levomikol", "Yruksol", "Akvaftem" og salve "Vishnevsky." Ikke dårlig hjelper 3% sannsynlighet for tetracyklin salve, som skal påføres på såret 3 ganger om dagen. Du kan også bruke sink salve eller sintomitsinovoy.
   Ikke glem om behandling av fotsopp, noe som kan være årsaken til morgen i munnvikene. Det er bedre å drikke bort kompleks vitaminer, med fokus på en bestemt gruppe vitaminer for å bidra til å løse dette problemet.
   Det er verdt å normalisere mage-tarmkanalen. For å gjøre dette, kan du lage din egen hjem yoghurt. Han har kjøpt mer nyttig, siden det er mye mer bifidobakterier og lacto bakterier. Yoghurt bør drikke et par dager. De kan selv skylle munnen.
   Ved behandling av Zayed beste tiden å forlate bruken av kosmetikk på problemområdene - kan det bremse helbredelsesprosessen. Men hvis du har en viktig begivenhet der du må se perfekt, deretter skjule sprekker i munnvikene vil hjelpe spesiell sminke.
   Først av alt, trenger du å myke tørr hud rundt leppene ved hjelp av en nærende krem. Da gjelder litt concealer på betente områder, og lys grønn pulver skygger for å skjule rødhet. I make-up bør være å fokusere på øynene for å avlede oppmerksomheten fra problemer med leppene. Det er bedre å bruke blek leppestift. Å fjerne den etter ferien, vil være det beste middel for fet make-up remover.
   Vi ønsker deg vellykket behandling og aldri møte dette problemet i fremtiden! Være sunn og vakker når som helst på året!  
  Яндекс.Метрика