Perfekt og glatt hud - en drøm av hver jente. Hvit og vakker hud - er ikke bare et tegn på god helse, men aristokratiske og selv chic. Dette er definitivt noe der. Men hva hvis du er av natur ikke "Snow White" og ødelegge bilde fregner eller alder flekker? Det er en løsning - blekemiddel!
Hvordan kan de midler tilgjengelig for å bleke huden?

 Når og hvorfor er det nødvendig?


 Hva hud blekemiddel? Det faktum at en vakker rent ansikt uten flekker - er at mange trakter etter. Det gir bildet av romantikk og femininitet, jente gjør en mild, vakker og unge, og tillater kvinner å se yngre ut. Det er derfor alle så ivrige etter å rense huden. Her er noen tilfeller der bleking er veldig passende:
 •  Mye av fregner. Mens noen av det kommer, så disse "kyss av solen" ikke nødvendigvis fjerne

 •  Alder flekker. De ødelegger utseende og gjør huden skjemmende.

 •  Enkelte deler av kroppen varierer i farge. Dette skjer for eksempel i sommer, når ansiktet og hendene er mye mørkere enn skuldre og ben. Dette er ikke veldig hyggelig.

 •  Hvis huden ble mørkt på grunn av påvirkning av negative faktorer (selv om det må søke og eliminere årsakene til denne situasjonen).

 •  Forholdsregler


  Hvordan kan de midler tilgjengelig for å bleke huden?

   Det er verdt å merke seg at noen ganger oppfattet eller føflekker kan indikere visse sykdommer, så det er best å først gå til legen og ta kontakt med ham, og deretter se etter en trygg og effektiv blekemiddel. Og hvis vi på noen flekker, natur som er ukjent, påvirke aktive blekemidler komponenter (og noen ganger er de ganske aggressiv), kan det føre til skade, kan effekten av hvilken være svært uforutsigbar.
   Husk også at mange bleking kremer og verktøy i sammensetningen inneholder syrer, og de kan handle hud irriterende. Så hvis du har sensitiv hud, det er betennelse eller skade av noe sykdom, er risikoen ikke verdt det.

   Men selv om alt er i orden, du fortsatt trenger å være forsiktig. Bedre kontrollere effekten av kostnadene på et lite område av huden (f.eks hånd) og vente en dag. Hvis noen allergisk reaksjon ikke har, kan du føle effekten av et stort område.

   Hvordan du gjør det?


   Så, hvordan å bleke huden hjemme uten at det går utover helse og høy materialkostnader? Selvfølgelig kan du bruke spesialiserte verktøy Shop. Men først, de koster mye, og for det andre, sammensatt av aggressive og noen ganger til og med skadelige og farlige stoffer. Så det er bedre å foretrekke gamle påvist av våre mødre og bestemødre oppskrifter.
   Strukturen i nesten alle blekemidler er syre. Det kan være frukt eller melk syre, men poenget her er ett. De trenge gjennom huden og bokstavelig talt spise bort overflødig pigment. Men disse komponentene er ikke så aggressive, slik at virkningen av myk.
  Hvordan kan de midler tilgjengelig for å bleke huden?

   Det er verdt å merke seg at raskt selv farge etter den første søknaden ikke trenger å tilbringe noen prosedyrer for å se effekten. Du bør ikke overdrive, ellers kan du få mikroopiky eller alvorlig irritasjon. Holde kjøretøyet på huden så mye som angitt i oppskriften eller anbefalinger.
   Å forberede huden før prosedyren, må det ha vært klar. For dette passer din vanlige rensing lotion for daglig bruk. I tillegg, ingen skade vil skreller som vil fjerne døde celler i huden og tillate stoffer til å trenge inn i de dypere lag som forbedrer ytelsen. Men prosessen trenger å skrubbe huden din for en dag eller to før bleking, eller irritasjon kan ikke unngås.

   Det mest effektive middel


   Masker med tiden er mye mer effektive enn de mest kostbare kremer og lotions.
   Vi tilbyr deg flere mest effektive middel:
 •  Whitening Lotion. Du trenger å gjøre dette produktet: halv kopp melk, 2 ss vodka (eller alkohol, fortynnet med vann i forholdet 1: 1), 1 ss sitronsaft 1 ts sukker. Denne blandingen grundig og bruker hver morgen og kveld etter vask. Holde nedkjølt lageret må, ellers går det dårlig!

 •  Agurk-krem maske. Ingredienser: en halv agurk, 2 ss. ss persille, 1 ss rømme, 1 ts sitronsaft. Agurk trenger å rive. Persille fint hugge ned kniven. Nå bland agurken med mye persille, sitronsaft og rømme. Påfør velling på ansiktet og la stå i 20-30 minutter, og skyll med varmt vann. Dette betyr for øvrig ikke bare vil bleke huden, men også fukte det.

 •  Grapefrukt Facial Cleanser. Det er veldig enkelt. Du må grapefruktjuice. Men han må være naturlig og frisk (egnet kvalitet butikk). Også forberede beholdere for is. Hell i juice og legg dem i fryseren kjøleskapet i flere timer. Frosne kuber for bruk morgen og kveld. Bare tørke huden.

 •  Pakker av kjøttkraft persille. Ta en haug med fersk persille og hell en kopp kokende vann. La stå i noen timer, deretter press. Dypp en bomullsdott i en del og gjelder i 10-15 minutter til problemområder, vask deretter med varmt vann. Å gjøre disse prosedyrene regelmessig til utseendet av effekten.

 •  Hjelp kanskje den vanligste maten brus. 1 ss oppløses i et glass varmt vann og gjøre lotion i morgen etter å ha våknet og før sengen om natten. En uke vil se resultater.

 •  Du trenger å bore og kokt vann. Ta brun og blande det med varmt vann i et forhold på 1: 1. Den resulterende masse er satt på huden, med fokus på problemområder. Etter 15-20 minutter, vask med, og deretter bruke en nærende krem. Gjenta prosedyren kan være hver dag eller to. Resultatene vil kreve 15-20 behandlinger.

 •  Gulrot maske. Forberede en gulrot, en halv eggeplomme, 2 ss sitronsaft, 1 ts av havremel (eller bedre mel). Bland ingrediensene til homogenitet, bruke vaskemiddel på ansiktet og la den i en halv time. Ren alt med varmt vann.

 •  Nyttige tips


   Til folk rettsmidler var mer effektive, og huden var vakker, følge enkle tips:
 •  Hvis du føler deg svak brennende, bør du ikke være redd, vil det passere snart. Men hvis følelsen intensiveres, den beste måten å vaske av.

 •  Ved påføring av produktet på ansiktet ditt, unngå området rundt øynene. Først oppfattet at alder er det ikke er sett, for det andre, tynn hud lett skadet. Og for det tredje, hvis syre i øynene, det ville ikke være veldig hyggelig.

 •  Etter bleking prosedyren bør bruke fuktighetskrem som syre tørr hud.

 •  Bruke for å lage masker og kremer bare kvalitet og ferske ingredienser, ellers ønsket effekt du får.

 •  Å farge huden var glatt som å være lenge i solen. Og hvis soling, bruk solkrem.

 •  La huden din vil være helt lyse og behagelig for øyet. Og hjelpe oss i denne foreslåtte kostnader.  
   Økt vegetasjon på kroppen - er ikke veldig hyggelig, særlig for kvinner, fordi mørke hår på armene, bein eller verre, på forsiden er ikke malt noen av damene.
   Den evige problemet med uønsket hår på en kvinnes kropp påvirket utdanning heller bredt spekter av tjenester på dette området: barbering, voksing, shuharinh kjemiske metoder for kamp og salong prosedyrer for mekanisk eller laser hårfjerning, men som vi vet, ingen av dem gi ett hundre prosent resultater .
  Hvordan å lysne mørke hår hender?

   I stedet, etter en lang hårfjerning gjennom bestemte måter, de er mer holdbare og mørk, selv om andre metoder reduserer vegetasjon, men kan forårsake forferdelig irritasjon og andre hudproblemer. Hva gjør jeg? Hvordan å lette deres vanskelige kvinnes skjebne?
   Den enkleste og tryggeste måten å håndtere irriterende hår på kroppen - et lyst hår, som enkelt kan gjøres hjemme uten profesjonell hjelp eller besøke salongen. Selvfølgelig, for å bli kvitt hår kan du ikke, jenta med de mørke og altfor aktive vegetasjon slike metoder kan ikke være riktig, men likevel verdt et forsøk.
   Gjennom bruk av visse legemidler, hårene på kroppen begynner å mykne, fade og fusjonere med huden, noe som gjør dem usynlig og nesten usynlig.

   De store problemområder som lider av høyt og uønsket vegetasjon er selvfølgelig ben - det er som regel de sterkeste hår og mørk, er det misfarges dem er vanskelig, men du kan prøve.
   Det neste problemet området - en hånd, ikke veldig estetisk tiltalende ser elegant penn av en ung jente eller kvinner som er dekket av et tykt mørkt teppe. Barbere eller ty til ulike metoder for hårfjerning ikke vil, fordi det er bare hår grovere overflate og begynner å stikke tease som er please?
   Forresten, er det det samme problemet møtt og den tredje problemområde - ansikt når sta mørkt hår vokse like over leppen. Hvem vet hva som forårsaker det - arvelighet eller hormonelle feil - enten for å bli kvitt ekle feil så det er bare én måte - kosmetisk.

   Belysnings hår med hemmeligheter tradisjonell medisin


   De vanligste hjelp av eksistens som visste selv våre bestemødre, er det ingenting som en vanlig hydrogen peroxide. Sammensetningen av stoffet påvirker pigmentering av håret, noe som reduserer håret etter at prosedyren er ikke bare lettere, men mykere, svakere, noe som gjør dem enda mindre synlige.
   En ting å huske peroksyd inneholder noen form for potente substanser som ikke bare lette mørkt hår, men også skade den øvre overflaten av huden, som forårsaker en uttalt allergiske reaksjoner.

   For å hindre en slik, må du først gjennomføre en liten test: påfør noen dråper albue peroxide, halv fortynnet med vann, bøye armen ved albuen og se på.
   Hvis du oppdager at behandlet stedet begynner å klø og bli rød, betyr det at lyst hår ved hjelp av dette stoffet ikke passer deg. Hvis alt går bra, kan du gå til stoffet butikken for en flaske med hydrogenperoksid, egnet vanlig tre-prosent løsning som vil alt annet koste deg ganske billig.
   Den enkleste måten - er å tørke av ansiktet, armen eller beinet ren peroxide løsning i flere minutter. Det synlige resultatet vil være noen få dager etter inngrepet, og ikke glem å vaske huden med varmt vann og myke fett krem.
  Hvordan å lysne mørke hår hender?

   En annen like effektiv metode som gjør det mulig for lette uønsket vegetasjon er også basert på bruk av peroxide. Først må du forberede en slags maske, klemme litt tannkrem fra en tube (ca 1 ss), bland det med samme mengde peroxide 3%, alle rør til glatt, og brukes på problemområdet.
   Denne masken skal holde i 15-20 minutter, og skyll med varmt vann og bruke en rik krem. I stedet for tannkrem kan du bruke vanlig barberskum, til stor effekt, kan du tilsette noen dråper salmiakk, men vær forsiktig - alkohol kan påvirke hudens overflate.

   Hvis peroxide ikke passer?


   Hvis en eller annen grunn likevel ikke vil bruke peroxide, det er andre, mer ufarlige måter som hovedsakelig er basert på bruk av folk rettsmidler.
 •  En meget vanlig og velkjent verktøy er den vanligste sitron, men snarere dens saft. Som det viste seg, i sin sammensetning inneholder syre som ødelegger god mørkt hår pigment, er prosessen mye mykere belysning og mer forsiktig enn i tilfellet av peroksyd. For kvalitetsprosedyrer er best brukt fersk sitronsaft, nok til å fukte dem alle problemområder og la stå i 20 minutter. Etter inngrepet juice å vaske av med varmt vann og fett krem ​​dekorert sted. For å oppnå en god effekt, bør hele prosedyren bli gjentatt 5-7 ganger.

 •  De som trenger for å lette uønskede hår metodene ovenfor neppe er egnet i dette tilfelle, er den mest effektive måte - er å male dem med konvensjonelle hårfarger. En ting å huske er at disse stoffene kan forårsake alvorlig hudirritasjon og midlertidig farge det er nødvendig å gjennomføre en innledende test og prøve maleri i løpet av minimal berøre overflaten av huden.

 •  En av de mest effektive måtene - hvit henna men husk at med naturlig henna det binder bare navnet, men den kjemiske sammensetningen av det helt, som også inkluderer hydrogen peroxide. Noen mener dette betyr mer effektiv pulver er fortynnet med vann og brukes på overflaten av håret, lukket plastfolie, og la den i 20 minutter etter inngrepet huden må vaskes med varmt vann og spres med fet krem ​​eller olje.

 •  Også populære er fortsatt hydroperyta tabletter som også gir antibakteriell aktivitet. Tabletter (2 stk) skal slipe til et pulver, tilsett noen dråper ammoniakk, samme mengde varmt vann og en dråpe noen sjampo. Alle ingrediensene mix, vekt bomull pads brukes på problemområdet og la stå i ca 60 minutter, vask deretter av med varmt vann.

 •  Hvis du er eieren veldig delikat og sensitiv hud som er utsatt for allergiske reaksjoner, og deretter dekke håret på riktig måte med godartede naturlige rettsmidler som kamille passform. Et glass av tørket kamille blomster kokte vann, la stå i en halv time å vansmekte i et vannbad. Den resulterende varme massen nødvendig å oppgi problemet i et hår band, vikle plastfolie og dekk med en annen håndkle på toppen. Med en slik kompress bør bruke to timer, hvoretter slurryen kan vaskes av med varmt vann.
 • Яндекс.Метрика