Det er et bredt utvalg av manipulasjoner som bidrar til bedre helse og lever et normalt liv. For eksempel, noen av og til rensing klyster. Og hva de gjør? Og hvilke regler du må følge under inngrepet?
Hvordan å gi deg selv en klyster hjemme?

 Hvorfor gjøre det?


 Hva er rensing klyster? Bevis det er mange. Her er noen:
 •  Forstoppelse. Hvis en person alene ikke kan tømme tarmen, blir klyster nødvendig fordi stillstand kan føre til dannelse av fecal steiner og obstruksjon i tarmen, noe som er svært farlig.

 •  Overflødig giftstoffer i tarmen. Mange giftstoffer - en direkte vei til langsommere metabolisme, så vel som putrefactive prosesser og til og med til forgiftning.

 •  Mange gjør disse prosedyrene for å gå ned i vekt. Ja, gjør klyster å utlede giftstoffer, men ofte gjør det umulig å gå ned i vekt og bli kvitt fett er ikke akkurat hjelpe.

 •  Noen ganger forgiftning denne prosedyren kan også være effektivt (sammen med andre nødvendige tiltak).

 •  Med denne fremgangsmåten, kan du bli kvitt parasitter (med mindre samtidig bruke andre behandlinger).

 •  Men det er verdt å merke seg at i alle fall rensing klyster - er ikke et universalmiddel, men bare en ekstra metode. I tillegg kan disse fremgangsmåter utpeke en lege.

   Forholdsregler


   Å gjennomføre disse prosedyrene bør være forsiktige. Sørg for å rådføre seg med legen din!

   Til å begynne, vil vi liste Kontra
 •  Graviditet. Det faktum at reduksjonen av tarmen kan forårsake uteruskontraksjoner og abort.

 •  Lyskebrokk. Tilstanden kan forverres.

 •  Også kontraindikasjoner har noen kronisk eller akutt tarmsykdom.

 •  Blødning lokalisert i bukhulen.

 •  Menstruasjon (altfor intense sammentrekninger kan utløse ganske kraftig blødning).

 •  Ikke utfør prosedyren og hvis du nylig har gjennomgått kirurgi på magen.

 •  Hemoroider (i den akutte fasen) og klyster er kontraindisert.

 •  Ved utelatelse av bekken organer og jo større deres tap for farlig manipulasjon lignende.

 •  Hvis du bestemmer deg for å gjøre en klyster barnet, jo mer du må være forsiktig, fordi feil hendelser kan føre til dehydrering og andre effekter.
   Det bør bemerkes at de atferds prosedyrer kontinuerlig og regelmessig umulig, siden tarmen kan ganske enkelt slutte å virke selv dersom peristaltikk betydelig redusert. Hvor ofte kan jeg gjøre klyster for å rense? Denne prosedyren er best å bruke ikke mer enn 1-3 ganger i måneden. Men det er bedre å spørre legen din.

   Hva trenger du?


   Derfor er det behov for denne prosedyren? Vi lister alt du trenger:
 •  Den aller klyster (sprøyte). Det er en rund gummi med reservoaret spissen.

 •  Er praktisk i stedet for en gummi pære ved hjelp av en spesiell enhet - et krus Esmarch. Det er en beholder med en gummislange og springen. Dan krus er vanligvis plassert over mannen. Trykkfluidet kan kontrolleres.

 •  Hvis inngangs spissen forårsaker ubehag, er det best å forberede vaselin.

 •  Trenger også vann. Det er best å bruke kokt. Med hensyn til mengden, hvis du spør deg selv et klyster, ta 1 til 2 liter. For nyfødte barn 30-40 ml nok for en seks-måneders baby kan ta 120-150 ml per år nok 180-200 ml for barn under fem år med optimale antallet er 300 ml, nok for tenåringer 05 liter. Overgå standardene er ikke nødvendig.

 •  Du kan også forberede olje klut til å sette på det, den som vil lide følgende rengjøringsmetode.

 •  Det er nødvendig å detektere tiden fordi klokken vil være overflødig.

 •  Hvordan du gjør?


   Så, hvordan du gjør en klyster hjemme? Det er lett.
 •  Først må du velge den optimale tidspunktet. Leger rådes til å gjennomføre en slik prosedyrer morgen (ca 6-8 timer) eller kveld (20: 00-22: 00).

 •  Metoder for gjennomføring kan være forskjellig. Det er nødvendig å bestemme den optimale posisjon. Trekkes - blir liggende på siden. Du kan velge enten måte, som vil ligge komfortabelt. Alternativt kan du ligge på ryggen, men da ferd med å innføre komplisert fordi baken skal være fra hverandre. Du kan også ta kne-albue posisjon, lener albuene på gulvet og bøyd på kne. Du kan bare stå opp og lene seg fremover. Hvis du ønsker å sitte på huk, men det er ikke veldig praktisk.

 •  Vi må nå forberede vann. Dens optimale temperatur bør være lik 37 til 40 grader. Kaldt vann kan forårsake ubehag som for varmt. Volum opp til 1-2 liter.

 •  Nå forbereder enhetene. Husk at de bør være ren! Bedre å bruke et krus Esmarch. Fyll den med vann, og hell over et lite tips for å fjerne overflødig luft fra tanken. Nå lukke ventilen.

 •  Deretter børste tips med vaselin, spre rumpe og anus inn end tube ca 8-10 inches (omtrentlig lengde på dette tipset) så det er ikke slettet. Sørg for at noen som opplever manipulering ikke vondt.

 •  Slå fluidet begynte å strømme inn i tarmen. Justere trykket. Hvis du opplever ubehag (oppblåsthet, fylde), bør trykket reduseres.

 •  Når alt vannet fra tanken beveges inn i tarmen, fjerner spissen nøye.

 •  Etter inngrepet er best om 5-10 minutter å legge seg ned på ryggen og puste dypt. Du kan få opp og gå, hvis så det vil bli enklere.

 •  Etter 10 minutter, trangen til å ha avføring. Vi kan gå på toalettet og tømme tarmen.

 •  Hvis du bruker et klyster, bare skriv det i vann, luft til å komme ned, plasser tuppen inn i anus og sakte gå ut i vannet.

   Varehus for rensing klyster


   Den enkleste alternativet - bruk av rent vann. Best til koking. For å oppnå best effekt, kan du legge til salt til væsken (ca 15 teskjeer, ikke mer eller irriterte slimhinner vilje). Brukes også glyserol (1-2 teskjeer nok).
  Hvordan å gi deg selv en klyster hjemme?

   I tillegg egnet steril vaselinolje. Ta 1-2 spiseskjeer og tilsett vann. Også noen ganger lagt juice av eventuelle sitrus. Endringen kan være en svak løsning av eple cider eddik. Dette bidrar til å stimulere intestinal peristaltikk og hjelper normalmikroflora.

   Men det finnes andre midler:


   Du trenger 500 gram rå rødbeter og 2 liter kokende vann. Rødbeter trenger rist, og hell kokende vann og la stå i en halv time. Deretter filtrere gjennom en foldet struktur flere ganger gasbind eller vev som ble fjernet. Væsken bør avkjøles til 40 grader, og deretter brukt for prosedyren.
   Du trenger: 1 ts honning og sitronsaft så mye. Dette løses i 15 liter varmt vann, bland godt og bruke.
   Du kan bruke reinfann og malurt (som kan alle sammen). Ta ca 1 ts knust tørket urt per liter vann. Fyll den med kokende vann, dekk til og la stå i en time eller to, deretter press og kjølig til ønsket temperatur.
   Du kan legge til at å bruke et klyster uten å observere forholdsregler dum og farlig! Denne fremgangsmåten kan resultere i ikke den mest behagelige konsekvenser. Vi ønsker deg helse!  
   Røde og hovne kviser - noe ekstremt ubehagelig for enhver person, mann eller kvinne, tenåring eller barn. Skjule denne ulempen er vanskelig, selv romfartøy, i noen tilfeller, er maktesløse, spesielt når kvise er ikke unik, og sammen med sin tvilling er ganske store områder av kroppen din.
   Selvfølgelig, hvis betennelse dukket opp på ryggen eller andre deler av kroppen skjult fenomen er ikke så mørkner vår eksistens, men ikke så mye glede bringer. Når du begynner å dukke opp kviser i ansiktet, som dekker hele stort område, begynner vi å varsle, fordi disse tenning i stand til å ødelegge selv den mest søt og søt snute.
  Subkutane kviser i ansiktet og deres behandling

   Subkutane kviser i ansiktet eller noen annen del av kroppen, så å si, enda verre enn vanlig utslett og purulent betennelse som vanligvis forekommer i mennesker i alle aldre. Å håndtere slike "interne" utslett komplisert prosess kan bre i flere måneder, som akne, i motsetning til konvensjonelle sår ikke har tilgang til gjødsel, som akkumuleres i tenningen.
   Ikke bare det, selv med riktig behandling for å bli kvitt denne sykdommen er ikke så enkelt og raskt, mange mennesker lider samme skjebne begynner å gjøre tabber, engasjerende i selv som ikke har en ingen teoretisk rammeverk.

   Hvorfor er det subkutane kviser?


   Rød, betent hevelse, som når du trykker forårsake smerte, som følge av et brudd i talgkjertlene, kanaler tilstoppet, bygger sebum opp under huden, forårsaker betennelse og ubehag.
   Alt dette kan legges infeksjon som utløser rask vekst av patogene bakterier. Hvorfor er duct blokkering som kan påvirke utdanning så stygg sykdom?
   Årsaker til subkutane kviser kan stilles, for eksempel dårlig arvelighet. Det er ingenting du kan gjøre, hvis foreldre eller besteforeldre led dette problemet, er det fullt mulig, og det viste seg i din generasjon. Vi kan bare akseptere og se etter den mest praktiske og effektive metoden for å kvitte seg med så ubehagelig gave skjebne.
  Subkutane kviser i ansiktet og deres behandling

   Dårlig hygiene - også en svært vanlig årsak og den rette måten, ikke alltid i hygiene person. Noen ganger folk er for Oppretthold hud, helt glemme om håndhygiene.
   Kosmetikk vaske stadig frata hudens naturlige forsvar og bakterier som streifer hendene lett falle inn i de ubeskyttede porene, forårsaker betennelse og følgelig subkutane kviser. Rene hender - garantien for helse, ikke bare inne!
   Snakker om helse. Problemer med tarmkanalen, permanent nerve utmattelse og depresjon, kan problemer med det endokrine systemet og forkjølelse forårsake overfladiske lesjoner. Ja, ikke bli overrasket, fordi huden - kroppen som en av de første varsler oss om at kroppen er noe galt.
   Forresten, dårlig kosthold, tilstedeværelse av dårlige vaner og hormonelle endringer, uavhengig av alder kan også gi et bidrag i utviklingen av dette problemet. Noen ganger før eller etter menstruasjon ansikts vakre jenter er det få støt eller kviser subkutane innskudd mål, én grunn - endringer i hormoner, et fenomen i stor grad midlertidig, viktigst, å kjempe.

   Hvordan å hjelpe seg selv?


   Selvfølgelig, hvis du fikk en enkel subkutan kvise kjøre først og fremst til en hudlege, trenger kosmetolog ikke, men hvis huden har dannet en hel plen, er det på tide å slå alarm.
   Rapportere dette flertallet mening - kan håndtere selv, fordi avhengig av årsaken til akne, kan behandlingsmetoden varierer sterkt.

   Det første du må huske - aldri under noen omstendighet ikke klemme kviser underhudsfett. Ikke bare er det svært smertefullt, det er også ekstremt farlig, som selv i stum sterilitet er mulig å bringe infeksjonen, som i stor grad forbedre din tilstand.
   Å håndtere den betent acne er vanskeligere, og etter hans forsvinning, kan huden fortsatt et stort arr, som vil fjerne enda vanskeligere enn den kvise.

   De viktigste stedene er spredt subkutan kviser i pannen, haken og verdslige områder, noen ganger kinnene. Jo flere områder feide problemet mer alvorlig situasjon der mest sannsynlig trenger langvarig behandling. Men fortvil ikke, fremfor alt, tålmodighet.
  Subkutane kviser i ansiktet og deres behandling

   Hvis du går til en spesialist, er det sannsynlig behandling vil bestå av tre hovedtrinn: finne årsaken til sykdommen gjennom riktig analyse, bekjempe betennelser og pussdannelse fjerning, velkommen innenlandske medikamenter kan antibiotika og behandling med salver for ekstern søknad. Vanligvis behandling ender forebyggende tiltak med dannelsen av nye kviser.

   Hva salver eller medisiner kan bidra til å håndtere problemet?


   De fleste eksperter foreskrive salver som stopper betennelser og puss ekstrakter, noen som bidrar også til rask hud regenerering. Selvfølgelig betyr det beste - en medisin basert på naturlige ingredienser. Disse inkluderer, for eksempel, salven Vishnevsky, som har en rask anti-inflammatorisk virkning. Dette er også den Ammonium bituminosulfonate, den eneste ulempen som er sannsynligvis den stikkende lukt.
   Etter flere anvendelser av salver, abscess kommer vanligvis ut, så slåss subkutan prыschem mye enklere. Mest jod abscess svi før det resorpsjon og fortsette å smøre terapeutisk salve.
   En annen vanlig verktøy - Zyneryt salve, et par uker etter påføring av som huden blir glattere, betennelse og rødhet forsvinner og kviser er redusert i størrelse. I komposisjonen inneholder en antibiotisk salve, ytre påvirkning som hjelper i dårlig tilfeller der sykdommen ikke er virkelig i gang.
   Et annet stoff som også er populær blant leger - Skinoren krem, enkel som ligger i sine to former: for tørr og fet hud.

   Tradisjonelle behandlinger


 •  Et godt verktøy som hjelper kvitte seg med underhudsfett akne er kosmetisk maske av leire og melk. Som et resultat, en blanding av disse to komponentene, bør du få smetankovaya vekt, legg til litt tørrgjær og honning, rør igjen og søke på ansiktet. Vi holder 15 minutter og smыvam varmt vann.

 •  En annen god måte - ved hjelp av aloe. Planter trenger å helle et glass kaldt vann, la stå i en time, deretter kok opp og slå av, avkjøl. Kokt hakket blad og bruke den resulterende slurry i ansiktet. 15 minutter vil være nok til å plante gjort sine helbredende effekter.
 • Яндекс.Метрика