God, frisk, smart og sunn ansiktshud - drømmen om noe av det smukke kjønn, likevel, det er det første tegnet verdensomspennende oppmerksomhet. Dessverre kan ikke alle kvinner skryte slike perfekt stand med mindre vansker eller store problemer mot nesten hver og en av oss, men bli kvitt dem er ikke så lett som vi ønsker.
 Et stort utvalg av kosmetikk, som fylte hyllene med moderne butikker og supermarkeder, spesielt ikke hjelpe, fordi de fleste av dem - ikke mer enn et PR-stunt annen parfyme selskap. Hva gjør jeg? Det er noen kosmetikk som er i stand til å produsere reell effekt?
Hva bodyaga og hvordan den kan brukes for ansiktet?

 Det viser seg at naturen selv har tatt vare på vår helse og ungdom, hvis dyktig bruke henne gaver, trenger du ikke å gå til butikken betyr at, generelt, og krever betydelige ressurser, og spesialeffekter er ubrukelig.
 På internett og de mange fora dedikert til hemmelighetene til evig ungdom og skjønnhet, kan du snuble over et bestemt navn - ". Badyaha" Hva er det?
 Slå til lærebøker og leksika, ser det ut til at badyaha - det er en liten plante, og spesielt, en svamp som lever i ferskvann og ser ut som små utvekster på trær og steiner.

 I utgangspunktet er det ungdomsrepresentanter, som har en svært liten tykkelse - 2,3 mm, men noen ganger er det også stauder som kan nå 70 inches lang og noen få pounds av vekt!
 For å møte dette anlegget kan bli funnet i elver og innsjøer, og de vil variere i utseende. Vanligvis badyahu høstet i sommer, anlegg zasushuyut og deretter brukes til kosmetiske formål.
 Det er verdt å merke seg at badyaha - et flott verktøy som brukes til å bekjempe uhrevыmy utslett, kviser og pustler, fjerne pigmentflekker, arr og mindre uregelmessigheter som kan ødelegge selv den vakreste ansikt.
 I tillegg er dette anlegg et godt hjelpemiddel ved behandling av arthritis, revmatisme og andre lignende problemer. Ofte betyr dette finnes i to hovedformer: pulver eller salve, som vanligvis ikke den mest behagelige utseende og spesielt skarp lukt. Som er en mer effektiv - det er vanskelig å si, alle får riktig løsning gjennom direkte anvendelse på egen hånd.

 Hvilken innvirkning har på huden?


 De fleste av pulver eller gel blir brukt som en av de viktigste ingredienser for ansiktsmasker, som i sin tur, har en kraftig nok skånsom og absorberende virkning.
 Når påføres huden betyr vanligvis det er en ganske lys kribling, derfor, i de øvre lag av huden aktiverer lokal økning sirkulasjon, noe som gjør rengjøring og implementert, trange porer, pigmentflekker forsvinner, og døde celler ekspandert.
 Denne tilsynelatende enkle nok innvirkning, og resultatet er rett og slett fantastisk - en slank, smidig, lett og elastisk ansiktshuden. Hvis rengjøring økter bruker badyahy systematisk, kan vi oppnå forsvinningen av kviser og akne.
Hva bodyaga og hvordan den kan brukes for ansiktet?

 Selvfølgelig, når du lære mange nyttige egenskaper for et bestemt kjøretøy, vil jeg straks løpe til apotek, kjøpe den og ta affære. Men før du gjør det, må du vite at badyaha - spesifikk betyr at, som det viser seg, er ikke for alle, og i noen tilfeller kan også forårsake alvorlig irritasjon og allergiske reaksjoner.
 Selvfølgelig, før du påfører best å konsultere en kosmetolog eller hudlege, men hvis dette ikke er mulig, kan du holde personlig kompatibilitet teste huden din med dette stoffet. Det er nok til å lage en maske som du ønsker å fortsette å bruke, og deretter bruke et par dråper til albuen, hold i 15-20 minutter, skyll med varmt vann.
 Følg dine følelser, kan det behandlede huden blir litt rød, stikking og prikking forekomme, noe som kan vare fra 20 minutter til flere timer. Hvis reaksjonen var verre, det er vanligvis ganske sterkt, rødhet, irritasjon og kløe, og deretter bruke badyahu i ditt tilfelle er umulig.

 I tillegg bør legemidlet ikke brukes hvis du er eier av sensitiv hud som er utsatt for flassing, dehydrering, og utsatt for overdreven kroppshår. Søknad badyahy også kontraindisert i nærvær av alvorlig akne betennelse scenen.

 Hvordan søke badyahu?


 Den vanligste omfang badyahy - en kamp med uhrevыmy utslett, kviser og akne. For dette formål er det en meget effektiv maske pulver badyahy blandet med hydrogenperoksyd i en dimensjon til utgangen gikk grøtaktig blanding.
 Denne masken bør brukes forsiktig med et tynt lag uten å gni overflaten av epidermis og dens innflytelse du føler fint uten det. Denne masken skal holde 10-15 minutter, og deretter fjerne lette myke bevegelser med en bomullspinne og varmt vann.
 På overflaten av huden bør føle en svak varme, prikking og rødhet - sirkulasjonsaktiveringsprosessen startet.

 Istedenfor peroksyd kan benyttes talkum og hvit leire. Denne masken er fremstilt i de følgende mengdeforhold: tre deler leire, og en av talk og badyahy.
 Som et resultat, bør du få grøtaktig masse, som er det samme som i det første tilfellet, er det nødvendig å sette og avslutte i tide, forsiktig skylle. Følge prosedyren helst bruker på ansiktet nærende krem ​​lys, vil effekten av noe som øker til tider etter behandling badyahoy.
 Husk at etter slike prosedyrer, kan huden vises lett irritasjon, så det er bedre å tilbringe natten i høst eller vinter, da påvirkning av ultrafiolett stråling på gaten er minimal.

 Generelt tone og acne hud, badyaha ofte brukt for å bli kvitt strekkmerker som kan vises på kroppen på grunn av en skarp sett eller vekttap, graviditet eller andre alvorlige effekter på huden.
 Sammensetning av legemidlet som følger: en pose med pulver blandet med salve eller gel badyahy fra røret og legge 40 ml peroxide. Alt blandes grundig for å oppnå en mer flytende konsistens, tilsett litt vann.
Hva bodyaga og hvordan den kan brukes for ansiktet?

 Av vekten brukes til å rense huden problem, deretter gni det bør være ganske aktiv, massert i 15 minutter. Så, uten å vaske blandingen med hud bør pakke det inn i plastfolie og la stå i 30 minutter.
 Holde styr på de mer avslappet minutter, kan det ikke fortsette, eller du kan få ubehagelige komplikasjoner til huden. Etter 30 minutter, ta folien, alt vaskes av med varmt vann, og deretter sette på en ren bomull undertøy uten syntetiske tilsetningsstoffer. For å gjennomføre denne prosedyren må være mer enn en hver 10-15 dager, kan stedet av strekkmerker danner små sår, ikke bekymre deg, er dette normalt.  
 Grooming har blitt en vane hver jente om hun ønsker å være vakker og attraktiv for en lang tid å opprettholde sin friskhet og ungdom. Foretrakk naturlige ingredienser av kosmetikk, kan du minimere risikoen for skader og få mest for utseendet ditt. Pass på å prøve jojobaolje!

 Hva er det?


 Jojoba er en busk med stive blader grå-grønne og små frukter, nøtter er noe lignende. Inne i hver frukt er frøet fra hvilket oljen blir oppnådd ved kaldpressing. I gjennomsnitt en busk kan få opp til 5 pounds av frukt, som ikke er nok.
Jojobaolje og dens bruk for hår og ansikt

 Opprinnelig var det tenkt at dette anlegget regnes som fødestedet til Sonoran-ørkenen, der jojoba vokste i sanden. Men fartøyet av olje ble oppdaget i gravene til faraoene, så hvordan er dette mirakel middel kom dit. I tillegg er det registreringer av arkeologiske Aztec stammene, som også brukte frukt.
 Forresten, for å være mer presis, sammensetningen som kommer etter klemme frøene er ikke olje, men en flytende voks (kjemisk synspunkt), slik at navnet litt feil, men at det er brukt overalt.

 Sammensetning


 Naturlig olje har en unik sammensetning. Det er svært lik talg, en tredje del består av voksestere. Den inneholder ceramider, som tillater preparatet å være motstandsdyktig mot oksidative reaksjoner.
 I tillegg er det også viktig for huden og beskytte lipider, vitamin E (tokoferol), organiske syrer, proteiner, mineraler, vitamin A. For øvrig, betyr dette å sammenligne sammensetningen av unikt materiale, som er oppnådd fra sæd hodet (det kalles sperm). Den brukes for utarbeidelse av effektive anti-aldring kremer.

 Fordeler med olje


 Utbredt bruk av dette verktøyet er at overføre alle sine nyttige egenskaper kan være veldig lang. Her er noen av dem:
 •  Først av alt, bør det bemerkes at når det brukes inne olje fremmer vekttap fordi det inneholder stoffet symmondsyn kunne slukke sult og stimulere hormonet som er ansvarlig for følelsen av metthet.

 •  Dette er en stor fuktighetskrem, som fuktighet beholde komponenter trenge inn i de dypere lag av dermis, nærende dem fuktig.

 •  Olje mykgjør huden og etterlater den myk og glatt. Det faktum at stoffer menes trenge gjennom stratum corneum og mykne den.

 •  Dette betyr aktivt gir næring til huden, og gir det med alle nødvendige materialer.

 •  Utvekslingsprosesser akselereres, og dermed regenerering stimuleres cellene. Huden er ung og frisk.

 •  Spesifikke stoffer beskytter overhuden fra frie radikaler provosere tidlig aldring og kreftutvikling.

 •  Fine linjer tilgjengelig med vanlig bruk vil flate og nye - ikke lenger dannet.

 •  Antioksidanter er kraftige anti-inflammatorisk effekt, som gjør det mulig å forhindre hudirritasjon og bekjempe sykdommer som psoriasis, eksem, akne, eksem og andre.

 •  Ikke glem beskyttelse mot solen og fra dens negative effekter på huden. Solbrenthet er trygt, men jevn og uniform.

 •  God olje for håret. Ved anvendelsen av hodebunnen og håret blir rengjort, matet pærer, stopper tap. Det vil bli glemt av halvmørket, flass og flisete tupper.

 •  Verktøyet bidrar til å bekjempe cellulitter og strekkmerker og andre ujevnheter i huden.

 •  Den essensielle oljen er ofte brukt som grunnlag parfyme.

 •  Hvordan å bruke?


   Hvordan bruke jojobaolje? Kan brukes til hår, ansikt, hender og andre kroppsdeler. Totalt ikke oppført. La oss undersøke hvert område av detaljer.

   For enkeltpersoner


   Hvis du blander jojobaolje med andre oljer, kan du få en god ernæringsmessig og anti-inflammatorisk agent som kan brukes i stedet for fløte. Bare bruke sammensetningen etter barbering før du går ut eller etter et bad.
   Du kan lage hjemmelaget maske for huden, vanligvis beskrevet som problematisk. Bland to spiseskjeer olje med to dråper lavendel essensielle olje. Morgen og kveld, påfør struktur på problemområder.
   Hvis du ønsker å bli kvitt rynker rundt øynene? Forberede en maske for øynene. Bland en spiseskje med jojobaolje og to dråper lavendel eterisk olje, bruke et middel til området rundt øynene (lukker dem til sammensetningen ikke komme dit) i 20 minutter, deretter forsiktig skyll med varmt vann.

   For kroppen


   Når du strekker gni inn i problemområder jojobaolje. Du kan legge til andre essensielle oljer som rosmarin, lavendel, sitron eller appelsin.
  Jojobaolje og dens bruk for hår og ansikt

   Hvis du ønsker å bli kvitt cellulitter, deretter blande to spiseskjeer av fond med 2-3 dråper eterisk olje av sitron, fennikel, patchouli, geranium, einer og rosmarin. Påfør sammensetningen av rumpe, mage og lår, snu seg filmen, og etter 1-2 timer vaske alt med varmt vann.

   Hår


   Hvis du er bekymret for hårtap problem, kan du blande rives ved hjelp av essensielle oljer av sedertre, eucalyptus, ingefær, salvie furu eller annet (trenger bare å legge til 1-2 dråper). Påfør middelet å gre og distribuere hele lengden på håret, ikke glem å massere huden og røtter.
   Men nærende maske: Bland en spiseskje honning og jojobaolje, 1/2 teskje av propolis ekstrakt, en teskje av pulverisert mumie og en eggeplomme. Bruk denne blandingen på håret i 10-15 minutter før hver vask hodet.

   Slanking


   Hvis du ønsker å gå ned i vekt, ta en spiseskje olje per dag. Det er ingen skade før måltider (hver) til å drikke et glass vann. Appetitt reduksjon, reduserte porsjoner, vekten gradvis vil bevege seg bort.

   De programfunksjoner


   Her er noen viktige punkter for anvendelse av et slikt fantastisk produkt:
 •  Du kan legge til oljen i konvensjonell kosmetikk, kremer, lotion, sjampo, masker og så videre. 5-10% av den totale massen nok.

 •  Olje er egnet for alle hudtyper og hår, deriblant problemet.

 •  Verktøy allergivennlig. Likevel, bare i tilfelle, kan du prøve den på et lite område av huden.

 •  Olje kan brukes under graviditet og amming, er det helt trygt.

 •  I store områder av huden er bedre å sette 10% oppløsning av olje, og når de utsettes for små områder kan brukes rent middel.

 •  Verktøyet absorberes raskt, slik at den kan brukes før du forlater huset. Klær kan brukes trygt.

 •  Smør beste over disk, vil det gi høy kvalitet. Dessuten foretrekker kun påvist produsenter. Emballasjen må angi all viktig informasjon.

 •  Verktøyet har ingen lukt som mange viktig.

 •  Hva folk sier?


   Vurderinger av dette betyr nesten alt av det mest positive og selv entusiastisk. Mange la merke til etter noen bruker effekter, og regelmessig bruk av bare styrket handling. Bruke jojobaolje og å holde seg ung og vakker!  
  Яндекс.Метрика