Siden barndommen, de fleste forbinder med sommer hav, varmt vær, vakker brunfarge, passer kroppen og, selvfølgelig, fritid. Innbyggere i store byer eller små byer som ikke ligger på stranden, bare vant til å se ham på ferie noen uker med medisinsk luft og milde vann - er det beste alternativet for de fleste av vår befolkning.
Havsalt og bruke det for personlig pleie

 Men ri hver sesong nær sandstranden er langt fra alt, men det spiller ingen rolle, kan du ordne en helbredende bad i ditt eget bad gjennom butikken havsalt. Selvfølgelig, dette er ikke "hva", men sies å bezrybe kreft og fisk, gjerne beriket minste bit av gode, og dette gjør ingenting. Foruten at du tenkte på som hjemmebruk havsalt fordelene kan du få ganske mye.
 På grunn av sin rike sammensetning, er havsalt noen ganger kalt en sann rart av verden, fordi det er i stand til å positivt påvirke helsen og utseendet til en person ikke mindre moderne og populære narkotika!

 Interessant, som en del av vanlig salt vanskelig å finne noe nyttig, er det nesten 100% av de skadelige natriumklorid, som i sjøsalt inneholder ca 90-95%, resten - et rikt sett av nyttige og verdifulle elementer i den periodiske tabellen.
 Det faktum at vanlig salt vunnet før rozfasuvaty på vesker for salg, blir behandlet, som ødelegger all nyttig, men det gir en fin trade dress, perfekte hvite korn.

 Hvor nyttig salt sjøer og hav?


 De resterende 10% er over hundre mineraler, som, sett under ett, har en imponerende medisinsk og kosmetisk effekt.
 Forresten, hvis havsalt å inkludere i ditt vanlige kosthold, det kan likestilles med mottak av vitaminer og mineraler som er essensielle for normal funksjon av alle interne og eksterne organer.
 For eksempel har en kraftig healing effekt på svekket og skadet hår havsalt, hindrer hårtap og gir den en sunn glød. Generelt, havsalt aktivt brukt i kosmetikk, er det lagt til mange kremer, Scrubs, sjampo eller lotion gels, omsorg praktisk talt over alt og hver celle.
Havsalt og bruke det for personlig pleie

 Spesielt populært med havsalt bad i 15-20 minutter av denne prosedyren, porene åpne, huden er mettet med masse næringsstoffer som trenger inn i blodet, normalisere metabolismen, forbedre hudens utseende, reduserer synlige tegn på cellulitter person blir lysere og podtyanutee yngre.
 Selvfølgelig gjør de fine funksjoner slutter ikke der, er omfanget av mulige anvendelser så stor at det er vanskelig å forestille seg hvordan vi ville ha taklet uten denne verdifulle naturlig gave. Mange leger og eksperter anbefaler bruk av området havsalt i mat, så de fleste nyttige elementer faller rett på mål, positivt påvirker ulike organer og systemer.
 For eksempel vil et høyt innhold av kalsium er nødvendig for å danne celler, men magnesium er nødvendig for en sunn funksjon av sentralnervesystemet.
 Et rekordhøyt antall jod, som også finnes i salt, viktig for hormonbalansen i kroppen. I tillegg til disse elementer i havsalt inneholder selen, jern, mangan og kalium, og andre like viktige salter og mineraler.

 Havsalt i kosmetikk


 Huden var myk og glatt, redusert forekomsten av cellulitter, men vi var yngre og vakrere, bør du ta salt bad.
 En ting å huske på, er det visse kontraindikasjoner: Disse badene kan ikke akseptere mennesker med hudsykdommer som rosacea eller psoriasis.

 Åpne sår og hudskader kan også føre til svært ubehagelige opplevelser og effekter. I alle andre tilfeller er det ikke nødvendig å nekte slikt nyttig prosedyre: i et bad av varmt vann bør helle 1,2 kg salt.
 Varighet av behandlingen - ikke mer enn 15 minutter, bør vanntemperaturen være bra for kroppen, men ikke varmt. Ved aksept av slike bad må tørke kroppen tørt håndkle og fukte huden krem ​​eller lotion.
Havsalt og bruke det for personlig pleie

 For alle de som stadig sliter med problem hud, kan du bruke den mirakuløse egenskaper av havsalt i behandlingen av kviser og pustler. Du kan ta bad som beskrevet ovenfor, men du kan forberede en spesiell skrubb som perfekt renser huden av en død lag av celler og fyller det med verdifulle sporstoffer og mineraler.
 For å gjøre det nødvendig å blande den vanlige gel cleanser med havsalt og natron i omtrent like proporsjoner. Det burde komme ut ganske tykk pasta å bli massert gnis inn i huden, aller viktigst, gjør det forsiktig for ikke å skade krystaller av salt hud. Etter inngrepet, skrubbe vaske av med varmt vann og gni huden lett fuktighetskrem, fløte eller melk.
 Som vi har sagt, havsalt meget effektive i behandling og gjenvinning av skadet hår, så vel som deres sterke tap. Den enkleste måten som normaliserer stoffskiftet hodebunnen stimulerer hårvekst og fremmer sin elastisitet, er fuktighet å gni salt i roten.
 Det kan være oppløst i den sure fløte, olivenolje eller lakserolje, yoghurt, kefir eller brandy. Etter påføring hår masker må lukke cellofan film i 40-60 minutter, og skyll med varmt vann. Lage en maske behov to ganger i uken.

 Et annet program


 Dette mirakel verktøyet kan brukes for å fullføre rensing av kroppen, noe som resulterer i vekttap ved å fjerne giftstoffer, toksiner og andre stillestående toksiner som nøle på veggene av fordøyelsesorganer.
 Å fjerne trenger hver dag i en uke for å drikke på tom mage liter varmt vann med oppløst i det, havsalt. Et par timer etter inngrepet du må tømme magen. Denne smoothie for vekttap og kroppen rensing kan variere frisk sitronsaft.
Havsalt og bruke det for personlig pleie

 Etter prosedyren, vil du føle en bølge av styrke, mot og god humor, og en uke senere bli kvitt sykdommen, konstant trøtthet og flere kilo overvekt.
 Havsalt - en flott måte å behandle en sår hals og tett nese. Rett rhinitt eller sinusitt kan behandles ved å vaske, fortynnet i et glass vann, en spiseskje av salt. Samme løsning er velegnet for skylling sår hals med forkjølelse eller influensa. Unektelig fordelene med inhalerte Marine salter med SARS og luftveissykdommer.  
 Mang en problem kjent som snorking. Dette hindrer søvn rundt og noen ganger bringe dem til avbrudd fordi lytte til disse "triller" natt er umulig. Men det er verdt å tenke på helse snorke fordi dette symptomet kan være svært farlig. Og hvorfor, generelt, snorker en person? Og hvordan å bekjempe?

 Hva er det?


 Å starte vnyknemo essensen av snorking. Han opptrer i det tilfelle hvor luftstrømmen som passerer gjennom trange luftveier. Dette er ganske typisk, og det er en høy lyd. Masse hals lav tone mens passerer luft begynnelsen noen steder står overfor hverandre vibrere. Det bør bemerkes at lider av dette problemet for omtrent en tredjedel av den voksne befolkning.
Hvordan kan en kvinne stoppe Snorking?

 Dette er farlig!


 Generelt, snorking - er ikke bare ubehagelig for andre, men også veldig farlig. Det er én ting når en person snorker av og til litt. Men hvis han snorker veldig høyt og kontinuerlig, indikerer det alvorlige problemer i kroppen hans.
 Men bør separat nevne noen konsekvenser. Først fremkaller hrapyaschyy ikke bare de andre (de til slutt flykte bare i et annet rom), men også seg selv. På grunn av dette, hjernen kan ikke helt stengt, folk ikke hvile om natten. Det er kronisk tretthet, tretthet, nedsatt ytelse. Men det er ikke alt.
 Faktum er at hvis dette problemet ikke er løst, den sterke snorking fører til forsinkelser i å puste under søvn (søvnapné). De kan forekomme flere ganger i natt. På grunn av dette nivået av oksygen i blod bli kraftig, noe som negativt påvirker hele kroppen.
 Blant annet øker risikoen for hjerteinfarkt eller hjerneslag natt, og mulig sudden death. Så viktig tide å ta affære!

 På grunn av at det skjer?


 Før du starter behandlingen, må du finne ut årsakene til snorking, så det er det første og svært viktig skritt for å løse problemet. Så, på grunn av hva en person kan snorke? Negative virkninger mange:
 •  Noen medfødte strukturelle trekk ved den menneskelige kroppen, for eksempel en langstrakt drøvelen, smale nesegangene eller feil okklusjon.

 •  De fleste eldre mennesker snorke, slik at et rollespill aldersrelaterte endringer (f.eks, nedsatt muskeltonus).

 •  Motta hypnotiske medikamenter kan også føre til slike brudd.

 •  Å drikke alkohol i store mengder påvirker pust og søvn.

 •  Røyking påvirker negativt hele luftveiene.

 •  Problemer i skjoldbruskkjertelen.

 •  Respirasjonssvikt på grunn av luftveissykdommer. Ofte Snorking oppstår når kald.

 •  Økningen i mandlene, noe som er karakteristisk for sykdommer slik som angina.

 •  Krumningen av nasal septum.

 •  Nesepolypper

 •  Overflødig kroppsvekt.

 •  Graviditet kan også provosere snorking, men etter fødselen er vanligvis normaliseres.

 •  Hormonelle lidelser eller justering. Svært ofte det skjer i løpet av overgangsalderen hos kvinner.

 •  Kronisk tretthet, mangel på søvn, konstant trøtthet og stress også refererer til de negative konsekvensene.

 •  Allergiske reaksjoner.

 •  Lav luftfuktighet (spesielt når du bruker ovner i løpet av vinteren).

 •  Diagnose


   Hvis familien din klage om dine natt "triller", så for all del gå til ØNH lege. Det vil undersøke luftveiene, oppdager problemer og mangler og foreskrive behandling. For påvisning av søvnapné er utformet polysomnohrafyya prosedyre, dvs. studiet av nattesøvnen som kan bidra til å oppdage pust og andre brudd.

   For å takle dette problemet?


   Hvordan å stoppe Snorking? Umiddelbart er det verdt å merke seg at dette symptomet kan være felles for både menn og kvinner. Grunner ikke variere sterkt, slik at kampmetoder, også vil være den samme. Det er nødvendig å dvele ved hvert øyeblikk.

   Riktig livsstil


   Først av alt, holde en sunn livsstil. Først gi opp sigaretter eller bruke alkohol i store mengder. Holde aktiv. Nok søvn og la kroppen slappe av. Det er også viktig å se din vekt og spise en balansert og korrekt.
  Hvordan kan en kvinne stoppe Snorking?

   Organisere seng


   Det bør bemerkes at behovet for å sove på en pute, eller uvula vil synke og vibrere forårsaker snorking. Rommet skal være ventilert og frisk.
   Sørg for å alltid sjekke luftfuktighet. Om nødvendig (hvis luften er veldig tørr) for å kjøpe en luftfukter eller plassere sengen ved siden av en bolle med vann.
   Velg nøye tepper, puter og sengetøy. Trekker allergi naturlige stoffer. Endre putevar, laken og dynetrekk bør regelmessig!

   Medisinering


   I noen tilfeller kan det være noen effektive medisiner. For eksempel, (deres bruk er farlig, men fortsatte, så du trenger for å identifisere og eliminere årsaken til lunger) når respirasjonssvikt assosiert med nesetetthet foreskrevet vasoconstrictor synker. Hvis nesehulen er for tørr, kan du bruke spray fra sjøvann med fuktighetsgivende ingredienser (oljer).
   Når hormonelle forstyrrelser, vil de aktuelle preparater, og i strid med skjoldbrusk legen foreskrive bestemte medisiner (skjoldbrusk hormoner).

   Spesielle tilbehør


   Det er mange enheter som kan bli kvitt dette problemet. For eksempel, hvor essensen er den såkalte effektive syrap terapi, at neseborene er plassert rør gjennom hvilke luft kommer inn under trykk.
   Nesegangene strekke normal pusting, snorking forsvinner. Ja, det er ikke så bra, men utholdelig, og dessuten effektivt. Noen andre enheter er plassert i munn og svelg for forsvarlig drift. Det er armbånd snorking som vekke mann og tvunget til å endre posisjon (roll fra rygg til side)

   Kirurgisk behandling


   I noen tilfeller kan behandling bli utført bare kirurgisk. For eksempel, hvis det er en forvrengning av det nasale septum, det må elimineres. For lang drøvel er forkortet. Noen ganger må du fjerne mandlene eller nesepolypper.
   Operasjoner i dag er gjennomført på flere måter: tradisjonell skalpell, laser eller flytende nitrogen. Det bør bemerkes at kirurgisk behandling er bare mulig hvis natten respirasjonssvikt ikke er observert.

   Vi behandler snorking hjem


   Du kan prøve å bli kvitt problemene hjemme. Du kan utføre en enkel øvelse. Stå foran et speil så mye som mulig og utvide språket, slik at du kan se hals napruzhtesya og hold i denne posisjonen. Gjenta 30-40 ganger. Vanlige klasser flere ganger om dagen) for å hjelpe trene musklene som trengs for å øke tone og hals som kan hjelpe bli kvitt natt snorking.
   Det er noen tradisjonelle metoder. For eksempel, effektive urteekstrakter og urte gi en tonic effekt. Men man bør være forsiktig, så noen planter kan utløse søvnløshet, så sjekk med legen din.
   Du kan begrave nesen i tindved olje som vil fukte og lindre betennelse av gjørme. Også nyttig blanding av honning og kål juice. I et glass juice ønsker du å legge til en spiseskje honning. Ta bilen om natten.
   La snorking ikke bry deg og dine kjære!  
  Яндекс.Метрика