Det er faktisk et stort antall av de mest varierte dietter og mat systemer. Noen er absurd, andre - effektive, mens andre - som regel farlig for helsen din! Mens ernæringseksperter er uendelige debatten om hva, når og hvor mye du kan spise, er det noen enkle og velprøvde anbefalinger som de mest aktuelle eksperter avslører en sjelden enstemmighet. Disse aksiomer ernæring vanligvis er enkle å bruke, tilgjengelig for alle hudeyuschemu og føre til en sunn og stabile resultater.
Hvordan kan jeg gå ned i vekt raskt uten slanking?

 7 måter hvordan du effektivt kan gå ned i vekt uten slanking

 Spis mindre, men oftere. Ifølge anerkjente eksperter på området av vekttap, er matinntak fractional modus en viktig strategi for riktig vekttap. Fem - eller til og med seks-spise små porsjoner gir ensartede og rettidig flyt av kalorier, kontroll blodsukker, er en god forebyggende overspising og, viktigst, fratar kroppen av behovet for å gjøre innskudd "i tilfelle av hungersnød."

 Ikke overspise og spise sakte. Alle sikkert hørt at måltidet skal avslutte med en liten følelse av sult. Rådet har ikke mistet relevans i dag. Det faktum at signal metning inn i hjernen etter ca 20 minutter etter det faktum normal kjøle sult og fylling av magen. Hvis du ofte ignorere denne regelen, overdreven flyt av kalorier garantert. Og dette er en direkte måte å skape fettreserver og unormal opphopning av kroppsvekt.

 Lage middag lett. I motsetning til det mange tror, ​​er det ikke haster med å spise noe i det hele tatt etter atten timer. Selvfølgelig, hvis du får opp 5-6 am, kanskje, er denne modusen for deg og fysiologisk. I alle andre tilfeller, som skal følges to enkle regler: prøv å ikke spise tolv timer etter gjenbruk og gjøre den siste måltid er ganske enkelt. Selvfølgelig bør dette følge sunn fornuft - en betydelig del av den tunge, feit og søt mat over natten, vil negere alle anstrengelser i å danne en vakker og slank figur.
Hvordan kan jeg gå ned i vekt raskt uten slanking?
 Drikk vann. Noen ganger, for å begynne å miste vekt ganske at enkle tiltak som bruk av riktig mengde rent vann. Ifølge de fleste eksperter, er ca 2 liter væske, dvs. 6-8 briller. Vann er viktig for normal metabolisme og er involvert i reaksjonene som oppstår i å bli kvitt overflødig fett. I tillegg har vi ofte forvirre sulten og tørst, og bruker nok vann fører automatisk til en reduksjon i matinntaket.

 Kontrollere mengden av fett i kosten. Rimelig begrensning av kaloriene kommer fra fett overskudd produkter et must for effektiv vekttap. Først er fett fysiologisk reserve energikilde for kroppen vår, og derfor mye lettere å utsette den for fremtiden enn å bruke direkte på energibehovet. Sekund, er en gram fett tilsvarende 9 kalorier i motsetning til 4 kalorier som inneholdes i den samme mengde protein eller karbohydrater. På samme tid, helt forlate bruken av lipider ikke bare er nødvendig, men også farlig for helsen. Så prøv å holde deg til de anbefalte forbruk priser uten å overskride dem, men ikke faller under minstekravet.

 Begrense sukkerholdige matvarer. Søt mat provoserer en sterk utgivelse av insulin - et hormon som er involvert i akkumulering av fett. I tillegg, på grunn av økning i blodsukker, et overskudd av enkle sukkerarter i mat stimulerer appetitten, slik at du forbruker over og over mye kalorier.
Hvordan kan jeg gå ned i vekt raskt uten slanking?
 Trene! Effektivt vekttap er viktig ikke bare kompetent tilnærming til ernæring og kosthold. Av stor betydning er et tilstrekkelig nivå av fysisk aktivitet. Med velvalgte fysisk aktivitet, kroppen ikke bare brenner overflødig fett direkte under trening, men også på grunn av en økning i metabolic rate, fortsetter prosessen med normale daglige aktiviteter og selv i ro!

 Følge disse enkle anbefalingene fra Vse-Sekrety.ru lar deg kontrollere kroppsvekt, uten bruk av harde og ikke alltid vennlig dietter. Utviklingen av riktig matvaner, intelligent motor modus og en positiv holdning - vil gi deg en slank figur, og samtidig opprettholde helse, vitalitet og fred i sinnet!  
 ypryamlyach håret - dette er ikke bare en luksus som moderne jenter vil ha, er det helt nødvendig ting! Det bør være i hver av de rettferdige sex som ønsker å ha en fin og rett hår, og være i stand til å gjøre deg vakkert hår styling.
Hvordan velge en likeretter (utyuzhok) Hair

 4 poeng på å vurdere når du velger en rettetang
 Første gang. Site Vse-Sekrety.ru Eksperter peker på at viktigste - er tilstedeværelsen av temperaturFordi for alle typer hår straighte krever forskjellig temperatur. For svak og tynt hår anbefales å bruke en mild regime for Tolstoy og sterk hår krever maksimalt tillatte effektnivået for profesjonell engineering. Det er derfor i de fleste moderne modeller er likerettere termostat. I sin tur, kan termostaten være av to typer: en forenklet versjon - dette er når hjulet eller bytt til en gitt temperatur, eller kompleks - der det er en skjerm som viser det valgte antall grader og viser en vilje til ingeniørarbeid. Det siste alternativet er mer avansert og praktisk, siden du kan kontrollere temperaturen ned til 5 graders forskjell og velge den beste behandling for håret ditt.
 Hvis du bor på modellen av skjermen og knappene kontrollere temperaturen tilrådelig å sjekke om du kan blokkere dem. Som i bruk av tang er en god sjanse for at du vil utilsiktet klikker på dem, og det er derfor for convenience produsenter legger lock funksjonsknapper.
Hvordan velge en likeretter (utyuzhok) Hair
 Andre gang. En annen viktig detalj liker - plater. Kvaliteten av metallet vil avhenge av hvor tenger som holder temperaturen jevnt og lett gli over håret, mens ikke skade dem. Derfor, til nyere og mer kostbare modell, desto høyere er sannsynligheten for å få den mest effektive og moderne dekkplater.
 Et annet punkt - bredden på platene. For langt hår volum og praktisk å bruke bredere likerettere, og for tynne og korte hårklipp - egnede smale alternativer. Noen modeller rette tang med avrundet form kroppen som kan ikke bare rette håret, men gjør håret, refererer hovedsakelig til de smale likerettere, eller krøller kommer ut for stor.
 Tredje gang. Ny mote ionisering ikke forbigått og skjønnhetsindustrien. Fordi butikken du kan møte stadig mer likerettere med en slik funksjon. Hvorfor er det nødvendig å tang? Produsenter hevder at ionisering reduserer elektrifisering av hår, noe som gjør dem mer føyelig, som å lukke små skalaer, og på grunn av dette håret få sunn vakker glans og glatthet.
Hvordan velge en likeretter (utyuzhok) Hair
 4. gang. Hva annet kan tilby deg nyttige likerettere produsenter? Avtovidklyuchennya funksjon (vanligvis tang slås automatisk av etter 60 minutter med kontinuerlig drift), nå kan du ikke bekymre deg om hans glemsomhet.
 Ganske nyttige funksjoner: rask oppvarming - oppvarming til 30 sekunder, og rask kjøling når enheten kjøler raskt. Veldig ubehagelig når måtte vente - til liker oppvarmet og deretter avkjølt til det - for å fjerne det, spesielt når du er i en hast for å arbeide eller en hendelse. Den lange ledningen og snu hengsel vil være en fordel. Noen modeller leveres med spesielle deksler og vesker, som også er praktisk for lagring og transport.
Hvordan velge en likeretter (utyuzhok) Hair
 Gitt alt som kan tilby deg et moderne liker og før retting termozahysni bruker spesialverktøy, kan du enkelt opprettholde skjønnhet og helse av håret ditt så lenge som mulig.  
 Hender kan fortelle alt om en person, spesielt kvinners hender gir alder. Plastisk kirurgi ansikt og trekke kvitt overflødig fett. Imidlertid vil alle anstrengelser være tapt forgjeves hvis du ikke ser på sine hender. Fordi skjønnhet hender er ikke gjenstand for plastisk kirurgi, slår vi til en enkel, men effektive metoder for konservative skjønnhets hender.
 Planen av artikkelen:

 Regler og prinsipper for omsorg

 Tradisjonelle oppskrifter

 Spesiell

 Hva er det spa omsorg?

 Hva omsorg krever hender etter 40 år?

Hvordan ta vare på hendene dine? riktig hudpleie i vinter.

 Beskytt hendene mot solen. UV negativt påvirker huden, forårsaker den til dehydrering og skader. Langvarig eksponering for solen bør beskytte hendene ved å bruke kremer som inneholder beskyttende filtre. Husk at du må skikkelig brunfarge!

 Beskytt hendene med husarbeid. Ved rengjøring av leiligheten og oppvask tilrådelig å bruke gummihansker god kvalitet. Vaskemidler inneholder sterke stoffer som er skadelige epidermis, tørke den. Resultatet er en grov, ujevn og tørr hud. Hvis slike midler for å takle forurensning skremmende å se hvordan de påvirker huden. Med langvarig bruk arbeidshansker med bomull impregnert med nærende krem. Så du kombinere en behagelig hud prosedyre med rutinearbeid hjemme.

 Omsorg for huden din. Du må lage en vane å jevnlig smøre huden på hender og nærende fuktighetskrem. For å støtte denne vanen, legge et rør i alle områder av ditt lange opphold på arbeidsplassen, hjemme, i vesken. Dette tiltaket vil støtte hendene og redusere graden av stress effekter. Vi anbefaler å bruke krem ​​for hender om natten fordi om natten huden grådig absorberer næringsstoffer blanding. Det beste alternativet ville hansker med bomull dynket i krem.

 Opptak vitaminkomplekser. For å opprettholde optimal hud tilstand bør bruke hendene til kroppen nok vann. Også, for å opprettholde hudfarge, regelmessig inntak av vitamin - retinol (A), askorbinsyre (C) og tokoferol (E). Dette komplekset vitaminene har antioksidant effekt på huden, og hindrer nedbryting av kollagenfibre, etterfulgt av forekomsten av pigmentflekker - en katastrofe for huden.

 Omsorg for albuene. Huden på våre albuene veldig ømme og også krever oppmerksomhet og omsorg. Vi refererer ofte til albuene, Ammunisjon dem på bordet. Dette er ikke den beste måten påvirker huden. Albuene anbefalte skrubb skrubb (eller pimpstein) ryddig sirkulære bevegelser. Etter fremgangsmåten, er det viktig å smøre huden krem, tykkere, desto bedre. I fløte dryppe litt sitronsaft

 Ernæring. Lær Hånd inntekter i konstant behov for næringsstoffer og sporstoffer. Deres kilde - ernæring. God sunn hud - resultatet av forskjellige, riktig og balansert kosthold. Du må inkludere i kostholdet til friske urter, melk, kjøtt, ost, egg, ost retter, brød fra korn, frukt og grønnsaksretter.

 Ta en hånd massasje. Dette gjenoppretter blodstrømmen, som fører til normale muskler og leddbånd etter lasting. Også nyttige øvelser for hender.
Hvordan ta vare på hendene dine? Douches og drikke en kopp vann. På dagen bør drikke minst seks glass. Dette vil forhindre uttørring av huden.

 Ikke la for natten makeup. Bruk vaskefuktighetsgivende kremer, urtete, fløte og rømme utvannet smeltevann. Hvor ofte kan tilbringe Rengjøring prosedyrer for huden. Rene hender med kuber av frosne infusjoner av urter som er nevnt ovenfor. Dette vil resultere i huden din tone, styrker sirkulasjonssystemet og rozhladyt rynker.

 Vilkår Hudpleie beskrevet ovenfor, må du følge nøye.

 Slå spa bruk i vanlig hendelse i livet ditt.
 Det er viktig å huske på det viktigste - Håndpleie bør være omfattende. En sunn livsstil og trening, riktig kosthold, unngå alkohol og tobakk - det er måten du kommer til skjønnhet og ungdom.
 Være frisk og vakker! Plenyayte hjerte og drepe ungdom!  
Яндекс.Метрика