Sterke og vakre negler
 Vi ønsker alle å ha sunne og vakre negler (spiker, fordi ikke alle passer). Og alle vet at deres status avhenger av vår levemåte, mat, etc. Ja, negler egentlig er indikatorer på vår helse med deg. Så, hvis ikke nøyaktig i god stand, nemlig sharuyutsya, bryte sammen, er det et tegn på at kroppen mangler kalsium, og dette antyder en metabolsk lidelse. Hvor negler endre farge og bli grov - dette indikerer at det endokrine systemet av kroppen din ut av klask.
 Innholdet i artikkelen:
 Kilder problemer med negler
 Generelle anbefalinger for omsorg
 Nail Care lagdeling
 Styrking tynne negler som sharuyutsya

 spise riktig, opprettholde en sunn livsstil hvis du bestemmer deg for å gå på en diett, må det være balansert. Ikke hindre både tall og polish faste dager med yoghurt og frukt. Ved å følge disse tipsene, vil du forbedre tilstanden til sine negler.  
 Fra artikkelen, vil du lære:

 Hvordan å lage en klassisk pedikyr

 Hvordan SPA-pedikyr hjemme

 Hvordan lage sjokolade pedikyr riktig

 Secrets mannlig pedikyr

Hvordan gjøre pedikyr

 Hvordan å lage en klassisk pedikyr
 Selvfølgelig kan pedikyr gjøres hjemme, men hvis neglene hadde vokst for mye - bare kutte dem veldig vanskelig, fordi den første gangen det er bedre å slå til en skjønnhetssalong. Dette er spesielt nødvendig hvis du har mye av hard hud på føttene og tette lag av huden på såler, kan feil tilnærming skade huden og swing infeksjon som svært ønskelig.
 Hvis du gjør pedikyr hjemme, den første tingen å forberede et bad. Legg det varme vannet natron, salvie og calendula, og deretter holde den bena ca 10 minutter. Neste må du behandle fem, da huden er veldig myk og håndtere det uten problemer.
 Å fjerne overflødig lag av huden ved hjelp av en skrubb, fortrinnsvis med pinjekjerner eller fersken groper, det virker aggressivt, men forsiktig fjerne gamle lag av huden og gir næring til det. Gni skrubb i ca 10 minutter, og skyll. Du kan ikke umiddelbart kutte neglebåndene, bedre ren med en myk pinne et appelsintre. Ikke glem å behandle huden rundt neglene med en spesiell krem.
Hvordan gjøre pedikyr
 Cut negler lett, for å gjøre det nøyaktig og i en rett linje. På tommelen spiker er svært stramt, kan det begynne å delaminere fordi Skjær den i tre etapper. Du kan ikke kutte hjørner, de kan deformeres og vokse inn i en finger inne, når de vokser igjen. Hvis du gjør zistryhly hjørner, ta vare på sin egen og ikke gå med trange sko, hindrer det vekst av negler. Hver dag etter inngrepet til å gjøre badet med tillegg av kamille, slapper det huden og reduserer inflammasjon. Hvis du kutter du har nådd ønsket form - bruk sagen. Etter behandling av neglelakk kan dekke dem, men her er individuell, fordi malingen streker skjønnheten av negler, og hvis formen på fingrene og tånegler forvrengt - vil det være svært merkbar. Husk at det er bedre å bruke en annen farge maling på ben og armer, tiltrekker det mye oppmerksomhet og er veldig original.

 Hvordan SPA-pedikyr hjemme
 Hvis du trenger en omfattende hudpleie føtter og negler, er det bedre å SPA-pedikyr. Dette er en prosedyre der atferd og klassiske refleks fotmassasje, og gjennomføre alle nødvendige prosedyrer med spiker, utvidelser og innretting, lakkering. Også blir behandlet hard hud på føttene, og helt trygt, som brukes europeisk utstyr og kvalitet gjørme.
Hvordan gjøre pedikyr
 Veldig nyttig prosedyre for de med hard hud på føttene vises regelmessig. Bruk spesielle salver og kremer som hindrer blemmer tørre. Til fots brukt antiseptisk gel, og deretter nedsenket i hydromassazher inneholder Dødehavet salt. Siden såpe aggressiv effekt på huden, må du ikke bruke det i løpet av fotmassasje. Når føttene renset og myknet hud - kan brukes til å skrubbe. Forskjellen skrubb SPA-pedikyr at det er rikt på mineraler og vitaminer, som ikke bare forbedre tilstanden i føttene, men også tilstanden i hele organismen. Etter skrubb nærende maske påføres huden for å redusere irritasjon.
 På slutten av prosedyren frem dyppet i parafinbadet, er det nødvendig å gjenopprette huden og forbedre felles mobilitet. Foruten parafin stor innvirkning på tid, de avslører, er strømmen av blod til huden av føttene og huden svært raskt gjenopprettes. Ikke vær redd for voks, er det ikke så smertefull prosedyre som det kan virke ved første øyekast, men svært nyttig og effektivt. Før du dykke i beinet voks, gips deres avl beskyttende krem. Så du dyppe føttene i varmet parafin kosmetisk, men det smelter raskt - en sjanse til å få brent svært lav. Når voksen stivner, kan føttene bære spesielle sokker for å holde varmen. Så du sitter i varme sokker for så lenge kosmetolog ikke fjerne dem, er denne prosedyren fullført.
Hvordan gjøre pedikyr

 Hvordan lage sjokolade pedikyr riktig
 Sjokolade pedikyr har et offisielt navn - Norsk pedikyr. Han kom til oss fra Skandinavia, hvor vinterfrost er forskjellige styrker, og huden på hender og føtter hardt rammet. Den største fordelen med en pedikyr er å beskytte beinet hud, negler ikke sprukket, og huden sprekker ikke. Denne prosedyren kan virke rart, fordi midlene som brukes er ikke aktuelt for andre typer pedikyr.
 Varm opp melk i en kjele, enten fett eller skummet melk. Deretter plasserer føttene i en balje med varm melk. Den fukter grundig og gir næring til huden på føttene, går restorative prosesser som regenererer huden vev og bidrar til å tørke og harde liktorn. Neste må du blande med sjokolade voks, pre-varme dem for å få den flytende masse. Påfør blandingen på føttene, det skaper positive effekter: hud myknet og fuktig, og negler er glatt og jevn.
Hvordan gjøre pedikyr

 Secrets mannlig pedikyr
 Menn gjør ikke så mye pedikyr skjønnhets ben, hvordan forebygge ulike sykdommer, som for eksempel smertefulle blemmer og sopp. Du trenger ikke velge hvilken type pedikyr lenge nok til å bruke klassisk eller SPA-pedikyr. Bare Bosh huden på føttene i gytjebad med tillegg av calendula og deretter kutte hard hud og grov hud. Du kan også bruke en skrubb for dette formålet. Menn er best gjort manikyr maskinvare, betyr det ikke forårsake smerte, men fungerer svært effektivt. For første prosedyren skal gjelde for en skjønnhetssalong for å se hvordan en profesjonell, eller du kan få en infeksjon.  
 Den vanligste årsaken til liktorn på føttene er dårlig kvalitet eller feil matchet sko. Hard hud forårsaker fysiske og estetiske ubehag. Med hensyn til fysisk ubehag, som er tilgjengelig på foten mais bake ofte, forårsaker en brennende følelse. Den estetiske ubehag er at korn - en grov oppbygging kerati hud på leggen, som ikke er veldig estetisk tiltalende, spesielt på kvinners ben. På grunn av det eksisterende korn er meget vanskelig å bruke sko, særlig en ny. Å lære å bli kvitt hard hud på føttene, vil vi dele med deg i denne artikkelen.
 Innholdet i artikkelen:

 Hvordan bli kvitt vann blemmer

 Hvordan bli kvitt tørr mais

 Hvordan bli kvitt liktorn

Hvordan bli kvitt liktorn

 Hvordan bli kvitt vann blemmer
 Som du allerede vet fra erfaring at du sterkt naterly opp, har du den første vann mais, er det noen ganger kalt "dropsy". Hvis du ikke kan fjerne dine sko eller perevzutysya, så hold deg til den "verkebyll" plaster eller Put mellom fot og sko den delen der du gni opp - serviett. Når du går hjem, ta av sko og klær som bæres på føttene (sokker, strømpebukser, etc), så la føttene hvile.
 Først av alt, er strengt forbudt rive av ekspandert hud, ellers vil du gjøre dette til et enda verre. Da huden ikke er beskyttet, og i seg selv er veldig følsom, og deretter smertene vil bli enda sterkere enn når du naterly selv gips vil ikke avlaste deg fra smerte.
 Bli kvitt våt mais? Hvis du raskt vil kvitte seg med tærne våte, grovt sett, er det nødvendig å tørke. For det, før eventuelle tiltak, vann mais å bli behandlet antiseptisk som er veldig pyntet overflaten våt mais og områdene rundt det, ikke til en forhåndsinnstilt infeksjon. Nå kan den lille størrelsen av nålen og desinfisere den. Så, et sted på siden dropsy, forsiktig stikk hull på det, dirigere nålen er ikke i seg selv dropsy, som det var parallell til det. Den neste tingen du trenger å gjøre - presse væske fra dropsy, igjen, gjør det forsiktig for ikke å strippe huden.
 Når du blir kvitt væsken igjen behandle området med antiseptisk. Antiseptisk ikke bare renser, men podsushyt morgen. Hvis det er mulig, er det best ikke å holde denne delen gips for å gjøre det bedre pidsoh. Vanligvis, etter et par timer, skrubbet huden zrostetsya og vil ikke føre til ubehag. Å fremskynde helbredelsesprosessen vodyanok bruke spesielle kremer er svært effektive i slike tilfeller salve "frelser".
 Når du naterly opp, prøver ikke å bære denne skoen et par dager for å Dropsy helbredet og i stedet begynte ikke å danne tørr mais.
Hvordan bli kvitt liktorn

 Hvordan bli kvitt tørr mais
 Nå la oss vise deg hvordan du kan fjerne den tørre mais. Hvis du etter ødem på leggen begynte å danne tørr mais, er det to måter å bli kvitt den.
 Behandling av liktorn spesielle midler
 Den første måten - er å bruke spesielle kremer og spray av blemmer. Hjelp av denne typen ganske mange og de er solgt i nesten alle apotek. Disse kremer og spray gir en beroligende effekt, som til slutt bidrar til å kurere mais. Bruk disse verktøyene trenger bare etter dampende føtter.
 Cutting liktorn
 Den andre måten - cutting mais. Hvis den første metoden ikke fungerer, eller du har en gammel og ganske grov mais, er det den eneste effektive metoden i denne situasjonen. Å kvitte seg med tørre hard hud selv, trenger du en god steam føtter. For å gjøre dette, ta en liten bolle og hell varmt vann inn i det, etter å ha lagt tilbake flytende såpe eller brus, som en antiseptisk. Samt rasparyatsya føtter og gnagsår skorpen er myk - kan du begynne å kutte det. Klipp av mais bør være svært forsiktig for ikke å føre deg skade. For å kutte liktorn er spesialverktøy som er ideelle for slike formål, og i tillegg, utelukker de skade. Cutting mais er som lag, så hvis du allerede føler at nesten kuttet mais, deretter kvitte seg med restene av grove vekster hjelpe spesiell skrape for føtter.
 Etter denne prosedyren skylle føttene, tørk dem, og de stedene der de ble kuttet calluses behandle med antiseptisk. Hvis du gjorde alt effektivt, og deretter få glatt hud i dette området du gjør rozparyuvalni servanter, databehandling problemområder skraper for føtter.
Hvordan bli kvitt liktorn

 Hvordan bli kvitt liktorn
 Et annet problem, som er nært forbundet med hard hud, liktorn på føttene er. Hvordan bli kvitt liktorn - bestemme basert på hvordan grov og tett er deres "skorpe". Hvis liktorn er ikke for grovt, så bli kvitt dem ved å bruke en skrape for føtter, liktorner hvis svært ujevn, de trenger å skjære gjennom maskinen. Som i den forrige saken, før du utfører denne prosedyren, må du først etappe damp ved å tilsette vann i en antiseptisk.  
Яндекс.Метрика