Hva gjør klærne dine?
 Garderoben av hvert menneske er en refleksjon av hans følelser og tanker, det er ikke en blind følgende av moten. Hvis klærne er en form for feil, noe som igjen tyder på at mennesker har noen interne konflikter så prøv å flykte fra bevisstløshet til bevisst.
 Vi kjenner alle ordtaket: "møte på klær, og eskortert til sinnet", og lignende utsagn er funnet i nesten alle språk. Like det eller ikke, folk er først og fremst brukes til å dømme en bok av coveret. Til en viss grad kan dette virke urettferdig, men klærne virkelig kan fortelle mye om vår personlighet, selv dette, som vi ikke alltid er klar over.
 Klær som du foretrekker å gå hver dag er ganske viktig informasjon om deg. Hva du er virkelig en mann, den omtrent utdanningsnivå, sosial status, inntekt, kan til og med klær snakke om ditt nivå av selvtillit.
 Så, prøv mer detalj for å forstå hva som faktisk sies klær. Enig i at de tilfeller der det ikke er viktig er det faktum at du er kledd i er sjeldne. Selv når du er hjemme, i fullstendig ensomhet, og på dette punktet du ingen kan se, klær fortsatt spiller en viktig rolle, da det kan påvirke humøret direkte.
 Deretter vil du lære:
 Eksempler på karakteristikker av mennesker trukket på klær
 Offisielle og uoffisielle kleskode
 Tips hvordan å bruke klær til sin fordel

Hva gjør klærne dine?
 var ung og treghet fortsetter å kle seg i samme stil. I dette tilfellet, kan man anta at på den tiden var hun virkelig lykkelig. Hvis du i stedet kvinnen kle mye eldre enn det egentlig er hennes alder, i dette tilfellet, mest sannsynlig, det mener at bedre dager er borte, og hun bare viftet hånden over, og sine mål i livet og kan også føle problemer med å sette mål som er direkte relatert til henne personlig.
 Gotisk stil Denne stilen av klær, som dominerer mange svart fishnet strømper og selv da studded krage, som er kjennetegnet av gotisk stil. Denne type mange kan fortelle at du bruker denne stilen på kjolen uttrykke sin individualitet, og mange kan beregne at du aggressiv, deprimert, utilgjengelige og usikker natur.
 Som for Casual stil - Når jenter eller gutter foretrekker jeans og t-skjorter, og flere er ingenting. Denne stilen er greit for en helg, men hvis dette er stilen for deg hverdagsklær, kan det gjøre inntrykk på deg ensidig personlighet, med en fullstendig mangel på kreativitet.
 Kvinner som mener at Klærne bør være enkel og grei og sin direkte funksjon for å skjule feil dame, og de liker ikke å se i speilet. Disse kvinnene ikke liker å shoppe og kjøpe ting fordi de må fortsatt der og prøve. Skapet på disse kvinnene ganske mye av de samme, kjedelige baggy gensere, praktiske bukser - grå, svart eller brun.
Hva gjør klærne dine?
 Om disse menneskene kan si at de ikke har råd til å bære vakre klær og lys, som tror de er langt fra ideelt, og dermed de ikke engang prøve å vise sin figur i gunstig lys, så sikker på forhånd som av ethvert forsøk på å ende krasj og skjønnhet - ikke deres hobby. Ofte disse menneskene er følges skyld, som igjen oppstår når de tillater seg å nyte.
 Det er også en type kvinner som mamma noensinne de føler livet er sett hos barn og anta at de har verken tid eller energi. Garderobe disse kvinnene består i hovedsak av de praktiske tingene som tåler noen vask. Klassiske mødre klær - en T-skjorte, jeans, jakker, avhengig av sesong. Ofte hender det at barnet er ferdig med utdanningen i lang tid, og hans mor kledd på samme måte som om det et lite barn som når som helst kan forurense den.
 Selvfølgelig, å være en god mor og kone er det naturlig ønske om hver kvinne. Det er noe helt annet når en kvinne er for mye tiltrukket av denne rollen og helt glemme alt annet. Hovedproblemet med disse kvinnene er at de ikke kan møte deres behov.

 Tips hvordan å bruke klær til sin fordel
 Faktisk er de fleste mennesker slitasje er en kombinasjon av forskjellige stilarter. Kanskje en kledd deg i stil Casual, og neste dag foretrekker strenge bedrift dress. Nøkkelen er å bruke klær til din fordel er å kle på en måte som du føler deg klar for å erobre verden.
 Med denne holdningen til klær og din tylyu, direkte påvirker det din evne og humør generelt.
 Når dressing bør vurdere følgende:

Hva gjør klærne dine?
 Skal bruke slike klær som passer din figur. Ikke glem at for å se bra ut, ikke nødvendigvis bare bære dyre klær. Kjole bør alltid være i samsvar med saken (for business antrekk nødvendig).
 Ikke vær redd for å vise din personlighet ved hjelp av tilbehør, farger og unike stil.
 Noen ganger er det nødvendig å gå utover komforten. Det vil si, hvis du foretrekker en t-skjorte og jeans, bør du prøve å bære elegant, vakker drakt og lytte til sine følelser.
 Klærne bør gi deg glede. Ikke behandle det for alvorlig.
 Det bør kun bruke de klærne der vil du føle deg god og komfortabel.
 Fra klær som er forbundet med noen negative følelser bør kvitte seg med.
 Ikke alltid kle den samme, ellers risikerer du at livet ditt er ensformig, på samme måte som du gir deg selv en dag som passer kommer, vil det være det samme som den forrige, og dette i sin tur betyr at ingenting nytt vilje . Ikke vær redd for å endre sin stilling. Prøv å mangfold slitasje noe spesielt, selv om dagen er normalt, og vende sin oppmerksomhet til hva du føler.
 Ikke bekymre deg om det faktum at du ikke kan gå en eneste takt med mote, trenger bare å jevnlig oppdatere garderoben, mens å bli kvitt elementer som er kledd i de siste tiårene.

 Lær å gjøre de riktige aksenter i sine drakter. Når du velger klær bør tildeles en ting, eller arm eller ben. Skjule noen svakheter, og dermed fremheve dine funksjoner vil bære, laget på bestilling. Hvis du står overfor et dilemma å gå i bukser eller en kjole, kjole i sin tur fremhever din femininitet.  
Hvordan forlenge sin ungdom?
 Alle ønsker vi så lenge som mulig for å holde seg ung og vakker. Men som du vet, dårlig miljø, sollys, dårlige vaner gjengi sine negative effekter på kroppen, og dermed akselerere aldring og falming skjønnhet. Hva ville overliste dette punktet du trenger å vite noen hemmeligheter. Det er nok å gjøre uansett så lenge som mulig for å holde seg ung og vakker. Tips som vil bli beskrevet nedenfor, er det lett å observere i hverdagen. Ved første øyekast kan de virke veldig enkelt i denne kampen, det er veldig effektivt, men det er det ikke.
 Så vårt råd:
 Secrets Nadine Rothschild
 Ikke drikke gjennom et sugerør
 Lagre visjon
 Bruke solbriller
 Spis mindre kjøtt
 Secrets of Madonna
 Nok søvn
 Sove på ryggen
 Sunn Spine
 Puss tennene før frokost
 Hvordan kan jeg sjelden ha høye hæler
 Ikke tempoet selv Sports
 Secrets of beauties av India
 Leke med barn

 stress. Dette elementet bringer i balanse i nervesystemet, men noen ganger glemmer vi det, trøtt og deprimert uten mye grunn, det er nettopp på grunn av at mangel på magnesium i kroppen.
 røyke, men elsker å drikke drikker gjennom et sugerør, i dette tilfellet, kan effekten være lik.
 Hvis det fortsatt dukket opp på de øvre leppe rynker, bør du ikke miste tid. Du må utføre bestemte oppgaver som bidrar til å styrke musklene i overleppen og glatt hud i dette området.
 I sittende stilling nødvendig å sette albuene på bordet, mens du holder ryggen rett, øynene strengt fremover. Tommelen må plasseres under overleppen, slik at neglene ble brukt samtidig presset mot den øvre tennene og tannkjøttet. Videre telle til åtte bør sakte senke den øvre leppe ned, som om å trekke den. I dette tilfellet, bør du føle spenningen i musklene i overleppen. Når presset mot kanten av tommelen, bør bo i denne posisjonen i fem sekunder. Uten å endre plasseringen av tommelen, bør du sakte slappe av musklene dorahuvavshy med åtte. Gjenta denne øvelsen skal være tre.

 holde øynene i kosten er nødvendig for å gjøre gulrøtter og blåbær. Der har mye å jobbe på datamaskinen, bør du kjøpe spesielle briller. Ikke glem å besøke optiker og gjennomføring av sine anbefalinger.
 Så snart de første tegn ble sett i aldrende hud rundt øynene, bør begynne nepromedlytelnuyu og ganske effektiv kamp. I dette tilfelle hjelper følgende maske: det er nødvendig å renset ansikt massasje. Huden tørr og bruke en maske av følgende sammensetning: eggeplomme gni med en spiseskje vegetabilsk olje, tilsett noen dråper sitronsaft og en liten mengde av nytraktet te. Etter masken bør vaske av med vann eller urte løsning.
Hvordan forlenge sin ungdom?
 Til huden rundt øynene for en lang tid holdt seg ung til å gjøre spesielle øvelser, hvor rynker og poser under øynene fjernet alder: det er nødvendig å se foran deg øyne vidåpne, stole på deg selv til åtte, tett og slappe av. Så godt Lukk øynene og telle til fem. Sitte foran et speil, og haken hennes, ser på sitt eget speilbilde. Gradvis snu det blinde øye så lenge før det er en liten sprekk - da helt åpne øyne.
 Sunn søvn er uunngåelig utseende hevelse i øyne og poser under øynene, og en fin utsikt, du ser, uten velstelt hud rundt øynene er umulig. Bli kvitt disse ulempene hjelpe daglig tørke huden ved hjelp av biter av is med melk eller vann og bruk av kontrasterende lotions. Men først er det nødvendig å foreta en kompress av oppvarmet olivenolje. Etter massasje huden bør gjelde nærende krem. Å varme lotion brukes varm melk, halv-fortynnet med vann, og kaldt - med infusjon av salvie (1 ts salvie, hell 1/2 kopp kokende vann, sette mot, belastning). Starten av prosedyren bør være varm komprimerer og kald finish. Generelt må du vente fem plikt.
 Øyelokkene krever spesielt skånsom behandling. I morgen, må 10 minutter før vask gjelder øyelokkene rømme eller majones, deretter vaske på vanlig måte. Betente øyelokk kan reduseres ved å bruke denne kremen: Ta 25 gram av noe fett krem ​​eller olje, 10 ml vann infusjon av kamille og lind blomstre 5 ml av lakserolje. Alle nøye male og gni kremen på fuktig hud noensinne.
 pusser tennene trenger ikke mer enn to minutter. Denne gangen er tilstrekkelig, som ville bli kvitt plakk, er ytterligere rengjøring ingenting med tenner børster, men bare skade tannkjøttet og tannemaljen, spesielt hvis mye press på børsten.
 Det bør også legges merke til at med en tannbørste kan redusere appetitten. Men det faktum at i løpet av livet produsert en refleks at hvis tennene rengjort, deretter måltidet er over. Hvis du ville ha en matbit før sengetid, da dette ønsket kan kvitte seg med å pusse tennene.
 Ikke overse et besøk til tannlegen fordi tennene er friske løfte din helse.
 kjøre. Men å overvinne sine evner er nødvendig. Ikke eksos selv unødvendig innsats som ikke ville znoshuvavsya kroppen. For eksempel, hvis man kjører hardt, i dette tilfelle bedre å ta en tur.

 Secrets of beauties av India
 Indian å rense kroppen din om morgenen drikke saften av en sitron presset inn i et glass vann. En gang i uken de ordne faste dager, som i sin tur bidra til å rense huden. Etterkomme bare naturlig mat som ikke spises hermetisert pølse i stedet spiser mye ris, krydder, frukt og grønnsaker. For daglig gni folk bruker vann, fylt med roseblader, uten tilsetning av alkohol. De mente at det gir næring til huden og gir den en slags indre glød.

 Leke med barn
 Godt humør er også nøkkelen til suksess. Hvis du har barn, bør du ikke nekte deg selv gleden, minst en gang i uken for å kjøre og spille dem i mobile spill: lyse øyne, positive følelser og forbrente kalorier garantert.
 Ikke så vanskelig å opprettholde sin ungdom og skjønnhet, viktigst mindre stress, riktig ernæring, trening, hudpleie og alt vil være i orden.  
Яндекс.Метрика