Alle de essensielle oljer
 Stor luktende væske blanding av flyktige stoffer utvunnet fra plantemateriale, kalt essensielle olje. Disse luktene kan roe nervene og slappe kroppen etter harde arbeidsdager. Eller, tvert imot bidrar med toning kroppen kald vintermorgen, når det er absolutt ikke noe ønske om å forlate den varme sengen og gå ut i kulden. Også folk lært å bruke egenskapene til oljer for terapeutiske formål.
 Innholdet i artikkelen:

 Grupper av essensielle oljer
 Forholdsregler ved bruk av eteriske oljer
 honning de lett oppløses i vann. Husk at vannet skal være en behagelig temperatur. Fremgangsmåten bør utføres ikke mer enn 30 minutter. I de første øktene starter med 5 - 10 minutter. Det er mulig å gjøre selv-massasje ved å ta olje fra vannoverflaten. Et varmt bad vil bidra til å slappe av og lindre trøtthet og noen dråper lavendel eterisk olje vil øke denne effekten. Du kan også bruke en rose, geranium, sandeltre, kamille og ylang-ylang. Men ikke bland olje på en gang, betyr det forbedre ikke effekten, men bryte harmoni. Det er bedre å veksle olje slik at hver gang det var noe nytt.
 Hvis du bare ikke kan våkne opp og ønsker å muntre opp, bruke oljer av grapefrukt, sitron, appelsin, rosmarin, mynte og timian. Det er nødvendig å påpeke at sitrus olje tørker huden, så oppmuntrende bedre å ta et bad med havsalt eller vanlig.
 Du kan ta en full bath, så separate bad for armer og ben. Det hele avhenger av dine ønsker. Vanligvis fulle bad bruke åtte dråper olje til separate magasiner - 4. Ikke ta et bad i beruset tilstand eller umiddelbart etter å ha spist.
 2. Den essensielle oljen og komprimere
 Som du vet, komprimere gjøres direkte til pasientens kropp. Oftest tatt for behandling av luftveissykdommer, ledd, hud, skader og blåmerker. Det er varme og kalde omslag. For varm komprimere bruker oppvarmet vann eller olje. Bruke forholdet av 15 dråper eterisk olje til 30 gram basen. En kald kompress laget med 5-6 dråper av olje og 100 g vann. Etter bomullsklut impregnert med denne oppløsning og påført på sår flekk i 15-20 minutter.
 3. De eteriske oljer i massasje og gni
Alle de essensielle oljer
 Massasje er et mektig våpen i kampen mot sykdommer i muskel-skjelettsystemet, nervøse prosesser, bindevev, ryggraden og indre organer. Det er derfor massasje med eteriske oljer bør gjennomføre ekspert.
 Sliping - en delvis form for massasje som kan utføres i hjemmet. Stor gjennomføre denne prosedyren i badekaret, mens kombinert med aromaterapi.
 4. Eteriske oljer forkjølelse, hoste og forkjølelse
 Siden antikken kjent metode innånding: Når healere har brukt et par brygget i kokende vann planter for behandling av åndedrettsorganene. I dagens verden, kan du bruke eterisk olje forhånds blande den med oliven, tindved eller kamfer olje.
 Inhalert gjøres ganske enkelt. Det er nok til å bolle med varmt vann, hell det eterisk olje (1-3 dråper), dekket med et håndkle inhalerer varm damp. Under prosedyren, er det ikke tilrådelig å åpne øynene.
 Det er også kaldt inhalering. Dette er når den essensielle oljen dryppe på stoffet og hold ansiktet. Det er nødvendig å dypt inhalere aroma.
 Når kald vask nasal sinus nyttig og gurgle. I dette tilfellet bidrar til løsningen: 6 dråper eterisk olje, en teskje honning, salt og natron til tre kopper varmt vann. Skyll trenger hver time. Forkjølelse, influensa og forkjølelse er bedre å bruke eteriske oljer av tea tree, eukalyptus og salvie. Du kan også bruke sedertre, furu, tymyanovoe olje, peppermynte, lavendel, sitron, koryandrove, sandeltre, basilikum, anis, geranium, kamfer.
 5.Эfyrnыe olje for hår
 I omsorg stadig behov for omsorg hodebunn og hår, som hvert år blir mer aggressive miljøet. Opprettholde helsen til hodebunnen og gi styrke, elastisitet og glans til håret, i stand til essensielle oljer. Bruk dem lettere anbefales følgende metode:
 I hår maske ved å legge 6-8 dråper, og sjampo, balsam og balsam 15-30 dråper per 100g. Av alle oljer, fikk det utbredt furu olje, da det reduserer fett hode har antiseptiske egenskaper, styrker røttene og fremmer rask hårvekst. Med andre ord, det er en allsidig verktøy for alle typer av hodebunnen og håret. Alle andre oljer er mer snevert fokusert, og brukes avhengig av hvilken type av hår. For tørt og sprøtt hår passer sandeltre, kamille, myrra, røkelse, appelsin, ylang-ylang. For fet hårtype er bedre å bruke bergamot, timian, sypress, rosmarin, sitronmelisse, sitron og grapefrukt. Av hårtap beste avtale neroli, salvie, sedertre, lavendel, rosmarin, geranium, ingefær, appelsin, lymett. Og bli kvitt flass tea tree olje, eukalyptus, rosmarin, bergamot, lavendel, sitron og geranium.
 6. Eteriske oljer for fet hud
Alle de essensielle oljer
 Dessverre er problem hud kjent for mange mennesker. Someone fett fører til utslett og noen lider av tørr hud og flassing. I dette tilfellet, fet hud og hjelpe helles olje gran, sitron, patchouli, nellik og appelsin. Og fra peeling og tørrhet levere olje kamille, rose, ylang-ylang, jasmin, lavendel, geranium, rose, neroli. Du trenger ikke å salve med olje over hele ansiktet. Bare legge til et par dråper krem ​​eller ansiktsmaske. Du kan også bruke dampbadet. For å gjøre dette i en bolle med varmt vann for å dryppe 3-5 dråper aromaoljer og holder over ansiktet i 10-15 minutter i en avstand på 20 centimeter, dekket med et håndkle.
 7. Essence Eye og Lip
 Til ansikt alltid så strålende og vakker, må du passe på ikke bare huden, men også på leppene og øyelokkene. Hvis du ønsker å bli kvitt rynker under øynene, bruke olje av rose, myrra, muskat, fennikel, peppermynte og sandeltre. Med regelmessig bruk av oljer på huden på øyelokkene i en blanding av smør fett base, får du god forebygging av tidlige rynker.
 En annen like sarte ansiktsområdet - en leppe. I den kalde årstiden, er de spesielt hardt rammet av frost, forårsaker sprekker. For å bekjempe disse essensielle oljer hjelpe lavendel, mynte, rosentre, kamille, sitron, rose, myrra, Mirta. Olje Melissa vil gjenopprette den naturlige lysstyrke lepper.
 8. Eteriske oljer for hender og føtter
 Våre hender og føtter får mest, så vi jobber dem. Det er derfor omsorg for dem bør være en nyttig vane. For å opprettholde hudens børster for å bruke den anbefalte olje kamille, peppermynte, salvie, eukalyptus, sitron, geranium, lavendel. Med regelmessig tillegg av disse oljene i håndkrem, blir huden mykere, hydrert og samme farge. Ikke glem neglene. De er essensielle oljer ukrepytelem og hjelp reparere skadet plate. Den mest effektive olje - er timian, myrra, lavendel, kamille, tea tree, rosmarin, bergamott, sandeltre, eukalyptus og sitron.
 Noen mennesker liker egentlig ikke å bruke olje til føttene, fordi de ubehag oljefilm. Men for dem som lider av overdreven svetting - det er ikke et problem, da det fører til imponerende effekt. Føttene er tørre og glatt, uten sprekker og bli kvitt den ubehagelige smaken selv i sommervarmen. Og dette vil hjelpe i de essensielle oljer av bergamott, sitron, sypress, rosmarin og salvie Clary.

 Forholdsregler ved bruk av eteriske oljer

 Før bruk, alltid fortynne eller fortynnet olje-i-vann- eller oljebasert. Unntaket kan være tilfeller der oppskriften ikke gir et annet alternativ.
 Ikke bruke eteriske oljer uten å konsultere lege. Dette er den første regelen under graviditet og amming. Også i denne perioden, uavhengig av legens råd bør unngås som basilikumolje, myrra, rosmarin, salvie, estragon, estragon, timian, seder, tre, einer.
Alle de essensielle oljer

 Noen oljer kan være fototoksychnыmy. Som kan føre til irritasjon og kløe i huden, spesielt i lys får uansett hvor nanosylosya olje. Derfor, til behandling av disse oljer unngå sollys i minst seks timer etter påføring for å plassere programmer. Ved fototoksychnыm oljer inkluderer: orange, kvann, ingefær, bergamot, sitron, lime, tsitronellovoe olje og basilikum olje og laurbær.
 Ikke ta essensielle oljer muntlig uten legens råd - så mye skade deg selv.
 Øyekontakt, skyll med rikelig med vann. Hvis brenning ikke stopper, ta kontakt med en øyelege.
 Unngå lagring av essensielle oljer i en plastbeholder, som de kan være i uønsket kjemisk reaksjon.

 Vi ønsker deg god helse og skjønnhet!  
Hvordan å behandle håret hjemme
 Tykt og skinnende hår er alltid regnet som standard for skjønnhet og helse. Riktig omsorg for dine krøller og bruke makeup som passer din hårtype, kan du oppnå dette idealet.
 Riktig hårpleie hjemme redusert til tre regler. Den første regelen - retten hårvask. Før du vasker håret de trenger for å være godt kam massasje kam eller hårbørste. Så ikke bare forbedrer blodsirkulasjonen i hodebunnen, men også forenkler utlekking av døde hudceller. Deretter helt vått hår med vann hvis temperatur bør fortrinnsvis ikke være høyere enn 35 grader Celsius. Gjelder å palm det nødvendige antall sjampo, blande det med litt vann og distribuere det langs håret. Ytre bevegelse gni shampoo inn i hodebunnen. Vask med såpe skum store mengder vann. Gjenta søknad og skylle sjampo for å vaske håret helt forurensning. I henhold til instruksjonene, bruke balsam for å gi håret sunt og vakkert utseende. Blot vått hår med et håndkle uten å gni dem mellom hendene, vil det påvirke strukturen i håret, rett hår pause og pisket. 
 Den andre regelen - riktig gre håret. Langt hår bør begynne å gre den ender, håret samlet i en hestehale, og deretter gå videre til gre røttene. Kort hår er bør begynne å gre fra røttene, beveger seg mot spissen. I noe tilfelle ikke gre vått hår som de sterkt skadet. Gi dem noen pidsushytysya, tørt håndkle pakket håret i en turban og gre håret etter bruk av spray for lett å gre håret eller andre lignende midler.
Hvordan å behandle håret hjemme

 Den tredje regelen - Berezhna tørking håret. Ideelt for å bevare skjønnheten og helsen til håret, må de tørke naturlig. Men det trenger ikke alltid har tid til å oppnå samme volum eller krøller kan bare gjøre bruk hårføner, curling, eller andre enheter for hår. Vi anbefaler tørt hår tørketrommel, ved hjelp termozahysni hårpleie. Dette vil lagre kosmetiske hårstrå skadelig påvirkning av høy temperatur tørketrommel, krølltang eller krølltenger.
 Husk også at inngåelse av håret med en hårføner, må det holdes minst 20 inches fra hodet.
 Disse reglene utfyller omsorg tips for ulike typer hår.

 Hvordan ta vare på tørt hår
 Håret blir tørt på grunn av hyppig vask håret utsettes for høye temperaturer eller på grunn av helse. Fordi tørt hår sparsom trenger omsorg. Vask håret bør være tørr med en myk sjampo for tørt og skadet hår, som gjenoppretter strukturen i skadet hår, nærer og fukter dem, beskytter mot tørrhet. En refill vann hjelp spesielle fuktighets hårspray, for eksempel fuktighetsgivende spray for hår "Macadamia og Aloe" og andre. fra Avon, Bonacure Moisture Kick fra Schwarzkopf, Collection Polynesie fra Faberlic.
 Det er også populære metoder for å løse problemet med tørt hår. For eksempel kan du forberede infusjon av mynte. Hell 2 ss tørket mynte 1 kopp kokende vann meter. Insister 30 minutter. Mynte infusjon skyll håret etter sjamponering. Dermed aktiverer talgkjertler og hår få din dose av naturlig fett. Du kan også blande olivenolje og borre og bruke denne blandingen jevnt på håret før sjamponering. Pakk håret med et håndkle og plastballer for å skape en oppvarmende effekt. Etter 40 minutter, vask oljeblanding fra håret med sjampo.
Hvordan å behandle håret hjemme


 Hvordan ta vare på fett hår
 Salting hår er på grunn av feil hårpleie, føre til at talgkjertlene. Hjelp til å takle den riktig ernæring fett hår (utelukke fra kosthold søt); mottar vitamin kompleks som inkluderer B-vitaminer og vitamin E, samt riktig valg av kosmetikk for håret utsatt for oiliness. Vi anbefaler ikke bruk av masker og diverse balsamer, geleer og oljer, skjerpende en allerede fett hår. Også den økte aktiviteten i talgkjertlene i hodebunnen forårsaker hyppige gre håret, effekten av høye temperaturer når du tørker hårføner eller hårvask med varmt vann. Bruksområde spesiell sjampo for fett hår og skyll dem obezzhyryvayuschymy midler, for eksempel vann-eddik løsning på frekvensen av 1 liter vann 1 ss av eple cider eddik.
 Vel sliter med problemet med fett hår og medisinsk maske med eggeplomme. Bland en rå eggeplomme med en teskje av alkohol og en teskje vann. Gni blandingen inn i huden før sjampo. La den stå på håret i 10 minutter og deretter vaske det, ikke mye nøye masserer hodebunnen. Eggeplomme kan undertrykke overdreven produksjon av talg og alkohol avfetting håret og hodebunnen, noe som gjør dem ikke som loschenыmy.
 Du kan bruke de ferdige midler til fett hår. Denne lotion for fet hodebunn Care Line merkevare Keune (Nederland); Fuktighetskrem for å gjenopprette balansen sekresjon av talgkjertlene K05 merkevare KAARAL (Italia); Mask regulerer utskillelsen av talgkjertlene kjede Norgil (Frankrike), etc.

 Hvordan ta vare på håret til å vokse fortere de
 Betydelig akselerere hårvekst - er umulig. Tross alt, en mann genetisk innarbeidet en hastighet på hårvekst, en økning som ikke har råd til forskere over hele verden. Men å si at på grunn av visse faktorer som kan Hair treg i vekst. Så for å svare på spørsmålet: "Hvordan gjøre håret vokse raskere? "Vi anser alle faktorer som påvirker evnen til å vokse hår" i full kraft. "
Hvordan å behandle håret hjemme

 Hovedårsaken til at bremser veksten av sunt hår er mangelen på optimale betingelser for vekst av de samme. Først av alt, mangel på essensielle vitaminer i kroppen. B-vitaminer, vitamin A, C og E er i stand sammen for å stimulere hårvekst.
 Tiamin (vitamin B1 eller anevryn) stimulerer hårvekst og hindrer deres skjørhet og tap av naturlige prakt. Mest rik på tiamin planteføde: bønner, erter, soyabønner, spinat og hvete brød laget av hvetemel.
 Riboflavin (vitamin B2) forbedrer blodsirkulasjonen i hodebunnen og generelt ansvar for overordnet sunt hår. Et tydelig tegn på mangel på vitamin B2 hos mennesker regnes et slikt bilde så raskt zhyrniye hårrøttene, og deres ender er tørre. Kildene til riboflavin (vitamin B2) er leveren, gjær, sopp, mandler, ost og andre meieriprodukter, brokkoli, etc.
 Niacin (vitamin B3 eller niacin PP) forbedrer oksygentilførselen i hårsekken, stimulere hårvekst. Tidlig gråning er et tegn på mangel i kroppen av nikotinsyre, siden det er ansvarlig for dannelsen av pigment i håret. Den største mengden av vitamin B3 finnes i oksekjøtt.
 Pantotensyre (vitamin B5 eller D-panthenol) fremmer jevne overflaten av håret, og danner en beskyttende film, og dermed beskytter håret mot tap av fuktighet når de utsettes for høye temperaturer i den varme årstiden, og når du bruker en hårføner.
 Pyridoksin (vitamin B6) hindrer flass og tørr, flassende hodebunn, og dermed kløe, svie og andre ubehagelige opplevelser. Inneholder dette vitaminet i slike matvarer som bokhvete, hvete korn, ris, gulrøtter, bananer, avokado, mais, poteter, soyabønner og andre produkter.
 Biotin (vitamin B7 eller vitamin H) gir håret en sunn glans og låser fasthet og elastisitet, og hindrer hårtap hos menn. Biotin finnes i lever, bønner, blomkål, peanøtter, tomater, spinat, kokt eggeplomme og hvetekli.
 Beta-karoten (vitamin A) reduserer overdreven produksjon av talgkjertlene sekresjon, hindrer brekkasje og hårtap. Effekter av vitamin A øker med samtidig bruk av vitamin E, som også er gunstig å forsyne hårsekkene. Vitamin A finnes i smør, rømme, en fiskeolje og egg, og vitamin E i olje, bladgrønnsaker, tomater, hele korn mais, soyabønner og andre.
 Kompleks vitaminer og mineraler som trengs for å øke hårvekst, og tilbyr mange moderne farmfirm, for eksempel, Nutryval, Fitoval, Multytabs B-Complex + festal.
Hvordan å behandle håret hjemme

 Viktigst, innvirkning på helsen til håret og generell helse av menneskekroppen. Underernæring, har stress og alkoholforbruk også en negativ effekt på hårvekst og sin status som en helhet.
 Det stimulerer hårvekst og hodebunnsmassasje som øker blodsirkulasjonen i huden. Denne teknikken er ganske enkel i utførelse. Total-til-total nødvendig før du vasker håret med lette sirkulære bevegelser for å massere pads av fingrene skalp i ca 5-7 minutter. For å forsterke effekten og forbedre slip før hånd massasje kan smøres med naturlige eteriske oljer som tea tree olje, rosmarin, koriander, sypress, sedertre og mynte. Og du kan bruke til dette formålet er klar uutslettelig serum for å stimulere hårvekst, for eksempel serum TM "Vielita" -serien Vitamin PRO eller burdock serum fra TM "Elf".
 Det viktigste du husker, etter massasje i hodebunnen produserer en overdreven bruk av fettete fett, så massere hjelp uutslettelig sera gjøres best om natten til morgen kunne vaske håret med sjampo og med "friske" hårklipp å gå på jobb / skole. I tilfelle av eteriske oljer, kan håret shampoo vaskes umiddelbart etter massasjebehandlinger, men trikologi (leger involvert i diagnostisering og behandling av hår) rådes til å forlate masken av terapeutisk essensielle oljen omtrent en time, pakket håret med en plastpose og et håndkle til å skape en oppvarmende effekt som fordelaktig påvirker evnen av håret til å absorbere de nødvendige næringsstoffer.
 Den tredje barriere som hindrer sunn vekst av hår er feil hår. Hvis du farget eller Streaked hår, de trenger spesiell omsorg.

 Hvordan ta vare på håret melyrovannыmy
 Garvet, kolorirovat og farget hår som trenger restaurering og styrking av hår. For å gjøre dette, bruker balms og masker merket "For Streaked hår." For å opprettholde farge og glans Streaked hårvask anbefales spesiell sjampo for hår Garvede, som sjampo, lip Streaked hår fra Lumino Contrast L'oreal, Illumi Lights fra Schwarzkopf eller Lifetex Colour beskyttelse Wella.
 Tradisjonell medisin tilbyr følgende oppskrifter for helt eller delvis farget hår.
 Forbered frukt maske Streaked hår. Til denne blandingen grapefruktjuice og kiwi masse, tilsett litt honning. Andelene av ingrediensene avhengig av hårlengde. Fordel blandingen over hele lengden av håret og la stå i 15 minutter. Skyll håret med varmt vann. Denne masken inneholder fruktsyrer som vil styrke håret og nøytraliserer alkaliske rester etter hårfarging.
 Returnere melyrovannыm håret glans og mykhet i stand til å maskere Øl og eggeplomme. Bland 05 kopper varmt lager med en eggeplomme. Påfør den resulterende væske til å rengjøre håret og hodebunnen. Zakutayte hår cellofan baller og et håndkle i 40 minutter. Skyll håret i varmt vann uten sjampo. Lukten av øl forsvinne i et par timer, og håret vil være silkeaktig å ta på og mer blanke i utseende. Hvis du fortsatt redd for lukten av øl vil forbli selv etter flere timer, er det best å gjøre dette hår maske i helgen når du kan bo hjemme og vie seg dag.
Hvordan å behandle håret hjemme

 Som for grunnleggende omsorg melyrovannыmy hår, er det identisk med den forsiktighet som er vanlig unstained hår. På høyre hårpleie hjemme vi skrev ovenfor.

 Hvordan ta vare på lengre hår
 Forlengelse hår til å bli håndtert holdning til å forlenge deres slitasje. Anbefalinger frisører bryr hair extension representert som følgende liste:
 1. kam "donor" tråder trenger spesiell kam med bust eller tenner uten silikon baller på sine tips. Ikke bruk skjøte hår kam kam vanlig "Massazhka" med metalltenner, som kamskjell føre til ødeleggelse av kapsler som er limt sammen med innfødte hår naroschennoy rokk, og de bidrar til dannelse av mikrosprekker i balanse, og som et resultat, føre til hårtap.
 Begynn å gre håret bør være fra midten lengde hår som slutter med dem, samle dem ved hånden til halen, og deretter flytte til røttene. Gre håret holde spinning pigger på steder ikke putalys hverandre, slik at de vil være vanskelig å hekte av korreksjon. Også prøve å ikke fikse alt av sammenvoksninger!
 2. Vask håret forlengelse må ikke kaste dem, og uten å vippe hodet fremover. Ideell sjampo - står eller sitter i dusjen på badet. Når det gjelder valg av sjampo, fagfolk anbefaler å velge nekontsentryrovannыy sjampo for normalt hår med en nøytral pH-balanse, som sjampo for fet hårstrå vil overdry påløpt og tørr - tvert imot vil myke, noe som resulterer i sin vыchesыvanyyu. Og du kan kjøpe en spesiell myk shampoo for hår forlengelse, for eksempel, Keune Hair Extensions fra Shampoo.
 3. Påfør masken på hårrøttene, balsamer og lignende omsorg hår eller gni deres plassering i området av sammenvoksninger - er strengt forbudt, da de kan ødelegge strukturen av det limet som binder de innfødte hår med din familie. Ulike balsamer, kremer, etc. midler kan bare brukes til tuppen av håret, jevnt distribuere hele sin lengde.
 4. Tørk hårføner påløpte varm metoden anbefales ikke, men hvis du fortsatt trenger å raskt tørt hår, deretter sette modusen til Feignies kald tørking. Generelt mulig minimert ved hjelp av en hårføner, Curlers, stryking og andre termopryborov, og på varme sommerdager ikke glem å bruke termozahysni hårpleie.
 5. Om natten er det ønskelig å flette håret i en eller to ikke stramme fletter for å unngå floker i håret.

 Hvordan å behandle håret etter en perm
 Enhver perm, og med "milde" (såkalt en type curling), i en eller annen struktur skade håret, så håret krever svært forsiktig vedlikehold. Viktigere, perm hår desiccate, og hvis du allerede tørt hår, du vinket prosedyre strengt forbudt av kjemiske midler. Ellers returnere håret sunt utseende så hardt.
Hvordan å behandle håret hjemme

 Husk også at dagen vinket, og bedre i de neste tre dagene, er det ikke anbefalt å vaske og style håret tørketrommel samt etter kjemisk eksponering er svært følsomme for komponentene i sjampo og varm luft, foruten kjemiske prosesser fortsette å være noen få dager, og som vet hvordan reaksjonen kan skje.
 For å gjenopprette den skadde området, bruker hår etter hver vask håret fukte og gjenopprette balsamer og balsam beregnet for hår etter hymzavyvky. Husk, de bør brukes hver gang som du vil vaske hodet, og fuktighetsgivende maske bør gjøres en gang i uken. I tillegg bør vekt gjør bare tuppene på håret, fordi de vanligvis lider mest når en kjemisk bølge.
 Hår styling bruke skum, gel, væsker med medisinske egenskaper og bare for krøllete hår, som feste betyr å belaste dem rett hår rettetang krøller og bidra. Som et middel for legging du kan bruke naturlige ingredienser som sitronsaft, kvass eller øl, brygg linfrø. Dype fargen på håret kan gjøres kun i de kommende 2-3 uker etter bølge, ellers håret vil bli skadet.
 Å bruke ikke-metalliske gre håret kam med et par tenner ordning.
 Etter disse retningslinjene vil finne håret ser sunt og ikke bli et problem i fremtiden, etter gjentatte behandlinger hymyozavyvky.  
Яндекс.Метрика