Langt hår - stolthet av sin eier, og misunnelse av andre. Kanskje den eneste ulempen med langt hår - er at de krever litt omsorg, ellers all sin skjønnhet kan komme til intet. Men hårpleie hemmeligheter er ganske enkel. Det viktigste - husk noen regler og følger dem strengt.

 Regel ett. Finne de riktige verktøyene for hår
Langt hår, omsorg tips

 Shampoo må oppfylle ikke bare håret type (tørr, fet, normal), men også for å håndtere problemet hår, hvis noen, er til å være (sprøtt hår, flass, svakt farget hår). Et viktig verktøy for hårbalsam er - det vil bidra til å forhindre floker i håret, fukte og rozhladyt dem forenkle prosessen med å gre. Forskjellige masker balsamer styrke hårrøttene og hindrer hårtap, bidra til å redde en vakker langt hår. Hårmasker du kan kjøpe eller gjøre hjemme.


 Andre regel. Regelmessig og riktig vaske håret
Langt hår, omsorg tips

 Langt hår bør vaskes hver 3 dager. Å vaske håret med varmt vann. Ikke påfør på håret konsentrert sjampo - typen i hånden litt vann og spe den i det. Påfør sjampo jevnt fra røtter og distribuere den over hele lengden på håret. Pomasazhuvavshy håret ved røttene, vask sjampo. Etter hver vask håret, påfør balsam til endene, ukentlig dyp conditioner kostnader (hele lengden på håret). Tredje regel. Ordentlig børste håret ditt
Langt hår, omsorg tips

 Hvis håret ditt er veldig forvirret, prøve å løse sine fingre. Velge en kam, foretrekker tre med noen få tenner. Hodet ned nahnyte regissere haken til brystet, Flip frem hår og kjemmet gjennom deres første enden. Deretter vende tilbake hår, dele dem inn i tråder og forsiktig gre hver strand langs lengden fra røttene. Regel Four. Unngå skadet hår
Langt hår, omsorg tips

 Hyppig styling, hårfarge, hårføner etter hver bruk sjampo, gå i regnet uten paraply og i den varme solen uten en lue, hobbyer og эlektroploykamy Thermohair curlers - all skadelig for den generelle utseende og tilstand håret. De er kjedelig, sprø, sprø. Derfor er det nødvendig å redusere den negative innvirkningen på håret: hårføner for å tørke håret på plass med en spesiell absorberende håndklær i stedet Curlers bruke konvensjonelle curlers og hår fargestoffer ved hjelp av farger kan vekslet med naturlig farge (løk skall, henna, kamille).


 Regel nummer fem. Slåss med flisete tupper
Langt hår, omsorg tips

 Husk å regelmessig sjekke for tilstedeværelsen av håret flisete tupper. Hvis du finner den nyeste og må kuttes. Nylig populær i kampen mot flisete tupper håret var roasting prosedyre når de klipper varme skarp saks. Hjemme, er denne prosedyren ikke mulig - men det er tilgjengelig i mange skjønnhetssalonger.


 Og noen nyttige tips :
 - Unngå sterk vannstråle når du vasker håret;
 - Ikke børste vått hår;
 - En gunstig effekt på håret vil gjøre å ta en multivitamin;
 - Unngå å røyke mindre eller til og med gi opp dette dårlig vane - håret vil takke deg;
 - Kontroller tilstanden til håret ditt kan være, har en enkel test: beregne hvor mye hår igjen på din kam etter dag - hvis mer enn 40 hår trenger hjelp;
 - Hårtap kan skyldes underernæring - og aldri korrigere ham kraftig sitte på en diett.
 Nå som du vet hvordan du skal ta vare på langt hår. Regelmessig og riktig omsorg vil gi håret skjønnhet og sunt utseende - og godt humør av sin eier!  
 Selvfølgelig, før du leser artikkelen, må du bestemme utseende og jakke materiale. Dette er nødvendig for å lære om fordeler og ulemper med denne jakken. Nedenfor beskriver vi i detalj om alle aktuelle modeller.
 Innholdet i artikkelen:

 Hvordan velge en vinterjakke

 Hvordan velge en ski jakke

Hvordan velge en jakke

 Hvordan velge en vinterjakke
 Så som du tenk om valg og besluttet på modellen, er det bare undersøke egenskaper jakke og lære om noen av nyansene. Vi vil gi en generell beskrivelse av jakker og hjelpe deg å fastslå kvaliteten jakke under monteringen. Husk at første jakke skal like deg, må det være vakkert og komfortabelt.
 Når du velger en titt på mansjetter og avgifter tannkjøtt på bunnen av jakken, begrense de kald luft og holde på varmen, enkelt sagt - ingen kald luft kommer inn og kjøle ned kroppen. Sørg for å lete etter den tråden, som sydd jakke. I noe tilfelle ikke kjøpe en modell med gjennom sømmer, bør hver søm være vetronepronytsaemыm. I tillegg, etter vask faller markert kvalitet jakker, det rozpovzetsya, tråden svak, og til slutt jakke tåre i sømmene.
Hvordan velge en jakke
 Se på fôr materiale. Det faktum at kvalitet er dyre jakker foret med varme naturlige materialer som silke eller viskose. Produsenter som produserer svært høy kvalitet jakker, bruker aldri billige kinesiske materialer som tynn polyester. Så har ikke spart på jakken, jo høyere kvalitet, jo høyere pris. Praktisk talt alle jakke bør ha kvalitet beslag. Oppmerksom glidelåser, knapper og glidelåser. Høy kvalitet Jakken har problemer med glidelås og aldri griper ikke kneppet. Ingen knapp knapp med all sin makt til å feste deres behov for å gjøre en liten innsats, et mål på kvalitet. For eksempel, stram knapp bryte raskt gjennom skadet materiale. Også bestemme kvalitet jakker kan være å se på som dekker maskinvare, er det omsluttet med varm klut til en person ikke skadet hendene på kaldt metall låsen.
Hvordan velge en jakke
 Ikke kjøp vinterjakker stramt, som om de ikke ser fint. Du må ha en liten margin, som i vinter folk slitasje varme gensere eller jakker. Høres ut som en jakke posuvaytesya, sitte ned, og sjekke om det virkelig binder dine bevegelser? Ikke glem at jakken du ikke vil gå en eller to sesonger, vil du bruke den i lang tid. Vanligvis etiketter posten om kroppens proporsjoner, størrelse jakker og så videre. Veldig bra, hvis målinger av skulderen belte, midje og bryst, kan du velge en jakke nøyaktig størrelsen på kroppen hans. Også på etiketter skriftlig materiale av jakken er laget. Produsenter gjør hver jakke utgaven, som beskriver omsorg og jakke materiale.
Hvordan velge en jakke
 Når du kjøper bør ta hensyn til skulderen belte. Hvis skuld skyves forover eller bakover - ta en titt på andre modeller. Ikke jage mote og kjøpe den vakreste jakke til skade, vil det ikke gjøre deg lykkelig nei, ikke andre.

 Hvordan velge en ski jakke
 Ski jakke bør være både funksjonell og attraktiv. De er av to typer: mannlige og kvinnelige. Vi ble minnet om dette fordi mellom modellene er en enorm forskjell. Menns jakke er veldig tung og tykk og myk og lett for kvinner i samme fargepalett er mye bredere kvinners jakker.
 En start bør primært på kvalitet jakker, som avhenger av produsenten. Ikke skimp på jakken modell og kjøpe fra en anerkjent produsent, er denne jakken dyrt, men det holder på varmen og beskytter deg. Når du måler jakke Test for vann motstand, kan du bruke et par minutter. Du går inn i kammeret, som serverer en strøm av vann i ulike kapasiteter. Testen utføres gratis.
Hvordan velge en jakke
 Husk å sjekke underlaget, det bør myke opp slagene. Antatt beste isolasjon POLY MESH HEAT, som beskytter mot vind, kulde og skade under fossen. Sjekk den fine detaljer på jakken: ledd, lås, tannkjøtt og så videre. Husk at lyn bør også beskyttes mot fuktighet. Sjekk lommer, jakker vanligvis har lommer for mobiltelefoner og nettbrett, og krok lommene har glidelås. Og selvfølgelig, ta hensyn til komfort, jakken skal ikke hemme bevegelsene dine.  
 Alle vet dette ubehagelig følelse når en sår hals. Dette symptomet kan forekomme flere ganger i året, men oftest på høsten eller vinteren, noe som er ekstremt ubehagelig følelse og kaster av den vanlige livsrytme. Han kan vise hver person annerledes. Noen kan bare føre til ubehag på den tiden da halsen artikkelen, noen feber, tretthet og en følelse av konstant trøtt.
 I utgangspunktet er dette smerte forårsaket av en viral infeksjon. Viral bakterier kan komme inn i kroppen gjennom nesen (når det er innånding partikler som er i luften ved hoste eller nysing pasient), eller gjennom munnen på samme måte. Samt infeksjon kan oppstå hvis du bruker noen elementer fra pasienter, enten retter, håndklær, leker og mange andre berøre nesen eller øynene.

 Også forårsake ubehag i halsen kan være allergisk, tørr og forurenset luft, anspente muskler i halsen, for eksempel ved å øke eller sangstemme og røyking.
Hva hvis dårlig sår hals?
 Kontakt med sunn kropp denne infeksjonen kan skyldes alvorlig sykdom. Derfor må du behandle behandling av alvorlig fordi de kan være farlig.

 Tips om hva du skal gjøre når en sår hals

 Ikke umiddelbart på de første symptomene på en sår hals å løpe til legen. Først må du bruke velprøvde verktøy uten å forlate hjemmet. Hvis sykdommen er på et tidlig stadium, for ikke å gi den til å utvikle seg, må du gurgle flere ganger om dagen. Løsning for skylling kan være forskjellig. Dette varme vannet med salt, brus og noen dråper jod anstrøk av calendula og i visse proporsjoner, eller Furacilinum. Før du går til sengs, må du poparyty føtter, gni dem godt, slitasje varme sokker, som først må fylle sennep pulver, brytes opp varmt og prøver å sove. Morgenen bør være enklere.
Hva hvis dårlig sår hals?
 Også et utmerket middel for ubehagelig følelse i halsen er nyttig og deilig te med ekstra teskje honning og en skive sitron. Vi bør ikke drikke veldig varm te, ellers kan det utløse ytterligere betennelse.

 Stor hjelp kvitte seg med en sår hals varmt fotbad, legge til salt til vann og sennep nesler. At vannet er varmt, bør alltid helle kokende vann inn i den. Parallelt med dette, bør du drikke varm te, å svette. Hele prosedyren tar ca 30 minutter. Så må du nøye tørke føttene endre i alle tørre, varme føtter ullsokker og gå til sengs. En dag senere, hvis du trenger, er det ønskelig å gjenta prosedyren.

 Selv en veldig god øvelse for nakke og hals. Vi må sirkulære bevegelser av hodet, for å bevege seg fra side til side, gradvis å skape den nødvendige rytme. Med disse bevegelsene begynner å avta nakkemusklene, starter hals prylyvatsya blod og dermed vil øke lokal immunitet, noe som resulterer i undertrykt smittsomme fokus.
Hva hvis dårlig sår hals?
 Dersom alle folks penger fortsatt ikke gir resultater, og ikke hjelpe, da sykdommen var utvikle også, skadelige bakterier helt avgjort i halsen uten å la noen sjanse for bedring. I dette tilfellet må du ta kontakt med en lege som sannsynligvis foreskrive antibiotika fordi sykdommen vanlige urte løsninger for å håndtere ikke råd. Alle de ovennevnte anordning bare å lindre smerte, men patogener fortsette å gjøre sitt arbeid, og effekten kan være bare i tilfelle av antibiotikum. Husk at virusinfeksjoner med antibiotika ikke er behandlet. De utnevnes bare for infeksjoner forårsaket av bakterier. Ta antibiotika siden du trenger så mye som utnevnt lege er å fullføre en full løpet av behandlingen. Hvis du ikke stopper halvveis, og hvordan noen i de fleste tilfeller hvor de umiddelbart blir enklere, kan sykdommen komme tilbake. Dette kan skje fordi bakteriene er ennå ikke helt blitt nøytralisert, kan de begynne å formere seg igjen og angripe kroppen, utløser eksaserbasjoner og forårsaker komplikasjoner eller gå til en kronisk tilstand. Og senere, da gjentatt administrasjon av antibiotika kan det ikke bare handle som normalt og er ikke pålagt å gi bistand. Så det er bedre å fullt igjen, og ikke bekymre deg for retur av sykdommen. 

 Hvis det er et presserende behov for å gå utenfor, er det nødvendig å holde styr på din hals, at det var i en varm, svøpte ham i et varmt skjerf. Hvis det er vinter og frost, er det ønskelig å puste gjennom nesen, kan du selv gjennom et skjerf i kulden og prøver ikke å snakke i munnen falle i den kalde luften. Det er også viktig å ha gode sko og varme som ikke vil bli våt, og føttene vil fryse.

Hva hvis dårlig sår hals?
 Likevel, som ikke få seg til behandling med antibiotika, det er bedre å ty til alle mulige behandlinger hjemme umiddelbart ved påvisning av de første symptomene, og støtter immunforsvaret.
 Ovenfor Artikkel journalister online magasin Vse-Sekrety.ru.  
Яндекс.Метрика