Hva tror du, definere kvinnelig skjønnhet!? Enig vanskelig å umiddelbart gi en fullstendig og omfattende svar på dette spørsmålet. La denne artikkelen vil vi fortsatt finne det riktige svaret, og gi råd til jenter om hvordan du finner denne skjønnheten.
 Så hva er de parametrene for skjønnhet kvinne?

 Utseende
 Figur
 Inner Peace
Hva er skjønnheten av en kvinne?
 tan kvinne gir noen appell, men det er bedre å få naturlig soling og ikke ved soling.
 Vi bør også merke de sensitive emner som manikyr, pedikyr og voksing. Disse prosedyrene er ikke nødvendig for hver jente som ønsker å se vakre og attraktive.
 Vakker jente skal ha en vakker figur, slanke ben, ikke store hofter og en flat mage. For å holde kroppen i god form minst tre ganger i uken i 30-40 minutter om dagen for å utføre fysiske øvelser for å opprettholde harmonien i former og nåde.
 Å ha en slank figur bør også ta ordentlig og balansert kosthold. Riktig ernæring direkte påvirker din helse og skjønnhet, og spesielt på huden. Å være vakker, må gi opp junk food, fastfood forberedelse, for å begrense fett og kalori måltid. I løpet av sommeren mager på frukt og grønnsaker som er bra for hud og helse generelt, fylle kroppen med vitaminer.
Hva er skjønnheten av en kvinne?
 3. indre fred
 Utseende - en vakker sjal, men det viktigste er inne, er det ikke? Det er viktig å indre fred og skjønnheten av kvinnen, sjel, karakter, utdanning, intelligens, etc. For noen er det indre skjønnhet jente spiller en viktig rolle i valg, men for noen og integrert eller hovedkomponenten.
 Nå er det en stereotypi at jenter er ganske dårlig indre verden, og i de fleste tilfeller er det. Man gjør ikke opp for alt det vakre som kan gi en vakker jente indre verden. Veldig interessant når det er å snakke om, spesielt damene en intelligent personlighet.
 Dannelsen av indre fred avhenger av gener, utdanning og personlig utvikling. I utgangspunktet, hvis en jente har en god tilbøyeligheter, så de trenger for å utvikle deres eneste og alt, men hvis det er ingen, så ingenting vil.
 Som du kan se, er skjønnheten av en kvinne, ikke bare i utseende, men dette konseptet er svært stor gruppe av andre like viktige faktorer. I tillegg er det fine med en kvinne sett gjennom øynene til menn, ikke bare i utseende, men også i den indre verden, når det vil være interessant for deg å kommunisere og lære deres indre verden.  
 I dag har vi dele med deg tips om hvordan å vokse neglene. Artikkelen vil bestå av følgende:

 Hvordan forberede neglene til å bygge

 Hvordan bygge akrylnegler hjemme

 Hvordan bygge Nail Gel

 Bryr påløpte negler

 Hvordan ta påløpte negler

 Kan jeg bygge negler gravid?

Som økende negler

 Hvordan forberede neglene til å bygge
 Før prosedyren skal ikke bare forberede, men også ta hensyn til noen viktige nyanser. For eksempel kan du øke utgiftene i begynnelsen av svangerskapet, kan du ikke bruke håndkrem en dag før prosedyren ikke kan ta vare på neglene under stress og hormonelle forstyrrelser. Hvis du ignorerer disse reglene - gel eksfolierer etter søknad.
 Forberedelse er som følger: kutte neglebåndene eller presse en spade, men først mykne i en spesiell løsning og deretter forkorte spikeren med en stor neglefiler. Noen spiker kutte ned til det halve, med polerte negler så lenge alle blanke flekker forsvinner. Du må også vurdere den ønskede formen på neglen, du får et resultat. Negler med stiletto form obpylyuyut litt annerledes: Emery holdt parallelt med base, og deretter slå vinkelrett på spikeren. Å skape en form for mandelformede negler til å holde disse handlingene nødvendig.
 Anbefales ikke for dusting polish i en sirkulær bevegelse, som du kan få en negativ effekt spiker og hår stige. Neste å øke sikkerheten holdt antiseptisk og tørking spiker UV. Ignorer behandling er ikke nødvendig, kan det føre til sopp og spiker misdannelse.
Som økende negler

 Hvordan bygge akrylnegler hjemme
 Akryl - en blanding av væske og pulver. Det er mye brukt i dental praksis, men begynte å bli brukt i kosmetikk. Negler skape både beruset og på skjemaer, for eksempel spiker form av et polymermateriale. Denne fremgangsmåten har sine fordeler: beskyttelse mot irritasjon negler, spiker levetid på mer enn tre måneder, høy styrke materiale. De viktigste ulempene: toksisk skade naturlige negler og kjemiske lukten av polsk. Forklart nedenfor, må du vurdere når du bygger akryl.
Som økende negler
 Du trenger følgende verktøy og materialer: Flytende spikre for bonding akryl, flytende avfetting, løsemiddel, børster og neglefiler. Kjøpe alt du kan i enhver butikk som selger tilbehør til manikyr og spiker. Kostnads ​​- 3000 rubler, men ikke glem at du kan gjennomføre kapasitets flere ganger siden selv bygge billigere enn salong.
 Før prosedyren bør vaskes og desinfiseres hender, sklie og justere lengden manikyr spiker neglefil. Skrubb hele lengden av negler, fjerne støv fra neglene og rundt dem. Ta medisiner for å behandle negleoverflaten, vente til det tørker. Påfør en spiker form og for å skape spiker lim det ender. Deretter legger likviditet i en container og børste dab monomer. Skyll all likviditeten i hånden, var det nødvendig å tørke helt. Deretter oppretter du en liten ball av kamuflyruyuschey pulver med en børste. Eksternt, bør ballen ser ut som et pinnsvin, husk at det skal være tørt, ellers faller gjennom utvidelse av det faktum at akryl negleplaten ved roztechetsya. Grundig suge ballen likviditet, og deretter bruke den til overflaten skjema. Ikke glem å fravike hårstråene minst 1 millimeter. Så ruller ballen over form og oppnå den ønskede formen fremtidig spiker. Rull ballene så lenge til du får ønsket resultat. For eksempel kan med rosa eller hvitt pulver opprette en fransk manikyr eller annen. Ofte jenter gjør tegninger på neglene ved hjelp av akryl maling, pulver av forskjellige farger, tilbehør, etc.. 
Som økende negler
 Vi trenger å justere negler zapylyvayte dem og se grensen mellom reelle og kunstige negler. Deretter gjelder en avfetting væske og deretter stseplyayuschuyu væske. Ikke i noe tilfelle ikke gjelde for den indre fôr væske eller slimete, vil det føre til alvorlige skader. Gjelder gradvis belegg på akryl spiker fordele jevnt, ikke glem at du trenger å bli lagt til denne ideelle likheten negl. Akryl fryser i ca 3-5 minutter, etter tørking spiker overflate må poleres for å gjøre det skinnende og glatt. Tilbring polering for alle negler og deretter la dem hvile. Etter ferdigstillelse av denne fasen av prosedyren ender.
Som økende negler

 Hvordan bygge Nail Gel
 Nå kan du bygge gel har en meget høy popularitet, og alt fordi du kan bruke en blanding av naturlig og syntetisk. Vanligvis brukes bartre harpiks, så det er trygt for helsen til negler, negler ser akkurat ut som Real Ones, og antiseptisk effekt på negler reduserer sjansene for sopp eller andre infeksjoner etter forlengelse. Du kan få fortgang i oppbygging på grunn av det faktum at i løpet av tips vedlegge silke, det øker også styrken av spiker. Fordelen er også at du kan bruke gel farget folie, perler og krystaller til fullt ut bruke sin fantasi og skape en virkelig vakker manikyr.
 Men det er ulemper, for eksempel: økte kostnader og re-bygge hvis skadet spiker overflaten. Ikke glem at hver spiker på noen måte farlig, ofte vises mikroskopisk negleplaten, noe som utløser for infeksjon og sopp. Hvis en smittsom lesjon - spiker ødelagt og må drikke antibiotika for å bli kvitt sykdommen. I tillegg kan du ikke gå lenge med påløpte negler, så vil spiker dystrofi.
Som økende negler
 For inngrepet vil trenge følgende verktøy og materialer: tips, neglefiler, primer, børster, spiker desinfeksjon, bønder, UV lys, gel børster for forskrivning og akryl.
 Du bør begynne med vanlig manikyr, men ikke kutte hele lengden av negler. Å lage et skjema bør overlates frie kanten av neglen ca 3 millimeter. Skrubb grundig spiker, sette en spesiell form for oppbygging, sikre slutten av skjemaene under neglen. Pent brukt et lag med gel på spiker og spiker dra til ønsket lengde, skyver tørking under UV-lys i ett minutt. Nå kan du bruke en andre strøk, la en avstand på 2 mm neglebånd, tørk Ultrafiolett igjen. Fjern forsiktig sjablongen brukes til å bygge opp, og deretter skape den ønskede formen på neglen. Grab en børste og bearbeid den i gel, deretter bruke gel til midten av neglen slik at nivået av gelen var både venstre og høyre hånd. Senteret bør forbli liten bakke. Snu kort flaten og deretter tørke neglene. På slutten må du forme neglene ved hjelp av neglefiler, og deretter bruke et svært tynt lag med gel (sikkerhet) og deretter tørke det. Når testen er fullført, kan du ikke våte hender 30 minutter. 

 Bryr påløpte negler
 Husk å følge de grunnleggende reglene for omsorg for påløpte negler:
Som økende negler

 Bruk aldri neglelakkfjerner som inneholder aceton. Han er en svært negativ innvirkning på negler, skader deres struktur og gjør gjenta prosedyren igjen. Dette gjelder alle produkter som inneholder aceton, inkludert til husholdningskjemikalier. Men noen ganger er det nødvendig å bruke disse verktøyene i alle fall, så gummihansker til aceton fikk ikke på overflaten av negler;

 Ikke bruk saks og sakser, som de skade negler. Kjøpe de spesielle verktøy og midler til å ta vare på neglene, for eksempel neglefiler og poleringsmaskiner;

 Kunstige negler er svært holdbare, som har ingen naturlige negler. Men mange mennesker overse dette og negler, til slutt, bryte. Husk at enhver skade på kunstige negler umiddelbart reflektert på naturlige negler fordi de er godt festet;

 Hårstråene nøye vare på, fordi hun trenger støtte fra vitaminer og mineraler. Hvis hårstråene vokser raskt - kjøpe et verktøy som bremser veksten;

 Plutselige endringer i temperatur påvirke de kunstige negler. Til tross for høy styrke av negler, er de fortsatt skadet og er ganske skjøre og sprø;

 Heldig at du dekker kunstige negler bør inneholde gel og akryl. Ikke kjøp den dyreste neglelakk, kan du lagre og kjøpe en billig, men høy kvalitet lakk. Husk å sjekke utløpsdatoen og følg produsentens instruksjoner før bruk;

 Mor negler vokser raskt, for ca 20 dager påløpte negler mister sitt tiltalende utseende. Vi dekker en del av spikeren en gang hver tredje uke, og en liten rasp det å bevare skjønnhet;

 Sprø negler kan utløse en hardware manikyr, nekter denne prosedyren;

 Aldri fjerne kunstige negler uten profesjonell hjelp. Naturlige negler kan bli sprø, skjøre og svak;

 Kunstige negler har en høy evne til å holde maling, men jentene gjør feil og lakk påføres altfor ofte. Styr frakk og bruke det sjeldnere, eller negler kan ikke puste og vil deformeres.

Som økende negler

 Hvordan ta påløpte negler
 Akryl Nails
 Først må du fjerne lang, bare fjerne spiker kanten med pinsett, men vær forsiktig, ellers skade den sarte huden under neglen. Når un-lengde - bli med i fjerning av kunstig materiale. For eksempel, i kabinen ved hjelp av væske som raskt oppløser alle akryllaget. Som nevnt ovenfor - aceton negativt påvirker neglene og oppløser dem, at det bør brukes for fjerning. Fukte en bomulls disk i aceton og fester seg til overflaten av spiker, men det kan begynne å fordampe, så vikle fingeren tykt lag av folie. Gjør det samme med alle negler, må du vente 10 minutter til det er helt oppløst akryl. Materialet blir flytende og myk, kan du fjerne sagen, men veldig nøye.
 Gel negler
 Dessverre er mye vanskeligere å fjerne gelen fordi strukturen det hardere og sterkere enn akryl. Du kan ikke bruke aceton, som det ikke oppløse ikke gelen. Trenger du å kjøpe en sag med slipekorn rundt 100-150. Siden denne sagen er veldig vanskelig, bare bruker den for syntetiske materialer. Den lar deg avinstallere hele overflaten av kunstige negler, men prosessen er ganske lang, og hastigheten kan kutte lengden på spiker, så vel som med akryl negler. Fjern gel negler er en 15 minutter hvis du har kjøpt virkelig tøff pollen.
Som økende negler

 Kan gravide negler vokse?
 Det er ingen problemer i å bygge negler under svangerskapet, men husk at mye avhenger av kvaliteten på materialene som brukes. Du må bruke europeiske materialer, som de er mye tryggere. Conduct kapasitet alene anbefales ikke, får heller finne en kompetent fagperson med positive tilbakemeldinger.
 I utgangspunktet, oppstår dette spørsmålet fra unødvendige rykter som i stor grad øker skade. Ulemper selvfølgelig det er - spikeren ikke reagerer på ytre stimuli, som det er dekket med tett gel eller akryl belegg. Negler trenger store mengder av vitaminer for å støtte vekst. Naturlige negler er økt fuktighet, og øker sin styrke og de begynner å vokse raskere. Men husk at skade kunstige negler kan ikke, da dette vil føre til deformering av naturlige negler.
 Mest sertifiserte legemidler som brukes til å bygge - trygge fordi de er laget uten skadelige kjemikalier. Produsenten tar hensyn til strukturen av medikamentet bør være porøs, for å tillate fuktighet og kopier strukturen av den naturlige negl. Fortsatt trenger å kjøpe en spesiell blanding av polish som inneholder høye mengder av mineraler og vitaminer.
Som økende negler
 Gjennomføre kapasitets kreves bare i de tilfeller hvor rommet kommer nok frisk luft. Uansett hvilke fordeler hadde kunstige negler - de bryter strukturen av naturlige negler, som de tørke og lage en negativ innvirkning på miljøet selv. Under svangerskapet, kan det være problemer med stoffskiftet, spesielt i begynnelsen. Dette er en svært negativ effekt på neglene, og hvis vandre med påløpte negler - er en sterk risikofaktor for skade på neglene. På grunn av det faktum at under oppbygging i rommet lukter kjemikalier, det har en negativ innvirkning på helsen, kan være syke hode eller kvalme. Prøv å unngå eskalerende akryl og gel under svangerskapet, fordi ingen vet hvordan det ville ende.
Som økende negler
Яндекс.Метрика