Mange tror at dårlige vaner - det bare alkohol, tobakk og narkotika. Men faktisk, er konseptet med dårlige vaner mye mer poeng. For eksempel:

 Spiker biting;

 Slikke fingrene;

 Ikke vaske hendene før du spiser eller matlaging;

 Lang og ofte spille videospill;

 Vandre i den kalde vinteren uten lue, etc.

 Dette er også ansett som dårlige vaner, som bør være raskt kvitt, eller de kan ødelegge deg. Etter alle skadene og bringe bakterier som er på våre hender, og stråling fra dataskjerm og en kald vind som kan føre til hjernehinnebetennelse (for eksempel).
Hvordan bli kvitt dårlige vaner?
 Så hvordan kan du bli kvitt alle de unødvendige klasser?! La oss håndtere!

 10 metoder for hvordan du kan raskt bli kvitt vaner
 Først, la oss definere ordet "fast", er det skrevet mer for aksent, noe som indikerer at følgende metoder mest effektive i en forholdsvis kort tid. Men generelt sett, vaner raskt bli kvitt kan ikke, med mindre en nødssituasjon, som vi også snakke.

 I stedet for å røyke - start crack frø. En merkelig måte, men ganske effektiv. Det er ikke så mye i frøene, men i prosessen, fordi du gjør mye action akkurat hender, lepper, tenner, etc. Prosessen er ganske spennende, ganske god poet avbryter "bryte" røyker. Frø ønskelig å kjøpe en svart og naturlig shell.

 Lavere alkohol. Hvis folk avhengige av alkohol, er det svært vanskelig å ta og binde ham med dette. Men, må man starte med en gradvis reduksjon av forbruket. Tidligere drikker 4-5 ganger i uken, kan du prøve å redusere denne frekvensen er opp til tre, la det være en dag og en gang i uken, to utgang fra alkohol. Når vil takle dette tallet, prøv å redusere med en dag, og så posotenno disaccustoms selv fra denne uvanen.

 Finn en ny hobby. Noen ganger dårlige vaner ser ut til å mangle noen hobbyer. Så hvorfor ikke finne en ny hobby. I dag, til en rekke lokalsamfunn gripe noe (strikking, kosthold, sport, auto, business, etc.). Hvorfor kaster du bort din tid og omsorg til tull, hvis du kan gjøre ikke bare for deg selv, men også andre.

 Spør instruktøren til å gripe inn. Også ganske vanskelig å komme ut av denne situasjonen, fordi noen ganger trenger hjelp den personen du stoler på og hvem du adlyde. Dette kan være din far / mor, mann eller kone. Du må be dem om å se opp for deg, ikke for å ta opp den gamle. Så, mest sannsynlig, vil du være sint på dem, men slike følelser etter hvert endret til takknemlighet.

 Finne motivasjon til å slutte dårlige vaner. Motivasjon - er ikke noe annet enn en faktor som tvinger deg til å handle og endre noe i livet. Hun kan endre selv de gamle regler og tradisjoner. Tenk, for hva du kan endre og engasjere seg med en dårlig fortid. De fleste mennesker har motivasjon til å maksimere barn, ektefelle og kjære. Hvis du er fortsatt ganske ung mann, så mest sannsynlig være motivert jente som vil kaste deg, med mindre du blir kvitt dårlige vaner.

 Finn ut mest fra konsekvensene av sin vane. Som regel vi sjelden vite om alle de konsekvenser det kan medføre visse vaner. For eksempel, røyking - slik at alle forstår at det kan føre til lungekreft. Men hva er det?! Hvordan er det?! De færreste er klar over. Du også er sterkt anbefalt å lære om alle sykdommer som utvikler seg i løpet av dine farlige yrker, og videre utforske utviklingen av hver sykdom. Det, grovt sett, å føle all smerten du vil føle deg hvis du ikke stopper. Skremmende bilder og tekst, vil gjøre hjernen fungerer igjen tenke på hva du kan dokotytysya.

 Telle hvor mange du vil leve! En fortsettelse av forrige avsnitt: trezvyt god forståelse av hva du kommer til å dø. Tross alt, har noen sykdom sin tid, og deretter personen dør, med mindre behandlet. Selv forgiftning kan dø hvis tid ikke gir nødvendig bistand. Ifølge prikinte som du ville leve hvis syk en mulige sykdommer. Uke, måned, seks måneder?! Du er ikke klar for å dø for sin vane?! Jeg tror ikke!

 Posperechaytesya en stor sum penger. Også et godt insentiv for folk som ikke er veldig god finansiell stilling eller ganske farlig. Lag en kvittering, signere det, utfører en notarius og gi din slektning eller god venn. Det bør snakke om hva du har å gi den personen slik og slik mengde i en viss periode. Og muntlig fortsette - hvis bare jeg ikke vil forlate røyking (for eksempel).

 Lag en plan for å bli kvitt dårlige vaner. I denne situasjonen, kan du ikke hastverk og handle overilt. Alkoholisme, røyking og andre dårlige vaner - er alvorlige problemer som krever en lang og seriøs behandling, ikke så mye fysisk som moralsk.

 Finne et alternativ til sin vane. Noen vaner - det finnes alternativer, slik som tobakk kan brukes i stedet for elektroniske sigaretter i stedet for sterk alkohol - øl og lignende drikker. Alternativet er en av de første trinnene, som bør begynne å forholde seg til sin avhengighet.

Hvordan bli kvitt dårlige vaner?
 Jeg oppriktig ønsker deg bli kvitt de negative vaner og håper at disse tipsene fra et online magasin Vse-Sekrety.ru du virkelig hjelpe! Også, hvis du har dine egne måter å håndtere dårlige vaner - kan du dele dem i kommentarfeltet, fordi bare felles innsats kan løse problemet med universell skala!  
 Dag online magasin Vse-Sekrety.ru berører en av de mest vanlige plager av kvinner - trost, eller som det kalles eksperter - candidiasis. I denne artikkelen vil vi ikke beskrive behandlinger (siden det er et emne for en annen artikkel), men skal nevne bare de viktigste årsakene til gjær infeksjoner hos kvinner, forresten, og fortell oss hvordan du behandler den.
 Oppriktig, er situasjonen slik at den virkelige årsaken til forekomsten av trost kan være mange, alt fra ufarlige forkjølelse og slutter med alvorlige sykdommer enn gjær infeksjon (HIV eller AIDS). Vi er den mest hyppige og grunnleggende.
Årsakene til gjær infeksjoner hos kvinner

 7 viktigste årsakene til gjær infeksjoner hos kvinner
 1. Den første og en av de viktigste årsakene til gjær infeksjon er lav immunitet kvinnerDvs. redusere den beskyttende funksjon av kvinnekroppen. I kroppen vår, sopp slekten Candida, «leve» tiden, men på lavere immunitet, nekter den kvinnelige kroppen til å følge med på utviklingen og reproduksjon av soppen, og i dette tilfellet det påvirker slimhinnene og årsaker til betennelse.
 2. Den andre årsaken til candidiasis er antibiotika. Alle vet at antibiotika ikke bare ødelegge skadelige, men også fordelaktige bakterier i den menneskelige kroppen. I dette tilfelle blir lactobacilli slimhinnen som kontrollerer veksten av soppmikroorganismer ødelegges når man tar antibiotika. Dette fremmer vekst av sopp, så det er ingen hindring. Sopp med meget god rasen fordi de ikke er utsatt for antibiotika.
 3. Dessuten kan utseendet forårsake trost og relaterte sykdom :

 blodsykdommer;

 diabetes;

 HIV eller AIDS;

 intestinal dysbiosis;

 tuberkulose, og mange andre.

 4. Underernæring. Den spiller en viktig rolle kostholdet ditt, om noensinne spise på gatekjøkken, er det mange søte også, gjærprodukter - gjæren kan bli enda en frisk person. Moderne jenter og kvinner elsker å beundre dietter, som fører til en mangel på vitamin, protein og viktigst, som er en aktiv deltaker i byggingen av slimhinnen.
Årsakene til gjær infeksjoner hos kvinner
 5. En av de viktigste grunnene er ugyldig egen intim hygiene. Disse er:

 misbruk av slike midler som såper, gels, spray, kremer og andre midler for intim hygiene, overdreven bruk av normal vagina vasket onsdag og er et paradis for avl mikroorganismer som sopp.

 daglige bind for kritiske dager, er det best å bruke uten smakstilsetninger og endre dem så ofte som mulig, men minst - tre ganger om dagen.

 Toalettpapir er også velegnet som uten smakstilsetninger og ingen farge, da dette kan føre til betennelse.

 6. Merk at du bruke undertøy. Vi må glemme syntetisk undertøy og smal, det kan endre surhetsgraden i skjeden, og det er godt miljø for bakterievekst. Det er best å velge for bomullstekstiler, og dermed bør det være behagelig for daglig slitasje.
 7. Også provokatører candidainfeksjon kan være prevensjon :

 hormonelle prevensjonsmidler gjør alkalisk vaginal miljø;

 noen piller påvirke disse laktobasiller slimhinnene som er nyttig for kroppen;

 hvis lange bruke intrauterine spiral, dette er en annen grunn, som kan føre til soppinfeksjonen.

Årsakene til gjær infeksjoner hos kvinner
 Oppsummering kan vi si at seksuelt overfør gjær minst (dvs. ikke alltid), fordi dette er en av mange grunner, som ikke bør overses. Gud velsigne dere, kjære lesere!  
 Overalt hevde at vi må holde oss på alle måter, prøver å leve livet som om "under panseret", uten handling, følelser og spenning. Mens dette kan umiddelbart si at dette er en umulig oppgave, dess - tåpelig. Men effekten av stress bør ikke overstige den tilpasningsevne av mennesket som det er - en direkte rute til ulike plager og sykdommer.
 Å hindre de negative effektene av stress er svært viktig å forstå hva som utgjør prosessen og hva det fører til. Denne og denne artikkelen vil fortelle.
Hva er stress?! Årsaker og virkninger

 Hva er Stress
 Stress - et sett av beskyttende fysiologiske reaksjoner som reaksjon på påvirkning av overdreven stimuli-stressfaktorer. Ved utvikling av stress gjennom tre faser-trinn:

 alarm når aktivt mobilisert våre naturlige forsvar;

 stabilisering når tilbrakt adaptive reserver;

 uttømming når de adaptive egenskapene til organismen helt utmattet.

 Årsakene til stress
 Faktorer som utløser stressresponsen kalles stressfaktorer. De kan være både psykologisk og fysiologisk. Behovet for raske beslutninger (i mangel på tid), overskytende ansvar, informasjon overbelastning, konflikter i familien og på jobben, trusler - alle disse psykologiske stressfaktorer. Og de vanligste fysiologiske stressfaktorer smerte, intens varme eller kulde, støy, intens trening, for streng diett og så videre.
Hva er stress?! Årsaker og virkninger
 Generelt, noen vesentlig endring i våre liv, enten det er det verste eller, merkelig nok, jo bedre - kan fungere som en slags stressor. Amerikanske forskere har selv utviklet en spesiell skala der ulike livssituasjoner med en "stress" vekt. Slike situasjoner er ikke bare båret den triste hendelsen - død av kjære, skilsmisse eller oppsigelse, men en slik fin begivenhet som et bryllup eller en overgang til en ny leilighet. Videre er stress effekter vanligvis lagt og når du når kritisk masse "er nesten uunngåelig kommer en svekkelse av helsen og utvikling av ulike sykdommer.
 Virkningene av stress for menneskekroppen
 Når stress effekter i blod ut adrenalin og andre hormoner, noe som resulterer i dramatisk endring arbeid av ulike organer og systemer: quickens hjerterytme, økt blodpropp og immunitet, akselerert healing, akutt oppmerksomhet, syn og hørsel. Vi får den maksimale strøm, som bare er i stand til. Kroppen er klar til å kjempe og i stand til å takle fare. Dette - alder overlevelsesmekanisme. Men i et sivilisert samfunn, i fredstid, oppstår aktiv "militær" action vanligvis. Faktisk hele kroppen kommer i full beredskap og alle - tom. Neotreahyrovannыy stresset forblir i kroppen i form av sykdommer: hjerte og endokrine sykdommer, mageproblemer, for ikke å nevne de ulike problemer i nervesystemet.
Hva er stress?! Årsaker og virkninger
 Men stress i seg selv - er ikke en sykdom, men en naturlig reaksjon på de faktorene som truer sin komfort og sikkerhet.

 Stress inneholder både negative og positive komponenter. Den positive komponent er det faktum at under stress kroppen er mobilisert, tilpasse seg nye situasjoner, gir motstand mot spenningsfaktorer og tilpasning. Men som kroppens begrensede ressurser tilbake, hvis stress er veldig sterk eller langvarig sannsynlig å komme sin tredje fase - utmattelse. Dette har ført til alvorlige problemer og sammenbrudd i kroppen.
 Så hva gjør man? Hvordan du kan spare deg selv fra de skadelige effektene av for mye stress? Det er en enkel løsning som nettstedet Vse-Sekrety.ru villig til å dele med leserne. Du trenger bare å raskt kunne identifisere kilden til stress og reagerer på den riktig. Tross alt, evnen til å håndtere personlige stressnivå - en grunnleggende betingelse for fysisk helse og følelsesmessig balanse. For dette er nå et stort spekter av ulike teknikker og metoder. Til syvende og sist, evnen til å gjøre livet ditt mer sunn, glad og full kraft i oss alle!  
Яндекс.Метрика