Helse - er en av de mest verdifulle delene av våre liv, å se ham til enhver tid, og når du er student, og når den eldre mannen. I dag forteller vi deg hvordan du skal sitte ved en datamaskin skrivebord eller avdeling, slik at det ikke skader kroppen.
Hvordan å sitte ved datamaskinen
 Mange voksne tror at fix ingenting er umulig. Men det er ikke så !! Husker da du var barn
 Hva barn kan lære oss?
 Barn vil lære hvordan de trenger å sitte med sin erfaring. Foreldre i noen situasjoner kan støtte dem, men barnet velger den posisjonen at det behagelig - denne indre arbeid. Spedbarn er interne aksen, som dessverre ikke kan se normalt syn, og koble alle ryggvirvlene i riktig posisjon.
 Leter du etter barna, vet du at dette ikke er en vanskelig oppgave for dem, selv om hodet er noen ganger vanskelig og oppveier situasjonen, men lagre bekken bein!

 Barn er ikke klar over noen anatomisk konsept som hjelper dem til å sitte komfortabelt. De stoler på skambenet og er i stand til å bruke så lang. Så hvordan gjør de sitte?!
Hvordan å sitte ved datamaskinen

 6 trinn til riktig sitte på en datamaskin eller skrivebord
 Trinn 1: Lag aksen
 Sett deg ned på et flatt underlag og begge føttene på gulvet. Helle litt fremover og litt til venstre, deretter Plasser høyre hånd under høyre fot flaten opp, og trykk deretter på vekten din på armen. Føle din hånd. Hvis du sitter på beina i hendene, prøv til du finner posisjonen der det passer deg. Husk at du har to hender, og du kan velge en komfortabel stilling i noen av de foreslåtte to sider.
 Lene seg frem og litt til venstre igjen, bare denne gangen bare som en "walk" sitter på hånden hans. Otklonytes er prytysnitsya til baksiden av en stol eller sete, ta vare på det du trenger for å bygge en albue til forsiden av hånden. Gjenta med venstre side. Nå flytter overkroppen oppreist. Hvis det er ingen smerter, gratulerer! Nå som du vet hvordan du skal sitte for skjelettet ditt. Som med alle arkitektoniske struktur bygget på fundamentet, og vi kan begynne å bygge vår struktur fra grunnen av.
 Trinn 2: Pust ut og slappe av magen
 Egentlig? Du er ikke en spøk? Det er alltid nødvendig å involvere magen, men ikke omvendt! Så dette er din sjanse til å hjelpe deg å bli kvitt unødvendig spenning i kroppen. Med støtte fra godt plantet bassenget, nå magen din er trygg og kan slappe av uten sjanse for å bli pause og falle av. Unødvendig stress går av seg selv.
 Trinn 3: Slipp brystet ned
 Dette kan virke bakvendt og kanskje tungvint i begynnelsen, men la brystet hvile. Sett det ned og la baksiden av armhulene titt på himmelen, og dermed forlenge ryggen og begge sider av kroppen. All right? Nei, faktisk det er flott hvis skuldrene er hevet rundt ørene
Hvordan å sitte ved datamaskinen
 Legg merke til den følelsen i magen min som ryggraden stiger høyt opp. Du føler kjernemuskulaturen som er rundt stammen på? Pass på at bollen er "parkert" på pannebenet.
 Trinn 4: Kom nå til toppen av brystet
 Så her er der det starter konvergens. Heve en arm, og samtidig senke den tilbake, stoler du på brystet. Som hvis du setter albuene i en lomme på baksiden av ryggen, nær midjen. Vær oppmerksom på at du nå er mer åpen foran kroppen og aldri gjenvunnet brystet.
 Trinn 5: Sett hodet opp
 Forlate nakken din flyte bak deg som om det strekker seg opp, men stopp hvis du føler muskelspenninger nakke eller kjeve. Denne effekten kan sies flere meninger enn fysisk handling.
 Føler bekkenet igjen hvis matet tilbake til skambeinet og nedover. Spine hever seg, løfte med baksiden av skallen, slik at halsen er utvidet.
Hvordan å sitte ved datamaskinen
 Trinn 6: Slapp
 Bein stilt opp som biler på parkeringsplassen og er trygge nå, og de kan slappe av.
 Øv trinnene som du delte Vse-Sekrety.ru nettsted og din holdning vil hjelpe deg i hverdagen. Alle disse øvelsene er ganske enkelt å gjøre, og det vil være lett, men fordelene vil være svært store. Være et lite barn! Skål!
 Vinter (men i enkelte land er vinter og høst) - en periode med kulde og høy følsomhet i kroppen vår. Immunitet er redusert, og minst en gang hver tredje måned vi har tid til å bli syk. Mange tror at dette er typisk kald periode, og ikke betaler spesiell oppmerksomhet til omsorg for deres helse. Noen for å ikke bli syk, ta vitaminer eller spesielle dråper, men ikke nok. Å forlate ingen sjanse for sykdom før infeksjonen å forebygge sykdom i løpet av vinteren, må du overholde reglene for flere som vil styrke immunforsvaret og beskytte deg mot sykdom.
Uansett hvor syk med en kald under den kalde årstiden?

 Hvordan å ikke bli syk med influensa, forkjølelse og andre sykdommer?
 Først av alt, mot forkjølelse og influensa kommer til unnsetning riktig, sunt og balansert kosthold og regelmessig. Kontinuerlig syntese av antistoffer i kroppen vår fremmer kontinuerlig fornyelse og styrking av immunsystemet. Det er derfor vi trenger å legge til riktig mengde mat proteiner som vegetabilsk og animalsk opprinnelse. De ikke bare hjelpe synteseprosessen, men også forbedre blodsirkulasjonen og øke benstyrke. 100 gram protein dag er nok til å opprettholde likevekt. Fett også positivt påvirke kroppen. Det bør legges til den daglige kosten minst 10-15 gram smør og 20 g vegetabilsk olje. Utvilsomt, endeløse kilder til vitaminer og næringsstoffer er frukt. Det er viktig å huske at den beste bruken av fruktene av det landet der du bor, og ikke eksotiske eller Drivhus. Så fokus på epler, mandariner, persimmons og granatepler. Fordelene vil bringe naturlig juice, spesielt tomat og granateple. 
 Vinteren er bedre å forlate bruken av ulike gaten matvarer som chips, salte nøtter, brus og, selvfølgelig, fast food. De har ingen næringsstoffer, må aksjen som etterfylles daglig. I stedet spiser melkeprodukter, kjøtt buljong og grønnsaksretter og kokt kjøtt.
 For å motvirke sykdom trenger å raskt fylle opp igjen fornybare vitaminer og mineraler. Den enkleste måten er å sette et multivitamin komplekser, som selges i alle apotek. Det er viktig at de er basert var askorbinsyre. Det gir ikke bare en immunitet, men også legger styrken i hele kroppen.
Uansett hvor syk med en kald under den kalde årstiden?
 Influensa - er en av de mest ubehagelige sykdommer kalde perioden. Leger rådes til å få en influensa skutt, som garanterer beskyttelse mot enhver form for sykdommen, så vel som andre akutte luftveissykdommer. I de senere årene, mange kritikere som er imot vaksinering. Men, når det har blitt bevist at det er influensa skutt er det mest effektive middel immunocorrective. Takket være det du kan glemme om sykdommen i mange måneder.
 Siden oldtiden ble det kjent at sykdommen frykter medisinske infusjoner og tinkturer. Om vinteren, anbefaler leger drikker Echinacea ekstrakt og sitronmelisse, så vel som de som styrke immunforsvaret verktøy som anstrøk av rose hofter, hvitløk, løk og sitron.
Uansett hvor syk med en kald under den kalde årstiden?
 Det er viktig å velge klær i temperaturen. Hvis temperaturen faller under null, så det anbefales å ha på seg en varm jakke, lue og skjerf for å beskytte den mest følsomme for kald kropp. Hvis temperaturen er for lav, ben og armer er isolere nøye. Uten hansker og gode vintersko sjansene for kontrahering betydelig økning.

 Utvilsomt, forbedrer aktiv livsstil immunforsvaret, reduserer effekten av stress på kroppen og øker beskyttende felt mot sykdom. Deal i uken i sport, men uten tretthet. Hvis legemet er svekket, og opphører å være en bærer for bekjempelse av sykdommer hos mennesker, senker immunsystemet. Sport bør ikke føre til svakhet og søvnløshet - det må badoryty og heving.
Uansett hvor syk med en kald under den kalde årstiden?
 Ved å følge disse tipsene, vil du være sunn og glad i vinter.  
 Den vakre halvparten av menneskeheten er alltid streve for feilfri utseende. Et luksuriøst hår - gjenstand for spesiell stolthet. Og hva hvis kroppen ikke klarer, og håret begynner å falle ut?! Dette er en tragedie, spesielt for kvinner!
Hårtap: årsaker og lege
 Hvordan er håravfall
 Mekanismen til hårtap er den samme i begge tilfeller, og det kan beskrives som følger. Hår begynner sitt liv i hårsekken. Denne hårsekken er bindevevet i huden vår. På alle sider er det omgitt av kollagenfibre, som normalt elastisk og spenstig. Men noen ganger (for noen grunn), disse kollagenfibre kan uschilnytysya. Gradvis begynner de å presse hårsekken, noe som fører til sin deformasjon. På bunnen av hårsekken er håret papilla, som dannet hårceller - primær keratinocytter. Hvis hårsekken vises presset på alle sider av tette fibre, opphører håret papilla å flyte nødvendige næringsstoffer, vekst og reproduksjon fase av hår er redusert, det blir tynnere og faller.

Hårtap: årsaker og lege

 Hvorfor håret faller (3 viktigste grunnene)
 Årsakene til hårtap er det mange og ofte veldig individuelt, og dermed Side Vse-Sekrety.ru prøve å vurdere bare de vanligste.

 Genetisk predisposisjon - Finnes i både menn og kvinner. Trikologi (fagfolk som arbeider med hår) viste at genetisk alopecia i 70 prosent av tilfellene overføres gjennom den kvinnelige linjen, og bare 30 prosent - for menn. Så hvis mannen din bestefar på mors side hadde en sjarmerende skallet hode, så mest sannsynlig, på toppen av din ektefelle i de kommende årene namitytsya beskjeden propleschynka, som etter hvert kan bli en stor skallet. Spesielt ikke bekymre deg: skallethet - også et tegn på stor intelligens, som gjorde forfedrene.

 Hormonell ubalanse - Årsaken til den andre og likt fordelt. Disse problemene kan oppstå, særlig hos jenter i puberteten hos kvinner etter å ha fått en abort eller i overgangsalderen. Men den mannlige halvdelen av befolkningen, dessverre, er ikke immune mot hormonell svikt.

 Personlige grunner (betinget navn) - Knyttet til miljø og andre forhold. For eksempel, kan flyttes fra en by til en annen, som ligger på en avstand av hundre miles, og er en helt annen klimasone. Det var da at du kan møte problemet med håravfall - riktignok en mindre art. Verst av alt, med flytting og endre kvaliteten på vannet som du drikke og vaske noen hode - hår er usannsynlig å nyte. Det ville ikke skade å ta hensyn til riktig ernæring. I tilfelle hvis du følger en bestemt diett, ta kontakt med en spesialist - om det passer deg (dyr er ikke alltid et tegn på helse og skjønnhet). En viktig og høy kvalitet hår og hodebunn, flass spesielt akutt skjemaet kan også utløse hårtap.

Hårtap: årsaker og lege
 Hvordan du finner ut håret falle eller ikke?
 Vanlige spørsmål trikologi hvordan å bestemme et hjem grad av hårtap. Ekspertene smilende, dessverre, dette er ikke mulig, dessverre. Alt klart: du, for det første ingen spesiell utdannelse (i korte, trikologi deg!), Og for det andre er det ingen laboratoriebygg, noe som kan være nødvendig for å gjennomføre undersøkelsen, tredje, gjør du ikke engang primitive mikroskop til med 'finne ut hvordan patogene det som gjelder hårtap, må du undersøke nøye formen på pære og prøver å vurdere det endret - og hvor mye.
 Noen (ikke eksperter!) Gi råd om morgenen når komme opp av sengen, se etter en pute. Hvis det viser 7-8 hår, er derfor å bekymre seg for. Men tenk for deg selv, fordi hvis håret falle er en av endene må forbli små kjegler - hårsekken, og hvordan du skal se? Håret kan være sprø og ende opp bare ved friksjon under søvn.
 Så hjemme kan du neppe sette en riktig diagnose. Referere til fagfolk!
Hårtap: årsaker og lege
 Hva hvis håret begynte å falle?
 Vanligvis, hvis du står overfor problemet med håravfall (eller du tror det er et problem), er det best å se en spesialist, trichologist. Han vil gjennomføre relevant forskning spesifikt i kroppen din, finne årsaken og foreskrive behandling. Og bare én "utenlandsk innflytelse" kan være tilstrekkelig i noen tilfeller oppnevnt av narkotika og multivitaminpreparater for oral administrasjon. Men følger råd fra en nabo eller anbefalinger beskrevet i brosjyren av folk oppskrifter, knapt verdt det.
 Vi bør heller ikke klage på at butikken kjøpte for gode penger eller maske sjampo hårtap ikke returnert dine gamle krøllete lokker, og ikke økt tetthet! Bare noen medisiner bør utnevne trikologi eller hudlege. En nabo "Masha" - kanskje "superspets" i et annet område, og spørsmålet om hårtap er rett og slett ikke kompetent
Hårtap: årsaker og lege
Яндекс.Метрика