Hver av oss drømmer om en sterk, lange og sunne negler, det er så sexy og attraktiv! Men denne lykken fra naturen, dessverre, får ikke alle. I noen negler eller vokser svært sakte, eller permanent ødelagt. Hva du skal gjøre i denne situasjonen? Er det mulig å vokse lange negler for kort tid?

 Hva som er nødvendig for normal vekst av negler?


 Det som er nødvendig for riktig vekst av negler? Først visse vitaminer, mineraler og sporelementer. Andre, ikke glem om forsvarlig omsorg. Tross alt, hvis stadig tygge negler og utsatt for negative påvirkninger, vil de bryte, ingen tid til å vokse. Og for det tredje, kan du bruke spesialverktøy for å positivt påvirke neglene. Og i hvert øyeblikk er verdt å se i mer detalj.
Hvor raskt vokse lange negler?

 Viktigheten av riktig ernæring


 Hvordan å vokse lange negler raskt og ikke være redd, fordi de kan bryte? Spise riktig. Her er alt som er inntatt:
 •  Vitamin A fremmer normal vekst. Få den kan være smør, lever og gulrøtter. Men store mengder kaffe, sterk te, bør alkohol bli forlatt.

 •  Vitamin styrke neglene og bidra til å bedre assimilere næringsstoffer. Spis mer egg, grønnsaker, melk, asparges, bønner og poteter.

 •  Nødvendig og vitamin E, som forbedrer blodstrømmen til alle vev og beskytter kroppen mot de negative effektene av frie radikaler gjennom antioksidanter innhold her. Spis fisk (spesielt marine), legg i retter vegetabilske oljer.

 •  Vitamin C kan du bremse ned aldrende vev og fremmer raskere celle gjenfødelse. Spis grønnsaker, sitrus.

 •  Sink er nødvendig for dannelse og vekst av vev. Få det kan være sjømat, fisk, vegetabilske oljer, nøtter og belgfrukter.

 •  Jernmangel anemi og vilje følgelig til skjørhet av negler (fordi dem var mangel på oksygen og næringsstoffer gjennom lav hemoglobin). Spise biff leveren, bokhvete, persille.

 •  Og selvfølgelig meget nødvendig og viktig kalsium. Spis mer meieri og meieriprodukter, grønnsaker, egg.

 •  Prosedyrer


   Kan du vokse neglene i en dag? Nei, dette er umulig. Men den vanlige fremgangsmåte vil resultere i en uke. Her er de mest effektive:
 •  Massasje. Hvis du regelmessig massere neglebåndene i etableringen, er sirkulasjonen i dette området mye bedre som fremmer vekst. For best resultat under prosedyren, bruker en nærende krem ​​eller noen naturlige oljer (Argan, jojoba).

 •  Parafin. I salonger brukte kosmetiske varm voks eller parafin. Men du kan ordne økter hjemme. Ta naturlig bivoks, smelte den i vannbad eller i mikrobølgeovn til ønsket temperatur (det skal varme opp, roztopytysya og bli flytende), lavere i komposisjon hender, og etter tørking bruk hansker og vikle fingrene. Det er ønskelig å holde vekten av natten, men nok til at to eller tre timer.

 •  Bad. For eksempel bruke havsalt. Ta 2 ss og oppløse dem i to kopper varmt vann. Dypp fingrene i væsken i 15 minutter. Effektiv og brus bad (1 teskje per kopp vann), olje (f.eks oppvarmet lin olje eller jojobaolje), sitron (du kan bare sette neglene i sitron halvdeler kuttet). Disse prosedyrene kan utføres 2-3 ganger i uken.

 •  Kosmetikk


   I spesialitet og kosmetiske butikker kan du kjøpe spesialverktøy for spiker vekst. De fleste av dem - en rekke "Smart Enamel". Ta hensyn til kvaliteten på komposisjoner, ikke kjøpe dem uprøvde leverandører.
  Hvor raskt vokse lange negler?

   Folk rettsmidler


   Hvis du vil ha vakre negler? Hjelpe deg kanskje folk rettsmidler, for eksempel masker eller fløte, kokt hjemme. Her er noen:
 •  Sitron-Olive salve. Bland en spiseskje olivenolje med noen dråper sitron. Bruk denne blandingen på neglene.

 •  Og du kan sette på negler vanligste jod. Det er så enkelt. Ta en tynn pensel, fukte med jod og "maling" sine negler. Gjør det bedre om natten, så i morgen alle spor av din innsats helt forsvinne.

 •  Labyrint med rød pepper. Du trenger en halv teskje av rød pepper, 1 ts vann og så mye fett nærende krem ​​(du kan erstatte den med smør). Kombinere alt dette og litt varm opp i et vannbad. Påfør spiker på sammensetningen av ca 20 minutter, og skyll grundig med varmt vann. I hendene på en mye bedre beholde lenge, det kan være svie og rødhet, så prøv å håndtere bare negler og neglebånd.

 •  Riktig manikyr


   Så, hvis du vil ha en lang og sterke negler, deretter lære de grunnleggende reglene for riktig manikyr:
 •  Alle verktøy må være i god stand. Og hver gang de må bruke minst håndtak alkohol for desinfeksjon.

 •  Bruk en plast eller papir-plast pollen beste finkornet, det er mindre skader på negleplaten.

 •  Negler bør raspe i én retning. Ellers vil du provosere sine egne hender en bunt.

 •  Aldri våte Saging negler, la dem tørke. Det faktum at rozmokli negler er veldig skjør, lett skadet.

 •  Velg form av negler med som du vil være mest praktisk. Hvis det er upraktisk, vil neglene forstyrre deg, vil du alltid påvirke dem noe som vil føre til at de begynner å svekke og ødelegge.

 •  Forsiktig skyve tilbake neglebåndene at hele overflaten av neglen var åpen.

 •  Så hvis du gjør manikyr med lakk, så la oss negler med jevne mellomrom for å hvile uten lakk, for å være i stand til å puste.

 •  Velg myk neglelakkfjerner, aceton bedre uten.

 •  Nyttige tips


  Hvor raskt vokse lange negler?

   Nå noen retningslinjer for dem som drømmer om lange negler:
 •  Ikke gnage neglene! Aldri, under noen omstendigheter. Nervøs? Drikk en beroligende eller lytte til rolig musikk. Forresten, hvis neglene er velstelte og vakre, da de ikke ønsker å bite.

 •  Ikke forsøk å åpne lokket spiker eller noe vidkolupuvaty, skade du negleplaten.

 •  Hver dag, sette på spiker nærende krem ​​(dette kan være din vanlige håndkrem).

 •  Beskytte neglene fra vind og kulde, før du går ut i kaldt vær, sørg for å bruke hansker.

 •  Solens stråler kan også være skadelig for neglene, så skjule dem fra solen.

 •  Hvis du bestemmer deg for å klatre eller ta oppvasken, sørg for å bruke gummihansker. Kontakt med kjemikalier svekke neglene.

 •  Ikke strippe den gamle malingen, fjerne den ved hjelp av et spesialverktøy.

 •  Tune in for suksess og tror på hva du fikk det du ønsker. Tanker materiale.

 •  La neglene vokser raskt og er sterk og vakker!  
   Den dype, trege, sensuell og slående utseende - den beste dekorasjon for hver kvinne, fordi øynene er i stand til å uttrykke alt som skjer inni henne, legge spesiell sjarm og fascinasjon av bildet.
   Vakre kvinnelige øyne alltid tiltrekke seg oppmerksomheten til andre, av en virkelig sjarmerende syn vanskelig å bryte, jeg vil se på, beundre og nyte det uendelige. For å understreke den naturlige skjønnheten i øynene og oppnå utrolige resultater ved hjelp av høy kvalitet make-up, som spiller en betydelig rolle lang, fluffy og flørtende vipper resirkulert.
  Hvordan å lime falske øyevipper for å være vakker?

   De er i stand til å gjøre utseendet dypere og klarere visuelt forstørre øynene og gi kvinner spesiell innsikt og appell i sikte. Men hva om naturen ikke er tildelt en feminin armene?
   Kort, rett og flytende snert litt hjelp, selv med alle de spesielle blekk og utvide podkruchyvayuschymy effekter noen ganger ikke i stand til å redde situasjonen. Men ingen grunn til å fortvile fordi du kan komme til unnsetning falske øyevipper, som kan representeres ved forskjellige former, størrelser og farger hamamy, vil velge ønsket alternativ og hold deg pent.
   Det viser seg at den første artisten som oppfant en enkel å bruke, men ganske interessant tilbehøret er den legendariske Max Factor, som i 1927 tilbød skuespilleren Phyllis Heyver prøve å gå inn i teaterscenen med falske øyevipper. Hennes nye bildet ble mottatt av publikum med stor entusiasme, kvinner beundret og beundret en slik merkelig reinkarnasjon hoved skuespiller av teater.
   Siden kunstige øyevipper begynte å nyte økende popularitet, damene ikke engang flau av sin relativt høy pris og andre forhold, som er relatert til deres søknad til øyet.
  Hvordan å lime falske øyevipper for å være vakker?

   Fram til tidlig på 2000-tallet, var det et tilbud fra en japansk stylist øyenvippe lim stykket, som hadde en feminin look mer naturlig. I moderne utstillingslokaler og butikker kan bli funnet en rekke typer falske øyevipper, som hver kan være aktuelle for en bestemt anledning eller hendelse.
   For eksempel kan du kjøpe de vanlige sorte, tykke og lange øyevipper som er best passer for gallaaften eller et forretningsmøte, vil være et perfekt tillegg til elegant kveld makeup. Blant dem er det noen som er laget av naturlig hår, og med presis lime dem nesten umulig å skille fra naturlig.
   Disse vippene er ofte laget av mink eller silke, og med forsiktig omsorg kan brukes opp til 30 ganger! Men de fargerike og lyse dekorative øyevipper bedre egnet for partene i klubber, temafester og foto shoots, kan de bli presentert en rekke former og typer: flerfargede fjær øyevipper med strass og til og med blonder, som er laget av papir i en rekke av abstraksjoner , dyr eller figurer.

   Typer falske øyevipper:


 •  Beam (individuell) vippene. Denne typen er alle naturlige og mer naturlig, de kan piske familie gitt ekstra volum og økt lengde.

 •  Band øyevipper - de som er generelle smuzhechtsi. Av åpenbare grunner funnet stor popularitet blant jentene, de er mye lettere å holde seg på egen hånd, uten hjelp. Resultatet - volum, lang og, avhengig av hvilken type du har valgt, individuelle vippene. Det eneste negative i de fleste tilfeller de ser mindre naturlig, men generelt de er best egnet for visse unntak (fotoseanse, teater, fest i nattklubber, etc.).

 •  I øvre halvdel av århundret. Noe mellom de to visningene, ofte brukt til å legge lengde og ser mer naturlig enn tape.

 •  Øyevipper nedre øyelokk. Hvis du sørger og nedre øyelokk vippene, de har også sine egne spesielle alternativer.

 •  Hvordan velge og hvordan å feste vippene?


   Det bør bemerkes at kjøp av falske øyevipper, først av alt, for å finne ut for meg selv formål: for hverdags sokker bedre valg nær naturlig, men for en spesiell anledning du kan unne deg noe uvanlig. Prisen på disse tilbehør vil variere fra produsent og materialet som de er laget.
  Hvordan å lime falske øyevipper for å være vakker?

   Vanligvis inneholder settet to plater av vippene (hvis du kjøper en tape-versjon) med et spesielt lim. All annen bruk er umulig, hvordan kan skade helsen til dine øyne og øyevipper, god lim for falske øyevipper skal være laget av lateks som best holder vippene og ufarlig for øyet.

   Så gå stick


 •  Først må vi bruke grunnleggende makeup, er øyenvippe lim nødvendig på den tiden, over malte øyne. For å redusere synlig overgang mellom øyelokket og øyevipper limt, er det best å løfte blikket svart blyant eller mørke skygger.

 •  Hvis du bestemmer deg for å lim bunter, husk at det er nødvendig å starte fra det ytre hjørnet av øyet, gradvis beveger seg inne. For enkelhets skyld kan du bruke pinsett, dyppet hver bjelke i en dråpe lim og brukes på øyelokket. For å gjøre opp mest naturlig utseende, prøv å holde deg til din egen vippekanten og mellom bjelkene forlate kort avstand - 1-2 cm. Disse buntene er alltid tynn og delikat, slik at de er lett å fjerne etter ferien eller hendelse, ikke nashkodyvshy sine naturlige vippene.

 •  Hvis du bestemmer deg for å bruke tape vippene, de er enda lettere å lim bjelke. Først må du bruke sminke, øyehårskanten vekst nødvendigvis farget svart blyant eller flytende eyeliner at svart bånd-basen er ikke veldig iøynefallende.

 •  Forvarm tapen fra øyevippene i hånden, fest den til alder og sørge for at kantene ikke gå over kanten av din naturlige øyen form. Hvis ja, så måle lengden og kutte stykke tape.

 •  I en kontinuerlig bue sette lim på hver ende av en dråpe, bærer det til sentrum og vente 15-20 sekunder før det tørker litt og slå inn en klebrig masse, så stick vippene enklere. Film øve først ved midten av århundret, og forsiktig jevner kantene med fingrene, trykk ned og samtidig kontrollere at de dannet fra naturlig linje. Hvis et sted trå lim, ikke bekymre deg, vil det tørke og misfarget.

 •  Når flimmerhårene tørket, kan du bruke litt mascara på øyevippene og overhead, som om et sted det er et gap, kan det pynte med en blyant eller eyeliner.

 •  Å fjerne falske øyevipper enkel: påfør en dråpe av deres fett krem ​​eller sminke fjerner verktøy, la for et par sekunder og trekk den forsiktig kanten av øyenvippene.
 • Яндекс.Метрика