Hvor vanskelig er det å opprettholde huden din i topp stand, så kviser dukker opp på de mest inopportune øyeblikk, akne torturert og hyppig sorte øyne og bedervet hudfarge - og ved flerårig problem for mange kvinner.
 Men selv om du er heldig og natur beskyttet deg fra slike problemer, problemet med svarte prikker - relatert til nesten alle, siden ungdomsårene, og tristeste, om ikke riktig og raskt begynne å bekjempe den, kan slå seg inn i ditt vakre lille ansiktet for alltid !
 De fleste jenter som er veldig snill mot sitt utseende, spesielt prøver å appellere til en skjønnhetssalong skjønnhetsekspert, men det er mange måter du kan takle dette problemet, og deres egen.
Sorte prikker på nesen: hvordan bli kvitt dem?

 Å begynne å forstå hva det svarte punktet og hvor de kommer fra i nesen og andre deler av ansiktet, og deretter behandlet for hvordan du kan bli kvitt dem en gang for alle.
 Slå til medisinske studier, hvor de er, forresten, kalles åpne komedoner, sorte prikker - er åpne porene i huden, som dannet lunger grunnet akkumulert sebum. Mørk forklart ved oksidasjon produkt - melanin.
 De fleste eksperter hevder at problemet - sykdom i ungdomsårene, som forsvinner en gang fullført pubertet kroppen. Men de fleste kvinner opplever dette problemet i 20 og 25 år, og med alderen, hvis aldri lære å ta vare på huden din og bekjempe denne sykdommen, det er økende.
 Forresten, samt feilaktig tror at åpne komedoner kan oppstå bare representanter for fet hud. Disse vilkårene kan vises på normal og tørr hud, og grunnen til det - at oppsamlet støv og skitt som ikke har blitt fjernet i tid.

 De viktigste årsakene til


 Hvis du får en tenåring, og på haken, kinn og nese vingene og fortsette å skje ekle svarte prikker som kan føre til deres opptreden var en eller flere grunner som presenteres nedenfor. I dette tilfellet er det viktig ikke bare å benytte eksternt for hudpleie, men også for å eliminere mulige årsaker komedoner.
 •  Underernæring. Alle vet at alt som vi spiser mat, til slutt gjenspeiles i vårt utseende og huden - dette er den første kroppen som tydelig viser problemet. Unngå overdrevent inntak av krydret, fet og sukkerholdig mat, stekt og bakt av og glemme om koffein og alkohol. Denne dietten vil hjelpe deg å ikke bare bli kvitt hudormer, men generelt helbrede kroppen din og forbedre din hudfarge.

 •  Ingen respekt for riktig hudpleie. Husk å rengjøre huden din om natten, ikke vær lat til å vaske av sminke hver kveld og husk forebygging: ukentlig masker og skrubber, står overfor en integrert del av hudpleie. Hvis du selv ikke kan finne de riktige skjønnhetsprodukter, så kontakt din kosmetolog.

 •  Arvelighet. Hvis din nærmeste familie klaget også om dette fenomenet, da, dessverre, kjemper du det vil være dobbelt så vanskelig.

 •  Dårlige miljøforhold. Spesialister i sfæren bemerket at utseendet på komedoner kan påvirke altfor varmt og fuktig luft, og luftforurensning. Hvis du bor i slike klima, er det ofte prøve å rense huden.

 •  Hvordan bli kvitt dem for alltid?


   En av de enkleste og mest effektive måter som lar deg bli kvitt den svarte prikken på kort sikt er hånd rengjøring eller maskinvare som er anbefalt å gjennomføre en kosmetikk kontor.
   Denne metoden er neppe nytt, fordi den brukes aktivt i Sovjet-tiden, selvfølgelig, er en større grad av manuell rengjøring forstås som en ekspert er mye mer effektiv og nøyaktig kan håndtere prosedyren. Hvis du går til salongen rengjøring er ikke mulig, det kan utføres hjemme, som også er en ganske god måte å fjerne den forhatte punktet.
  Sorte prikker på nesen: hvordan bli kvitt dem?

   For å gjøre dette, må du først rense ansiktet med hjelp av makeup remover og tørk ansiktet rensing lotion. Deretter utføre prosedyren skreller, forårsaker at huden skrubbe hudormer og massere huden i noen minutter.
   Husk at det betent hud ikke kan rengjøres på denne måten, ellers kan du bare forverre tilstanden hennes. Hvis du ønsker å kjøpe verktøy, er det mulig å lage en skrubb hjemme: det er nødvendig å blande sukker, salt og knuste aprikoskjerner, og for å myke opp tilsett honning og olivenolje.
   Med denne fremgangsmåten, otshelushyvshayasya døde hudceller, forbedrer blodsirkulasjonen, og huden er renset.

   I stedet for salt kan du bruke kaffegrut, knuste nøtter, i stedet for honning eller olje du kan bruke yoghurt eller rømme. Forresten, meieriprodukter er svært effektive i kampen mot komedoner, dessuten er de godt mykgjøre huden.
   Det antas at du ikke kan presse de sorte prikkene som mulig for å bringe smitte, noe som negativt påvirke utseendet ditt, og behandlingen vil også gjennomføre mot ulike betennelser.
   Faktisk ekstrudere disse punktene kan være hatsk, derimot, er denne prosedyren viktig å nøye forberede. Faktisk, når du rengjør skjønnhetsekspert i salongen gjør det samme, bare å holde alle sikkerhetsregler som du kan følge hjemme.
  Sorte prikker på nesen: hvordan bli kvitt dem?

   For dette formålet, etter at du har vasket skrubb, må du lage et dampbad hud, som myker det øverste laget og slik at det å "puste". For å gjøre dette, holder ansiktet av en varm urtete, kamille og lind dress, dekke hodet med et håndkle til alle par fikk huden din.
   Prosedyren tar mye tid, er det viktig å riktig dampe huden til komedoner da lett fjernes. Mer viktig øyeblikk - alkohol desinfisere hender, ansikt vask og starte prosedyren. Punkter lett fjernes dersom huden godt razmyakshey, klikke på hver ål på begge sider.
   Forresten, et godt alternativ til en hånd å klemme en spesiell lapp i form av strimler som pinne til de berørte områdene.

   En annen god måte - en gelatin maske. Du må blande 100 ml melk med to spiseskjeer gelatin varm, men de fleste ikke kok opp. Etter 20 minutter, plasseres i beholderen med blandingen i et vannbad, omrørt inntil det tidspunkt inntil en fullstendig homogen masse.
   Den varme massen brukes til ansiktet med en serviett, som bør det bli vått, ikke glem å pre-ren hud. Lag på ansiktet ditt vil ha en tykk, så vente til det første laget av tørr, påfør en topp en.
   Vent til masken stivner gelatin (ca. 30 minutter) og deretter podtseplyaem enden av filmen dannet og forsiktig trekke opp. Hvis masken tastet inn er korrekt, da overflaten må forbli små humper. Etter inngrepet smører ansiktet fuktighetskrem.  
   Bryst kvinner - veldig sexy del av kroppen hennes, ser tiltrekker det motsatte kjønn. Men hva hvis skjemaet er ikke det samme som du ønsker? Hvordan å returnere den, noe som gjør bryst elastisk og attraktiv?

   Hvorfor bryst mister sin form?


   Brystet kan endre størrelsen. For eksempel under svangerskapet øker det, og når postpartum melk det vises, kan det bli enda mer. Deretter, når melken er tapt, kan mengden variere betraktelig. Disse variasjonene kan være 1-2 til og med 3 størrelser. Denne varen. I tillegg, i løpet av denne delen av å miste vekt miste vekt gjør det også praktisk talt hovedsakelig (mer melkekjertelen består av fettvev).
  Hvordan stramme sagging brystene etter fødsel og mer

   Alle disse endringene i noen måte påvirke huden, de er ganske strukket, men tilbake til forrige tilstand har ikke tid, fordi volumet noen ganger går svært raskt. Og det er fra huden og dens elastisitet avhenger bryst form. Det siger ned, er myke, mange jenter er bekymret og trist.
   Så for å gjøre en kiste strammet, er det nødvendig først og fremst det påvirker huden. Men det er verdt å merke seg at brystmusklene, som er i brystene, har noen innflytelse på skjemaet. Dette betyr at du kan og bør påvirke på dem.

   Hva gjør jeg?


   Hvordan stramme sagging brystene? Først av alt, fortvil ikke. Med et slikt problem møtt av mange kvinner, og noen av dem er helt ufullkommen leve med brystkreft og ikke kompleksuyut om dette.
   I tillegg, hvis formen har endret seg dramatisk etter fødselen (og det skjer veldig ofte), må folk forstå at disse endringene - et slags offer for skyld for babyen. Men fortsatt sitte stille, ikke. Hvis brystene er du ikke fornøyd, kan du begynne å handle. Vi tilbyr flere effektive måter.

   Livsstil og ernæring: Generelle anbefalinger


   Vår livsstil og kosthold påvirke utseende. Hvis du ønsker å gjøre brystene fastere? Deretter følger disse enkle retningslinjene:
 •  Unngå sterke svingninger i vekt. Se henne figuren til brystet og hele kroppen som en helhet var vakkert.

 •  Ikke slentre! Ja, hvis du er konstant slentre, vil det ikke være smidige bryster. Så rette ryggen og frem.

 •  Hvis brystet er stor og har mistet form, få en god støtte-BH og alltid gå i den. skyte den på kvelden er heller ikke anbefalt, men for å få en myk søvn mønster pitted og smale stropper, men gir støtte.

 •  Ikke vaske brystene varmt vann med vanlig såpe, vil det gjøre huden tørr og mindre elastisk.

 •  Soling toppløs eller besøke et solarium er ikke nødvendig, UV negativt påvirker huden, noe som gjør det tynn og sprø.

 •  Spis mer magert fisk, kjøtt, frukt og grønnsaker. Du kan ta vitaminene A og E ("festal"), de har en positiv innvirkning på huden.

 •  Massasje


   Å øke blodomløpet og blodtilførselen til brystvevet, kan du gjøre massasje. Det er viktig å ikke overdrive det. Ja, vi kan legge press på brystet, kan det forårsake skade. Prøv å bare påvirke huden og forsiktig.
   Du kan klappet små bryster fingertuppene, stryke, gni forsiktig. Be om det er din kjæreste eller mann, kombinere forretninger med fornøyelse. Men det er viktig å gjøre prosedyren regelmessig, hver dag, bare du kan se effekten.

   Kosmetikk


   Du kan prøve å bruke kosmetikk. De kan inneholde kollagen, så nødvendig for hudens elastisitet. Også sammensetningen ofte inneholder andre aktive ingredienser som naturlige nærende oljer og ekstrakter, positiv innvirkning på tilstanden i huden. Men vidnesitsya nøye til valg av slike midler, bør de være så naturlig og god kvalitet.
  Hvordan stramme sagging brystene etter fødsel og mer

   Douches


   Meget, meget effektive DOUCHES, som omfatter utskiftbare påvirkning av varmt og kaldt vann. Denne prosedyren toner huden, forbedrer blodsirkulasjonen.
   Hvordan å ta en kald dusj? Første sving på det varme vannet spray dusj på brystet, et minutt senere, gjøre vannet kjølig, selv etter et minutt og deretter slå på varmen. Behandlingstiden er 7-10 minutter, sistnevnte må nødvendigvis være kaldt vann (ikke is). Disse klassene bør være vanlig, fortrinnsvis sin daglige oppførsel. Etter fremgangsmåten kan anvendes på bryst maske eller krem.

   Folk rettsmidler


   Du kan gjøre et svært effektivt middel for å løfte brystet og hjemme. Effektiv kan maskere lotions. Her er noen oppskrifter:
 •  Kål maske. Take 2 saftig blad kål og finhakk dem fint terninger eller blender. Den resulterende massen er blandet med en teskje av castor olje, så gjelder ikke bryst hud for en halv time, og skyll med varmt vann.

 •  Forbered agurk lotion. For å gjøre dette, en mellomstor agurk peel, hogge blender, slå ut i en beholder med lokk, hell 10 spiseskjeer av alkohol, nær og fjern et mørkt og kjølig sted i 7-8 dager. Sil deretter væsken, fortynne med like deler vann og søke på brystet (ikke på brystvorten og areola) for å dusje med en bomulls plate.

 •  Havregryn fløte. To spiseskjeer med havregryn helle en kopp kokende vann, la stå i 15 minutter. En masse kule og satt på bryst hud, og etter tørking, skyll med varmt vann.

 •  Øvelser


   Sørg for å gjøre øvelser. Her er noen av dem:
 •  Ligg på ryggen, hendene ta manualer (2-3 pounds maksimum) fra hverandre. Deretter heve armene, redusere dem sammen, deretter fra hverandre, tilbake til utgangsposisjonen. Gjenta 15-30 ganger.

 •  Til denne øvelsen trenger du også manualer. Ta dem over, liggende på ryggen, bøye albuene til håndflaten og plassert på brystet. Nå løfte hendene opp, senk dem. Gjør minst 20 repetisjoner.

 •  Vidzhymaytesya gulvet. Hvis du er vanskelig, så bøy bena i knærne og uprites dem.

 •  Neoplasty


   Hvis du trekker brystet raskt og dramatisk, kan du bestemme på kirurgi. For det første kan det være implantasjon. I brystimplantater plassert kunstig, og dermed øke bryst og strukket.
   Men det er også mulig og løft. I løpet av denne intervensjonen i huden av brystvorten klipp og deretter sydd områder. På grunn av dette, blir huden strammes. Rehabilitering ganske lang, huden arr forbli.

   Kirurgiske prosedyrer


   Det er mange prosedyrer som fremmer tannregulering:
 •  Mesotherapy. Gjort injeksjoner, etter som huden blir merkbart strammere og tonet.

 •  Muskelstimulering - betydningen av strøm. Pulsene påvirker musklene, noe som resulterer i redusert.

 •  Micro. I denne prosedyren, hudcellene begynne å dele seg og produsere elastin og kollagen.

 •  Lift tråder. Etter piercing bryst sydd og tråden festet til krageben, som er grunnen til brystet stiger. Metoden er lav effekt og effektiv.

 •  La dine bryster i alle fall være bra!  
  Яндекс.Метрика