Hver jente minst en gang drømt om en vakker og romantiske krøller. Men hva om naturen har utstyrt rett hår, og krøllene har bare drømt om? Aksje opp på nødvendige verktøy, les instruksjonene og starte virksomhet.
Hvordan lage vakre hår jern og mer

 Hvordan forberede håret til staten?


 Å kle en suksess, må du forberede hår perms. Hva du trenger?
 •  Først skal håret være ren. Men spesielt vaske dem er ikke nødvendig. For eksempel, hvis du har vasket hodet i går, er det det beste alternativet. Men hvis rensingen ble gjennomført for noen dager siden, er det best å gjenta prosedyren. Skittent hår er ganske fet, så de vil ikke lytte.

 •  For det andre må håret være tørt, så tørk dem hårføner. Ja, våre mødre krøllet tråder av våt, men det er veldig, veldig dårlig. Det faktum at fuktighet når de utsettes for høye temperaturer fordamper raskt, slik at håret blir tørt og sprøtt.

 •  Tredje å beskytte håret mot de negative effektene av høye temperaturer, kjøp og regelmessig bruk spesielle hjelp av termisk beskyttelsesfunksjon.

 •  Fjerde, velge et optimalt posisjoneringsmidler. Det er best å kjøpe en krem ​​eller mousse, godt de lyver og ikke bry hår. Men etter curling tilnærmingene kan bearbeides hårspray.

 •  For det femte, velge en optimal temperatur modus bølge. For eksempel, hvis håret ditt er farget eller utsatt for andre prosedyrer eller de er svært tynn, og velg deretter en temperatur på 110-150 grader. Men hvis håret er tykk, hard eller normal, så kan du stille inn temperaturen mellom 160 og 200 grader.

 •  Disse enkle reglene vil hjelpe deg med å få perm raskt og enkelt og spare effekt i lang tid.

   Hva hår du vil?


   Før du velger metode vinke, bestemme ønsket resultat.
 •  Hvis du vil ha små krøller, er det best å bruke en tang eller en liten diameter, for eksempel, papilotku. Det vil være fint å se på sine hår korte lengder (opp til skuldrene).

 •  Men store krøller kan oppnås ved bruk av større dimensjoner krøllnåler eller tang (diameter, henholdsvis, bør også være flere). Forresten, hvis håret er lang, så denne versjonen er optimal.

 •  Spiral krøller kan oppnås ved bruk av jern for hår og folie (dette er en morsom måte).

 •  Curls-flag oppnås ved å bruke de samme hår rettetang.

 •  Så definere hvem og velge den beste for deg selv metoden.

   Hvordan å krølle håret ditt?


   Så, hvordan å lage vakre hår? Disse damene vet mange forskjellige måter og brukes for curling uventede elementer. Vi tilbyr flere alternativer.
  Hvordan lage vakre hår jern og mer

   Ved hjelp Curlers


   Bruk Curlers kan sannsynligvis nesten alle som tang som brukes av vår mor. Men det er noen nyanser.
 •  Hvis du ønsker å få flyter bølgete hår, deretter knipse låsen og plassere enheten i nærheten av basen. Surr låsen fra steder som er nærmere håndtaket Curlers flytte til sin ende. Fest så tråden ca 15-30 sekunder. Gjør det samme med den andre hår.

 •  Hvis du trenger mer krøllete hår og små, gradvis måte. Separat lås, låse tuppen av hennes Curlers mellom platene, og roter curling, Drilling hennes curl til du kommer til basen. Hold tråden i denne tilstanden i ca 20 sekunder, og slipp. Fortsett med det gode arbeidet, og videre til hele hodet er dekket krøller.

 •  Den gode gamle curler


   Så hvis du ikke ønsker å eksponere sine dyrebare låser termisk handling, så du beste alternativet - en krølltang. Men det finnes flere typer krølltang, så bestemmer:
 •  Spolen - dette er trolig den enkleste alternativet. De er runde pinner (kan være tre, plast, gummi), som er utstyrt med elastiske bånd. Nakrutyvshy krølle pinne til det, må du fikse det elastisk. Stor Bobbin vil gi voluminøs krøller og gir lite små krøller. Hvis du planlegger å sove med en slik design i tankene, vi foretrekker gummi byhudyam.

 •  Thermo - er det mer praktisk. De er oppvarmet og deretter brukt. Holde dem i tankene for lenge (som enkle kolleger uten oppvarming) er nødvendig, nok for en time (og noen ganger en halv time er nok).

 •  Spiral curlers er noen spiral. De trenger å trappe låser, og deretter feste dem med spesielle låsestengene. Søvn de vil være ubehagelig.

 •  Papilotku bruker veldig praktisk. De er pinner med skumkjerne med tråd bend. Siden spissen, må du vikle tråd på papirene og deretter kaste slutten av justeringen ved å plassere curl.

 •  Feng hjelpe!


  Hvordan lage vakre hår jern og mer

   Hvis du vil ha krøller og oppnå effekten av uaktsomhet, vil det hjelpe deg med dette konvensjonelle hårføner. Men hvis håret er rett og uregjerlig, de kraftige krøller usannsynlig å lykkes.
   Her er to alternativer:
 •  De fleste gjør alle manipulasjoner med vått hår. Sett dem mousse eller skum for å fikse, distribuere hele håret. Nå smynayte tråder tilfeldig og tørket håret tørketrommel. Så tørt hår visp lett og behandle nacheshite hårspray.

 •  Effekten av vått hår kan også oppnås ved hjelp av en hårtørker. Håret bør være fuktig, men ikke våt. Sett dem fikse gel. Og gjøre alt det samme som i forrige versjon. Tørt hår mens knuse dem. Men ikke børste etter tørre rygger, bare dryss dem med lakk.

 •  Ved hjelp av jern


   Det finnes flere alternativer:
 •  Sikksakk krøller kan gjøres ved hjelp av folie og jern. Velg en liten del av håret, vikle en stripe av folie. Deretter curl trekkspill fold innpakket og brettes i et halvt minutt fix jern. Fjern folien bare når det er helt avkjølt!

 •  Lette krøller kan gjøres som følger. Utyuzhok sted på base tråder krøller vikle gang rundt plate, det sikret en ny plate, men ikke helt, men å holde forsiktig. Nå sakte og forsiktig gå ned til enden enheten låses. Du vil zavyvayuschyysya lett curl. Samme gjøre med den andre hår.

 •  Plasser enheten på base tråder krøller låse mellom platene og rotere 180 grader. Deretter prodvyntes videre i krøller og igjen gjøre en sving. Hvis du roterer plate i samme retning, og deretter få krøller med liten hall. Men slå til den andre siden vil få sikksakk rygger.

 •  Nyttige tips


 •  For enkelhets skyld dele håret inn i flere soner, occipital, timelig, frontal og apikale. Separat, fest hver del.

 •  Start med baksiden av, gå til den apikale, deretter timelig og frontal deretter.

 •  Etter vinke vente 5-10 minutter, deretter fikse håret lakk.


 •  Nyt krøller srazhayte alt på flekken!  
   Ikke rart de sier at tannpine - en av de styggeste og sterk, lang tåle disse følelsene bare ikke vil fungere, føler verkende, bankende eller pokolyuye notater i ett eller, enda verre, noen få tenner, bør du ta umiddelbar handling for å nøytralisere dem.
   Selvfølgelig, den sikreste alternativet - så gå til tannlegen som undersøkte tannen din vil være i stand til raskt, og aller viktigst, effektivt hjelpe din sorg.
  Hva hvis du har en dårlig tannpine?

   Husk at lang ignorerer dette problemet kan føre til alvorlige konsekvenser som kan påvirke ikke bare kjeven, men også helse og selv livet generelt! Selvfølgelig, det er en ekstrem alternativ, men likevel, det er ikke nødvendig å utsette, jo raskere du behandler dine tenner vizmetesya, jo lettere og raskere å fullføre prosessen.
   Jeg vil bare minne deg: for å unngå slike situasjoner eller for å minimere dem, må inspiseres hvert halvår av en tannlege.

   Men allerede lest moral, tann verke her og nå, og det bør gjøre noe. Med obsessive anelse om hva du skal gjøre når alvorlige tannpine, kjempe hardt, og hvis du ikke kan gå til en spesialist nå, for eksempel, tann verke om natten eller du er borte fra sivilisasjonen, må du hjelpe seg selv og redusere symptomer.
   Tannverk, som alle andre, er en slags forsvarsmekanisme av kroppen din, det aktivt signaliserer du at noe er galt, og mye smerte, spesielt som forteller deg om behovet for umiddelbar handling.

   Hvorfor kan oppstå tannpine?


 •  Den vanligste årsaken til smerten er normal tannråte: begynnelsen av sykdommen er asymptomatiske, men til slutt er det et presserende respons på termisk, mekanisk og kjemisk virkning.

 •  Årsaken kan være en smerte i prekestolen, ofte, de kommer i bølger, i form av angrep, oftest om natten eller når du bøyer hodet, men over tid kan det ta. I løpet av denne sykdommen kan bli betente nerver, noe som vil gi senere vokser, smerter.

 •  "Derhayuschaya" skarp og veldig bekymret for smerten kan være et resultat av periodontitt. Hvis du klikker på tann, er det enda mer smerte før.

 •  Noen ganger verkende smerter, ledsaget av betennelse i tannkjøttet kan være et tegn på visdom tannfrembrudd.

 •  Førstehjelp for sterke smerter


   Hvis en tann verke slik at tolerere ingen makt, til det presserende behovet ta affære, og den første av dem, merkelig nok, de mest enkle: god ren tenner. Dette må gjøres for å fjerne alle spor av mat som kunne skjule et hull eller dannet mellom tennene, som, selv om bare litt, men likevel redusere smerte.
  Hva hvis du har en dårlig tannpine?

   Deretter må du skylle munnhulen med antiseptisk løsning - gammel og er en god måte å varme brus løsning, og et glass vann som er nødvendig for å sette en teskje natron. I stedet for brus løsning kan ta hjelp av folk rettsmidler, basert på medisinske egenskaper av noen urter.
 •  Den mest vanlige verktøy som kan brukes sammen med en hvilken som helst dental smerte og til og med tannkjøttsykdom er vanlig salvie. På grunnlag av brygget midler for skylling, som kan tilordnes selv for små barn, fordi det er helt ufarlig. Du må ss urter, hell et glass med kokende vann, deretter koke det på lav varme i 10 minutter. Datoer kjøttkraft å kjøle, og skyll dem grundig munnen, prøve så lenge som mulig for å holde kjøttkraft på pasientens tann. Husk at når du skyller det må være varm når suppen er avkjølt, har det blitt ubrukelig, og vil ha en ny brygge.

 •  En annen måte oblehchenya tannpine - feste til tann stykke fersk usaltet bacon motsatt kjeve kan lett knuse og tygge.

 •  Hjelper med smerte og squash med løk, salt og hvitløk. For å gjøre dette, bland like mengder ingredienser, banke dem inntil en homogen slurry, og deretter legge ut en kur for tann, hvis det er et hull, deretter til høyre inn i det, og toppen lukket hulrom med en bomullspinne.

 •  Det er en merkelig, men likevel effektiv metode: den hånden som er den motsatte siden av den syke tann, finne et sted hvor det er en vibrerende puls. Dette området bør gni en bit av fersk hvitløk og deretter til samme sted på prymotaty bandasje knust hvitløk stykker, over tid, legger smerten.

 •  Noen ganger sterke smerter gjør en dårlig kaldt, du bare suge et stykke is eller feste den til verkende tann, gjenta prosedyren tar minst 3-4 ganger på 15 minutter.

 •  Hva du ikke bør gjøre?


 •  Det er strengt forbudt å varme en syk måte, sette komprimerer og lotions, som slike prosedyrer lett kan forverre tilstanden din og din tann suppleres anstendig flux.

 •  Prøv etter hvert måltid grundig pusse tennene, mat rusk som plaget tann, i tillegg prøver ikke å tygge på pasientens side.

 •  Ingen legens anbefalinger kan ikke begynne å ta antibiotika, det er en veldig viktig prosedyre som neglisjert, kan skade helsen din.

 •  Hvordan hjelpe deg selv, ved hjelp av verktøyene av tradisjonell medisin?


   Selvfølgelig betyr det beste som i de fleste tilfeller vil du aldri selv om den kraftigste og mest undertrykkende smerte er smertestillende medikamenter.
   Husk, dette er ikke en medisin som kan frata deg av sykdom, men bare et midlertidig tiltak, kan hjelpe en syk person doterpity mulig å gå til en spesialist.

   Vanligvis, da disse er de vanlige smertestillende piller som inneholder spesielle stoffer som kan redusere tann smerter, disse inkluderer: acetylsalisylsyre, Analgin, ibuprofen, paracetamol nimesulid og andre.
   Apotek kan møtes og spesielle stoffer som er utviklet spesielt for å lindre tannpine. Noen ganger etter en tung behandling av tannproblemer, leger foreskrive disse stoffene drikke bort for noen dager til en tann eller tannkjøtt zazhyvshyy ikke forstyrret pasient.
  Hva hvis du har en dårlig tannpine?

   I tabletter, kan et godt middel for smerte være vanlig bomullspinne som er våt i valokordin. En slik "komprimere" pålagt direkte på tannen, kan de "plugg i hullet", hvis noen, men merke til at det var fullstendig fri for matrester.
   Også direkte til det berørte området kan gjøre et stykke dipyrone eller alle andre legemidler som lindrer smerte. Husk at disse legemidlene bør tas direkte over disk uten å overskride den maksimale dosen.  
  Яндекс.Метрика