Vaginitis sykdom utvikler seg gjennom endokrine og nervøs ubalanse i den kvinnelige kroppen, som påvirker eggstokkene. På grunn av dette forstyrret ovariefunksjonen og metabolisme, noe som fører til fedme. Neste forverret hud, hår og negler, fordi kroppen mangler vitaminer. På mange måter minner det vitamin mangel.
 For å kurere sykdommen på flere måter, som medisin har utviklet seg sterkt i de senere år. Men likevel - kvinner foretrekker å behandle folks måter, men det er best behandles av en lege, som det finnes flere typer sykdom og alle av dem må velges ulike rusmidler.
 Det første først! Neste artikkel vi dele inn i følgende avsnitt:

 Hva er vaginitt?

 Symptomer på fedme

 Årsaker til fedme

 Hvordan å behandle vaginitis tabletter og stearinlys?

 Behandling av fedme hjemme

 Forebygging av fedme

Fedme: symptomer og behandling

 Hva er vaginitt?
 Slimhinnen i skjeden kan bli betent av ulike grunner, noe som fører til fedme. De viktigste årsakene: kronisk sykdom organisme, forverring funksjon av eggstokkene, midlertidig mangel på personlig hygiene og så videre. Vises vaginitis kan skyldes sykdommer i indre organer eller termiske, mekaniske eller kjemiske skader på vagina. Hvis skjedeveggen hardt fall - å utvikle sykdommen, men kan hun ta Sykdom infeksjon og begynne å ta antibiotika bare forverre situasjonen. Selvfølgelig, meslinger, difteri og andre smittsomme sykdommer provosere fremveksten av fedme, men det kan også utvikle grunn analfabeter antibiotika.
 De viktigste utløsende agenter for sykdom er bakterier, hovedsakelig Escherichia coli, Staphylococcus, Mycoplasma, Proteus, gonococcus, Trichomonas og så videre. For å finne årsaken til sykdommen og behovet for å gjennomføre bakteriologisk undersøkelse bacterioscopic væske som kommer ut av skjeden på morgenen. Ganske vanlig sverte å fastslå tilstedeværelsen av sykdommen.
 Symptomer på fedme omfatter: slim og puss merkelig smerte i nedre del av magen, merkelig gjennomsiktig utflod og så videre. Hva er symptomene avhenger av immunsystemet hos jenter i alderen bakterier som forårsaker sykdom og andre faktorer. Trihomonada kan infisere skjeden og forårsake skumming og purulent utflod i stort antall, og jentas helse forverres kraftig - og kløe i vulva er veldig intens. Hvis sykdommen utvikler seg etter sopp lesjoner, vil den slippes ut som har en tydelig hvitt, hva de ser ut som ost, slik som tekstur. Trihomonada og sopp provosere forferdelig brenning av den ytre og indre side av vagina.
Fedme: symptomer og behandling

 Symptomer på fedme
 Selv om det kan føre til vaginitis helt forskjellige faktorer og bakterier - vaginitis kan se det store antallet symptomer. Det første du legger merke til Girl - utvalg, og i svært store mengder. Eventuelle utslipp fra kjønnsorganene indikerer tilstedeværelse av sykdom, vanligvis de har en forferdelig lukt og en merkelig farge, for eksempel grønn, gul eller hvit. Lukten er meget sterk utladning vanligvis ligner en fisk, men ikke så sterkt uttrykt, som i normal vaginose. Utflod etter hvert få smerter, endre tekstur, de kan være tykke eller likner gel.
 Den andre symptom - svie, kløe, irritasjon, feber og press i kjønnsorganene. Til å begynne med er disse symptomene ignorert, som er fast, men etter å ha gått til kronisk form av sykdommen er de stabile. Men det var en lang hale og ikke gå til legen før sykdommen begynner å forstyrre med seksuell aktivitet. Det faktum at smerte under samleie følte veldig intenst, fordi dens varighet er redusert, og møtes nesten umulig å få. Også skamfull partner fordi uavhengig av sjelen er en ubehagelig lukt, så behandling er et must. I tillegg, etter samleie kan være spotting, selvfølgelig, er svært sjeldne, men ikke for å glemme dette.
 Den tredje symptom - smerter ved vannlatning. Ofte de vises på grunn av feil behandling av blærekatarr, som forårsaker betennelse i blæren. Dette skyldes det faktum at jenter er ofte engasjert i seg selv og ikke gå til legen.
 Men selv om det er symptomer som er knyttet spesielt til fedme, og ikke vaginitis, er det vanskelig å fastslå tilstedeværelsen av sykdommen fordi det finnes mange former for bakteriell vaginitis. For eksempel, hvis vaginitis er honoreynыm og kjønnsorganer ble sjokkert agent for gonoré, kan det være tykk, hvit og gul som ligner krem ​​markering, som er motbydelig fishy lukt. Hvis trichomonas rammet kjønnsorganer, vises de som gul-grønn utflod fra skum, og jenta vil føle forferdelig ubehag i underlivet. Det er kokkovыy vaginitis, som er karakterisert ved tallrike gulhvite utladning med en motbydelig lukt. Hvis slimete vaginal sopp, kan vi se cheesy utflod som ligner hvite flak.
 Rikelig utvalg gjennomsiktig farge ofte preget hardnerelleznomu vaginitis, og sykdommen forekommer ofte i akutt fase med uttalt symptomer. Det kan være ikke bare symptomene knyttet til genitalia, men smerter i hele kroppen, eller tretthet. Kan øke kroppstemperatur, svie og kløe oppstå i det indre av kjønnsorganene, svakhet, smerter i blæren og nyrene, etc.. Rødhet og hevelse i vulva og forferdelig purulent plakk. Siden hun føler seg sterke smerter under samleie i løpet av denne sykdommen - er det umulig å ha sex, må du først bestå en omfattende behandling. Men på grunn av det faktum at behandling ofte satt utenfor - sykdommen blir kronisk, fordi disse symptomene er svært sjeldne. Den største faren er at etter mange måneder og år denne tilstanden kan komme tilbake til det normale, så det blir komplikasjoner under svangerskapet. De viktigste symptomene på den kroniske formen uttalt etter en måned. 
Fedme: symptomer og behandling

 Årsaker til fedme
 Hovedårsaken er fallende patogener i den indre eller den ytre del av vagina. Også påvirke forekomsten av sykdommen, kan mikroorganismer som inneholdes i mikrofloraen i vagina. Å påvirke utviklingen av betennelse kan Staphylococcus, Escherichia, Proteus, Streptococcus, Haemophilus influenzae, Escherichia coli, sopp og så videre. Under legeundersøkelsen og slipp tester ofte avsløre flere patogener, men noen ganger de møtes separat for å lette behandling. Men i en sunn kropp, har de ikke overleve samt positive vaginal mikroflora erstatte negative som består av mange bakterier.
 Typisk negativ vekst av patogene organismer og ledsaget av nærværet av interne sykdommer som svekker den generelle helse og redusere immunitet. På grunn av dette, det er andre kvinners sykdommer, som for eksempel betennelse i egglederne, livmor og eggstokker. Ofte kan mekanisk og kjemisk skade påvirker vaginal vaginitis, og antibiotika i store mengder ødelegge flora og forårsake sykdom. Dessuten vises sykdom på grunn av mangel på personlig hygiene i lang tid.
 Vises vaginitt kan skyldes forstyrrelser i hormonsystemet og endokrine sykdommer. I diabetes øker risikoen for sykdom, i tillegg er det en allergi mot narkotika for prevensjon. De fleste sykdommer som overføres seksuelt, provosere fremveksten av fedme eller forverre den. Disse inkluderer mykroplamoz, klamydia, trichomoniasis, ureaplasmosis, gonoré og så videre. Hvis hun bruker like farlig som et middel for prevensjon intrauterint, er sjansene for sykdommen betydelig økt. Sett Navy kan bare kvinner som fødte, men mange bryte denne regelen fordi vaginitis vises før eller senere.
 I barndommen, kan inflammasjon begynne med påvirkning av patogene mikroorganismer, men sykdommen kan bevege seg inn i kronisk form. Det fremgår av en allergisk reaksjon eller truffet i kjønnsorganet til en fremmed objekt. I de fleste tilfeller er det risiko for øker på grunn av generelle infeksjoner i kroppen, slik at sykdommen meget akutte form. Siden symptomene bør bemerkes kløe og svie i kjønnsorganene og utrolig utvalg av hvite, har en forferdelig lukt av fisk.
 I eldre kvinner sykdommen vises på grunn av generelle hormonelle endringer i kroppen. Faktum er at over tid ovariefunksjonen forverres og henfaller som epiteliale membran kjønnsorganer flate ut, noe som reduserer produksjonen av slim. På grunn av lavere elastisitet av vaginal tørrhet og det microtrauma og alvorlig betennelse. Hovedsymptomer: kløe og smerter i skjeden lang, blodig og purulent utflod.
Fedme: symptomer og behandling

 Hvordan å behandle vaginitis tabletter og stearinlys?
 De viktigste reglene som skal følges i behandlingen av sykdommen inkluderer fedme kvitt patogenet bør gjøres i første omgang, vil du trenger å bruke for å styrke og gjenopprette vaginal mikroflora. Den utløsende agent kan være virus, bakterier, sopp, og så videre, avhengig av utvalgte legemidler. Å gjenopprette mikrofloraen bør styrke immunforsvaret, som anbefalt trening, kompetent kosthold, fysioterapi, medisiner og så videre.
 Ditt kosthold bør ikke være røkt, krydret og salt mat, eller forverre sykdommen. Det anbefales å ta mer melk og melkeprodukter, og frukt og grønnsaker. Du trenger også å begrense antall seksuelle handlinger eller ekskludere dem fordi under sex utilstrekkelig smøring og skadede veggene i skjeden er smerte, sykdom og dette bare intensiverer. Hver dag du trenger å vaske og skifte undertøy. Vær oppmerksom på at det avhenger mye omsorg, og i fravær av sykdommen kan dukke opp igjen.
 Hvis du er uspesifikke vaginitis behandling trenger kombinasjonsbehandling. Det faktum at de effektivt bekjempe sopp-og bakterieinfeksjoner, foruten å redusere betennelse og kløe. Ofte disse stoffene er lys eller kapsler, og de brukes kun lokalt. Den mest populære og effektive av disse stoffene og Vokadyn Terzhinan.
 Anti-inflammatorisk, antimikrobielle og soppdrepende handling Terzhinan gir svært effektiv, men dens viktigste funksjon er at det botemidler Trichomonas vaginitis. Vaginal tabletter er bare inngås etter tisse i vann, bare sette dem i et glass med vann i 30 sekunder før bruk. Å kvitte seg med sykdommen å gå inn i tablet i 12 timer i uken eller ti dager er vanligvis bedre å introdusere dem ved sengetid. Hvis sykdommen er gått inn i det kroniske stadium minimum behandlingsperiode på 2 uker.
Fedme: symptomer og behandling
 Vokadyn - like effektivt medikament som har en sterkere effekt. Det administreres to ganger om dagen, og varigheten av behandlingen er 5-7 dager. Hvis sykdommen er gått inn i kronisk form, bør tabletten tas en gang hver 24. time. Full behandling av sykdommen kan sees i en måned.
 Ikke ta medisiner uten å konsultere legen din så alt avhenger av hvilken type infeksjon og bakterier. Hvis form av Candida sykdom, foreskrive ketokonazol, flukonazol, Clindamycin. Hvis honoreynoe sykdom, behovet antibiotika slik som tetracyklin, ceftriakson, cefixime, og så videre. Når Trichomonas Metronidazole anbefalte formen av sykdommen og andre antibiotika. Ikke glem at hvis du har en fast partner, den svært høy risiko for at du har fanget ham eller han kan passere sykdommen. I noe tilfelle ikke holde det og alltid obstezhtesya lege, spesielt hvis det mykroplamoz eller klamydia.
 Hvis du valgte antibiotikabehandling, så snakk med legen din om hvordan du gjenoppretter vaginal mikroflora. Den forteller deg den optimale kosthold og kosttilskudd som raskt fylle mikroflora gunstige bakterier. Den mest populære produktet - Linex, ta det tre ganger om dagen etter måltider. Raske resultater kan oppnås ved bruk av Bifidumbacterin, som det selges i form av vaginale stikkpiller.
Fedme: symptomer og behandling

 Behandling av fedme hjemme
 Det anbefales å starte behandling umiddelbart til legen når de første symptomene, men hvis du ønsker å gjenopprette uten antibiotika, kan du prøve den mest effektive folk rette for fedme.
 En blanding av hypericum og calendula blomster takler vaginitis i de tidlige stadier. Ta 40 gram tørkede blomster og bland, og hell en halvliter kokende vann. Bruke kjøttkraft for skylling i morgen og før sengetid.
 Inne kan du ta et avkok av urter centaury og kløver. Bland i like proporsjoner og tilsett 200 ml kokende vann. Ta medisinen to ganger om dagen for 100 ml.
Fedme: symptomer og behandling

 Forebygging av fedme
 For å redusere risikoen for smitte på følgende måter:

 Bruke kondom for å være beskyttet i tilfeller hvor ikke sikker partner.

 Angi som betyr at du er allergisk. Mange legemidler for prevensjon inneholde allergener som kan negativt påvirke kjønnsorganene.

 Følg hygiene og kjøpe en spesiell gel podmyvaniya vanligvis den ikke inneholder allergener og mindre frustrerende.

 De fleste gå til gynekolog, spesielt hvis du har selv de minste symptomer og noe ubehag. Vaginitis er lettere å behandle i de tidlige stadier av sykdommen.

 Vår online magasin Vse-Sekrety.ru oppriktig ønsker deg god helse!  
Яндекс.Метрика