barndom, våre besteforeldre fortalte oss om de enkle reglene for hygiene: Vask hendene før du spiser, vaske frukt og grønnsaker før du spiser dem, i alle fall ikke å drikke vann fra springen, spesielt fra springen. Hvorfor alt dette? Da, for å unngå å fange ormer! Her er hver enkelt av oss vet hva ormer, og hvilke problemer de er en hemsko. Mindre vi tenker på hvordan å bli kvitt disse skadelige parasitter. Egentlig ormer i mennesker er mye mer vanlig enn vi tror. Å en gang for alle bli kvitt disse parasittene trenger å vite noen regler.
 Da vår artikkel online magasin Vse-Sekrety.ru deles inn i følgende:

 Bli kvitt ormer i voksen hjemme

 Piller som hjelpe å bli kvitt ormer

 Hvordan bli kvitt innvollsorm hos barn

 Hvordan bli kvitt ormer folk rettsmidler

 Bli kvitt ormer i løpet av svangerskapet

Bli kvitt ormer hjemme?

 Bli kvitt ormer i voksen hjemme
 Worms - er parasitter som lever i menneskekroppen, får det via miljøet. Statistikk utrolig, nesten hver tredje innbygger av planeten vår er vert for parasitten.
 I dag vet vi en rekke verktøy for å bekjempe ormer. Du kan velge en metode eller medisiner, eller slå til tradisjonell medisin. Valget er ditt alene.
 Medisiner bidra til raskt å bli kvitt parasitter. Tradisjonelle apparater kan anvendes for forebygging. De fleste av de bærere av ormer - er barn. Dette tradisjonelle metoder vinne i denne kampen.
 Folk rettsmidler inneholder to aktive fond. Den første foreslår å bruke urt malurt. Hell en spiseskje estragon kokende vann. Malurt bør nøye brygge. Når gresset nastoyitsya og legger seg på bunnen, må du press gjennom cheesecloth. Suppen å drikke minst tre ganger om dagen for en halv kopp mat. Denne type behandling varer vanligvis i tre dager.
 Den andre oppskrift tilbyr oss bruk av buen. Finn løk medium størrelse, og det er ønskelig at baugen var "onde". Fint narubavshy løk, legg den i en liter krukke og dekk med kaldt vann. Bank of løk avkjøl i 10 timer. Deretter press gjennom cheesecloth løsning. Denne løsningen bør drikke en halv kopp 2 ganger om dagen.
 I dag er det mange av narkotika. For å velge en egnet, kan du oppsøke lege. Nesten alle legemidler av disse parasittene raskt og grundig for å bli kvitt dem.
 Vi må vite at hvis ett familiemedlem er en bærer av ormer, er forebygging nødvendig for hele familien. Ormer, svært smittsom ting og ta en risiko ikke verdt det. Hvis det ikke er å forebygge, så etter 3-4 dager og familien vil være bærere av parasitten. Følg disse tipsene, og du vil være sunn.
Bli kvitt ormer hjemme?

 Piller som hjelpe å bli kvitt ormer
 Hva piller ormer er ansett som den mest effektive?
 Albendazole (nemozol) - et legemiddel mot helminter (parasittiske ormer). Tyggetabletter mot ormer god hjelp og er ment for internt bruk.
 Enheten inneholder albendazole virkningen at legemiddelsubstans parasitten forårsaker død. Disse tablettene ganske effektive i mono og poly invasjoner.
 Medamin synonym Karbendatsym (Carbendacim)
 Medamin diffunderer gjennom membranen og snekke påvirker sine muskler. Parasitten helt lammet. Stoffet finnes i tabletter, effektiv mot sykdommer som ascariasis, tryhotsefaloz, enterobiosis, ankilostomidoz og nekatoroz.
 Pyrantel, svært effektivt verktøy som faller i form av suspensjoner, tabletter og kapsler uniform skall. Legemidlet blokkerer nerve- og muskelsystemet av helminth parasitter og ingenting å gjøre, men å gå utenfor. Takler Barnemark, rundorm, ankylostamy.

 Hvordan bli kvitt innvollsorm hos barn
 Hvis babyer er ormer, så klart hele familien skal forebygges. Hvordan bedre prohlystovat babyen legen forteller deg til sykehus. Bare en lege vet hva medisiner bør tildele barn. Vanligvis foreskriver legen følgende legemidler: metovyt, artromaks, pyrantel, dekarys og vermoks. Løpet av behandlingen for innvollsorm, veldig lenge, så du må strengt følge instruksjonene av narkotika. Hvis det er dyr, bør de også bli utsatt forebygging, så ofte de er den viktigste smittekilden. Til et barn ikke lenger plukket disse parasittene, trenger han å snakke om noen regler for hygiene og sørge for at det servert dem. Barnet bør så mye som mulig for å vaske hendene. Barnet må forklare at har en god vask frukt og grønnsaker, og etterlater dem uvaskede områder, før deres bruk. Også de trenger å skylle med kokende vann til alle skadelige bakterier drept. Det anbefales å vaske lekene hver dag med et desinfeksjonsmiddel, som nærmere forsoning leker fra bakterier. 
Bli kvitt ormer hjemme?
 Bruken av folk rettsmidler vil hjelpe å bli kvitt innvollsorm hos barn. Ostritsa kategorisk ikke liker lukten av hvitløk, løk, gresskarfrø, salvie og musk. Det er mange oppskrifter for å hjelpe deg å bli kvitt ormer. Her er noen av dem:
 1. 5-7 fedd hvitløk trenger for å sette i en liten kasserolle og dekk med vann. Deretter bringe vannet til å koke. Når du trenger å stamme suppen av hvitløk gjennom cheesecloth og gjøre dem barn klyzmennыe prosedyrer hver dag før du går til sengs ligger han sover. Etter en uke med ormer var borte.
 2. Slip tre hoder av hvitløk og løk én. Fyll dem med varmt kokt vann og la stå i ca 15 minutter. Neste protsezhyvaete gjennom cheesecloth og fortynnet med kokt vann til 2 liter. I denne løsningen legge en skje av sitron juice. Etter avføring, noe som gjør den resulterende oppløsning klyster. Deretter raskt ormer komme ut av tarmer. Gjenta prosedyren må være 3-4.
 3. For å oppnå følgende løsning for å helle en spiseskje med reinfann halvliter kokende vann. Deretter bør løsningen være kul og press gjennom cheesecloth. I form av varme kan gjøre barnet klyster. Gjenta prosedyren ikke mer enn en gang om dagen.
 4. Våte gresskarfrø, pre-skrelles, bør spises med tynn grønn hud hver dag og to uker ormer forsvinne.
 Moderne medisin anbefaler ikke å gjøre barnet ditt en klyster, fordi det ødelegger tarmen. Men er barnet smittet med parasitter derfor ikke normale mikroflora og narkotika bare ødelegge gunstige bakterier i mage-tarmkanalen.

 Hvordan bli kvitt ormer folk rettsmidler
 Noen effektive folk rettsmidler kvitt parasitter:

 Ta en spiseskje Geitvedslekten og helle en kopp kokende vann og la det brygge buljong. Å bedre nastoyavsya buljong, ruller du den på 2-3 timer i en varm materiale. Sil suppen, ta det 1 ss minst fire ganger om dagen. Helle en kopp kokende vann 14 g av en blanding av spisskummen og musk centaury, er i like mengder. Insister buljong 1 time. Prøv å drikke en spiseskje 4 ganger om dagen.

 Når pinworms anvendelige klyster hvitløk (5-7 fedd strekk i vann ved romtemperatur, stamme).

 Kombiner like proporsjoner centaury vanlig (gress) og malurt (gress). Spoon blandingen, helle et glass vann, kok i ca 20 minutter. Det er lurt å drikke en kopp buljong på tom mage om morgenen og kvelden. Å oppnå resultater kjøttkraft bør brukes innen 8 dager. Deretter finhakkes og bland til homogenitet for å oppnå et pulver tatt i like proporsjoner, tørket frukt blåbær vanlige, røtter og knopper elfwort tansy. Prøv å lage suppen med en hastighet på 1 ss per kopp vann. Ta fem spiseskjeer med vann.

 Ett glass melk for å lage mat hvitløk. Deretter melk skal renne, kjølig og gjøre ham en klyster. La den stå på hele natten: voksen - med briller, baby - 70-100 ml gjenta prosedyren en uke.

 For denne suppen å helle vann og kok hakket skall av granateple. Suppen er tilrådelig å drikke for en time på 3-4 timer uten å spise denne maten. Etter 3 timer for å ta et avføringsmiddel.

 Hakk løken fint og fylle dem en halv flaske. Da er det alt hell alkohol. La stå i ca 10 dager. Voksne tar daglig 1-2 ss, 2 ganger om dagen før måltider. Barn møtes denne oppskriften: hogge løk medium størrelse. Deretter helle en kopp kokende vann og la stå i 12 timer, avløp. Suppen bør drikke 80-100 ml. Suppen er effektiv mot pinworms og ascarids.

 1 ts salvie helle to kopper kokende vann. Ta ekstrakt 2 ss 3-4 ganger om dagen 20 minutter før måltider. Infusjon trekke seg fra kroppen pinworms og ascarids.

 4. ss grønne valnøtter hell kokende vann. Sette mot i omtrent en time. Oppløsningen skal være beruset i løpet av dagen, mens alternerende med avføringsmidler.

 En kilo fersk sorrel hell 1 liter kokende vann og kok i et vannbad for nøyaktig 2 timer. Den resulterende belastningen kjøttkraft. Deretter legger suppen i en 50 g sukker (opp) og stek over en brann inntil løsningen som finnes i et glass. Suppen å drikke i løpet av dagen til to slurker et måltid.

 Voksne bør spise mer rød chilipepper, som sin sammensetning drepe alle parasitter. Barn bør spise mer gulrøtter. Hell 3 ss. ss kokende vann planter musk. Ta 1 ss. skje 3 ganger om dagen.

Bli kvitt ormer hjemme?

 Bli kvitt ormer i løpet av svangerskapet
 Planter som har anthelminthic handling. Disse inkluderer: vannmelon, gulrøtter, bjørk, tranebær, vendelrot, løk, jordbær, einer, kål, tusenfryd, ringblomster, lavendel, granateple, hvitløk, selje, løvetann, valnøtter, papaya, koriander, reddik, timian, rogn , nesle, vill hvitløk, gresskar. Under fosterutviklingen i kroppen din, noen skadelige planter. Derfor, før bruk av de ovennevnte anlegg, ta kontakt med din gynekolog som vil undersøke deg og si at plantene kan bruke.
 Når graviditet er ideell med å bli kvitt ormer er bruken av gresskarkjerner. Medisin ledet en rekke behandlinger slike frø:

 I morgen på tom mage spise 2-3 ss gresskarkjerner. Du ikke glemmer å tygge dem grundig. Bare to timer Svelg to spiseskjeer olivenolje. Etter disse prosedyrene, ormer må få ut;

 Grisi omtrent en halv kopp frø i morgen og kveld i 35-45 minutter før måltider for uken;

 til 110 g skrellet gresskarfrø og slipe med 40-45 gram vann. Rør godt ta 25 gram fire ganger om dagen.

Bli kvitt ormer hjemme?
 God helse!  
Яндекс.Метрика