Til tross for at prosessen med å svette - ikke bare naturlig, men også svært nyttig, skarp lukt som følger med det, ikke som noen. Kanskje du ikke bare ha et skjevt ansikt på ubehagelig "lukt" av andres svette, noe som er spesielt tydelig i den varme årstid, overfylt eller smal transport bur - smaker "vanilla" blåse opp umiddelbart.
 Innhalere lignende lukter svært ubehagelig okkupasjon, spesielt ubehagelig, pinlig og ubehagelig når det er en vedvarende duft av sin egen kropp. Men hva var årsaken til hans utseende? Sikkert poenget er feil hygiene eller manglende evne til å bruke deodorant? Men som det viste seg, dette er ikke den eneste årsaken til dette problemet.
Hvordan bli kvitt en veldig sterk lukt av svette?

 For å forstå hvordan å kvitte seg med en sterk lukt av svette, må du forstå de underliggende årsakene til sin opprinnelse, fordi den eneste måten å plukke en sikker måte for sin komplette eliminering. Intensiteten av svette, og, viktigst av alt, sin pungency lukt i de fleste tilfeller ikke noe å gjøre med renslighet menneskelige problemer ligger ofte i veien for liv og helse for organismen.
 Det er tilfeller når man skal kvitte seg med slike problemer på egen hånd ikke fungerer, men behandlingen er bare mulig ved hjelp av en lege. Likevel bør det bemerkes at ofte håndtere etsende lukter og intens svetting mann er i stand til selv-viktigere, ta tilbørlig hensyn.

 Årsakene til lukt


 Alle vet at prosessen med svetting er naturlig, det er gjennom denne beskyttende funksjon, kroppen ikke overopphetes på grunn av mikroskopiske dråper via svette det har roet seg.
Hvordan bli kvitt en veldig sterk lukt av svette?

 Det ser ut til å bli bra, noen ganger svette - det er til og med nyttig, for eksempel ved sykdom eller trene i treningsstudioet, men for å være sikker, er det meste av det rike og noen ganger overdreven svetting i stand til å bringe mye ulempe og forårsake svært ubehagelig situasjon.
 Store mørke ringer under armhulene og andre deler av kroppen er tvunget til å bekymre seg, jeg raskt vil løpe vekk fra fremmede øye, og hva du skal si når disse plassene begynner å lukte
 •  Selvfølgelig, den første grunnen som kommer til hjernen - en mangel på personlig hygiene. Hvis du vet at rikelig svette - det er din staude problem, da, selvfølgelig, med spesielle dusj geleer, antibakteriell såpe, etc., bør være ditt daglige tilhørende arrangement.

 •  Den andre vanligste årsaken til "aromatiske" problemet er mye stress, nervøse lidelser, lidelser, psykose, økt angst og humørsvingninger. I slike tilfeller, svette, står ofte i armhulene og brystet kan være ledsaget av en karakteristisk lukt, interessant, hver person han individ som fingeravtrykk.

 •  Det hender også at svette og en skarp skarp lukt signaler om alvorlige sykdommer, som for eksempel når du svetter tungt om natten, så kanskje det er på tide screening for tilstedeværelsen av TB.

 •  Økt svetting er karakteristisk for middelaldrende kvinner som har stoffskifteproblemer eller opplever noen hormonelle lidelser. Dessuten er dette problemet knyttet til tenåringsjenter, som er i stadig skiftende hormoner som kan føre til umiddelbar og rikelig svette.

 •  Svakheten med kroppen, nedsatt immunforsvar, så vel som fedme, diabetes kan føre til dannelse av sterke eller ubehagelige svettelukt.

 •  Det skal bemerkes at 98% svette prosent vann, i sin natur det ikke har noen spesiell lukt, og det oppstår først etter 30 til 60 minutter etter dens frigjøring. Dette skjer fordi momentant reproduksjon kolonier av bakterier som lever permanent på hudoverflaten og våt og fuktig miljø bare blir gunstig miljø for sitt levebrød.

   Bli kvitt sensitive spørsmål?


   Når du har bestemt deg for årsaken til overdreven svetting og omfanget av problemet er identifisert, kan du begynne å finne sin løsning. Hvis lavt nivå av svette og lukten er ikke så sterk, så kanskje du kan gjøre vanlige hygiene og riktig ernæring.
  Hvordan bli kvitt en veldig sterk lukt av svette?

   Ja, ikke bli overrasket over at vi spiser gjenspeiles i alt, selv lukten av svette. For eksempel når overdreven svetting bør unngås for skarp og krydret mat, så det kan endre duft kjertler står for den verre. I ernæring bør råde grønnsaker og frukt, alt mulig fett, og unngå sandwich "snacking".

   Er det bedre deodorant eller antiperspirant?


   Det er ingen hemmelighet at noen vannbehandling er ikke nok til å redusere svette i problemområder for å komme til unnsetning spesiell deodorizing utstyr - deodoranter og antiperspiranter.
   Hvis du ikke kjenner detaljene, kan det virke som dette er det samme, men dette er ikke sant. Deodoranter, først av alt, eliminere årsaken kaustisk "røkelse" som fraktet gjennom ødeleggelsen av bakterier ved desinfisering armhulene, som er grunnen til deres sammensetning inneholder ofte alkohol.
  Hvordan bli kvitt en veldig sterk lukt av svette?

   Antiperspirant kjører på et annet prinsipp: det reduserer svette på grunn av innsnevring av kanaler av svettekjertlene, og dermed redusere mengden svette til 40%.
   Strukturen av slike midler er spesialverktøy som lukker sundet, men at de ikke ødelegge bakterier. Effektiviteten av disse stoffene avhenger av typen, for eksempel, denne lotion, blyant, pulver eller spray, og konsentrasjonen av additiver, som er en del av.

   Hva annet vil takle?


   Hvis som et resultat av overdreven svetting skjer stabil og meget ubehagelig duft som v'yidayetsya ikke bare huden, men også på alle klær og deodorizing konvensjonelle midler maktesløse, så vi må ty til mer alvorlige kampmetoder.
   Kanskje engang verdt en avtale med en endokrinolog for å sikre at ingen brudd på funksjonene til de endokrine kjertler. Å kvitte seg med overdreven svetting, kan du prøve tradisjonelle midler, i noen tilfeller verre deodoranter hjelpe takle dette problemet.
   Peppermynte. Den mest enkle, men ikke mindre effektiv måte er å bruke vanlig mynte: bare tørke hver dag armhulene eller andre problemer oppfattet at infusjon av mynte. Koker det veldig enkelt: bare 2 ss. skjeer tørt gress helle to kopper kokende vann. Infusjonen gjøres best i en termos til mynte nastoyalasya godt. Prosedyren bør gjøres to ganger om dagen for en uke.
   Orange olje. Alle par dråper av dette produktet bidrar bli kvitt den ubehagelige lukten av svette i lang tid: bare dryppe noen dråper på fingeren og gni dem på rene problemområder.
   For å vise v'yidlyvyy lukten av klær, heller vaske den med eddik - bare hjelper ødelegge seg selv tøffe lukt.

   Prøv å bruke klær og sko laget av naturlige materialer, der huden puster lett og ikke svette, spesielt perfekt bomull som ikke forårsake hudirritasjoner, absorberer fuktighet og hindrer overdreven kroppsvarme.  
   Små kvister av lilla blomster som ser ut som ørene, våre mødre og bestemødre lagt i skap med klær, beskyttet de det fra ulike skadedyr, spesielt mot møll som kan ødelegge store ting fra naturlige materialer.
   Dette var lavendel - en liten busk som har en behagelig lukt og en slags langstrakt stilker med lilla blomster i endene.
  Den essensielle olje av lavendel og hvordan du bruker

   Det viser seg at i tillegg til magi rite in closet, har lavendel et svært bredt spekter av applikasjoner, det brukes aktivt medikament industrien, og gjennom svak duft og en rik tilførsel av næringsstoffer som er aktivt brukt i parfyme og kosmetikk industrien, samt i enkelte retter av verden.
   Og det er ikke å nevne det faktum at blomstrende lavendel felt - utrolig vakker og estetisk tilfredsstillende skue som var gjenstand for beundring og kreative inkarnasjoner av mange kunstnere og fotografer i verden.
   Grunnleggende og verdifullt produkt som er laget av industriell foredling av fersk blomster lavendel er en av de mest populære og ærverdige eteriske oljer i verden.
   De viktigste programmene - parfyme og kosmetikk, i tillegg, det er aktivt brukt til medisinske formål, fordi det egentlig er en fantastisk stoff fra mange plager, som er, la oss snakke litt senere.
  Den essensielle olje av lavendel og hvordan du bruker

   I tillegg til essensielle oljen som brukes og de fleste stammer, blomster og blader av denne planten, ofte, sin pre-tørket i et mørkt og godt ventilert område, og deretter forberede ulike infusjoner, urtete og medisinske teer.
   Homeland en så vakre og nyttige planter regnes som Middelhavet, hvor naturen som det kan sees i dag. Den første av de nyttige egenskaper lavendel lærte de gamle romerne, som aktivt legge det til badet før bading, faktisk, derav navnet, fordi «lava» oversatt som "vaske".
   På post-sovjetiske plass, lavendel var bare i midten av det nittende århundre, etter hvert fikk status som industrikultur. I dag, er lavendel dyrket i Frankrike, Sentral-Asia, Jugoslavia, på Krim og andre regioner.

   Formuleringer planter


   Lavendel blomstrende periode - fra begynnelsen av juni til slutten av august, er sommeren full, og starte medisinske avgifter kan være de første ukene, men bare i morgen når blomstene begynner å blomstre snart.
   Kjegler pent kuttet, høstet i små buketter og henge til tørk, og at lavendel har ikke mistet sin karakteristiske behagelig fargerommet for disse formålene må nødvendigvis være mørkt.
  Den essensielle olje av lavendel og hvordan du bruker

   For eksempel i Østerrike, blomstringsperioden, samle lavendel blader, og brukes aktivt i medisinske formål, for eksempel beroligende og anti-inflammatorisk.
   Husk at det og lavendel essensielle oljer - potente agenter som til deres bruk må være forsiktig.

   Interessant, for å hengi seg til et slikt anlegg, er det ikke nødvendig å gå til Provence fransk eller Krimfjellene, nok til å vokse lavendel i din egen hage eller hage.
   Den enkleste versjonen av dyrking - plante en busk, kjøpt i butikken, men det mest interessante - for å vokse lavendel fra frø. Hjem Lavendel - alltid på hånden frisk, er det lett å gi for vinteren, så å aktivt bruke sin kraftig sett av verdifulle og nyttige egenskaper. Snakker av dem.

   Medisinske egenskaper og bruksområder


   Faktisk, lavendel - en svært kraftig plante, det kan bidra til å kvitte seg med mange alvorlige sykdommer, som for eksempel enkel kjøttkraft med friske sprigs av lavendel hjelper perfekt med forkjølelse, den har en beroligende og antiseptisk effekt og reduserer strøm krampeløsende effekter.
   Gitt fantastisk beroligende effekt av farger, er det aktivt brukes for søvnløshet, nervøsitet, samt utslett på huden som er assosiert med nervøse følelser.
  Den essensielle olje av lavendel og hvordan du bruker

   Hun har en annen, svært interessant funksjon, kan det føre til en voldsom reaksjon i den følelsesmessige tilstand, påvirker det sentrale nervesystemet som helhet, hjelper det å konsentrere seg, til å komme å ta opp viktige saker og skape innenfor den personen følelsen av fred og ro.
   I tillegg har lavendelolje gode helbredende egenskaper, det er brukt i behandling av brannskader, åpne sår, blåmerker, blåmerker, det hjelper også å redusere smerte og redusere sannsynligheten for kramper.
   Stengler, og blomster av lavendel olje brukes til bading, ikke bare bidrar til en behagelig smak, men den terapeutiske effekten: huden strammer og blir mer elastisk, hvis det er noen sår eller blåmerke, de leges raskere.
   I tillegg er lavendel brukes til behandling av lus, hud eksem, sår på ben og armer, samt et ekstra verktøy ved behandling av biter av insekter, slanger.
   Også lavendel aktivt brukt for mage problemer spesielt vellykkede i ubehag og kramper, åpnes det tett milt og mage varmes opp i tilfelle av mangel på det varmer.

   Lavendel i parfyme og kosmetikk


   Mange vet at lavendelolje er en integrert del av parfyme industrien, takket være sine unike egenskaper - perfekt kombinerer og samhandle med andre oljer - det brukes aktivt i parfyme og såpe industri.
   For eksempel er lavendel blomster ofte brukt i hudpleie: de kan avhjelpe mange spesifikke hudproblemer, som akne, hudproblemer, ulike peeling og irritasjon av huden.
   Det er flott for omsorg for problematisk og sensitiv hud, som er grunnen til at det er anbefalt som en viktig ingrediens i hjemme masker behandling av akne, kviser og andre purulent betennelser.
  Den essensielle olje av lavendel og hvordan du bruker

   Dette anlegget er et utmerket verktøy for hår, spesielt hvis du er plaget av problemet med håravfall, flass, svakhet og mangel på sunn glans til krøller. Den mest enkle - legg eterisk olje sjampo eller hår balsam, med sin regelmessig bruk håret blir sterkere, få en fin glans og en sunn glød.
   I tillegg til hår og hud, er lavendelolje utmerket for hudpleie hender og føtter, bare legge til et par dråper krem ​​butikk, men nøye, bør du ikke overdrive. Med disse tilleggene, tar huden på tidligere elastisitet, sunn hudfarge, bli kvitt rynker og folder, blir myk og smidig.
   Lavendel olje, takket være sin kraftige regenererende egenskaper, utmerket som et middel etter solbrenthet, det kan være en reell frelse for solen forkullet kroppsdeler.  
  Яндекс.Метрика