Det er mange planter hvis egenskaper er imponerende og utrolig. Disse inkluderer og aloe, har det lenge vært ansett som et symbol på helse og levealder. Hvordan bruke dette anlegget, trekke maksimalt utbytte?

 Hva er dette anlegget?


 Hjemland aloe regnes til Afrika, men i dag kan finnes nesten overalt, så mange vokser det hjemme i potter. Det ser ut som en liten busk med mange lange og tykke kjøttfulle blader med pigger på hver side (selv om det er forskjellige typer, har hver av dem sine egne funksjoner).
 Navn aloe arabisk betyr "bitter" og fikk sin anlegget er preget av sin smak.

 Men selv bitterhet ikke skremt folk, og de bestemte seg for å prøve aloe i saken, og gjorde det med god grunn. Selv Hippokrates pris på dette anlegget og rådet til å bruke mange av hans pasienter.
Påfør aloe og dens gode egenskaper

 Og til denne dag bladene og masse som brukes til å lage en rekke virkemidler for å forebygge og behandle ulike sykdommer. Laget av cellulose og ulike kosmetikk. I noen land, er bladene legges til salater og andre retter. Her er en allsidig plante.

 Sammensetning


 Ingredienser Aloe virkelig unik og utrolig rik. Det er hva dette inkluderer: antrahynon, sukker, flyktige, harpiks, enzymer, steroler, harpiks, eteriske oljer, organiske syrer, vitaminer B6, B1, B2 C, A, E, sink, jern, kalium, kobber, natrium, kalsium, krom, magnesium , mangan og mer.

 Fordeler med planter


Påfør aloe og dens gode egenskaper

 Her er de unike egenskapene til aloe som gjør det effektivt og nyttige programmer i en rekke formål og områder:
 •  Siden oldtiden, aloe blader brukes på sår, brannsår og sår. Og det er ingen tilfeldighet, siden denne planten har healing, antiseptisk og anti-inflammatorisk egenskaper. I tillegg bruker aloe kan lindre smerten.

 •  Anlegget viser antibakteriell aktivitet og er i stand til å håndtere visse typer patogener som streptokokker, stafylokokker, og dysenteri og difteri patogener. Også verdt å merke seg og soppdrepende effekt.

 •  Aloe er veldig bra for fordøyelsessystemet: det stimulerer peristaltikken, akselererer fordøyelsen, øker appetitten. Noen plante som brukes i behandlingen av magesår (husker den terapeutiske sårtilheling effekt).

 •  Dette anlegget er mye brukt til å behandle sykdommer i munn og øvre luftveier. For eksempel kan kurere en kald, zakapuyuchy juice nese eller sår hals, gurgle utgifter. Også behandles ved hjelp av aloe og ekle sykdommer som periodontitt og stomatitt.

 •  Dette er en utmerket tonic verktøy som kan brukes for rehabilitering etter alvorlig og alvorlig sykdom eller etter operasjonen. Det anbefales å bruke aloe og utmattelse.

 •  Anlegget er bra for immunitet, fordi den inneholder vitamin C, uten noe som ville være umulig normal og riktig drift av immunsystemet.

 •  Flyktige, som er en del - en flyktige stoffer som kan bekjempe virus. Så aloe - et effektivt middel for forebygging og behandling av virusinfeksjoner.

 •  Forskere hadde bevist at regelmessig bruk inne i anlegget kan redusere blodsukkernivået.

 •  Hvis du bruker aloe, kan du hindre utvikling av anemi og hvis sykdommen allerede er der enda bedre,.

 •  De stoffene som utgjør anlegget, først, styrke blod fartøy vegger, og for det andre, positiv innvirkning på prosessen med hematopoiesis. Dette forbedrer sirkulasjonen og blodstrømmen til alle vev og organer, som forbedrer hele organismen.

 •  Aloe kan brukes i enkelte gynekologiske problemer og sykdommer.

 •  Regelmessig bruk bidrar til å normalisere og øke hastigheten på stoffskiftet, noe som igjen gjør det mulig å kontrollere og redusere vekten. Så aloe kan brukes for å gå ned i vekt.

 •  Harm og kontraindikasjoner


  Påfør aloe og dens gode egenskaper

   Som enhver plante, har aloe noen kontraindikasjoner:
 •  Fordøyelsesproblemer, noen sykdommer i fordøyelsessystemet (kun når det brukes inni).

 •  Kreft (for eksempel anleggs akselererer talt alle prosesser i kroppen, slik at den kan begynne proliferasjon av kreftceller).

 •  Epilepsi.

 •  Det er nødvendig å være forsiktig under graviditet, spesielt tidlig i dens vilkår (det er en risiko for avbrudd).

 •  Hypertensjon når de anvendes inne også må tas.

 •  Ikke verdt risikoen for blødning, samt tendensen for dem.

 •  Det bør bemerkes at det kan være en allergisk reaksjon. Og misbruk og overskudd av anbefalte doser kan begynne diaré.

   Hvordan å bruke?


  Påfør aloe og dens gode egenskaper

   Aloe kan anvendes på ulike felt. Som allerede nevnt, i noen land er det brukt selv i matlaging, men for oss er det ikke veldig kjent. Men andre tilgjengelige programmer.

   Forebygging og behandling


   Det bør bemerkes at for fremstilling av forskjellige midler best brukt de fleste lavere bladene er kjøttfulle. Og hvis du plante noen dager ut av vann, og deretter plassere bladene i kjøleskapet, alle aktive stoffer som gjør bruk av mer effektive anlegg.
   Her er noen oppskrifter:
 •  Noen nøl med å lage bilder. Men for injeksjon brukes ikke vanlig aloe juice, og en spesiell løsning basert på dette anlegget i kapsler. Injeksjoner kan bare spesialist, og de er effektive i sykdommer i fordøyelsessystemet, øye, luftveier, og ved purulent betennelser.

 •  Forbered aloe juice. For dette tåre nederste bladene, legg dem i kjøleskapet i en uke, deretter hakket, sette i cheesecloth og klem all væsken. Klar saft kan anvendes for drypping i nesen når de er kalde, for behandling av sår og brannskader, for å skylle behandling av angina (i dette tilfellet fortynnes juice med vann i et forhold på 1: 1).

 •  Forkjølelse og ulike infeksjoner hjelper perfekt alkoholatet. For å fremstille det, rive aloe blad, husker det eller skjæres og fylle 100 ml vodka eller alkohol fortynnet med vann (i et forhold på 1: 1). Send beholderen på et kjølig mørkt sted for en uke eller to, deretter press og ta en teskje tre ganger om dagen etter måltider med vann.

 •  I magesår eller for å forbedre fordøyelsen i to til tre uker, ta en teskje i en halv time før måltider tre ganger om dagen.

 •  Hvis du ønsker å styrke immunforsvaret, cook en effektiv hjem rette: Ta aloe blad, male den i en blender eller kjøttdeig, tilsett en spiseskje honning og la mye om natten. Ta en spiseskje i morgen og kveld etter måltider.

 •  Å behandle hoste, kan du bruke en blanding av løk juice og aloe. Grind aloe blad og 1/4 løk, klem saften gjennom cheesecloth og ta tre ganger om dagen i en teskje etter måltider.

 •  Skjønnhet


   Det finnes mange forskjellige oppskrifter for effektive kosmetikk:
 •  Hair Mask (spesielt for skrøpelig og tynn). Bland en spiseskje honning, trinse eller burdock olje og aloe juice. Påfør den resulterende sammensetningen i utgangspunktet på grunnflate, gni blandingen inn i hodebunnen, og deretter dele hele. Permisjon for en time, mens du kan vikle hodet med et håndkle (pre-sår film). Etter en viss tid Wash. Slike masker med honning bidrar til å styrke håret med regelmessig bruk.

 •  Maske mot rynker og slapp hud. Grind aloe blad, den resulterende slurry blanding med en spiseskje olivenolje. Påfør masken på ansiktet og la den i en halv time og vask deretter med varmt vann.

 •  Når akne aloe juice kan vaske blandet med vodka eller vann (med sensitiv hud) eller problemområder renset bomull pads dynket i saften. I dette tilfellet hjelper også kremer og komprimerer.

 •  Hvis huden er tørr, bland aloe juice med rømme og søke på ansiktet i en halv time, skyll.

 •  La de unike egenskapene til aloe for å hjelpe deg å holde sunn og vakker!  
   Undead kjent for mange av oss. Og sikkert i alle medisinskap er en nedgang fra forkjølelse. Men hvilke som er mest effektive? Hva bør brukes i en bestemt sak?
  Hvordan velge en god slipp av en kald?

   Hvordan velger jeg?


   Velge en dråpe kaldt, bør ta hensyn til flere viktige punkter:
 •  Spesifikk sykdom. Dermed brukes den enkle kald en midlene for allergier tilrådelig å bruke en helt annen dråper av bakterielle infeksjoner og bør brukes på andre måter.

 •  Alder til pasienten. Det er også nødvendig å ta hensyn til, som for eksempel barn kan ikke alle midler.

 •  Pasientens tilstand. Hvis det er noen sykdom eller tilstand, så er det absolutt må vurderes.

 •  Handling


   Så, hva er dråper kaldt? Her er deres typer.
 •  Den mest kjente og sannsynligvis effektiv gruppe - en vasokonstriktor dråper. Den viktigste årsaken til lunger i kulden - en hevelse i slimhinnene, på grunn av noe som sterkt hemmet respirasjon. Og bli kvitt hevelsen, bør du begrense grunn av betennelse i blodårene utvidede. Den er basert på denne effekt og vasokonstriktor dråper. Av denne gruppen er svært effektive og bare noen få minutter etter påføring. I tillegg vil effekten bli lang. Men disse dråpene kan brukes som en siste utvei når ingen nese puste. Bruke dine verktøy er ikke anbefalt for en lang tid (mer enn 5-7 dager), fordi de er vanedannende (det vil si uten dem du ikke kan puste normalt). Og data dråper med kontraindikasjoner. Således bør de ikke brukes til hypertensjon, takykardi og andre kardiovaskulære sykdommer, så vel som økt intraokulært trykk. Denne gruppen omfatter følgende drop "Nazol", "Naftizin", "Otryfyn", "Tyzyn" etc.. 

 •  Dråper eteriske oljer vil ikke gi umiddelbar effekt, men vil de forsiktig og trygt behandle sykdom. Oljer hjelpe fukte slimhinnene og beskytte dem fra å tørke ut, som for øvrig er ofte observert ved bruk av en vasokonstriktor. I tillegg er noen komponenter har anti-inflammatoriske egenskaper og bidrar til å forsiktig fjerne hevelse og bekjempe patogener. Denne gruppen omfatter verktøy som "Pinosol" og andre.

 •  Kremer slippe. Typisk er de viktigste aktive komponent slike midler - er en naturlig renset sjøvann eller havsalt, fortynnet med vann. Disse verktøyene hjelper fukte slimete og bekjempe bakterier og virus og redusere betennelse. Kontraindikasjoner og nesten ingen begrensninger, så slippe gruppen er helt trygt. Her er noen ressurser "Akvamaris", "Fyzyomer", "Akvalor."

 •  Antimikrobielle dråpe. Fond med antibiotika kan brukes kun i spesielle tilfeller, og bare på anbefaling av en lege. Så hvis det er å være en bakteriell infeksjon, så det betyr at gruppen vil hjelpe kvitte seg med en kald og unngå komplikasjoner. Ofte brukt disse dråpene som tilhører denne gruppen som "Polydeksa", "Bioparox", "Yzofra" og andre. Men husk, disse midlene kan oppnevne en lege etter testen!

 •  Antiviral dråper er effektiv i tilfellet var årsaken til forkjølelse virusinfeksjon. De ikke bare lindrer forkjølelse, da det eliminerer den viktigste årsaken - et virus. Den mest populære og felles aktiv ingrediens, som er en del av denne gruppen av narkotika - en menneskelig interferon. Denne komponenten bidrar til å normalisere immunforsvaret og hjelper kroppen med å takle angrep virus. Disse verktøyene inkluderer "Hryppferon" og "Nazoferon." Disse dråpene bør utnevne en lege.

 •  Antihistaminer bare trengte å slippe hvis allergisk rhinitt har en natur, som er et resultat av allergi. Sammensetningen av disse stoffene er stoffer som reduserer følsomheten av organismen for allergener og ingredienser eliminerer hevelse og inflammasjon. Disse dråper er, for eksempel, "Zirtek", "Nazoneks", "Allerhodyl" og andre.

 •  Dråper basert på naturlige ingredienser. Disse komponentene kan bli behandlet som planteekstrakter og eteriske oljer, og for eksempel er spesifikke proteiner og andre substanser, sølvioner. Således betyr "protargolum" inneholder sølvioner og proteinstrukturer. Disse komponentene lindre hevelse og betennelser, gjenopprette slim og enda slåss med patogener.

 •  Homeopatiske faller - det er et kontroversielt verktøy. Mange tror at homøopati - seriøs vitenskap som bidrar til å eliminere mange forskjellige sykdommer. Andre slike verktøy er skeptiske. Det faktum at den aktive bestanddel av dette produktet - det er de minste partikler, hvis aktivitet er basert på prinsippet "Fire med Fire", dvs. eliminere lignende. Effektivitet betyr ikke bevist, men mange glade resultat. Oppnevne slike midler ("Delufen", "Euforbium compositum") kan bare oppleves profesjonell, bedre homeopat.

 •  Kombinasjonsprodukter inneholder flere komponenter, ulike i sine effekter. For eksempel kan det være vasokonstriktor dråper antibakterielle komponenter eller antihistaminer med vasokonstriktor virkning.

 •  Metode for produksjon


  Hvordan velge en god slipp av en kald?

   Hvordan du velger den beste dråper fra kulden? Vurdere en form for frigjøring. Her er noen alternativer:
 •  Aerosol spray betyr at hele overflaten av slimhinner, som er hyggelig, og akselererer og forsterker effekten.

 •  Spray. Verktøyet også sprayet, men ikke jevnt så da aerosol. Denne formen er veldig praktisk som bruker trenger ikke å kaste hodet og "mål" i neseboret.

 •  Drops av dosering. Det er enkelt, men ikke alltid praktisk, med drypping bør kaste hodet.

 •  Dråper uten mater foreslå å bruke en pipette. Dette er upraktisk, slike fond vil ikke bli brukt på farten.

 •  Lære av de beste


   Før bruk, er det viktig å undersøke brukeren. Først, betyr det om dette verktøyet er egnet for gravide og ammende (ikke alle midler er tillatt for bruk under slike forhold). For det andre inneholder uttalelsen informasjon om aldersgrenser. Hvis således en dråpene kan brukes til å behandle barn under ett år, andre tillates bare 6 år. Tredje, sørg for å lære om eksisterende kontraindikasjoner.

   Gjøre et valg hjelper legen


   Hvert produkt har sine fordeler og ulemper, men de bør kun vurderes når du velger. Bare en lege gjør en nøyaktig diagnose og foreskrive de effektive og sikker måte i ditt tilfelle. Selvmedisinering er ineffektiv og noen ganger farlig!

   Hvordan å bruke?


  Hvordan velge en god slipp av en kald?

   Hvordan søke dråper fra forkjølelse til ikke bare fremskynde helbredelsesprosessen, men også for å unngå uønskede konsekvenser? Her er noen viktige punkter:
 •  Følg legens anbefalinger og instruksjonene som gis i bruksanvisningen.

 •  Vasokonstriktor bedre å bruke etter behov, for eksempel ved sengetid eller før en viktig begivenhet.

 •  Ikke overskrid dosering.

 •  Ikke bruk dråpene oftere enn angitt i instruksjonene.

 •  Prøv å bevilge midler mest jevnt.

 •  Hvis du etter 3-4 dager ved hjelp av symptomene vedvarer ville trolig være fornuftig å endre måten (det kan gjøre en lege).

 •  Ikke bruk andre folks slipp og ikke gi noen, at jeg ikke kan spre smitte (tuppen av dispenseren er mikrober som var der fra nesen).

 •  Før bruk, bedre tørk spissen faller antibakterielle våtservietter eller vask det.

 •  La Undead mørkner livet ditt. Men hvis han allerede har dukket opp, behandle det riktig!  
  Яндекс.Метрика