Et barn ser på sine jevnaldrende, og tror at hvis de kjøper chips og cola sirkel - det kan også drikke søt brus og spise stekte poteter med krydder og olje, men foreldrene er imot det. Det er forskjeller, vi må velge et sunt kosthold for barnet ditt at maten han likte og gjennomført eneste fordelen. Nedenfor gir vi en liste over de mest attraktive og nyttige produkter.
Healthy Eating for Kids
 Barn blandingen - som en kilde til sunn mat for baby
 Barn blanding er mest foretrukket for spedbarn fordi den inneholder alt du trenger. Det kan være i flere former: væske, tørr, frisk, melk og så videre. Noen tips for å velge en blanding av:

 Se på barnets alder angitt på pakken. Du kan ikke mate en to-måneders baby mix, som er designet for seks måneders barn;

 Se på lageret hvis blandingen inneholder smakstilsetninger, fargestoffer og konserveringsmidler slag - ikke kjøpe den;

 Se på utløpsdatoen er svært viktig som produktet i butikken zalezhuyetsya.

Healthy Eating for Kids
 Healthy Eating for barn - en grøt
 De fleste foreldre til barn matet korn, men begynner å mate babyen frokostblandinger kan bare fem måneder siden dannelsen av mage-tarmkanalen er fullført. Vurdere noen tips for å velge korn:

 Hver har sin egen frokostblanding sammensetning, fortrinnsvis i forkant av barnets lege for å snakke og avklare hva vitaminer mest foretrukne for barnet;

 Sjekke integriteten av emballasjen om det er noen riper eller bulker - ikke kjøpe frokostblanding, kan det inneholde skadelige bakterier;

 Fokus på omdømmet til pre-lese serien og lese anmeldelser om en bestemt diett. I noe tilfelle ikke kjøpe mat med konserveringsmidler, fargestoffer og andre stoffer. Kunstige tilsetningsstoffer i form av vitamin C er ikke ansett som farlig.

Healthy Eating for Kids
 Puré - et viktig næringsstoff for nyfødte
 Det finnes flere typer av babyen puré, grønnsaker, kjøtt, frukt, grønnsaker, melk og så videre. De er best for barn under tre måneder. Den sikreste babyen puré - eple, er det ikke et allergen og ikke forårsaker bivirkninger. Deretter kan du gi et barn med mashed plommer, pærer og bananer. Når barnet vokser opp og han var fem måneder, kan du skrive inn diett av kjøtt og korn puré. Men ikke glem de viktigste reglene for å vurdere når du velger:

 Se etter aldersgruppen av barnet, er det svært viktig. I en svært kjente produsenter er mange aldersgrupper, så velger maten er veldig enkelt;

 Sjekke om pakken er skadet;

 Se på utløpsdato;

 Mate babyen puré av grønnsaker og frukt som vokser i klimasone-landene, ellers er det risiko for allergier;

 Ikke kjøp mashed med sukker, konserveringsmidler og fargestoffer.

Healthy Eating for Kids
 I kosten bør inneholde barn og juice
 Mange mener at den beste juice en som ikke inneholder parfyme og fargestoffer. Men det er andre regler, som valgte saften for barn:

 Juice bortskjemt hvis emballasjen er skadet, sjekk sin integritet;

 Sjekk utløpsdatoen, er det også svært viktig;

 Kontroller at du oppfyller aldersgruppen babyen juice. De fleste aldersgrupper i de beste produsentene.

Healthy Eating for Kids
 Vi ønsker at barna dine alltid bare sunt og lykkelig!  
 Følsomheten kan være forbundet med flere sykdommer i tenner, slik som erosjon av emalje eller tannråte, er fullt mulig periodontal sykdom når personen er synlig hals og røttene av tennene, men dette er mindre vanlig. Hyperesthesia emalje svikt inntreffer når det er en sykdom i det endokrine eller nervesystemet, eller hvis utført aggressive tannblekingskjemikalier.
 I følsomhet påvirker kostholdet, veldig mye. Hvis en person spiser ofte søt eller sur mat, drikke Coca Cola og spise massevis av sitrus - emaljen blir tynnere. Mekaniske skader på emaljen mulig for de som ofte spiser nøtter eller frø. Røykere har en tendens til å være mer utsatt for denne sykdommen. Overfølsomhet fører til en masse problemer, fordi folk kan ikke engang spise vanlig mat og pusse tennene, noe touch til tennene forårsaker ubehag og smerte.
 Innholdet i artikkelen:

 Årsaker til økt ising i tennene

 Behandling av tann følsomhet folk rettsmidler

 Hvordan tann følsomhet for å redusere

 Unngå økt ising i tennene

Behandling Tooth Sensitivity

 Årsaker til økt ising i tennene
 Det er enkelt - folk ta junk food (søt eller sur) og til slutt emaljen blir tynnere, blir hullene dannes, noe som fører til nervekanaler dentynы. De gir ledningsevne til massen og nerver, så hvis du er små hull - en person regelmessig i smerte. Skade emaljen på flere måter:

 Hvis du spiser junk food som inneholder mineraler og vitaminer som trengs for sunne tenner, er litt tid ødeleggelsen av PH-balanse og deformasjon av beskyttende lag av tennene. Er spesielt skadelig syrlig frukt, sjokolade og brus.

 Mekanisk vev skader forbundet med tannkrem og tannbørste veldig hardt. Hvis tannkremen inneholder abrasive elementer vil bli svekket ødeleggelse av emaljen og tannkjøttet, hvorfra halsen av tannen blir synlig.

 Hvis du ikke gå til tannlegen og pusse tennene minst to ganger om dagen kan være et problem. Ved den minste problem med tennene trenger å se en lege, dessverre, folk ignorere denne regelen.

 Folk som biter negler eller permanent tenner grep (skrape), utsatt for hypertensjon. På grunn av sprekker i emaljen og andre deformasjoner.

 Hvis en person er en betennelse i massen eller nerve sensitivitet må vises på varme og kalde retter. Det er et problem etter å ha besøkt tannlegen eller inkompetente når det tas regelmessig svært varm og kald mat. Men problemet er løst raskt, fordi etter en mens vedkommende er abscess - en betennelse i nerver som krever seriøs behandling.

Behandling Tooth Sensitivity

 Behandling av tann følsomhet folk rettsmidler
 Alle folk rettsmidler positiv effekt på tenner emalje og kan redusere eller øke følsomheten hvis for å finne de riktige ingrediensene. Selvfølgelig har denne behandlingen ingen effekt på roten av problemet, men eliminerer effekten, om enn midlertidig. Før du starter behandling med urter, må du justere kostholdet ditt og få søt og sur mat. Det første du må kvitte seg med søt mat.
 Spis mer ost, melk, gulrøtter, sjø fisk, ost, egg og lever. Disse produktene er kalsium og fosfor som styrker tennene og også vitamin A og vitamin E. De viktigste tenner anses D og C, styrker vitamin C tannkjøttet og vitamin D øker kalsium absorpsjon. Du kan kjøpe en kompleks som inneholder vitaminer og mineraler og ta en kapsel om dagen. Svært nyttig bær fordi de inneholder pektin og antioksidanter som er gunstig for tannhelsen. Mest bær: multe, bjørnebær, tyttebær og blåbær. Ikke bare får du kvitt overfølsomhet emalje, men også styrke tannkjøttet.
 Sjekk temperaturen på mat og aldri spise to måltider, forskjellig temperatur. Også glemme om sigaretter hvis du ønsker å bli kvitt problemet. Røyk inneholder mange giftstoffer som ødelegger emaljen.
 Bruken av decoctions og infusjoner mulig bare når du normalisere kostholdet ditt. De brukes til å redusere blødende tannkjøtt og styrke tennene. Ta en spiseskje av eik bark, pre-tørr og hogge den og legge en kopp kokende vann. Du kan varme blandingen i brann, men bare fem minutter. Den resulterende belastningen betyr at du trenger og deretter bruke to ganger om dagen, bare skylle munnen etter tannbørsting.
Behandling Tooth Sensitivity
 Kamille er svært gunstig effekt på tannkjøttet og tennene, samt beroliger og lindrer betennelse. Den har antibakteriell og analgetisk effekt. Ta 20 gram tørkede blomster og tilsett 200 ml kokende vann, la stå i en halv time kjøttkraft. Sil suppen og bruker daglig to ganger om dagen, skylle munnen etter tannbørsting.
 Hvis du ønsker å bli kvitt dårlig ånde, styrke tannkjøttet og tannemaljen gjenopprette, vil du trenge en spiral. Ta to teskjeer coil og legge litt jernplate, coil koke over middels varme, er en halvtime buljong klar. Sil suppen, la det brygge, når det er avkjølt - skyll munnen din, vil du se resultatet etter den første prosedyren.
 Omtrent de samme egenskapene kjøttkraft tistler, det styrker tannemaljen og forbedrer pusten. Ta tørket og knust gress og tistler hell kokende vann, 250 ml vann trenger 5 gram gress. Du kan koke urten for best effekt, kok i 5-7 minutter. Deretter hell suppen og sil over i et glass, la det stå i ca en time og skyll dem munnen to ganger om dagen.

 Hvordan tann følsomhet for å redusere
 Først må du pusser tennene hver dag, for ikke å følge hygiene, det er bakterier i munnen som ødelegger tannemaljen. Aller helst, skyll munnen etter hvert måltid, kan du spesialverktøy fra produsenten av tannkrem. Bruk aldri tannkrem med whitening effekt, fordi de inneholder sterke granulater, for eksempel brus, som stonshuyut emalje. Ikke bruk harde tannbørster fordi de skade tannkjøttet og tennene, er det lurt å oppsøke tannlege.
Behandling Tooth Sensitivity
 Prøv å ikke spise for varm eller kald mat, veldig ofte folk spiser og drikker varm kald, veldig negativ effekt på tennene. Det er på grunn av dette er det de første sprekker som deretter utvikle og føre til hypertensjon. Men folk har en tendens til å utsette til slutten, så følelsen av smerte ikke går til legen, og deretter klager over at behandlingen er svært kostbart. Ved første smerte kontakt din tannlege eller starte behandling hjemme ved hjelp av spesiell tannkrem for sensitive tenner inneholde mye fluor og kalsium. Husk, tannlege vil være svært kostbart emalje kan gjenopprette noen prosedyrer, en annen ting er du forberedt på å betale for det.
 Spiser bare sunn mat som er rik på vitaminer og mineraler. Husk at søt mat ikke bare er skadelig for tennene, men også for mage-tarmkanalen, vanligvis vektig - en konsekvens av en ubalansert diett. Spise epler og gulrøtter, de styrker tennene er også svært nyttig ost. Ikke spis bare myk mat - selv i smerte og du taper, klar otvыknut lasten og svak, og vil fortsette å blø. Spis mer lever, nøtter, sjø fisk, siden de inneholder fluor og kalsium, som er raskt absorbert.

 Unngå økt ising i tennene

 Aldri kjøpe harde tannbørster tannkrem med whitening effekt. Alt dette fordi de inneholder hydrogenperoksyd, ødelegger natron emalje.

 Helse innvendige påvirke tennene, så regelmessig bestå en medisinsk undersøkelse.

 Kom til tannlegen minst to ganger i året hvis du ikke skader tennene dine, betyr det ikke at de ikke krever ekstra omsorg.

 Ikke spis sitrusfrukter, inneholder de mye syre ødelegger emaljen.

 Unngå plutselige endringer i temperatur, ikke varmt å spise hamburgere og drikke Coca Cola dem kaldt, uansett hvor mye du ikke liker.

 Bruk spesielle tannkremer som er laget spesielt for personer med høyt blodtrykk. De inneholder strontium klorid, nitrat og kaliumklorid. Selvfølgelig tannkrem midlertidig styrker emaljen, og det bør brukes i forbindelse med hoved behandling.

 Fullfør fluorisering av emalje i tannklinikk, pre oppsøke tannlege.

Behandling Tooth Sensitivity
 Konklusjoner om behandling av sensitive tenner
 Ikke drikker alkohol og røyker sigaretter. I vin og champagne, for eksempel, inneholder syrer som påvirker emaljen er ikke den beste måten, og emalje sigarett korrodere og svekke den. Sørg for å gå til tannlegen eksamen kan ha hypertensjon bare en konsekvens av karies eller tannrot betennelse.
 Det er mange tilfeller der en person danner plakk som påvirker tann følsomhet. Fjern dem og kalsium fluor, spesielle forberedelser bruker tannleger. Alltid børste tennene og skylle munnen i tide til healing balsam, og du vil glemme om økt ising i tennene.
Behandling Tooth Sensitivity
 Være vel venner!  
Яндекс.Метрика