Artaud husk at hoste - et symptom på noe mer, det ser ut fra kjemisk eller mekanisk irritasjon i halsen og lungene. Dersom hoste, skal det forstås at lungene fungerer korrekt. I forlengede marg er avdelingen ansvarlig for hoste, som aktiveres umiddelbart og overs kronisk hoste. Vises hoste kan være en rekke grunner, for eksempel, på grunn av kulde, lungekreft, allergier, hjertesvikt, lungebetennelse, bronkitt og så videre. En hoste som bare dukket opp veldig frustrerende hals og lunger kalt akutt og langsiktig hoste tilskrives kronisk.
 Innholdet i artikkelen:

 Hvordan å behandle tørr hoste

 Hvor raskt kurere hoste

 Hoste behandling folk rettsmidler hjemme

 Hoste behandling i svangerskapet

 Behandling av hoste med slim

 Behandling av hoste hos barn

Hvordan kurere en hoste hjemme

 Hvordan å behandle tørr hoste
 Dersom det under legeundersøkelsen, ser det ut til at hoste i forbindelse med SARS, foreskrive varm melk med natron. Den er laget spesielt for å starte otharkyvatsya spytt og hoste kur var enklere. Også, når en tørr hoste kan utpeke et avkok mor og stemor, plantain juice, svart reddik, frukt av karve, anis og andre. Men disse behandlingene har ulemper som kort effekt og avkastning hoste etter en stund. I tillegg til behovet for å ta medisinen regelmessig for å oppnå effekt, men bare i små porsjoner, ellers vil det være abdominal smerte og kvalme.
 Svært ofte fore inhalert hvis det var irritasjon i de øvre luftveiene. De fleste er laget av inhalering oppløsning av natron eller med tilsetning av alkalisk mineralvann. Denne fremgangsmåten er viktig for behandling av barn med obsessive og kronisk hoste som vedvarer i lang tid. Men husk at barn ikke kan gjøre innånding av svært varmt vann, kan du ikke bruke vann med en temperatur over 40 grader Celsius.
 Sykehus ofte gjør innånding forstøver, men bare med en tørr hoste. De skaper aerosol sky av små deler av de statlige narkotika. De kan gjøre innånding selv for små barn som ikke kan tolerere tørr hoste og gråter mye. Men barn begynner å hoste ikke skyldes bakterier og irritanter hals, men fra for tørr luft i rommet, men leger og foreldre ofte ikke behandler dette. Den farligste overdried luft - kjølig, skjer det oftest i områder med etablert sentralvarme. Ønsket en hoste for barn med SARS fordi slim i luftveiene er dehydrert og endrer tekstur, blir veldig tykk og det hindrer hoste. Selvfølgelig, før du starter behandlingen, må vi ta vare og god fuktighet i rommet, vil det gjøre en våt hoste, og bakterier vil endelig kommer lett. Du kan bruke en luftfukter eller sette et vått håndkle på batteri. Hvis hosten er tørr og svært lange løyper - gjøre bryst massasje, men forsiktig, for å peke og slapping ikke forårsake smerte. Denne behandlingsmetoden er relevant for barn som har alvorlige allergier mot medisiner. 
Hvordan kurere en hoste hjemme

 Hvor raskt kurere hoste
 Selvfølgelig kan vi ikke si at rask behandling er helt trygge, men hvis du velger den rette medisinen kan bli kvitt problemet for en uke. I noen tilfelle kan forsinke behandling av hoste, som det truer en fordypning og forverring av sykdommen, i hvilket tilfelle behandlingen vil ha en måned. Hvis du føler de første symptomene på sykdommen - umiddelbart kontakte legen din, jo raskere vil du få tynning medisiner eller utvide bronkiene, jo større er sjansene for behandling for en kort periode. Ikke glem at narkotika er foreskrevet bare Legen vil undersøke deg og han vil plukke den beste forberedelsen.
 Du kan bruke de populære behandlingene, men gitt at de ikke gir et meget sterkt resultat. Mange blir behandlet med honning og reddik, er trygge ingredienser, du trenger bare å lage et lite hull i nettet redtsi og deretter skyve tilbake et stykke tykk honning. Etter litt tid i hullet begynner å skille seg ut juice, er det brukt i 5 ml flere ganger om dagen en halv time før du spiser og drikker juice ved sengetid for å tømme brystet ble utført om natten.
 Brukes også fiken, som tidligere dynket i melk. Hans tørr hoste brygget med 200 milliliter varm melk, sette deg fem fig frukt, alltid frisk. Etter infusjon av frukt gnidd direkte inn i melken. Bruke dette verktøyet kan være flere ganger om dagen før måltider ca 70 ml.
 Hvis hoste vedvarer over lang tid og veldig bekymret - bruk aloe blad juice, men blandet med smør og honning. Plukk opp ingrediensene i like proporsjoner, bruk en blanding av 5 g flere ganger om dagen (kan være fire ganger om dagen). I tillegg kan du kombinere behandling med infusjoner av urter, kan du helle 20 gram nesle 500ml kokende vann. Nettles trenger å brygge i en halv time, deretter renne grundig, men liker ikke å drikke buljong og te. Legg litt kjøttkraft og bland med vann.
 Også ta nesle buljong eller timian infusjon av Banan, bare blande knust groblader med 200 milliliter kokende vann og la det koke i ca 20 minutter. Deretter vente til suppen er avkjølt, deretter press og drikke 20 ml flere ganger om dagen, uavhengig av måltidet.
Hvordan kurere en hoste hjemme
 Men folk bruker narkotika nøye, som de forårsaker allergi. Mest bekymringsfullt, hvis hosten er assosiert med allergi, og du prøver å kurere ham allergiske narkotika. Det er derfor du trenger å oppsøke lege før du starter behandlingen, kan du ha en smittsom sykdom, narkotika og mennesker maktesløse.

 Hoste behandling folk rettsmidler hjemme

 Du kan kurere sykdom løk, bare ta en kilo løk og skallet, deretter hogge og legge til et halvt kilo sukker. Stek på svak varme i en liter vann i ca tre timer, deretter legge til to spiseskjeer honning. Hell blandingen i flasken og lukke tett. Ta 100 gram narkotika en dag, men 100 gram dele inn i flere deler.

 Medisiner med en bue, men kokt annerledes: stor løk skåret nøye, tilsett 2 ss sukker, la blandingen over natten. I morgen vil du se at sukker er absorbert i baugen, men kan vises juice. Dele inn i to porsjoner narkotika og drikke i morgen og kveld.

 I Brasil, bruk følgende middel for hoste: modne bananer filtrert gjennom en sil, legg i en kjele med kokende vann rent og lage mat. Proporsjoner - 200 milliliter vann med sukker og to banan på pannen. Drikke trenger medisiner varmt.

 Meget effektive i behandling av svart reddik, kjøpe svart reddik med en liten hale, fjerne den øvre delen, fjerne den indre delen 1/3. Tilsett litt honning inni, men merk at du må spare plass for juice som vil skille seg ut. Sakte lavere reddik i et glass som del, hvor er halen. Etter 3 timer vil du se at har mye juice, drikker det nok en gang satt honning. Dette verktøyet er et av de beste i behandling av hoste.

 Du kan lage mat andre legemidler med reddik, må du kutte et par skiver av reddik. For hver skive, legger så mye sukker eller melis, så vil du se at etter 6 timer var helbredende juice seig sukker gjennom. Ta 20 gram narkotika hver halve time, er det svært nyttig folkemedisin. Som healere sier - du kan til og med bli kvitt en tung hoste i noen dager.

 Søt er svært nyttig når du hoster eller snarere dens infusjon. Du trenger 10 gram lakris rot, tilsett 200 ml kokende vann, deretter varme i et vannbad. Cook tar ca 25 minutter, og deretter vente en time til kald kjøttkraft. Sil suppen og forsiktig presse på slutten av volumet av medisiner er 200 milliliter. Ta 20 ml medisiner flere ganger om dagen, helst 3-4 ganger med mat.

 For å herde en alvorlig hoste kan smeltes melk, drikke varm melk med tilsetning av alkalisk mineralvann i et forhold på 50/50. Deretter legger fem gram honning per 200 ml varm melk. Denne medisinen er ikke egnet for små barn, de bedre blande fiken med varm melk. Det er kjent at oppskriften kom opp med Wang og vellykket behandlet mennesker som bruker denne medisinen.

 En meget kraftig verktøy for behandling av sykdoms - melk, blandes med lok. Ta to jevnstore løk hakket og revet, og deretter legge 200 ml kokende melk og la stå i ca 3-4 timer. Ta 20 ml medisinering noen få timer. Legemidlet har bivirkninger.

 Hvitløk og løk også med hell brukes til å behandle sykdommen, ta 10 vanlige pærer og kutt hvitløk i flere små biter, deretter koke all melk til ingrediensene var myk. Deretter legger mynte juice og en teskje honning. Det anbefales å ta en spiseskje av blandingen i en tid da tørr hoste stoppet minst 20-30 minutter.

 Veldig populært tranebærjuice med honning eller sukker sirup, med juice kan være avledet fra spytt bakterier fra lungene. Bruk av en blanding av 20 gram 3 ganger om dagen. Behandlingen vil være effektiv hvis det i tillegg til å drikke et avkok av jordbær og drikke mer kokt vann.

 Du kan lage godteri hoste: Legg en spiseskje melis eller sand, og deretter holde på bålet til sukkeret vil skifte farge til mørk brun. Deretter hell den i en liten skål med melk. Kokt godteri bør oppløses langsomt i munnen og holde det bare hjelper med tørr hoste. Dette er den perfekte medisin for barn som ikke liker bitre urter og medisiner.

 Veldig gammel resept hoste, men testet for år: Bland 250 ml hvitvin sjy med 60 gram pepper røtter. Spise før sengetid og i løpet av dagen, men før du tar varmet, ellers effekten vil være ubetydelig.

Hvordan kurere en hoste hjemme

 Hoste behandling i svangerskapet
 Under svangerskapet, må du ta vare på helsen sin, aggressive kjemikalier påvirke fosteret. Det er best å behandle hoste innånding, det faktum at enhver ARI begynner med irritasjon i halsen og tørrhoste, men innånding raskt å slappe av i halsen og lungene.
 Det er best å bruke en forstøver eller inhalator, men hvis du ikke gjør det, kan du bruke materialet på hånden. For eksempel kan du puste på en plate med et avkok, men definitivt Dekk hodet for å oppnå ønsket effekt. Veldig nyttig buljong poteter, løk, hvitløk, urter og så videre, er de trygge for helse. Men før du bruker konsultere legen din, som du trenger for å velge din type medisiner under hoste. Hvis du har en tørr hoste bør behandles zveroboem, limeblomst, salvie, timian, plantain, kamille, og så videre. Når du hoster med oppspytt er best å bruke et avkok av plantain, vill rosmarin urter, storfe, bistort, tyttebær, mor og stemor, tysyacholitnyka og tyttebær. Også oppmerksom på at de vanlige te har en sterk effekt på lungene, så når du velger terapeutisk te titt på listen over ingredienser.
Hvordan kurere en hoste hjemme

 Behandling av hoste med slim
 De fleste forkjølelse eller infeksjoner vises hoste, det også kan oppstå fra å komme inn i lungene store mengder støv eller pollen som du er allergisk. Det er en defensiv reaksjon av lungene, forurensning og akkumuleres i sputum erholdt. Selv om det renser kroppen - det fører til mye ubehag for å plukke opp medisiner, eller hoste vil distrahere fra jobb eller skole. Nedenfor beskriver vi de beste metodene for å håndtere våt hoste.
 Bland sennep med potet eller kål komprimerer, de er veldig varm og provosere divisjon oppspytt. Poteter i sine skinn grundig mos, tilsett litt honning, olivenolje, deretter legge alt og pakk inn i folie. Stedet som du fester til brystet, trenger du nåler pierce på flere steder. Siden komprimere kan være veldig varmt - må du sette et håndkle eller bleie mellom brystet og komprimere, deretter vikle et håndkle er å komprimere tett ligger flatt. Du kan bruke kål i stedet for poteter, så det er mange vitaminer og mineraler som raskt behandle hoste og eliminere bakterier.

 Behandling av hoste hos barn
 Hoste vises på grunn av luftveissykdom, og hvis den forblir ubehandlet sykdom viktigst - problemet vedvarer. Imidlertid, selv etter behandling av den grunnleggende sykdom hoste er naturligvis ikke er så intens, men likevel til stede. Barnet bør kle seg varmt som mulig, alltid bruke sokker med vest, som sau eller kamel hår, er dette håret god hemmer varme. Også ikke glem at du må gi barnet drikker som inneholder mye vitaminer, som te med honning eller syltetøy kompott. De kan være rozridyty oppspytt, økt svetting, redusere feber.
Hvordan kurere en hoste hjemme
 Har du behov for å komprimere den kvelden eller om natten, og alt som forverring skjer på denne tiden, kan du merke at barnet begynner å hoste vanskeligste ting om natten. Påfør et lag med kål blader honning, sette et brev på brystet og lås folie eller papir for pakker, vikle en bandasje for å komprimere ikke ha falt. Hold komprimere over natten for å oppnå en terapeutisk effekt. Om den samme effektive måte - potetmos med jod. Legg puré 20 ml olivenolje og to dråper jod og deretter vikle en bandasje puré. Plasser komprimere til halsen eller brystet, nøye pakk folien til varmeforsvant.
 Ikke glem at det er et effektivt og enkelt verktøy Hoste - varm melk med honning. Alle barn elsker melk, slik at du kan være trygg i utførelsen av dette produktet. Du kan kjøpe deilig godteri fra et apotek som bidrar til å slappe av i halsen og hoste, men før du kjøper bør du oppsøke lege.  
Яндекс.Метрика