Itch midd er i stand til å tåle noen desinfeksjonsmiddel, så kjempe det svært vanskelig. Hvis en eller annen grunn zarazytesya skabb, så etter 14 dager egg av parasitten føre sin utvikling og lesjonsområdet vil øke betydelig. Huden er ødelagt gradvis, og fortsette å huke later nye egg, da symptomene blir mer opplagt. Inkubasjonstiden for sykdommen er om ti dager, og i denne tiden kan du infisere sine kjære, ikke engang vite at syke skabb. Hvis du rører med sine venner - en sykdom som overføres og deretter må bruke mye krefter for å bli kvitt det.
 Innholdet i artikkelen:

 Symptomer og tegn på skabb

 Skabb (narkotika)

 Hvordan å behandle skabb hjemme folk rettsmidler

 Forebygging av skabb

Skabb: symptomer og behandling

 Symptomer og tegn på skabb
 Typisk blir sykdommen overføres først etter direkte kontakt med huden til den syke personen. Ofte skabb seksuelt overført, og kondomer beskytter ikke mot denne sykdommen. Hvis foreldrene blir syk med skabb - barnet er syk, når man skal sove med dem. Hvis du trener, hvor mye avhenger av lagspill, som kontaktidretter som bryting eller boksing, er det en sjanse for å pådra. Mange tror fortsatt at kontrahering skabb kan selv gjennom kontakt med et objekt, ved hjelp av infisert person, inkludert sengetøy eller kam, men leger hudleger åpent erklærer at sjansene for smitte er svært lav. Men det er mulig hvis en person lider av norske skabb når kroppen er dekket med millioner av forskjellige midd, over 20 forskjellige dekk hud midd smittet person.
 Det ble bevist at sykdommen blir overført gjennom huden til pasienten mann en gang hadde en alvorlig eksperiment i 1940. Det ble holdt i Storbritannia i sengen smittet person vekselvis stablet en person, det totale antall frivillige var 300 personer. Etter at det ble klart at 300 mennesker ble syke med skabb bare tre som indikerer en lav sjanse for sykdom. Parasitten smitter kun ved direkte kontakt av flere grunner:

 Hunner vises på parasitten overflaten bare om natten og på dagtid de ikke viser noen aktivitet.

 For å komme inn i huden midd eieren, han trenger minst 30 minutter.

 Mite kan leve i miljøet, dersom temperaturen er 20 ° C og luftfuktighet på 50-80%, det vil dø av en dag. Hvis de rådende tørr luft og høye temperaturer - midd dør raskere.

 I dag, nesten alle medisinsk behandling av sykdommen inkluderer en liste over de som er overført gjennom seksuell kontakt. Men det er ikke det behovet sex, tingen obnymanyy partnere og kollisjon organer, jo lengre de er, jo høyere er sjansen for å pådra.
 Ikke glem at kløe midd lever ofte dyr som hester, hunder, katter og så videre. De kan også komme til menneskelig hud, hvis du stryke dyrene, men sjansene for at midd slå rot i menneskekroppen er svært lav. Selv om du kan se kløe og utslett etter kontakt med dyr, dør de raskt på grunn av den uvanlige omgivelser. Inkubasjonstiden etter smitte er 10 dager.
Skabb: symptomer og behandling
 Skabb kan bestemmes ved kontinuerlig kløe som forverres om natten, ser ut som et par knuter av betennelse og blemmer kviser som vises på steder hvor det var en primær infeksjon. Du kan se de kanaler som beveger kløe midd, de ser like tynn som strenger linje. Disse trekkene kan være sikksakk eller rett, som de forsiktig stige og gjøre huden lettelse. Ofte ved enden av linjen dannet en gjennomsiktig boble betent, kan det sees gjennom den hvite dot - legemet hake. Men flått ikke alltid vise sine trekk, fordi det er et slikt begrep som skabb uten åpne passasjer. På steder er det små biter som små korn knuter i mengden av to eller tre stykker, da en mann grer, det er små skorper. Den innledende utslett ser ut som små papler, de er flush spredt og multippel. Etter en tid, blir de forvandlet til blemmer eller utslett bulleznuyu. 
 Ingen sammenheng mellom antall parasitter og utslett, alt avhengig av menneskelige allergi mot sine handlinger og antall berøre det berørte området om natten. Hvis en person hver dag skrape hans berørte området - det er pustler og akutt lokal infeksjon og deretter starter så ubehagelig reaksjon som eksem. Utslett vises ofte på de samme stedene - nemlig inter folder, børste toppen og siden av tommelen, plassere albuen, brystvorter, rumpe, huden på penis og lår. Hos barn kan symptomer på fotsålene og selv i ansiktet. Hvis en person opplever alvorlig kløe, ser merkelig utslett på kroppen og forvirrende linjer i form av lettelse, så må du gå til legen og vise form av skabb. I ofte ser på vanlige symptomer som tyder på at noen form for skabb:

 Betente pustler og skorper i albuen snakk om symptomene Hardy.

 Blod i jordskorpen hvor som helst snakker om symptom Gorchakov.

 Impetiginoznye kviser og blod skorper i rumpe og lår viser symptom Michaelis.

 Klø trekk som svinger seg og rette linjer indikerer tilstedeværelse av symptomer Cesar.

 Hvis en person hver dag skrape hans berørte området, så det er bakteriell infeksjon i huden irritasjon utvikles og pyoderma. Noen ganger sykdommen fører til poststreptokkoku glomerulonefritt, som er nervøs med alvorlig hjertesykdom. Ofte sykdommen fremmer hud abscesser, byller, vises eksem på bakgrunn lymfanhytom og lymfadenitt. Mange mennesker får bakterielle komplikasjoner i form av eksem og dermatitt allergisk form, danner de på bakgrunn av pyoderma svært alvorlig sykdom kur som er svært vanskelig. Hvis venstre ubehandlet skabb, med 60% av sjanse i fremtiden vil være komplikasjoner i form av pyoderma.
Skabb: symptomer og behandling
 Spedbarn vezykulourtykarnaya utslett vises sammen med kløe trekk, deretter mer komplisert onyhyy og paronychia utvikler suge. Men statlige skabb er ekstremt vanskelig, fordi barn under 6 måneder med sykdom har de samme symptomene som det ordinære urticaria. På kroppen er det mye kjemmet kviser og blemmer som omfattes av en skare av blod og veldig sår. De vises oftest på ryggen, ansikt og rumpe. Ytterligere mer uttalt er liten vezykuleznaya utslett, blemmer, i noen tilfeller, hvis sykdommen pemfyhoydnaya skjema. Svært sjelden klør ser ut som en alvorlig form for eksem, har barnet en intens kløe på steder der skinn mite ikke være aktiv. På bakgrunn av sykdommen er det andre, som for eksempel søvnforstyrrelser, allergisk dermatitt, impetigo og pyoderma. Noen ganger når lymfanhytov, lymfadenitt, lymphocytosis, leukocytose, albuminuri, akselerert ESR, eosinofili og andre forferdelige sykdommer. Alt kan bli redusert til en alvorlig infeksjon i blodet som kalles sepsis. Hvis du ignorerer sykdommen og ikke undersøkt av en barnelege, er sjansene for sykdom i sepsis overgangen veldig stor. 
 Ca 5-7% av mennesker har knuter på huden. De vises som brune eller blå forsegling på overhuden og har en størrelse på 2 til 20 millimeter i diameter. Det faktum at ingen noder er smertefullt for to eller tre uker, selv når kløe midd forlate det berørte området. Eksternt, ligner de de klø trekk som ser ut som papler i form av tape. Den viktigste årsaken til tetningene er responsen fra en organisme til en stimulus, som hyperplasi av lymfoid vev samler seg i de berørte områdene. Hennes mange pungen, albuer, rumpe og penis, i sjeldne tilfeller, vises de i den perianalområdet. Dette kalles skabb skabyoznoy lymfoplazyey fordi parasitter ikke ligger i dette området, men betent hud fragmenter vises, fordi det gir immunitet respons på en stimulus, og det er en allergisk reaksjon på giftige utslipp flått. Hvis det reynvazyya - du kan se skabyoznoy lymfoplazyy tilbakefall på de samme stedene, men gå ubemerket flått. På steder vises knuter forferdelig kløe som ikke kan kureres av noe annet enn kortikosteroid injeksjoner. 
Skabb: symptomer og behandling
 Inntil ganske uvanlig type skabb omfatter norske skabb skjema skabb inkognito, psevdosarkoptoz etc.. Norske skabb er preget av hud skreller, hennes leger oppdaget fra Norge. Det forekommer oftest hos personer med svekket immunforsvar eller er for svak og tynn hud, men i 50% av tilfellene oppstår det selv i de som ikke har noen forstyrrelser i kroppen. Det er mulig at sykdommen kommer fra genetisk predisposisjon. Mange mennesker etter utseendet på norske skabb merker symptomer på eosinofili, IgE øke minst 15 ganger, men en kraftig økning i nesten alle. Utenfor norsk skabb og dermatitt likner psoryazoformnыy varyabelnыe hvitaktige skalaer, som er distribuert over huden akralno. Mest område under neglen lesjoner hadde også parasitter, det hyperkeratose, som i betydelig grad øker negleplaten, men med dette det fører til underernæring. I mange situasjoner, sprer infeksjonen til området av hodebunnen, sete, ansiktet og halsen. 
 Nesten alle mennesker som lider av norske skabb se bare de ytre symptomer, men ikke føler en brennende følelse og kløe. Det faktum at den menneskelige kroppen akkumuleres rundt en million aktive parasitter av alle slag, og du kan se ca 15-20 forskjellige arter. Sykdommen er lett overføres til og gjennom kontakt med en infisert person lin, som antall flått for høye.
Skabb: symptomer og behandling
 Skabb skjer selv i meget pene folk som må vaske flere ganger daglig i dusjen med såpe eller keramikk fra jobb i fabrikken. Men i dette tilfellet er det mulig å mekanisk fjerne flåtten etter undersøkelse av en hudlege. Eksternt, er sykdommen den samme som en enkel kløe, men symptomene er ikke klar og praktisk talt usynlig. Men på grunn av dette, folk utsette tur til hudlege veldig lenge, fordi etter en stund symptomene er svært slående og forstyrre pasienten. Etter en stund kan du se symptomer på urtikaria, bakteriell eksem, dermatitt, pyoderma og andre sykdommer.
 Psevdosarkoptozom kalles en sykdom som vises etter en person har en primær lesjon kløe midd, men det er vanligvis fra kjæledyr. Sykdommen åpenbarer seg raskt på grunn av inkubasjonsperioden er meget kort. Kan ikke se noen trekk parasitter, fordi det er vanskelig å formere etter et dyr, en masse tid på utviklingen av den menneskelige kroppen. Det er bare urtikaria papler på epidermis. Sykdommen smitter ikke ved kontakt med en annen person.
Skabb: symptomer og behandling

 Skabb (narkotika)
 Det hele medisiner foreskrevet lokalt, slik at de blir solgt som løsninger, kremer og salver. Det finnes en rekke anti-skabb, hurtig herding lette og middels grad av sykdommen.

 Bensokryl - Selges i apotek som en salve 20% og 10%, 20% salve utpekt voksne og 10% av barn. Trenger du å ta en dusj før du går til sengs og masserer gni salve på det berørte området av kroppen. Derfor bør vi bli behandlet i fire dager og fem dager å vaske og lå friskt sengetøy.

 Spregal - Et effektivt verktøy i apotek kan bli funnet i aerosol skjema. Produktet er helt trygt, fordi selv utpekt for gravide kvinner og barn. Påfør medisiner til det berørte området trenger å sove etter at du dusjer. Neste må du legge rene ark. Etter bruk av produktet ikke kan vaskes i 12 timer. Etter 12 timer igjen skifte sengetøy, ta en dusj og sette stoffet. Hvis det er et utslett på ansiktet - Lukk øynene og tørker nabrыzhayte verktøy ansikt.

 Sulfuric salve - Det er to konsentrasjoner: 10% - og 20% ​​av barn - voksne. Den brukes i en uke for å fullstendig eliminere midd. En uke skifte av sengetøy og gjenta kurset hvis det er nødvendig. Ofte ved behandling av allergiske reaksjoner forekomme. Den største ulempen med salven - muligheten for skittent sengetøy og en forferdelig lukt, som sprer seg raskt i rommet.

 Claritin og Suprastin - Utnevnt av hudleger som antiallergic agent, som skabb forverrer allergi hvis det er avhengighet. Medikamenter kan utnevne i forbindelse med salver og spray for å utføre intern behandling på bakgrunn av utsiden.

Skabb: symptomer og behandling

 Hvordan å behandle skabb hjemme folk rettsmidler
 Hvis du merker at huden var fantastisk terreng som ligner bevegelsen av parasitter, bør du umiddelbart starte behandlingen. Ikke bare vil vises på huden midd gå sammen med det også følte en merkelig kløe, noe som øker kveld og provoserer fremveksten av en sterk ubehag.
 Den mest vanskelig å behandle skabb barn, det er lokalisert i hodebunnen der. Siden midd trenge veldig dypt - du trenger å se en lege og ikke engang tenke på seg selv, fordi konsekvensene kan være svært alvorlig, og behandlingen vil gi deg lite eller ingen resultater. Men hvis skabb dukket opp på lårene eller baken, er det mulig å utføre hjemme behandling, uten bivirkninger, som finnes i alle produktene.

 Forberede en tykk krem ​​med yoghurt og rømme, trenger også en jakt pulver. Bland pulveret med rømme i forholdet 1 til 3. Etter en stund støvet er helt oppløst, fjerne den på et varmt sted, med okutayte pan teppe eller ull skjerf. Stadig rør blandingen i 20 minutter, da det vil sette mot. Deretter starter behandling salve bør påføres det hver dag to ganger i såre flekker. Det er ønskelig å isolere en sunn hud når de påføres salven, slik som et håndkle. Når kremen er absorbert og tørr - vaske det med vann, men ikke såpe.

 Hvis du vasker kommersielle eller tjære såpe - kløe forsvinner. Men vi kan gjøre bedre, bare gni såpe på et fint rivjern og ta i en panne, og deretter sette på en gasskomfyr. Klem deretter hvitløk i pannen, skru på middels varme til smeltet såpe. Kok det hele ca 15 minutter, deretter flyttes til eget skjema og vente på såpestykke er dannet. Bruk såpe å gni pasientområdet, suge den med vann og treg vann på betent hud. Denne behandlingen er trygg, det anbefales også for gravide.

Skabb: symptomer og behandling

 Forebygging av skabb
 Du må umiddelbart ta hensyn til visse symptomer å konstatere skabb behandling og starte hele familien for å øke sjansene for utvinning. Innlate seg på en familie behandling, kontakt med en hudlege og fortelle oss om symptomer, viser huden din. Vær sikker på at tilstedeværelsen av seksuelle partnere, slik de vises ofte kløe og kan overføres regelmessig. Vi må isolere alle sunne familiemedlemmer av de som ble syke, unngå å håndhilse og bruke samme sengetøy. Hvis bare én infisert familiemedlem trenger noen midler for å prøve å begrense sin kontakt med andre familiemedlemmer, eller forurensning er uunngåelig. Selvfølgelig trenger smittet person en egen sengetøy og håndklær. Han trenger å sove i andre rom for å huke ikke fikk til friske familiemedlemmer.
 Det er nødvendig å utføre desinfisering av infiserte humane ting, er svært viktig. Trenger å koke sengeklær på brus løsning med en konsentrasjon på 2% eller en god vaskepulver ca 15 minutter fra når vannet koker. Du må kjøpe et desinfeksjonsmiddel for behandling av menneskelige ting, som for eksempel leker, møbler, sko, hodeplagg, yttertøy, hansker og så videre. Ting sikker på å klappe hvis verktøyet kan fylle i jern - hell, men i små mengder til dampede ting.
 Rommet pasienten skal rengjøres regelmessig, fortrinnsvis fuktig, sammen med tilsetning av 2% sodaoppløsning eller andre desinfeksjonsmidler. Sørg for å prosess håndterer seter, dørhåndtak arbeidsplass (eller laptop) og er noe som berører folk mest. Det bør umiddelbart oppsøke lege, fant han at alvorlighetsgraden av sykdommen og utpekte riktig behandling, slik som salver eller spray mot flått med piller som er i mot allergiske reaksjoner.

   
Яндекс.Метрика