Innholdet i artikkelen:

 Slik kjører du å gå ned i vekt

 Hvordan å sulte for å gå ned i vekt

 Riktig kosthold for å gå ned i vekt

 Hvordan trene for å gå ned i vekt

Hvordan å gå ned i vekt
 gå ned i vekt bør kjøre om en time, bør du vurdere avstanden til å kjøre bedre på et rolig tempo. Når venne - øke avstanden og varigheten av kjøringen. Hvis du føler sterkt at kroppen blir sliten og å ha smerter og ubehag i lungene trenger å ta en pause og redusere belastningen.
 Sørg for å følge riktig løpsteknikk. Det er tilrådelig å kjøre fort og sakte, avhengig av deres tilstand. Du kan kjøre 10 minutter og deretter gå i et raskt tempo 5 minutter. Du kan også kjøre fart og intensitet, på grunn av at brent overvekt. I dette tilfellet, kroppen forbrenner overflødig vekt, men du kan falle inn i en besvimelse fra for høy belastning, så ikke glem om sine egne følelser. Når du eksperimenterer med løpehastigheten og dens intensitet kan slippe noen pounds en uke. Selvfølgelig, hvis du spiser riktig. Ikke glem at før kroppen begynner å forbrenne fett må gå 40 minutter, men når du er veldig sliten og kan ikke fortsette å kjøre, brent begynner fettvev. Hold skuldrene rettet, holde ryggen rett, ikke glem å involvere magen. Ikke press hendene, vil kroppen igjen press gjennom en belastning på hendene. 
Hvordan å gå ned i vekt
 Utholdenhet påvirke puste, jo mer og mer du puster gjennom munnen, desto vanskeligere å unnslippe. Nykommere ofte hold pusten når du kjører. Å gjøre dette bør ikke, sørg for å inhalere luft og puster gjennom nesen munnen. Holde rolig pust rytme og ikke få ned hans. Fagfolk puste dette: gjøre trinn 4 gjennom pusten og så puster gjennom 4 trinn.
Hvordan å gå ned i vekt

 Hvordan å sulte for å gå ned i vekt
 Limotherapy ikke bare bidrar til å miste vekt, men har også en terapeutisk effekt på kroppen. Du trenger å vite de grunnleggende reglene for faste, som det i stor grad kan skade hvis de misbrukes.
 Et par dager før fasten bør begynne å trene. Det er å bevege maten, rikt på fiber. Den inneholder en stuet grønnsaker, korn, kli og andre nyttige produkter. Det er tilrådelig å gi opp kjøtt og fisk, som tarmen skal være avslappet. I tillegg viser fiber pre kroppen av skadelige stoffer.
Hvordan å gå ned i vekt
 Under fasten skal være varm. Ikke i noe tilfelle ikke gå når det er kaldt. Kroppen vil være avslappet, og noen hypotermi kan provosere sykdommen. Du kan ligge på sofaen hjemme og se filmer hele dagen. Pre forstå at du ikke kan se filmer hvor mye spising. Generelt er det bedre å begrense sin kontakt med mat, eller du kan brekke. Under faste legemet er avledet toksiner, slik at munningen kan være en ubehagelig ettersmak. Også fjerne giftige stoffer ledsaget av svimmelhet og hodepine. Drikking under faste behov destillert vann, i sjeldne tilfeller, mineral, ikke-kullsyre nødvendig.
 Men hvordan å komme seg ut av sult? Det er mye vanskeligere enn å holde ut noen dager med mat. Kroppen er avslappet, mage lenger perevaryuvav mat, galleblæren ikke skiller ut galle og tynntarmen ikke vsmoktuvav vitaminer og mineraler fra mat. Først må du ta et halvt glass fersk gulrot juice, spe den med rent vann. Juicen inneholder mange vitaminer og mineraler som tilfredsstiller dehydrert kropp. Hvis du føler at det i munnen igjen en ubehagelig lukt - tygge og spytte brunt brød, perfekt renser det munnen. Du kan også tygge hvitløk og også spytte ut, men som forstyrrer toksiner lukter hvitløk, som også er uønsket. Du kan rydde opp språket en spesiell børste. Når du avslutter du trenger å følge en diett:
Hvordan å gå ned i vekt

 Bruk revet gulrot og finhakket kål salat vasket ned med fortynnet sitronsaft;

 Gni revet rødbeter og presse gulrot juice, spise per måltid;

 Lage en fruktsalat med epler, bananer, grapefrukt og appelsin. Du kan fylle salat med honning og korn spiret hvete.


 Riktig kosthold for å gå ned i vekt
 Det første du må spise frisk frukt og grønnsaker. Selvfølgelig mye mer nyttige grønnsaker. De inneholder mer næringsstoffer og de har ingen fruktose. Nesten alle grønnsaker er mineraler, vitaminer og fiber, som normaliserer balansen av bakterier i tarmen og forbedrer fordøyelsen. Siden fett er dannet på grunn av det faktum at folk ta for mange enkle karbohydrater - bør deres antall reduseres. Nøytralisere effekten av enkle karbohydrater hjelper grønnsaker fordi de inneholder tartronova syre, som forhindrer karbohydrat omdannet til fett. Hvis du ønsker å gå ned i vekt spise disse grønnsakene: rødbeter, reddiker, squash, kål, gulrøtter, hvitløk og hender. De har svært få kalorier og karbohydrater, men mye av næringsstoffer.
Hvordan å gå ned i vekt
 Kok grønnsaker, salater, de er ikke bare nyttig, men også deilig. Husk at du må følge en diett norm cellulose - 25 gram per dag. Data stoffene omfatter polysakkarider som ikke fordøyes av kroppen. Du kan ta medisiner som inneholder cellulose for å styre strømmen av substanser i kroppen. Før bruk, bør du oppsøke lege.
 Kroppen er vanskelig å fordøye store deler av mat, er det anbefalt å spise fem ganger om dagen, men i små mengder. Følg avstand ca 2 timer, ikke spise for lite, eller bli bortskjemt. Aldri spise fet mat om natten, spise dem i morgen eller på ettermiddagen, da aktiviteten i mage-tarmkanalen økt. Hvis du ønsker å arrangere en matbit mellom måltidene - ikke drikker kaffe med kondensert melk og sjokolade, bedre å spise salat og juice forespørsler. Du kan ikke spise 2-3 timer før sengetid for å zalezhuvalasya ingen mat i tarmen, det også påvirker vekten.
Hvordan å gå ned i vekt

 Hvordan trene for å gå ned i vekt
 Aldri være engasjert i bodybuilding og andre idretter, der ødeleggelse av muskelvev og øke sin masse. Vi må engasjere seg i aerobic trening som forbrenner fett, og med det, og noen muskelmasse. Under aerobe modus er lagret i human normal pusting, er det ingen forringelse, og så videre. Du kan gå i noe annet enn den mest foretrukne svømming og løping. For å forbrenne fett må du trene minst en time. Arrangere tre trening en uke til ikke znevodnyuvaty kroppen.
Hvordan å gå ned i vekt
 Byene artikkelen:

 Årsakene til lungebetennelse

 Symptomer på lungebetennelse hos barn og voksne

 Behandling av lungebetennelse folk rettsmidler

 Antibiotika for lungebetennelse

Lungebetennelse: Symptomer og behandling
 Lungebetennelse er en svært vanlig sykdom, for eksempel i USA hvert år fra sykdommen rammer om lag 3 millioner mennesker. I Russland lider av lungebetennelse millioner i året, noe som tyder på at hindre at sykdommen er ikke så lett som det kan virke. Selv om moderne medisin er ganske avansert i de senere år, representerer fortsatt lungebetennelse en alvorlig fare for mennesker. I år av lungebetennelse dreper 5% av folk gjør lungebetennelse en av de mest fryktede sykdommer. I Russland er det ansett som den sjette dødelighet, noe som er grunnen til at du ikke kan utsette behandling før senere. Hvis du føler deg minimale symptomer - se en terapeut.

 Årsakene til lungebetennelse
 Det er umulig å si nøyaktig grunner utviklet lungebetennelse. I sykdommen påvirke kroppens bakterier: Staphylococcus, Streptococcus, Pfeyffera coli, Proteus, Klebsiella, Pseudomonas og Haemophilus influenzae, Legionella og sopp. Vanligvis påvirker kroppen flere virus som danner de virale-bakteriell foreninger. På grunn av lungebetennelse ble oppdaget nye bakterier - bacteroides som påvirker munnen og danner patogene mikroflora. Nosokomial pneumoni grunn til å vises atsynobakteryy, pnevmotsystyta, Branhamella, asperyllы, aэromonasa og andre bakterielle patogener. De kan også forårsake lungebetennelse og lys. I utgangspunktet sykdom vises på grunn av kjemiske og fysiske stoffer, som for eksempel når lyset blir negative virkningen av karbondioksid. Fordi hypotermi eller sterke oppvarmingen lungene kan virke betent, men oftere det utvikler seg sammen med effekten av infeksjon. 
Lungebetennelse: Symptomer og behandling
 Sykdommen utvikler seg på grunn av allergiske reaksjoner i lungevev eller påvirkning av flere sykdommer, slik som interstitiell pneumoni når forbindelsen er brutt lungevev. Bakteriene kommer ned i lungene gjennom lymphogenous, bronhohennye og hematogenous rute, ofte gjennom de øvre luftveier. Sjansene for sykdom øker hvis det er kronisk eller akutt lungeskade, akutt bronkitt eller brohoatkazы. Immunsystemet kan ikke takle viruset på grunn av brudd på beskyttende mekanismer av sykdommen vises humoral immunitet.
 Bakterier raskt å tilpasse seg lett og bor i dem i lang tid, de formere seg i alveolene, og hastigheten for reproduksjon avhenger av aspirasjon og tilkoblingen til slimhinnen i de øvre luftveier. I utgangspunktet forbindelse med vevet fremkalt av endringer i temperaturen i lungene, for eksempel, for lav temperatur. Etter en stund er det hevelse væske der bakterier kan formere seg svært raskt. Dette fører til redusert immunitet i lungene og lungevevet skade på grunn av reaksjoner på allergener og antigent materiale. Utseendet av viruset i lungene provoserer smerter og alvorlig hoste, er øvre luftveisinfeksjon, og bakteriell infeksjon dypt enhet og focal lungebetennelse. Men over tid, baktericid aktivitet avtar, slik at i løpet av den andre uken av symptomene på sykdommen.
Lungebetennelse: Symptomer og behandling
 Dype infeksjoner forårsaker akutt lungebetennelse, men hvis den ikke behandles - sykdommen blir kroniske stadium. Dette skyldes det faktum at resorpsjon bremser eller stopper, og fluidet inne i lungene provoserer fibrose, noe som fører til inflammatoriske cellulære endringer i interstitielle vev. På grunn av dette, kan immunsystemet ikke takle sykdommen, det plazmokletochnaya og lymfatisk infiltrasjon. Sykdommen blir kronisk stadium på grunn av immunologiske lidelser som provoserte gjentatte luftveisinfeksjoner eller øvre luftveisinfeksjoner, for eksempel bihulebetennelse eller betennelse i mandlene. Denne lidelsen kan vises hos personer med diabetes og hos dem som misbruker alkohol fordi det bryter metabolismen i lungevevet.

 Symptomer på lungebetennelse hos barn og voksne
 For det første kan en person føle ubehag i lungene, svak hoste og oppspytt utflod. Videre hoste blir alvorlig og permanent, med ingen lettelse det ikke fungerer. Det er smerter i høyre side, og en økning i kroppstemperaturen til en topp på 40 grader. Faller effektivitet, et ønske om legge seg ned, men disse symptomene er typisk for influensa og SARS. Over tid, trenger sykdommen dypere, og sjansene for en rask utvinning hardt fall.
Lungebetennelse: Symptomer og behandling
 Du kan være brystsmerter som er vanskelig å assosiere med hoste og feber. Smerten er lys og meget sterk. Normal overfladisk smerte kan bli følt i betennelse i interkostalrom muskler, og hun følte under dyp inspirasjon. Hvis smerten er meget sterk, betyr det betennelse i lungevev, og dens deformasjon. Ofte er det mye smerte når du hoster. Dessuten kan smertene bli følt i magen, men det er sjeldent når det kommer til betennelse i de nedre deler av lungene. Dette skjer på grunn av betennelse i pleura dyafrahmennыh. Indikerer tilstedeværelse av sykdommen kan kortpustethet. Men tilstand pneumoni fremdeles meget vanskelig, da det forekommer ved sykdommer i hjertet.
 Mark forekomst av lungebetennelse hos et lite barn er svært vanskelig. Vises sykdom ofte svekket barn som har vært syke hypertrofi, rakitt og anemi. Svært ofte er det betennelse hos premature barn, og kur i denne saken er mye mer komplisert. På de minste symptomer på sykdommen bør se en lege samt en manglende behandling kan føre til døden. Selv om barnet har influensa, bør umiddelbart gå til legen fordi hans bakgrunn kan utvikle andre sykdommer, som for eksempel akutt bronkitt eller lungebetennelse.
Lungebetennelse: Symptomer og behandling
 Foreldre sjelden ta hensyn til temperaturen for barnet, men i tilfelle av lungebetennelse skal behandles til en temperatur mye tettere. Når sykdommen kan temperaturen stige med bare én grad, men barnet vil være andre sykdommer: oppkast etter å ha spist, fordøyelsesbesvær, hoste, blålig munn, oppkast, og så videre. Lungebetennelse bryter fordøyelsen av et barn, hvis du legger merke til en av disse symptomene - se barnelege, som behandling kan ikke vente på et sekund.

 Behandling av lungebetennelse folk rettsmidler
 Å behandle en alvorlig sykdom som lungebetennelse kan være hjemme, men ikke i alle tilfeller. Hvis sykdommen er mye plager deg - se en lege, behandling vil være på sykehus, men er garantert å gi resultatet. Hvis du ikke ønsker å gå til legen, må du følge med sengeleie og avstå fra kjemikalier, for eksempel, begrense bruken av salt, som binder vann i kroppen. Det er nødvendig å mette kroppen med vitaminene A og C er nyttige. Rommet bør luftes regelmessig, ellers bakterier vil samle og bare komplisere sykdommen. Når du føler lettelse - Engasjere seg i fysisk aktivitet og trening for å utvikle lunge periodisk gå utendørs. Legen din kan forskrive medisiner, for eksempel antibiotika som bekjemper sykdomsårsak. Ikke selvmedisinering og ikke foreskrive en medisin etter å ha studert instruksjonene på Internett, vil det komplisere sykdommen og oversette det til en kronisk stadium. Nedenfor beskriver vi flere populære oppskrifter for behandling av lungebetennelse. 
Lungebetennelse: Symptomer og behandling

 Brew 15 gram urt piletre te og la stå i ca en time, bruker omtrent en tredjedel cup flere ganger om dagen en halv time før måltider;

 Ta to frukter hvite fiken, tørkede sikker og spise fiken sammen med fersk melk. Drikk et glass melk tre ganger daglig etter måltider;

 Bland 40 gram Island mose, furuknopper 10 g og 20 g bebreide fiolett. Hell ingrediensene kaldt vann og la stå i et par timer, deretter koke i 5 minutter. Når suppen er avkjølt - belastning og drikke flere ganger om dagen med honning, helst etter et måltid;

 Forberede salve for å gni brystet, trenger du 80 gram gås fett og 20 gram voks. Bland alt og gni i brystet før du går til sengs;

 Varm litt ost og bland med en spiseskje honning. Spre blandingen på et håndkle og gjelder for brystet. På toppen må du sette komprimere papir og håndkle, helst ull wrap Scarve. Du må holde komprimere hele natten for å forbedre behandlingen drikke om natten med urtete. I morgen du ønsker å fange opp og komprimere vask varme dusjer, alltid tørk. På håndkle kan bo grønne og oransje flekker, indikerer tilstedeværelse av sykdom. Hvis ingen flekker - sykdommen er i sin spede begynnelse, og har ennå til å fordype deg;

 Kok fint skiver aloe i 300 gram honning og tilsett 2 kopper vann. Bland alt og avkjøl, bruker 20 gram et par ganger om dagen etter måltider. Det er bedre å holde blandingen i kjøleskapet;

 Bland 50 gram kalk blomstre, 150 gram bjørk knopper, 200 gram aloe blader (hakket), 200 milliliter olivenolje og lime kilo honning. Honning bør smelte, og deretter legge den aloe. Nyrer og lime blomstre bør koke separat i 500 milliliter vann. Rør deretter blandingen og hell 200 ml olje. Hell blandingen i et par flasker og avkjøl. Ta medisiner tre ganger om dagen, alltid etter et måltid. Før bruk, riste miks som næringsstoffer ikke blir avgjort på bunnen;

 Å tømme lungene for slim kan bruke hasselnøtt kjerner med honning, hjelper det med langvarig hoste. Du kan lage mat pinjekjerner i søt vin, ta 50 gram nøtter per 500 milliliter vin og kok i 25 minutter. Lys ochystyatsya raskt og stopper hoste;

 I et glass rødvin, tilsett 40 gram sukker, en klype timian og sitronmelisse, og varme til 90 grader Celsius. Filtrere grundig og la blandingen avkjøles. Ta en halv kopp to eller tre ganger om dagen. Denne medisinen gjenoppretter lungevev etter smitte, men bruke den til barn og gravide kvinner anbefales ikke;

 Fransk godbit lungebetennelse ved hjelp cinchona vin, de bruker 30 gram ekstrakt av rød kinin, 50 ml etanol og en liter rød hetvin. Etter blanding, ble blandingen tilført uke, og deretter filtrert. Ta ett glass lykernuyu flere ganger om dagen 10 minutter før måltider;

 Bland 120 gram gul kinin, 250 ml etanol, 15 gram bark og Galilea liter av hvite burgunderviner. Slipe hinu nøye og skorpe, deretter helle sprit, og la det brygge dag. Hold vin i kjøleskapet rett måneden, deretter drikke 40 gram om dagen. Løpet av behandlingen - en måned;

Lungebetennelse: Symptomer og behandling

 Antibiotika for lungebetennelse
 Noen antibiotika som selges på resept bare, så uansett hva du ønsker å tildele en godbit - det er umulig. Du kan ikke tildele en lignende medikamenter alene, du trenger for å forstå den farmasøytiske og kliniske kurs. Før utnevnelsen ta hensyn til de fysiologiske egenskapene til sykdommen og den generelle helsetilstanden. Antibiotika i behandling av lungebetennelse er svært relevant, men raskt vanedannende. De fleste legemidler foreskrevet penytsyllynovыe: Augmentin, amoxiclav, amoxicillin og Ampytsylyn. Men mange er allergisk mot disse stoffene, så foreskrive andre antibiotika.
 I nærvær av allergi foreskrive medikamenter fra gruppen ftorhynolov. Disse inkluderer følgende stoffer: Moksymak, moksifloksacin, levofloksacin og Avelox. Hvis utseendet på lungebetennelse som involverer bakterier som er resistente mot penicillin antibiotika, utnevne deg disse stoffene.
Lungebetennelse: Symptomer og behandling
 Hvis sykdommen er gått inn i det kroniske stadium har foreskrevet makrolider og cefalosporiner. Ved cefalosporin narkotika inkluderer Zynnat, cefuroksim, og Aksetyn Zinatsef. Den mest effektive legemidler mykrolydnыe: Hemomytsyn, Azithromycin, Azytroks og Summamed.
 Ikke glem at behandlingsvarighet og dosering av antibiotika oppnevnt av legen avhengig av alvorlighetsgraden av sykdommen. Behandling er kompleks, plukke immunomodulators som forbedrer immunitet og motstand mot bakterier. For eksempel, slike midler inkluderer Darynat. Det øker kroppens forsvar og akselererer utvinning fra sykdom. Når alle symptomene forsvinner og infeksjonen forsvinner - foreskrevne pusteøvelser og øvelser for å konsolidere resultatene og utvinning av de øvre luftveiene.
Lungebetennelse: Symptomer og behandling
Яндекс.Метрика