I dag artikkelen vil bestå av:

 Vann med sitron for vekttap

 Smeltevann for vekttap

 Trening i vann for vekttap

 Mineralvann for vekttap

 Staver i vann for vekttap

 Vann og salt for vekttap

Gå ned i vekt med vann

 Vann med sitron for vekttap
 Veldig effektiv kamp mot overvekt av vann med sitronsaft. Ta bare trenger vann, ikke te, som kroppen bruker strøm i fordøyelsen og absorpsjon av te, og vannet passerer gjennom fordøyelseskanalen umiddelbart. Også sitronsaft hjelper leveren galle bevilge mer vann hjelper kvitte seg med overflødig væske i kroppen og går gjennom lunger, og dermed tømme mage-tarmkanalen av overflødig galle og slim. Men for å oppnå denne effekten bør drikke vann med sitron hver dag, og å drikke to liter rent vann. Det faktum at sitronsaft irriterer magen, og hvis du spiser det i store mengder - kan være gastritt eller verre - sår.
 Imidlertid bør vannet forbrukes frukt og grønnsaker, som de inneholder fiber for å normalisere fordøyelsen. Videre salat grønnsaker kan fylle med litt sitronsaft, men det er liten. Å starte på en diett sitronsaft, må du forstå sine prinsipper. Nedenfor beskriver vi flere typer kosthold på sitronsaft og rent vann.
Gå ned i vekt med vann

 I morgen varme rent vann og tilsett sitron. Du kan klippe ut en liten skive sitron og legg den i en kopp som han "ga" alle sine næringsstoffer. Det er lurt å drikke vann på ca 7-8 am. Det fremmer nedbryting av fett, som er bevart i mage-tarmkanalen av dagen. Du akselererer mage-tarmkanalen i morgen at han mestret mat. Du kan ikke drikke vannet for fort, drikke sakte i 20 minutter. Den dagen kan spise en halv sitron, og sammen med huden, siden det er også en rekke vitaminer og mineraler;

 Klem saften av en halv sitron midten, og deretter legge den til 200 ml rent vann. For å blidgjøre vannet, kan du sette fem gram honning. Spis drikk en halv time før frokost og 20 minutter før søvn;

 Ta sitron og savner det fordi mikser vil blandes med huden, cellulose og sitronsaft. Denne blandingen, tilsett vann gradvis, etter dag kan du bruke halvparten av blandingen. Drikk 2-3 liter rent vann per dag;

 For å øke hastigheten på stoffskiftet og øke antallet av magesyren kan bruke sitronsaft før måltider. Fortynn 50 ml juice samme mengde vann og drikk 15 minutter før måltider. Dette peretravytsya mat 2-3 ganger raskere, men i noen tilfeller kan det være halsbrann;

 Som vi alle vet veldig godt fjerner overflødig vann fra kroppen sterk grønn te. Men du kan forbedre ytelsen, hvis du legger en skive sitron og 10 ml av eple cider eddik. Spis drikk tre ganger om dagen i små slurker, helst med måltider.

Gå ned i vekt med vann
 Hvis du har gastritt, eller du lider av halsbrann, må gi opp de ovennevnte oppskrift. Du trenger å drikke vann med honning og sukker som glukose som finnes i honning, nøytraliserer den negative effekten av sitronsyre. På grunn av det høye innhold av næringsstoffer det styrker magen og forbedrer fordøyelsen. Men merk at honning mister nyttige egenskaper, hvis det er veldig varmt. Ikke legg til honning i varmt vann, kaldt vann før du drikker.
 Gastroenterologer anbefaler alltid drikke vann med sitronsaft i 30 minutter før du spiser tom mage. Det stimulerer fordøyelseskanalen og fremmer bedre fordøyelse. Det anbefales å bruke vann før sengetid fordi det oppløse akkumulert toksiner per dag. Hvis du drikker vann før du går til sengs - ikke stram, drikke vann ett jafs. Selvfølgelig, kan dette forstyrre nervesystemet, så det er lurt å drikke vann en time før leggetid, og deretter lese en bok eller se en film.
Gå ned i vekt med vann
 Spesielt viktig bruk av vann med sitron på kvelden for å bli kvitt trangen til å spise. Vannet fyller magen og begynner å rense prosedyrer umiddelbart sløv sult. Sitronsaft inneholder også mange mineraler og vitaminer, styrker nervesystemet. Det er derfor du ikke kan drikke vann i 10-20 minutter før sengetid, er nervesystemet spent, og du kan ikke sove. Ikke glem at før du tar vann med saften må du oppsøke lege, hun renser leveren og tarmen, og hvis du har en kronisk sykdom - de kan eskalere.
Gå ned i vekt med vann
 Smeltevann for vekttap
 Denne type av vann er praktisk talt ubrukelig for kroppen så vel som smelter destillert vann, og det er ingen mineraler og andre mikronæringsstoffer. Men det øker utholdenhet, øke hastigheten på stoffskiftet, bedre humør og selv fremmer vekttap. Vann skaper en følelse av fylde i magen, forsvinner sult. Det anbefales å ta en liter vann om dagen for å drikke et glass 20 minutter før du spiser. Du kan kjøpe en spesiell vannfilter som renser vannet uten problemer til det punktet, men du kan spare penger og lage det selv. Skriv et par flasker med vann, og deretter sette i fryseren. Når vannet er helt smeltet - i midten av isen vil forbli, og det vil bli formørket, står det at forurenset vann igjen i flasken. Hell rent vann i en flaske og drikke hele dagen. Det er best å bruke kokt eller filtrert vann.
Gå ned i vekt med vann

 Trening i vann for vekttap
 Nedenfor gjengis de mest effektive øvelser for å utføre i vannet.
 Vzmahyvanyya - trene baksiden av lårene og baken. Bla til bassenget ved halsen og armen trekke frem, løft hver etappe i sin tur hender. Trening er ganske komplisert, fortvil ikke, hvis du ikke kan komme i hendene på den første dagen. Deretter kan du komplisere øvelsen, trenger flakse rygg og sider. Hver tilnærming gjøre 30 repetisjoner av 10 langsom, 10 normal og 10 veldig fort. Også flagrende utvikle indre lår. Ikke glem at du trenger å holde ryggen rett. Du kan gjøre skråning kroppen rundt, da i stand til å gjøre øvelsen uten unødvendige problemer og vil utvikle en høy utholdenhet.
 Øvelse Hand - gå tilbake til halsen, holde føttene skulder bredde hverandre og knærne litt pidihnit. Skuldertrekk i forskjellige retninger når hendene vil gå tilbake til startposisjon - zahrebayte vann, skaper det en stor belastning på musklene. Også inkluderes i arbeidet ryggmuskulaturen. Har 4 sett med 12 repetisjoner.
Gå ned i vekt med vann
 Kjører under vann - utviklet muskler i lår og rumpe. For det første, kan du bare gå til rolig tempo, heve knærne og trekke armene fremover. Deretter kan du slå til arbeidet med hendene, bare flytte dem i forskjellige retninger og roing. Når du går under vann i mer enn 20 minutter, begynner å kjøre. Vanligvis tar kjører mye mer innsats, så gjør to sett av fem minutter. Du vil se resultater i en uke, ben og rumpe musklene blir stram og uttrykksfulle.
 Magemusklene - liggende på ryggen, prøver å nå knærne til brystet. Må puster mens du trekker knærne. Gjør så mange repetisjoner som du kan.
 Mineralvann for vekttap
 Varigheten av dietten - en måned. Spis så mye ikke-kullsyreholdig mineralvann, ca 2-3 liter om dagen. To uker redusere mengden av kalorier i kosten til vannet for effektivt å rense kroppen og akselerere forbrenningen. Over tid, begynner akkumulert fett å brytes, og vekten din vil avta.
Gå ned i vekt med vann
 Staver i vann for vekttap
 For konspirasjonen trenger å gni hendene for å varme behagelig utseende. Hold hendene rundt kopper og føler at du propytыvaete glass av sin energi. På denne tiden, og si din ønske, for eksempel: "Jeg ønsker å være vakker og grasiøs."
 Vann og salt for vekttap
 Til tross for at saltet har en tendens til å holde på væske kan det bidra til å gå ned i vekt. I seks måneder kan du miste ca 6-8 pounds, uten strenge restriksjoner i kosten. Beregne mengden av vann som brukes som følger: multiplisere vekten din med 003, og du får en daglig rate på væskeinntaket. Multiplisere mengden av fluid ved 125 - er mengden av salt i vannet rastvoryaemoy. Veier 60 pounds, mengden av vann - 18 liter salt - 225 gram.
Gå ned i vekt med vann
 Dessverre, er hver av oss tilbøyelige til matforgiftning. Selv om du kjøper fersk mat sjekket inn steder, selv om det til tider og reduserer risikoen for forgiftning, men utelukker ikke det. Giften kan ikke bare hjemme mat, men også mat fra restauranter, gatekjøkken, besøke, etc., hvor du kan fullt ut kontrollere kvaliteten på produktene. Hvis du er forgiftet, så hvordan å behandle matforgiftning vi vil fortelle deg.
 Denne artikkelen vil ta opp følgende spørsmål:

 Årsakene til matforgiftning

 Symptomer på matforgiftning

 Matforgiftet Behandling

 Hindre matforgiftning

Matforgiftet Behandling

 Årsakene til matforgiftning
 Den viktigste årsaken til matforgiftning får forskjellige bakterier og mikrober i kroppen vår, har vi samlet konsumert med mat. Også forårsake forgiftning kan være bruk av produkter som inneholder skadelige kjemikalier.
 Hvilke produkter kan ofte bli forgiftet
 I skjemaet som du ble forgiftet, først må du analysere hva som kan forårsake forgiftning, la oss vurdere de mest sannsynlige produkter som har ført til dette.

 Frukt og grønnsaker

 Ofte har vi en tendens til å forgifte frukt og grønnsaker. Dette kan være en forvanskning av dem, og at de har kjemikalier. I løpet av sommeren, ofte forgiftning frukt og grønnsaker er et brudd på betingelsene for lagring, noe som igjen bidrar til fremveksten av bakterier i dem. I sommer høy sannsynlighet forgiftning frukt og grønnsaker som har blitt behandlet i voksende kjemiske forbindelser.

 Kjøttprodukter

 En annen "risikogruppe" er kjøttprodukter. For det første krever de spesielle oppbevarings prosedyrer. Det er ikke anbefalt å holde kjøttet ut av kjøleskapet, da det kan begynne å aktivt spre mikrober, spesielt kylling.

 Fisk

 I tillegg til kjøtt, er den vanligste årsaken til matforgiftning er å spise fisk som led feil lagringsforhold. I prosessen med spalting av fisk, kan produsere en toksisk substans.
Matforgiftet Behandling

 Sopp

 En av de mest vanskelige matforgiftning er soppforgiftning. Den store faren i seg selv er sopp som ikke er spiselig. Disse soppene er ofte samles i skogen og spise uten å vite det, de er spiselige eller ikke. Sjansene forgiftning opp og sopp som vokser i nærheten av veien.

 Meieriprodukter

 Call forgiftning kan og meieriprodukter, ofte med batteriet ut av kjøleskapet når de vises aureus.

 Mat bevaring

 Forgiftning kan føre til mat bevaring, som det er en slags mikroorganismer som formerer i et oksygenfritt miljø. Disse produktene omfatter: hermetikk, hjemmelaget gelé, etc.

 Brudd produksjonsteknologi eller lagring neroslynnoho opprinnelse

 Kjøpe produkter neroslynnoho opprinnelse, er det sannsynlig at de kan gjøres i strid med produksjonsteknologi, som liksom kan føre til forgiftning. Disse omfatter bruk av substandard komponentene i fremstillingen av det endelige produkt, brudd på integriteten av emballasjen, holdbarhet utløpt varer og mer.
 Matforgiftning på grunn av feil lagring av tilberedte retter
 I tillegg til direkte forgiftning av bestemte matvarer, det er en høy grad av sannsynlighet giften fra sine retter når vi gjør, gir dem liv. For eksempel kan i sommer tid igjen på komfyren kokte suppe eller salat igjen på bordet være gunstig grobunn for bakterier og bakterier.
 Årsaken til matforgiftning kan være ikke bare mat, men personlig hygiene, eller snarere den mangel derav. Selv om produktene ikke bære noen trussel mot forgiftning, da dette kan føre nevymytyh hender fra bakterier og bakterier som kommer for å spise, og med den kroppen.
Matforgiftet Behandling

 Symptomer på matforgiftning
 I de fleste tilfeller kan de første tegn til matforgiftning skje innen 2 timer etter inntak av det forårsakende middel. Starttid av manifestasjon av symptomer, og deres karakter avhenger av hva mikrober fanget i kroppen din og i hvilke mengder.
 Forgiftning kan ha en rekke symptomer:

 Magesmerter;

 Diaré;

 Kvalme og oppkast;

 Hodepine;

 Frysninger;

 Feber;

 Smerter i kroppen.

 Hvis forgiftning kan vises blek i ansiktet og tørst.

 Matforgiftet Behandling
 Hva de skal gjøre med matforgiftning
 Viktigere, før du starter behandling forgiftning, bør du prøve å analysere hva som kan føre til at du er matforgiftning. Prøv å huske ditt daglige kosthold. Hvis vi i tillegg til deg, noen forgiftet, og deretter vurdere dette: du spiste sammen, og ikke spise de ikke forgiftet. Vær oppmerksom på at noen ganger er det også skjer at forgiftning kan oppstå som i det hele tatt, og representanter for samme kjønn. For eksempel, hvis hele familien spiste bortskjemt mat, kan forgiftning oppstår bare medlemmer av enten mann eller kvinne. Dette kan godt skje, og dette er tatt hensyn til. Når du setter kilden til et mulig forgiftning, i alle fall ikke la det, men heller kaste. Dersom den påståtte forgiftning av flere produkter, er det best å ikke risikere det og forlate bruken av "mistenkte" produkter.
 Førstehjelp for matforgiftning
 Hvis forgiftning er en svært alvorlig og kompleks, bør du umiddelbart ringe en ambulanse, ellers konsekvensene kan være alvorlige. Noen leger anbefaler ventrikkelskylling gjøre, men vanligvis er dette mange nekter, foruten moderne medisiner tillate å ikke.
 Hvis forgiftning er nødvendig å tømme magen, så hvis du ikke har løs avføring, bør du ta en avføringsmiddel. Hvis forgiftning er ledsaget av diaré, får kull.
 Kurere matforgiftning
 Hva du skal ta med matforgiftning? Den mest effektivt medikament med mat forgiftning er smektisk. Smektisk - et medikament i pulverform i poser. Hvis forgiftning voksne bør ta en pose tre ganger om dagen.
 I alle tilfelle bør behandlingen for forgiftning bare utpeke en lege.
Matforgiftet Behandling
 Diett for matforgiftning
 En integrert del av behandlingen av matforgiftning er riktig ernæring.
 Som et resultat av alvorlig dehydrering, må du først å drikke rikelig med vann. Vann bør alltid være kullsyre. Restriksjoner på vanninntaket bør være nei, drikke dette vannet, som krever kroppen, men ikke mindre enn 3 liter per dag.
 Fra kosten for å utelukke alle de vanlige maten for deg. Nummerere maten kan ikke brukes - det gir ingen mening, fordi det fungerer normalt forby noe som ikke er tillatt, så vi bare vise hva du kan spise. Drikk bare kokt eller kan dampet mat.
 I de første få timer etter forgiftning er best å drikke vann under dannelse av prosessene i magen resten. Vanligvis etter symptomatisk bildet begynte å avta, anbefales det for første gang å avstå fra måltider. 6 timer senere (og hvis du har vekket en sterk følelse av sult før) begynner å sakte gjenopprette normal funksjon av fordøyelsessystemet.
 Starten av mat anbefales hjem kjeks, dette kuttet hvitt brød i små terninger i går og sende dem til ovnen i noen minutter. Du kan også drikke en kopp varm grønn te skjøre sukker eller te med rose hofter, og usøtet varm og ikke sterk. Neste måltid: 100g grøt uten tilsetningsstoffer. Den tredje måltid: kylling suppe uten salt og krydder med poteter. Fjerde måltid: dampet mager fiskefilet og potetmos. En dag kan du gå tilbake til normalt kosthold, men bare gradvis. Hvis du er i mellom måltidene vil du våkne opp appetitten, så spiser usaltet kjeks enkel.
Matforgiftet Behandling

 Hindre matforgiftning
 For å unngå matforgiftning, må du først kjøpe produkter testet på steder der følger alle reglene for lagring. De samme lagringsregler følges hjemme.
 Før bruk av frukt og grønnsaker de må være godt skylt under rennende vann. Når du tilbereder kjøttvarer, må de være fullt forberedt, kokt, stekt eller propechennыmy.
 En annen meget viktig regel: før man spiser noe mat sørg for å vaske hendene godt med såpe og vann. Soaping hender og håndledd skal dekke.  
Яндекс.Метрика