Hvis du fryser føtter, kan du bare kaldt. Men hvis det skjer hele tiden, og selv i de varmeste månedene, er det noe galt. Og hva dette kan være årsaken? Og hvordan man skal håndtere dette problemet?

 Hva er det som skjer?


 Hvis du fryser når det er kaldt, det er helt normalt og forståelig. Men konstant frysing - ikke normen. Mest følte kaldt i ekstremiteter, dvs ben og armer. Hvis du fører en stillesittende livsstil og arbeider ved datamaskinen, mest sannsynlig, vil fryse føttene.
Hvorfor vi fryser hender og føtter?

 Hvis du går mye, men få flytte hendene, vil den kalde føle det i hendene. Ubehagelige opplevelser kan forekomme innendørs og utendørs, og selv i varmt vær.

 Hvorfor skjer dette?


 Hvorfor frysing hender og føtter? Generelt, på grunn av sirkulasjonen. Det leverer blod til alle vev alle nødvendige og sørger for normal drift av alle systemer og organer.
Hvorfor vi fryser hender og føtter?

 For eksempel, vi fryse i vinter, slik at eksponering for kulde våre skip å begrense og blodstrømmen til ekstremiteter er brutt (etter lem av hjertet, som er den viktigste pumpe og pumper blod, så alle er) og de begynner å fryse. Men på grunn av det som skjer i sommer? Her er noen mulige årsaker:
 •  Vegetative-vaskulære dystoni. Det er en tilstand som kjennetegnes ved forstyrrelser i sentralnervesystemet, på grunn av noe som påvirker mange organer og kroppssystemer, inkludert det kardiovaskulære system. I dette tilfelle kan det være vasospasme, fordi der vil bli forstyrret blodtilførsel til ekstremiteter. Mange mennesker med dette problemet ofte frysing hender og føtter.

 •  Jernmangelanemi. I dette tilfellet er betydelig redusert hemoglobin, nemlig Hemoglobin er ansvarlig for transport av oksygen med blod. Sammen med frysing lemmer anemi vil oppstå og noen andre symptomer: svimmelhet, svakhet, blekhet, kronisk tretthet og andre.

 •  Raynauds syndrom forekommer mindre hyppig, bare 3-5% av befolkningen. I denne sykdommen forstyrret blodsirkulasjon til ekstremiteter. Mest berørt arm, men noen ganger er berørt og foten. Fordi det er utilstrekkelig blodtilførsel til de kalde hender og føtter, prikking, rødhet og påfølgende bleking av fingre og tær, bevegelseshemming. Sykdommen forekommer paroksysmal, så symptomene oppstår vanligvis etter stress eller hypotermi.

 •  Enkelte trekk ved strukturen av kroppen. For eksempel ofte frosset lemmer i høye, tynne menn med lange armer og ben og smale hofter. Det faktum at i dette tilfelle blod noen ganger bare ikke har tid til å komme i hendene og føttene, som volumet av hjertet hos disse personer litt mindre. Og lean talt ingen fettsjikt, som vanligvis er den oppvarmende funksjon.

 •  Noen sykdommer i det kardiovaskulære systemet. Hvis blodårene, hjertet fungerer som den skal, vil blodsirkulasjonen og blodtilførselen bli forstyrret, på grunn av noe som vil merkes kaldt i ekstremiteter. I dette tilfellet spesielt tydelige symptomer ville være om natten fordi i løpet av dagen vi er fortsatt i bevegelse, og det bidrar til å øke hastigheten på blodsirkulasjonen. Om natten, hjertet slår mindre, og blodårene til å bevege seg sakte.

 •  Grunnen til frysing lemmer kan være lokale sirkulasjonsproblemer som oppstår i slike plager som tromboflebitt, eller åreknuter. Vaskulær vegg betent, trange lumen og dermed blodsirkulasjonen. Men som åreknuter og tromboflebitt ofte fantastiske ben, vil kuldefølelse oppstå i dem.

 •  Endringer i blodtrykket, og nedgang samt økning. Ved lavt trykk blod beveger seg sakte på grunn av reduserte vaskulære tone og blodkar med økt kontrast, er i spenning, og det er derfor utdanne sine smale, og det er en krampe. I begge tilfeller kan lemmer fryses.

 •  I hypotyreose (nedsatt thyroideafunksjonen) observert metabolske sykdommer, som for eksempel varme og energi metabolisme. Disse menneskene selv i sommer føtter og hender er frysepunktet og kaldt.

 •  Dårlige vaner kan også føre til fremveksten av ubehagelige symptomer. Ja, virker negativt alkohol ikke sirkulasjon, og nikotin forårsaker vasospasme.

 •  Noen ganger årsaken frysing lemmer er parasitter. Det synes som om dette forholdet? Men det faktum at patogener produsere giftstoffer som kan bygge opp i blodet og legger et enormt press på blodårene og ulike kroppens systemer.

 •  Stress kan også forårsake vasospasme og påvirke det kardiovaskulære systemet.

 •  Tar visse medisiner.

 •  Hvordan bli kvitt problemet?


  Hvorfor vi fryser hender og føtter?

   Hva om frosne lemmer? Det første trinnet er å finne årsaken til problemet og fikse det.
   Og noen tips:
 •  Bli kvitt dårlige vaner. Slutte å røyke og ikke misbruke alkohol.

 •  Prøv å holde seg aktiv og bevege seg mer. Snakk med legen din og finne en passende idrett. Positivt påvirke blodstrøm, for eksempel svømming, aerobic. Daglig morgen trening er nødvendig.

 •  Bedrer blodsirkulasjonen og blodstrømmen til ekstremiteter hjelp massasje. Du kan knipe fra tids hender og føtter, gni dem, klapp. Hvis du ønsker å kjøpe en massasjeapparat og bruke det. Tilbring disse prosedyrene regelmessig, og du vil snart merke forandringer.

 •  Legg mat krydret krydder (ingefær, pepper, karri), forbedre de sirkulasjonen og bryte opp blod.

 •  Hvis føttene er iskaldt mye uteplit dem. Heat avlaste vasospasme, og snart zihriyutsya lemmer.

 •  Alltid kle for været.

 •  Prøv mindre nervøs og unngå stressende situasjoner. Dersom dette ikke er mulig, lære å kontrollere dine følelser og ta råd fra en lege beroligende midler, bedre plantebasert.

 •  Å øke vaskulær tone, forbedre sitt arbeid bidrar Douches. Først slå på varmt vann, deretter avkjøles. Gradvis senke vanntemperaturen og tiden øker ytelsen.

 •  På kvelden kan du lage varme bad for armer og ben. For å forsterke effekten, kan du bruke eteriske oljer (for eksempel kanel eller nellik).

 •  Nyttig ybmyrnыe te og infusjoner. Å gjøre infusjonen, hell en teskje malt ingefær kokt vann og la stå i en time og deretter press og ta morgen og kveld (2-3 timer før sengetid) i et halvt glass.

 •  Gjør alkohol komprimerer.

 •  Folkemedisin: Ta en båt spiseskje med havsalt, 1/2 ts pepper og en spiseskje med sennep pulver og hell det hele 500ml av vodka. Insistere væske uke og deretter daglig om natten gni hennes føtter og hender.

 •  Skål!
  Er det mulig å ha sex under svangerskapet?
   Mange av oss er interessert i spørsmålet: er det mulig å ha sex under svangerskapet? Så bør man merke seg det faktum at en gravid kvinne er også en mann, og har samme rett til en normal graviditet, fordi det ikke er en sykdom, men en merkelig fysiologisk tilstand. Fordi graviditet er ikke til hinder for seksuelle relasjoner.
   Men blant gravide ganske ofte ser denne ideen om at sex under svangerskapet, spesielt i de siste ukene - er tabu. Kvinner er nominert av antagelsen om at mannen eller ulempe for den vordende mor kan skade et barn eller utløse prematur arbeidskraft eller abort. Men dette er ikke sant, sex under svangerskapet er ikke utestengt, har mange studier selv bevist det motsatte, at sex er nyttig som prosessen og som får glede av den.
   Nedenfor vil vi undersøke:

   Unntak vanskeligheter og begrensninger
   Trimester og sex
   Fordelene ved sex under svangerskapet
   Ubehag
   prevensjon (kondomer). Det er verdt å observere om denne situasjonen vil endre seg i et par uker. En annen metode som kan legge til rette for enklere overføring denne typen kamp, ​​kanskje fotmassasje eller tilbake.
   Kvinner, som er preget av en nedgang i sexlyst under svangerskapet kan føle økt behov for ømhet og hengivenhet fra sin mann.
  Er det mulig å ha sex under svangerskapet?
   Som stillinger i midten og senere stadier de bør være den mest skånsomme, bør det viktigste kriteriet ved valg være at kvinnen var praktisk fordi i alle fall ikke bør gå for å møte deres ønsker.
   På ethvert stadium av svangerskapet er behagelig og lett ut - liggende på siden, og mannen rett bak. Denne posisjonen, som hun sitter på hennes knær partner tilbake til ham, god i midten av svangerskapet. Det eliminerer press på magen og faren til barnet og tillater kvinner å fullt ut kontrollere dybden av penetrasjon.

   Ubehag
   Noen varianter av positurer når kvinnen på toppen, hjelper det også å styre prosessen, og er godt egnet for sent når det gjelder graviditet. Det er verdt å merke seg at på forskjellige stadier av svangerskapet, kan kvinner oppleve helt forskjellige seksuelle lyster og prøve å prøve ulike tilnærminger. For å ha samleie var hyggelig for begge parter, bør kvinnen få lov til å styre prosessen selv.
   I noen tilfeller kan det skje slik at under samleie på visse stadier av svangerskapet en kvinne kan oppleve en rekke plager. For eksempel, kvalme og svimmelhet. I dette tilfelle er det best å endre posisjon, kanskje alle symptomene passere. Posisjonen på alle fire, kan redusere eller helt fjerne smerter i korsryggen (i noen tilfeller kan de oppstår fra det faktum at podrebernыe musklene gravide kvinner til en viss grad fra hverandre og begynner å legge press på bekkenet).
   Hvor ubehag forårsaket alvorlig hevelse i kjønnsorganene, i dette tilfellet, eksperter anbefaler å prøve den posisjonen der bena er allment skilte kvinner. I tredje trimester bekken brusk kvinner er mykere, dette skjer på grunn av det faktum at innen et par måneder, er de påvirket av bestemte hormoner som kroppen produserer bare under svangerskapet. Denne treningen kvinnens kropp rett før levering.
  Er det mulig å ha sex under svangerskapet?
   Forskere advarer om at oral sex kan være farlig fordi folk under cunnilingus kan kjøre luft inn i skjeden og dermed forårsake blodpropp, som igjen kan være dødelig for både mor og barn.
   Noen positurer kan ikke være komfortabel i det hele tatt, er det best å oppsøke lege og fokuserer kun på sine egne erfaringer. Velg holdning er nødvendig, slik som å unngå mulig flate magen din og du bør puste enkelt og gratis.
   Ifølge eksperter, kan sex under svangerskapet bidra til abort. For dette ansvaret Din arvelighet og muligens inkludert infeksjon.
   Sex under svangerskapet kan avsløre seg selv med et nytt parti mer interessant og åpen. Det er viktig på denne tiden til å snakke om sine følelser, vet hvilke stillinger er trygge, guidet bare av sin følsomhet og sensualitet. Ikke vær redd hvis graviditet oppstår uten noen komplikasjoner, vil sex av sin elskede ektemann ikke skade deg.  
  Яндекс.Метрика