Hvis du burp gjør vondt, ikke tåler det! Denne delikate og plagsom problemet kan løses dersom finne ut årsaker og fungere korrekt.

 Hva skjer når raping?


 Vanligvis raping - en måte luft fra magen eller spiserøret gjennom munnen. Dette fenomenet er ofte ledsaget av en særegen lyd og lukt. Noen ganger med luft ut matpartikler eller gastric juice er slemmere.
Hvordan kan jeg raskt bli kvitt ubehagelig Rap?

 Det er verdt å merke seg at raping kan være ledsaget av andre symptomer som halsbrann, oppblåsthet, overdreven flatulens, smerter eller ubehag i magen, forstoppelse eller omvendt, diaré. Men noen ganger tom for luft eller mat ser ut som en egen funksjon.

 Varianter


 Det finnes forskjellige typer oppstøt:
 •  I raping luften går alene luft. Dette fenomenet kan kalles ganske vanlig, slik som raping minst én gang i sitt liv ser oss alle.

 •  Raping det er mindre mat, mer ubehagelig fenomen, som gjennom spiserøret til munnen slippes ut mageinnholdet.

 •  I sin tur, er raping mat delt inn i flere typer avhengig av det opprinnelige innholdet i magen:
 •  Sure oppstøt oppstår i surheten av magesaften eller i store mengder. Dette skjer for eksempel, sår eller gastritt.

 •  Råtten raping - en konsekvens av rotting mat i magen og dens videre ekspansjon. Ved disse prosessene dannes ammoniakk og hydrogensulfid, som gir ut av spiserøret innhold råtten smak som smaken av råtne egg.

 •  Bitter oppstøt observert i tilfelle av duodenal ulcus i mage påståtte skytende galle.

 •  Også oppstøt kan deles i ro og ledsaget av lyd. I det sistnevnte tilfellet, vil utgangen av mat eller luft er det en særegen lyd

   Fordi det som skjer?


  Hvordan kan jeg raskt bli kvitt ubehagelig Rap?

   Her er de viktigste årsakene:
 •  Svelger luft. Dette er å spise på fast food eller matinntak "vsuhom'yatku", dvs. ikke drikker. I tillegg kan luft komme inn i magen og i samtaler når folk snakker veldig fort og følelsesmessig.

 •  Hvis du ikke tygge maten grundig, kan det ikke bli fordøyd skikkelig og på grunn av at det i enkelte tilfeller kan gå utenfor.

 •  Svulster i fordøyelseskanalen. For det første vil de forstyrre hele fordøyelsessystemet, og for det andre, kan forårsake mekaniske hindringer for passering av mageinnhold og fordøyelse.

 •  Refluks - en tilstand der mat er kastet fra magesekken til spiserøret og deretter inn i munnen. Det er et problem på grunn av feil i spiserøret. Ja, lukkemuskelen, som bør avskrekke mat ikke fungerer ordentlig, slik at luft og mat utenfor magen og spiserøret.

 •  Overspising. I dette tilfelle maten bare passer ikke i magen, kan overskuddet av den går gjennom spiserøret.

 •  Ofte oppstøt oppstår hvis etter å ha spist en mann begynner å bevege seg, for eksempel, gjør tungt arbeid eller trening.

 •  For spedbarn et vanlig fenomen, er det på grunn av det faktum at fordøyelsessystemet ikke har ennå fullt dannet.

 •  Det er ofte hos gravide kvinner. For det første kan den voksende livmoren komprimere fordøyelsesorganer som vil påvirke fordøyelsen. For det andre, på dette stadiet er det hormonelle endringer kan også påvirke fordøyelsessystemet.

 •  Bruk produkter som forårsaker økt gass eller gjæring: epler, druer, kullsyreholdige drikker.

 •  Problemer i tarmen. Hvis tarmen ikke fungerer som det skal, er maten er fordøyd ikke fullt dannet gasser. Det viser seg at forstyrret hele fordøyelseskanalen. En gass som stagnere i den øvre tarmen kan være fanget i magen og velde ham.

 •  Problemer i leveren. Dette organet gjelder også i fordøyelsessystemet, det tildeler enzymer og fungerer som et filter. Hvis feil oppstår i arbeidet, etsning krenket.

 •  Forstyrrelse av galleblæren. Galle fra det (gitt sin store mengder) kan passere inn i magesekken gjennom spiserøret og løslatt.

 •  Sykdommer i bukspyttkjertelen, slik som pankreatitt.

 •  Duodenalsår (sår, duodenitis).

 •  Gastritt.

 •  Magesår.

 •  Stenose eller utgang av magen. I dette tilfelle er hulrommet i en avdeling krymper, på grunn av det mat fremme komplisert.

 •  Brokk i spiserøret.

 •  Patologi strukturen i fordøyelsessystemet, for eksempel medfødte misdannelser (ulike partisjoner, bretter).

 •  Hva gjør jeg?


   Hvordan å behandle raping? Behandling kan oppnevne en lege, som første handling - et besøk til en gastroenterolog. Han vil gjøre en eksamen og installere årsaker kaster mat eller luft, og deretter bestemme hva du skal gjøre.

   Her er noen områder av behandling:


   Når utskillelsen og mage surhet oppnevnt av medikamenter som reduserer sin produksjon, som for eksempel "Fosfalyugel", "Almagel" og noen andre. De må utnevne en spesialist etter testen!
   Med mangel på fordøyelsesenzymer kan være hensiktsmessige mottak enzymatiske metoder. Disse inkluderer "Kreon", "Pancreatin", "Mezim."
   Ved inflammatoriske sykdommer i fordøyelsessystemet som er viktig for å lindre inflammasjon og eliminere årsaken. Utnevnt anti-inflammatorisk narkotika, i noen tilfeller vist antibiotika (hvis årsaken er en bakteriesykdom).
   Patologi strukturen i fordøyelsessystemet i noen tilfeller kan fjernes kirurgisk.

   Det er viktig å følge dietten og diett. Unngå mat som utløser gjæring eller øke gassproduksjonen, som inkluderer bønner, druer, noen friske grønnsaker (kål, for eksempel) og frukt (druer, epler), kullsyreholdige drikker, alkohol, fast food og lettere mat.
   Spise ofte, men i små porsjoner. Ikke snakk mens de spiser og etter å ha spist litt hvile. Ta deg tid til å tygge alt nøye og sakte.

   Hvordan kan jeg bli kvitt oppgulp uten rusmidler? Prøv å bruke folk rettsmidler. For eksempel kan før et måltid drikke brus løsning. Et halvt glass vann trenger en kvart teskje natron.
   Men ikke overdriv, er brus i store mengder skadelig og farlig! Det kan også hjelpe myntete, urtete og andre urte zveoroboya. Litt hjelp kjøle melk, men husk at det er kontraindisert hos proteinintoleranse.
   Det er litt mosjon. Prøv for eksempel å ligge på ryggen og løfte begge føttene om 45-50 inches fra gulvet. Hold denne posisjonen i 5-10 sekunder, deretter sakte senke benet. Disse handlingene bidra til å styrke musklene i magen og tone opp magen og tarmene.

   Hvordan forebygge?


   Forebygging gir at følgende anbefalinger:
 •  Ta deg god tid når du spiser og snakker.

 •  Spis riktig, følg spise regime, gi opp gassdannende matvarer.

 •  Følg helse.

 •  Ikke vær nervøs (påkjenninger ofte føre til underernæring og oppstøt).

 •  Vi ønsker deg helse!  
   Du vet, sikkert, våre bestemødre ville ha kommet til en fullstendig overraskelse hvis de var i de dager de unge ble bedt om å smake på slurry hurtigmat. Hva betyr dette og hvorfor er det nødvendig, fordi matlaging deilige, næringsrike og nyttige hjemmelagde måltider - selv om den er liten, men likevel et ritual!
   I dag, i en alder av konstant hastighet og sysselsetting, folk hardnakket spare tid og krefter, så prøver, så lite oppmerksomhet til mat, særlig ettersom det mangfoldet av instant mat bare ruller over.
   Dette kjøttprodukter, nudler eller potetmos, det er alle slags grøt, nytten av som vi kjenner fra barndommen. Men vår kunnskap basert på konvensjonelle frokostblandinger, og hva om produktene er merket som "rask matlaging"?
  Skader Quick-matlaging

   Quick-matlaging på salg er forskjellig, for eksempel, kan bli funnet på pakken navn - ". Instant grøt" Dette betyr at det er helt nødvendig å koke, hell nok varmblandet pose med kokt vann eller melk, og deilig frokost helt klar. Praktisk, rask og velsmakende, hva mer trenger du?
   Det er en annen form for "rask" havregryn, tar deres kokeprosessen bare 3-5 minutter, som også er i hovedsak vanlig lyn for korn.
   Ofte blir de solgt i porsjonsposer som også er ganske hendig noen ganger de legge tørkede bær, frukt eller grønnsaker til å smake at slik mat er også ganske bra. Ved første øyekast - solide fordeler og ingen ulemper, og enda mer skade. Men alt det vi lover å produsentene?

   Som det viser seg raskt og velsmakende?


   De fleste tenker litt om hva de fortsatt spise det umiddelbart reiser spørsmålet om hvordan denne effekten er oppnådd hastigheter? Snakker i generelle termer, ser det omtrent slik ut: frokostblanding sammensetning endres ikke, men veien for behandling blir naturligvis vanskeligere som et resultat vi ikke zaparivayut kokende hele korn og frokostblandinger.
  Skader Quick-matlaging

   Flak - er også korn imidlertid sterkt flattrykt, slik at de aktivt absorbere fuktighet, og dermed raskt rozvaryuvatysya. Tykkelsen av kronbladene (ris, bokhvete, havregryn eller noen andre), og vil avhenge av hastigheten på matlaging grøt. For eksempel, hvis øyeblikkelig grøt, tykkelsen på flakene bør ikke overstige 0,3 til 0,5 mm.
   Det synes å være at denne pest kan være så enkelt korn og tok rasplyuschyly? Det viser seg at ting ikke er så enkelt: å kokeprosessen redusert de nevnte tre minutter, er kronbladene videre bearbeidet, for eksempel, noen ganger gjør de flere hakk, litt revet fibre, og noen ganger også males i et fint pulver.
   Men denne behandlingen er ikke begrenset til, frokostblandinger bør utsettes for obligatorisk varmebehandling, som faktisk konverterer det allerede i halvfabrikata.
  Skader Quick-matlaging

   Denne behandlingen kan gjøres én av tre måter: dampende korn under høyt trykk og høy temperatur, lengtende korn i kjeler med rikelig med vann eller foredling av infrarøde stråler.
   Selvfølgelig, det beste alternativet - det er det siste, og det tar litt tid (mindre enn et minutt), og fremmer økt fordøyelighet raske måltider.
   De to første metodene krever mer tid, så flak må også grundig tørr. Her igjen, hvis tørketeknologi er brutt, er usannsynlig å ligne den vanlige slurry heller neponyatuyu gelé eller flytende masse sine poeng det ferdige produktet.

   Så hva ulempene?


   Den viktigste ulempen øyeblikkelig mat - den mangler det meste av vitaminer, mineraler og forbindelser som i virkeligheten bør det være til stede. Etter en enorm mengde omarbeiding gjennom hvilket rask matlaging grøt, de fleste av dem bare tapt, oppløst og ødelagt.
   Dette gjelder nyttig fiber, som er akkurat den samme som anvendelige morgen havremel, vitaminer av høytemperaturresistente eneste gruppen og vitamin E blant mineralene - fosfor, mangan, sink og magnesium. Som vi kan se, er listen ikke veldig viktig.
  Skader Quick-matlaging

   Et annet problem ligger i de tillegg som er nøye fylle sine produkter av produsenter som prøver å berike dem med nye smaker og smak av den mest overbevisende.
   Paps, som umiddelbart selges med aromatiske tilsetningsstoffer sterkt tiltrekke kjøpere fordi produsenten hevder at dette er ekte biter av tørkede bær og frukt. Dessverre, i de fleste tilfeller, kompleks behandling av frukt for dem ikke har råd, og mer smak eller smak, legg et rot kunstige smakstilsetninger, fargestoffer og andre tilsetningsstoffer.
   Det er verdt å merke seg at noen produsenter prøver å følge de fulle besparelser, så i stedet erklærte skiver av fersken, aprikos og annen frukt, legge de vanlige epler, bearbeidet av en spesiell kjemisk.
   Et annet argument som er helt klart ikke i favør oppveier "rask" havremel - en stor mengde sukker i dem, noe som bidrar til å komme seg raskt, og bidrar til utvikling av diabetes og hjertesykdom.
   Men la oss ikke benekte det store flertallet av dagens "fast" mat er ganske god, og alternativene som kan være minst ufarlig, og på det meste, nyttig og selv har noen fordeler.

   Hvordan skille disse fra andre frokostblandinger?


   Hvordan velge en rot som ikke vil skade helsen? Først av alt, ta hensyn til sammensetningen, bør det ikke være en enorm mengde kjemiske tilsetningsstoffer og skjule elementer som du først ser i øynene dine.
   Noen produsenter selv løst problemet med mangel på næringsstoffer i sine produkter, og legger det ekstrakter av urter som hakket burdock rot eller lakris. Det er til og med spesiell medisinsk frokostblanding rettet mot å bekjempe spesifikke sykdommer, spesielt gastrointestinale, for eksempel magesår eller halsbrann.
   Nøye velge matvarer og bli frisk!  
  Яндекс.Метрика