Neglepleie er viktig og nødvendig. Og det må utføres ved hjelp av spesielle verktøy og enheter. En slik enhet er en neglefil. Og hennes valg - en viktig og ansvarlig virksomhet. Og hva sager, og hvordan du skal velge passende?

 Læring neglene


Hvordan velge den perfekte neglefil sine negler?

 Velge sag først og fremst er avhengig av det for noen ringblomst oppnevnes. Så hvis neglene er tynne, svekket og stratifisert, vil de være svært lett å skade og til slutt ødelegge, så i dette tilfellet ville ha den brutale pollen. Hvis neglene, tvert imot, veldig hardt, eller for eksempel, påløpte, må du grov sag, ikke så myk vil gi den ønskede formen.

 Velg pollen: hva du skal se etter?


 Så hvordan du velger en neglefil til fil? Her er de viktigste viktige punkter som bør betalt oppmerksomhet til.

 Stivhet


 Abrasiveness - en svært viktig valgkriterium bestemmer stivhet sag. Hvorfor er det viktig å vurdere denne faktoren? Faktum er at hvis du håndtere grov saging tynne negler, kan du skade dem. En myk solid spiker kutter bare ikke kan håndtere.
 Slipneglefiler målt i grus. Jo mer, jo mykere sag. Generelt er det midlere antall små abrasive partikler. Totalt er det flere alternativer:
 •  80-100 grus. Denne sagen er den strengeste, det er bare egnet for kunstige negler. Den brukes til å gi form naroschennыm negler og barbering.

 •  120-180 grit. Saging økt stivhet, kan den brukes til farging av kunstige negler og polere dem, og for å gi form en hard naturlige negler.

 •  240 grit. Dette så forskjellig medium hardhet, det kan brukes til å justere lengden naturlige negler (ikke svake og ikke myke), og for å gi dem form.

 •  400 korning. Denne myke fil, som er egnet for å gi danner svake og tynn spiker samt for overflatesliping naturlige og kunstige negler.

 •  900-1200 grit - naym'yaksha neglefil, som bare kan være. Den kan brukes for en hvilken som helst neglelakk, og for å gi overflaten er nesten en speilfinish. Bruk disse sager ofte i det siste stadier manikyr eller kapasitet.

 •  Hvis du trenger å forme negler og polere dem, få flere sager med forskjellig slipemiddel. Det er to, tre - og til og med fire-sag.

   Hva slags materiale produsert grove belegg?


   Generelt kan slipepartiklene være naturlig eller kunstig.
   Alternativer naturlige korn:
 •  Diamant. Selvfølgelig, vil prisen på en sag med en diamant belegg være ganske høy, men det vil vare lenge og opprettholde sin opprinnelige kvalitet. Diamond - et meget slitesterkt materiale.

 •  Pimpstein. Dette er også en utmerket naturlig materiale, som er en porøs vulkansk glass.

 •  Aluminium oxide - et mineral som er krystallinsk alumina.

 •  Silisium - ganske solid og sikker element i det periodiske system i Mendeleev.

 •  Sand. Oh, og dette materialet er tilgjengelig også brukt. Stivheten avhengig av størrelsen på sandkorn, men levetiden for belegget ikke er særlig stor.

 •  Den kunstige slipebelegg kan være som følger:
 •  Silisiumkarbid - en kjemisk forbindelse som er en forbindelse av silisium og karbon.

 •  Syntetisk diamant - kunstig dyrket diamant oppnådd i laboratoriet.

 •  Fused - er det svært vanskelig, motstandsdyktig og brannsikkert materiale laget av aluminium oksid.

 •  Det er bedre å foretrekker naturlige materialer, de er mer miljøvennlig og behagelig å bruke.

   På grunnlag av materialet er laget av en sag?


  Hvordan velge den perfekte neglefil sine negler?

   Basis så viktig som den er ansvarlig for holdbarhet og brukervennlighet av produktet. Her er de viktigste typer av fundamenter:
 •  Metallet sagen var en av de tidligste. Det er også den mest brutale, så definitivt ikke egnet for jenter med skjøre og sprø negler også. Generelt, metall neglefil - en solid mangler opplevd så mange manikyr slike justeringer er ikke og vil ikke anbefale det til sine kunder. Selvfølgelig, er kostnadene ved slike pollen lav, men det er bedre å gi dem opp.

 •  Keramisk sag - et flott alternativ for eiere av tynne og sprø negler. Dette arrangement gjør det mulig både å forsegle kanten av spiker og dermed unngå delaminering. Keramiske neglefil negler ikke bare legge en vakker form og vil ikke skade negleplaten, men hjelper også huden vidluschyty fingre og albuer og knær. Mange slikt instrument som kalles en lege, men på grunn av mykheten det er ikke egnet for behandling av kunstige negler. Det er verdt justeringen er ikke billig, men det absolutt trenger å kjøpe.

 •  Papp eller papir sagen nylig blitt populært på grunn av sin lave pris. Men lav pris - dette er trolig den eneste pluss. Cons mye mer. Først, er levetiden for slike enheter bare noen få måneder. Sekund, ofte som slipeflater brukt sandpapir, og slikt materiale er ikke den beste. For det tredje, kan dette verktøy ikke vaskes, slik at en høy sannsynlighet for soppinfeksjon eller en annen infeksjon. Der sager, laget av spesielt papir som er impregnert med en spesiell sammensetning. De er lengre og kan bli utsatt for å synke.

 •  Plast. Dette alternativet er også ganske vanlig. Eiendommene det ligner på papp, men varer lenger og tøffere.

 •  Glass neglefil - dette er sannsynligvis den beste og praktisk alternativ. Først, er det ganske forsiktig og nøye behandlet overflate. For det andre, kan dette verktøyet kalles universell, så det er egnet for alle typer negler, inkludert stykket. For det tredje er denne sagen lett å rengjøre og er lang nok. Men glass - svært skjøre materialet, så ha dette tilpasning av det beste i en spesiell beskyttende vanskelig sak.

 •  Bestemmes med skjema


   Skjemaet så også ganske viktig. Her er noen alternativer:
 •  Rektangulær sag er ideell for å gi form og for utjevning overflaten av neglene.

 •  Saging-boomerang er oftest brukt for pidpylyuvannya kunstige negler skjellaget i området.

 •  Oval Sagen vil justere lengden på ringblomster, gi dem form og justere negleplaten.

 •  Hvordan å bruke?


  Hvordan velge den perfekte neglefil sine negler?

   Hvordan klippe neglene? Her er noen grunnleggende regler:
 •  Ikke bruk Saging ofte 1-2 ganger i uken.

 •  Ikke saging våte negler, skade du negleplaten.

 •  Ikke flytt sagen fra side til side. Velge en retning, nemlig fra kanten til midten av spiker.

 •  Prosessen bør spikre side i stedet for på innsiden.

 •  Polering bør gjøres med en myk og så ikke oftere enn en gang i måneden.

 •  Velg den aktuelle pollen og bruke den riktig, slik at neglene er velstelte, vakker og sunn!  
  Hvordan å vokse langt vakkert hår?
   Mote kort frisyre kommer og går, men det vil aldri erstatte og ikke avskaffe skjønnhet langt hår. Curl nedre blader nødvendig for å beskytte, for å gjøre håret og opprettholde masker og vitaminer. Men hovedproblemet er fortsatt ikke tilfelle, og hvordan å vokse langt vakkert hår. Spesielt hvis du zamanulosya vokse langt hår fort som mulig for å gjøre det til bursdag, nye året, ferie eller noen annen dato. For hår, selv om eid av deg og din vilje, dessverre, ikke adlyde. Og "overtale" dem til å vokse raskere er bare mulig gjennom forsiktig omsorg og nøye vedlikehold. Bare under disse betingelser kan akselerere veksten av hår. Så hvordan kan vokse deg lange vakre håret hjemme? Det er både lett og vanskelig, og videoer - se nedenfor. Hva bestemmer lengden og hastigheten på hårvekst?
   Evnen til å vokse lange vakre hår avhenger ikke bare av ditt ønske og motetrender, men på en mye viktigere og diehard parametere. Hvis du ikke tar hensyn til dem, den "skrå under beltet" kan bli glemt:
   Arvelighet. Antall hårsekker og "oppførsel" hår for livet programmert. Fordi ulike mennesker i ulike aldre vokse grå, løst hår eller omvendt, til alderdom flaunt tykt hår.
   Helse. Kvalitet, tetthet og lengde hår - en direkte refleksjon av tilstanden i stoffskiftet. Mangel på misbruk eller opptaket av vitaminer og mineraler hindre muligheten til å vokse vakre lange hår.
   Ernæring. Fullt følger av foregående ledd. Hvis dietten er ikke balansert og dårlig, det mangler protein, sunt fett og komplekse karbohydrater, vil håret ikke vokser så lenge du ønsker.
   Årstider. Vi vet at våren og sommeren håret vokse litt raskere, og i den kalde årstiden, bremser deres vekst. I tillegg blir håret mer langsomt i løpet av dagen enn om natten.
   Stell og styling. Jo mer du male hår, føn håret tørketrommel og avsløre konklusjonen varme verktøy, jo lavere sannsynlighet vokse vakkert hår ønsket lengde.
   Men det viktigste som påvirker hårveksten, denne fasen av sin livssyklus. Hvert hår går gjennom tre stadier:
  1.  Aktive vekstfasen (anagen). Cellene i hårsekkene dele og formere seg, og gir hårvekst i lengde. Denne prosessen skjer i løpet av 2-4 år.
    Den mellomliggende fase (Katagen). Hårlengde slutter å vokse, men det fortsatt får strøm gjennom papilla ikke lenger enn tre uker.
    Fase hvile (telogen). Vekst og ernæring av håret helt stopp, og etter 3-6 måneder det faller.
    Men på samme tid alt håret på hodet er i forskjellige faser: den ene er aktivt voksende, annet "sleep" og noen faller ut for å gjøre plass til den nye. Det er å vokse langt vakkert hår kan bare være en konstant og kontinuerlig omsorg og ernæring. Deretter den nye, og har regrown hår få nok kraft for utvikling og vekst av den første fasen vil være maksimal.
    Hvor raskt vokse langt hår?
    Det er ikke noe overraskende i det faktum at du vil vokse langt vakkert hår raskt. Likevel, for hvor lenge du kan trygt stole, og på noen planer kan umiddelbart gi opp? Først, som allerede nevnt, vokser håret på forskjellige priser i løpet av kalde og varme årstider, og frekvensen av hårvekst avhenger av tid på døgnet. Hvis du ønsker å være klar over når og hvordan å vokse håret ditt, må du huske følgende:
   Hvordan å vokse langt vakkert hår?

    Under søvn, håret vokse raskere. Og du kan øke hastigheten på deres vekst, hvis du ikke hvile om natten, men i midten av dagen.
    Med utbruddet av kaldt vær bremser hårvekst. Men bor nær ekvator, hvor været ikke endrer seg med årstidene, er håret vokser stadig med samme hastighet.
    Hair akselerere veksten etter deres eier blir 6 år. Før hennes 24-årsdag hastighet på hårvekst er stabil, og deretter gradvis avta.
    Men i gjennomsnitt, vokser håret på ca 1 cm per måned. Til en betydelig økning dette tallet er usannsynlig å lykkes, men du og forsvarlig omsorg kan gjøre håret ditt forlenget med 12 mm per måned. Så det lover produsenter av kosmetikk for å vokse langt hår for en uke - det er sikkert ikke mer enn et PR-stunt. Vokse langt hår for en måned, hvis du ble trimmet "en gutt", altfor usannsynlig. Men for å vokse langt hår for et år - det er mer realistisk plan. Spesielt hvis du starter med en middels lengde (f.eks skulder).
    Hvordan å vokse lange vakre hår raskt
    Forresten, håret under skuld frisyre standard likestille til skadet og kreve behandling. Og de er helt rett. Og for alle som seriøst har til hensikt å vokse lange vakre hår, har denne tilnærmingen bli den første guide til handling. Enkelt sagt, bør du nøkternt vurdere tilstanden til håret (alene eller med hjelp av profesjonell kosmetolog eller trichologist). Hvis det viser seg tilfredsstillende, kan du bare fortsette å vokse hår av denne lengden. Hvis hodet av håret vil være for svak, må du klippe håret kortere for å bli kvitt flisete tupper.
    Her er et paradoks: vidroschuvannya langt hår starte sine hårklipp. Men på den annen lengde av hvert hår vil være sunn og sterk, som egnet base for vakre lange hår i fremtiden. Din første oppgave - for ikke å skade og ikke forverre tilstanden deres. Og bare etter at følger reglene som vil vokse hår så raskt som mulig:
   1.  Ikke klippe håret. Husk at langt og tykt hår var i våre besteforeldre og alle generasjoner av kvinner til dem. Mange av dem bor i landsbyer, og hårklipp hår aldri tenkt på. Det antas at vanlige grooming tips fremmer hårvekst. Men merk at selv kutte 3 cm lang ønskede mål skyver i minst tre måneder. En såret hår hårklipp kaskade og filirovki. Når de begynner å splitte ender sterkere, og de blir nødt til å kutte i alle fall. Så prøv å unngå å krysse håret for å unngå behovet hårklipp. Og hvis ingen hårklipp ikke spør frisøren å bruke en spesiell enhet som kalles "hot saks". Under hårklipp er oppvarmet og forseglet som om hver klippe håret, så det er mindre tilbøyelig separasjon enn med konvensjonelle kutte.
    Hvordan å vokse langt vakkert hår?

     Stoppe håravfall. Hvis håravfall betydelig, så et mindre antall er i vekstfasen, og mer - i en fase av søvn. "Vågner" slumret hårsekker er avgjørende. Ellers kan aktiv håret vokse langt, men antallet er utilstrekkelig. Som et resultat, vil håret bli lang, men neppe vakker. Det er mange salong behandlinger varierende intensitet sikte på å beskytte håret fra å falle ut. Spesielt basert på finansielle behov, kan du gå gjennom flere økter med mesotherapy og / eller massasje, stimulere blodsirkulasjonen og stoffskiftet i hodebunnen. Men i prinsippet påvirke disse prosessene kan være selvstendig, hjemme og til lave kostnader.
     For eksempel er en av de mest effektive i denne forbindelse betraktes som løk maske for håret. For bruk av hogge på et rivjern eller et helikopter og to modne pærer med juice, gjelder slurry til hodebunnen og hårrøttene i avskjed. La masken under plasthette og håndkle for noen timer (2 til 5), og deretter skylle med sjampo og skyll. I løk, bra for hårvekst maske med varm burdock olje, honning og rød pepper. Rød pepper kan erstattes sennep - det viktigste som var en del av masken ingrediens som forårsaker blodstrømmen til overhuden og dermed sover i det hårsekkene.
     Unngå ukladok. Jo lengre hår, jo svakere er de. Den svakere hår - jo verre de vokser. Og noen aggressive innvirkning utenfor bare svekker håret enda mer. Derfor, etter hver vask tørke håret bare naturlig uten bruk av en varm tørketrommel. Kanskje du ønsker å krølle eller rette, vidrostayuchyh hår. Ikke glem at hver gang en varm krølltang og hår skade og hindre deres vekst. Bruke enheter for legging sjelden, bare en gang i to eller tre måneder. Bruk dem bare etter satt på hår termozahysnoyi verktøy og forsiktig håndkle og tømme dem på lufta.
     Men det beste løpet velge bort lignende eksperimenter med hår. Den lange og vakkert hår ser bra uten arbeidskrevende styling, pen flette dem inn i en tykk flette eller en mer kompleks veving. I dette tilfellet, må du kontrollere at klemmene og scrunchy ikke for stramt. Ikke stram dem til det punktet at låser er ikke under zalamuvalysya, og noen hår var ikke bortkastet på leddene. Erstatte metall og tre kammer, hår traumatisk overflate massasje børste med naturlig bust. I stedet for metall pinner eller kjøpe silikon gummi krabber, myk gummi og hår band.
     Hold håret mot kulden. I kalde blodkar smalner huden, og håret ikke får nok blod med oksygen og næringsstoffer. Derfor kan de som vandrer i vinter uten lue bare drømme om hvordan å vokse langt og vakkert hår. Hvis du ikke ønsker å gjenta denne feilen, beskytte hodet mot ekstreme temperaturer. Dette cap bør ikke være stram, så noen ganger hette, varm sjal eller bundet på hodet skjerf i dag er det beste alternativet.
     Holde håret fra solen. Ultrafiolett stråling er ikke skadelig for håret mindre enn temperaturendringer fra varmt til kaldt. I sommer, ikke forlate hjemmet uten å behandle håret solkrem hele. Stranden er alltid bære en lue eller Panama, og etter bading i sjøen saltvann flush i ferskvannsdusj. Husk at solen bleket hår kan se fint, men de er irreversibelt skadet og overtørket, så veksten i lengden er ikke utelukket.
     Levende hår. Og med rette spise seg selv, fordi disse to prosessene er uløselig knyttet sammen. Inne levende hår, skrive i kosten komplette proteiner fra magert kjøtt, marin fisk og egg, vegetabilske oljer og fibre. I naturlige produkter, må du huske å ta multivitaminpreparater og mineraler. Utenfor levende hår masker av samme naturlige ingredienser: rå eggeplommer, olivenolje, yoghurt og ost.
    Hvordan å vokse langt vakkert hår?

     Fukte håret ditt. Vann er viktig for alle metabolske prosesser og stimulere hårvekst. Derfor, for å vokse langt hår, bør du drikke minst 2 liter ren fortsatt vann daglig og beskytte håret mot ytre dehydrering (om anti - ovenfor). Utenfor hår trenger fuktighet naturlige midler, skylle avkok av kamille, brennesle og flokker jevnlig vanner termisk vann.
     Holde håret glatt. Glitter Hair - er ikke bare kosmetisk effekt. Skinnende hår beskyttet mot miljøet fordi deres vekter er stramt sammen. Hvis håret ditt ikke skinner og vises kjedelig og grov ut - derav deres overflate krever spesiell omsorg. Hjemme, skyll dem med en svak løsning av eddik og kaldt vann etter hver vask. I frisør gjøre håret laminering, som vil spare dem og gjøre elastisk og glatt.
     Og, selvfølgelig, ingen Rapunzel bør ikke drikke alkohol, og ikke engang tenke på sigaretter. Sterke drikker og tobakk er skadelig for håret. Så velg enten dårlige vaner eller lange vakre hår. En mellomløsning finnes ikke, men vi håper at du vil ta den riktige avgjørelsen. Være sunn og vakker!  
  Яндекс.Метрика