Typer ormer i mennesker
 Antall kjente ormen er enorme, men de mest vanlige typer ormer produsere en slik person, pinworms, rundorm, bendelorm, volosoholovets, rundorm.

 Hva er pinworms?


 Ostritsa karakterisert som den vanligste typen av ormene, de fleste av dem er barn. De er ikke farlig, men kan føre til at noen ubehag.
 Denne type ormer lever i nedre tarmen, tykktarm og cecum. De krype ut av anus og legge egg. Etter noen timer, disse eggene er en kilde til smitte til andre mennesker, som de er svært lette og mens du er i luften kan bosette seg på klær, vegger, tepper og så videre. De viktigste symptomene for denne type ormer er: nærvær av kløe i anus, tretthet, diaré, tenner sliping i søvn tid. Men dette kan raskt bli kvitt parasitten.

 Typer ormer i mennesker - rundormer


 Nematoder inkluderer den andre gruppen vnutrykyshechnыh parasitter. De er i tarmen, men det er mye vanskeligere å oppdage enn pinworms, som de er festet til veggene i tarmen. Giftige produkter av livet de er isolert i menneskeblod. Dersom infeksjonen er alvorlig, påvirke de leveren, lungene og hjernen, forårsaker alvorlige skader.

 Bendelorm


 Disse typer ormer i mennesker er kalt bendelorm. Det er en hel familie av disse ormene, som inkluderer svinekjøtt bendelorm, biff bendelorm, hund bendelorm, dverg bendelorm og så videre. De har sitt eget fordøyelsessystemet samt ta bort huden næringsstoffer som vitamin B12 og folsyre. Giftige stoffer som slippes ut dem bringe skade på mennesker.
 I de fleste tilfeller blir en person smittet med parasitter data når du bruker rå svinekjøtt, fisk eller biff. Kjeden hund kan bli infiserte barn på grunn av nær kontakt med dyr.

 Typer ormer i mennesker - roundworm


 Ascarids forekomme hos unge og førskolebarn. Denne type parasitt liv i veggene i tynntarmen, hvor de legger sine egg. Disse eggene faller ned i jordsmonnet med feces. På bakken kan de gå videre frukt, grønnsaker, hender. Lengden på ormen kommer 25-30 cm, og forventet levealder er året.
 Vanligvis, de fleste har sykdommen oppstår uten symptomer, men kan føre til tap av matlyst, kvalme, magesmerter, irritabilitet. På tidspunktet for migrasjon av larvene kan treffe lever, tarmer og lunger.  
Psykologiske årsaker til infertilitet
 Mange forskere mener at et av problemene med å få barn er stress. I dag mange forskere utvikler spesielle programmer, som igjen vil hjelpe kvinner bli kvitt stress.
 Få av oss tenker på hvordan å forholde seg til hverandre: angst, psykiske spenninger, stress og infertilitet. Det må beskyttes mot det.
 Deretter vil du lære:
 Hvor er sammenhengen?
 Er det mulig å overvinne psykologisk infertilitet?

 bli gravid, men for nytelse også. Knapt en mekanisk prosess av sex vil bli gravid, som de sier barn født av kjærlighet.
 Bør også tenke forsiktig over Har du virkelig trenger er et barn. Gi deg selv svaret på dette spørsmålet ærlig. Tenk på hvorfor du ønsker å føde ham akkurat nå. Det er viktig ved unnfangelsen, ville det være et bilde som viser morskap har bare positive følelser.
 Også kvitte seg med frykt og stress vil hjelpe på følgende måter:
Psykologiske årsaker til infertilitet

 Yogaklasser. Registrer deg for yoga kurs, lærer de å puste, høre og føle verden annerledes, slappe av og konsentrere seg fullt ut om pusting, meditasjon og stillhet. Gå i yoga flere ganger i uken. Dette vil bidra til reduksjon av stress, og dermed øke muligheten for befruktning.
 Mer tid til å sove. Søvn - er den beste måten å tillate kroppen å hvile og samle krefter. For hver person preget av sin egen standard avsatte tiden for søvn. Hvis du sover, du fremdeles føler deg sliten, det betyr at du ikke vysypayetesya gjennom.
 Uttrykke dine problemer på papir. Psykologer anbefaler å spille inn sine spennende tanker på papir. Dette gir deg betydelig hjelp i å løse problemet. Denne måten du kan uttrykke dine forutsetninger og angst, vurdere deres umiddelbare løsning. Det er mulig at mange av dem ikke er så alvorlige. Så, trenger ikke å tenke på alle slags ting og bekymre seg uten grunn.
 Du kan også gå til en psykolog for rådgiving. Hvis ingen forsøk ikke gi deg suksess, og du er i konstant spenning, bedre å søke hjelp fra en spesialist. Del dine erfaringer og bekymringer, det i sin tur vil hjelpe deg å finne årsaken til angst og derfor løse problemet.

 Ikke vær redd for å dele sine erfaringer og bekymringer, ikke hold det i seg selv, da det ikke bare fører til infertilitet, men også mange andre svært alvorlige sykdommer.  
Sunn og vakkert hår
 Hver kvinne ønsker å ha vakre og sunt hår. Faktisk, å dømme etter statistikken, særlig ta hensyn til hvilke andre - dette er håret. Dessverre, kan i dag ikke mange skryte en lang og skinnende krøller. Ingen ernæring, økologi, vaner alle direkte innvirkning på helse og skjønnhet håret vårt. Så du bør ikke gå glipp av det faktum at for å ha sunt og vakkert hår bør sette dette mye arbeid. Beauty krever offer.
 Til å begynne, mener at det er typer av hår, som er nødvendig for å riktig omsorg for dem.

 Typer Hair
 Hva som menes med typen av håret er det faktum at håret kan være normal, tørr, fet eller blandet; tynn eller tykk; hard eller myk; Det også kan tilskrives det faktum at de er friske eller oppbrukt.
 Omfanget fett hår, avhengig av den direkte virkning av talgkjertlene, som er den eneste individ til hver person og lagt genetisk. Til en viss grad, mengden av sebum produsert avhenger av type mat, og hvor mye som brukes kosten karbohydrater og fett.
 For å effektivt ta vare på håret sitt, er det først nødvendig å nøyaktig bestemme sin type, som ellers kan du bare forverre tilstanden deres. Som for tørt og fett hår, er det verdt å merke seg at fet hud fett hår vokse, og i henhold til tørk - tørr. Normal hud er ikke tørr, ikke utsatt for peeling, som fett ikke har store porer og hudormer (komedoner). For tørr hud preget av konstant beskytning, tørking og irritasjon. Fet hud er dekket med et stort lag av sebum, og har en spesifikk glans. Det bør også nevnes at ofte må forholde seg til blandet hudtype, men det er å blandet type hår det er irrelevant.
 For fett hår har karakteristisk kjedelig glans, og noen tid etter vask begynner å virke rotete, skitne og holde sammen. Ofte, fett hår kombinert med fet flass.
 Som for normalt hår, de i sin tur reflekterer lyset og shimmer i solen. Håret ditt er direkte knyttet til denne type hår hvis beholde disse kvalitetene i noen dager etter at du har vasket hodet. Denne type hår skiller seg i viss elastisitet, praktisk talt pisket, lett å kjemme, selv om tilstanden er tørt eller vått.
 Som for tørt hår, da de ikke reflekterer lys, noe som resulterer vises kjedelig. De er ganske lett å bli forvirret, revet, vanskelig å gre, og pisket i endene. I mange tilfeller soputstvuyutsya liten tørr flass. I mange tilfeller kan tørt hår være et resultat av feil vare, snarere enn en konsekvens av den reduserte aktivitet av talgkjertlene.
 Blandet hårtype, er dette vanligvis langt hår, fet røtter og tørr på tips. Årsaken er at de ikke er tilstrekkelig smurt hele. Endene av denne type hår ikke får dem den nødvendige smøring og ofte pisket.
 Hvordan er oppbrukt hår - en grov hår som har mistet sin glans og lydighet. Hvor slike endringer skjer raskt og fort, så i dette tilfellet bør du seriøst zanepokoyitysya. Ikke glem om det faktum at noen endringer skjer gradvis hår, og det kan ses bare under et mikroskop.

 Hvordan du finner ut din hårtype?
 Som nevnt før, din hårtype trenger å vite hva du skal ta vare på dem.
 Ved fastsettelse din hårtype bør også ta hensyn til den faktoren som kroppen vår er i stadig endring som følge av denne endringen og staten vår hodebunn og hår umiddelbart. Endringer av denne art kan deles inn i to kategorier: reversible og irreversible. Til permanent skriver er genetisk bestemt endringer i tilfeller som når ungjenter det lyse og rett hår, og etter pubertet de blir bølgete og mørkt, så det er ingenting du kan gjøre.
 Til reversible endringer inkludere slike endringer er direkte knyttet til komorbiditet, type vår mat, livsstil, etc. Kanskje noen lagt merke til at på dager da vi lene seg på den mest søt, hodebunn og ansikt, og følgelig den samme hår, bli mer dristig. Eller, etter retur fra sommersted, vår håret ser mer tørr, brent og livløs, men dette er på grunn av det faktum at de ikke får tilstrekkelig beskyttelse mot det salte sjøvannet og overdreven ultrafiolett stråling. Hva er gode for at situasjonen kan bli korrigert og bringe håret tilbake i orden.
 Det er enighet om og som avgjør hva slags inkludere håret, en prosess som tar mer enn en dag. Fordi i en slik kort periode av tid til å direkte påvirke hårpleieprodukter for dem. Men hvis for noe tid til å observere håret i de vanlige vilkår for kroppen din, så alle vil være i stand til å bestemme din hårtype innenfor akseptert terminologi i dag.
 For det ville være litt lettere å finne ut av det, kan du bruke følgende tabell.

 Hair Type
 Normal
 Fatty
 Tørr
 Blandede (fet røtter og tørre endene)
 Hyppigheten av vaske håret
 1 gang i løpet av 2-3 dager
 Hver dag
 1 hver 6-7 dager
 En gang i 3-4 dager
 Røtter
 Umiddelbart etter vask normal fett - i slutten av den tredje dagen.
 Umiddelbart etter vask normal fett ved slutten av den første dagen.
 Umiddelbart etter vasking tørke i 3-4 dager normalt fett ved slutten av den syvende dag.
 Umiddelbart etter vasking normale fett ved slutten av 2-3 dager.
 Tipsene (lengde hår 20 cm)
 Normal eller tørr, noen ganger tatt ut.
 Ikke pisket.
 Tørt, sprøtt og delt.
 Tørt og flisete.
 Shine (ganske mye avhenger av hvordan du bruker shampoo).
 Umiddelbart etter vask - ren briljans innen utgangen av 2-3 dager - på røttene glans.
 Umiddelbart etter vask - ren glans ved midten av den første dagen - glans.
 Umiddelbart etter vask - ikke intens glans, selv om lite er etter - fades.
 Umiddelbart etter vask - ren glans ved røttene, ikke tung - på tuppene. Etter 3-4 dager skinne på røttene og ingen glitter på tuppene.
 Elektrifisering
 Svært sjeldne.
 Knapt noen gang.
 Svært ofte.
 Oftere enn ikke ender.
 Stolthet
 Med andre ulike forhold - tilfredsstillende.
 Umiddelbart etter vask er bra, da omgjort til fet istapper.
 Mest høy (hår fly).
 Ved røttene - de vanlige, tips - fly.
 Som utsettes konklusjon (uten staylinhovyh produkter)
 God (hvis håret er ikke veldig tykk).
 Legging utsatt for dårlig, men bo for lenge.
 Dårlig eksponert.
 Radical varianter i stand til å holde ut for en stund.
 Det grunnleggende prinsippet om omsorg
 Vask to ganger ukentlig sjampo for normalt hår, mens periodisk anbefalte masker for sunne hårprodukter, hårfarge og andre frisør prosedyrer er ikke kontraindisert innenfor rimelighetens grenser.
 Vask hver dag eller annenhver dag en mild sjampo for daglig bruk, noen ganger (en hver 10-14 dager) ved hjelp av en sjampo for fett hår. Masker er ikke spesielt beundre. Anbefalte produkter, hårfarge. Det er også nødvendig å justere kostholdet.
 Vask hodet en hver 5-6 dager fuktighetsgivende sjampo regelmessig bruk masker, kremer og andre kremer i mellom å bruke sjampo. Anbefales ikke kjemikalier og hårfarging. Jevnlig avskåret endene.
 Vask håret mitt to ganger i uken med en mild sjampo for daglig bruk, og til (en hver 12-14 dager) til å bruke sjampo fett hår. Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot de tips - masker og kremer på tuppen av håret, som de regelmessig avskåret.

 Form av hår
Sunn og vakkert hår
 Med hensyn til formen av hår, det avhenger av form og romlig arrangement av hårsekken, sammensetningen av keratin i håret, fra løpet, og, selvfølgelig, de individuelle egenskaper. Man kan også si en form for hår avhenger av formen av roten. Det er eget skjema tre typer hår: rett eller glatt, bølgete og krøllete - ofte en form for hår i folks svarte. Det bør også bemerkes at glatt hår delt inn i: ploskovolnystыe - glatt, stram, flyter i - uzkovolnystыe, shyrokovolnystыe, lokonovыe; krøllete på - slabokurchavыe, curl, sylnokurchavыe, sylnospyralnыe, slabospyralnыe.

 Hårpleie
Sunn og vakkert hår
 Det viktigste med hårpleie er deres vask, da denne prosedyren gir en hygienisk og kosmetisk hensikt. For sunt hår, utmattet og uskadet, korrekt og i samsvar betimelig rengjøring er minimal og tilstrekkelig omsorg prosedyre. Dessverre, disse hår i dag er det mindre og mindre, så dette spørsmålet bør vurderes nærmere.
 Hyppigheten av rengjøring. Som nevnt tidligere, bør frekvensen for rengjøring velge rent individuelle, da dette avhenger av hvilken type av hår. Enig, er det ingen mening å gå med en skitten hode, og overdreven vasking til noe godt vil ikke.
 Det bør også ta hensyn til at du bruker vann til å vaske håret ditt, vet du at vann fra springen er ganske hard, inneholder mye salt.
 Det er ikke anbefalt å vaske håret veldig kaldt eller veldig varmt vann. Den fetere hår, bør vannet være kult. Den mest optimale temperaturen på vannet som brukes for å vaske håret bør være rundt 35-45 grader Celsius. I tillegg også huske på at du ikke bør helle sjampo i vått hår, må de begynne å suge opp vann, og etter det strømmet inn i håndflaten av en liten mengde sjampo, gjelder det i fuktig hår. Det antas at hår som var gredd godt umiddelbart før vask, god kam før og etter.
 Det er best å bruke pre-kokt vann, kok mens det er ganske lang. Spesielt, kan du bruke kosttilskudd: natron (1 teskje per 1 liter vann), ammoniakk (1 ts til 2 liter vann), glyserin (1 teskje per 1 liter vann) og andre. Ikke nok en gang såpe hår, må det gjøres minst to ganger. Dette skyldes det faktum at den første soaping av hår fjernes bare av smuss, støv og talg. Ikke glem at etter bruk av vaskemiddel hår bør skylles grundig med vann, og samtidig unngå hva ville deres umiddelbare overflateelementer forble alkalisk vaskemiddel. Eksperter anbefaler å sjamponering kombinert med massasje av hodebunnen.
 Ikke glem å overvåke renheten av hans kam, ikke bruk andres Combs. Kort hår er anbefalt å kjemme fra røtter og langt hår, tvert imot, fra tips, gradvis flytte til røttene. Vått hår er best ikke å gre, men hvis det er nødvendig, bør du ikke bruke denne metall kam, bedre ta en plast eller tre. Ganske en positiv effekt på bruken av hårbalsam, spesielt når svake hår fra naturlig eller oppbrukt. Som munnvann kan brukes som lager klar og gjorde seg.
 I noe tilfelle ikke bruke såpe for å vaske håret. Siden de fleste har et sterkt alkalisk miljø, som igjen sikrer at skjel vekter ville "avslørt" og "ottopыryvalys", noen enda crumble, og resulterer i skadet hår, kam og under verre. Etter vask håret med såpe, de mister sin glans og vitalitet, dekket med saltvann blomst, er mye dimmer.
Sunn og vakkert hår
 For ikke å skade håret ditt bør bruke sjampo fortsatt. I utgangspunktet alle moderne shampo er litt surt miljø (pH 5,5) som igjen er en naturlig for våre hodebunnen og håret også. Det er er mye mildere enn såpe.
 Når du velger en sjampo bør bruke det samme prinsippet bør først nøye lese teksten på emballasjen, og bare bruke sjampo som er utformet for håret ditt, men after'll bruk denne sjampo bør nøye analysere resultatene. Gitt at en rekke rengjøringsprodukter forutsatt i markedet i dag, kan du riktig velge oppvask noe problem hår. Positive resultater ved bruk av sjampo kan betraktes som godt vasket håret, ikke fett på dem, glitter hår etter direkte tørking, god rozchisuvanist og lydighet, og dermed bør ikke være irritasjon av hodet. Ikke glem også at et kvalitetsprodukt ikke kan være billig.
 Hvis du bruker en konsentrert sjampo, må det først være fortynnet med vann i håndflaten, gni mellom hendene og bare deretter sette på hodebunnen. Skum som gradvis vil bli dannet jevnt fordelt over håret. Hvor laden hår lag staylinhovyh midler, bør i dette tilfelle være laget gjentatt vasking. Mens de viktigste fokus vaske håndbevegelser antatt retning fra rot til tupp av hår. Konvensjonelt, er alle sjampoer delt inn i følgende grupper: konvensjonell nøytral sjampo (for rengjøringsformål), og medisinsk behandling, fargetone (forskjellen mellom dem er at de ikke brukes på hodebunnen og håret direkte), for dyp rengjøring.
 Også verdt å vurdere det faktum at en god sjampo må kompensere tapet av fuktighet, protein og næringsstoffer; øke elastisiteten av håret; direkte beskytte neglebåndene og glatter ut skjel skalaer; Ikke i noe tilfelle skal gjøre sjampo håret tungt; har UV-filter (SPF - solbeskyttelse filter), fjerne statisk elektrisitet fra håret og gir silkemyk. Å måle sjampo som ikke passer deg, kan det være nok og ett eller to av sine bruksområder, men som ville forstå hva sjampo passer egentlig du bør bruke det regelmessig for et par uker. Når du velger en passende sjampo som du er helt fornøyd, ikke endre det til en annen. Kjøpe sjampo beste i spesialforretninger og dermed mindre risiko du kjøper kvalitetsprodukt.
 Som for sjampo, det stadig varierer, men ofte er det oppfylle følgende komponenter: overflateaktive stoffer (tensider er myke og harde), vaskemidler (eller tensider), konserveringsmidler, antioksidanter, chelates, agenter, bærere, emulgatorer , mykgjørende stoffer lyubrykatorы (smøremidler), fuktighetsbevarende midler, proteiner, silikoner, UV-filtre, funksjonelle og terapeutiske kosttilskudd, ulike typer av klimaanlegg, fortykningsmidler, konserveringsmidler, løsemidler, dufter, vitaminer. Vurdere noen av dem i mer detalj.
Sunn og vakkert hår
 Vaskemidler er en viktig komponent av sjampo, som først og fremst utviklet sjampo for å vaske håret. Så, når du kjøper sjampo, bør spesielt gjennomgå sin sammensetning. Ofte er de følgende vaskemidler (under forbedret kvalitet): ammoniumlaurylsulfat (ammoniumlaurylsulfat), ammonium- lauretsulfat (ammonium- lauretsulfat), natriumlaurylsulfat (natriumlaurylsulfat), natriumlauretsulfat (natriumlaurylsulfat), TEA layril sulfat (TEA-laurylsulfat), TEA lauret sulfat (TEA lauretsulfat), natrium-lauret-11-karboksylat (natrium-lauret-11-karboksylat).
 Prinsippet som surfaktanы er ganske enkelt - fettløselige og vannløselige ingredienser som de inneholder binde og omslutte smuss og sekreter fra talgkjertlene, og deretter forbi overflaten av håret og etterlater umiddelbart oppløselig i vann. I Sør-Afrika dette ofte danner et skum som vi i hovedsak brukt til å bedømme kvaliteten sjampo, som igjen ikke er helt riktig. Ganske ofte en sjampo brukt flere vaskemidler.
 Balsam, men ikke knyttet til sjampo i snever forstand av ordet, men fortsatt tjene flere funksjoner. Først betydningen var balsam er å oppnå riktig tørk og glatt hår, men etter en stund begynte de å bruke også for fuktighet, noe som gir volum, glans, elastisitet, reparere skadet hår, jevn varmefordeling (for eksempel de som ofte bruker en hårføner) for å hindre dannelse av statisk elektrisitet ved direkte kjemming.
 Ved bruk av klimaanlegget for å starte denne type behov for å vaske håret, deretter bruker dem balsam - skyll, vask den, tørt hår og gni over deres overflate beskyttende balsam som bør overlates til tørke helt. Forskjellen på sjampo balsam er at klimaanlegg er surere miljø.
 Som en del av noen klimaanlegg er dimetikon og cyklometikon, som igjen er avledet silisium;
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Hodemassasje
 
   
Яндекс.Метрика